JuttuKlubi - HJK:n kannattajille

Yleinen alue => HJK Naiset => Aiheen aloitti: Markku - 22.05.10 - klo:17:10

Otsikko: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 22.05.10 - klo:17:10
Siirretään nyt nämä liigaan liittyvät jutut omaan topiciinsa ja pidetään HJK naiset 2010 joukkuetta ja pelaavia koskevana.

Kärkikamppailussa (kolmonen vastaan kakkonen) ei tänään saatu Bolliksella Åland Unitedista selvää. Pallo kävi kyllä kerran maalissa Lilan komeasta laukauksesta, mutta tilanne oli paitsio.

Linssien läpi katsellessa jäi taas The Big Picture näkemättä, mutta kuulemieni asiantuntijalausuntojen mukaan huomattavasti parempaakin HJK-peliä on tällä kaudella nähty. Joku peliä ilman välikappaleita seurannut voinee kirjoittaa hieman raportin tapaista, minä laitan tähän vain hajahuomioita.

Minna Tuomiselta meni nilkka, ja ainakin sen perusteella mitä vierestä seurailin hoitotoimenpiteitä, taitaa olla aika pitkään kentiltä poissa :(.

Vaikka peli ei tänään ehkä kulkenutkaan ihan optimaalisesti, niin joukkueen itseluottamus tuntuu olevan ihan toisella tasolla kuin viime kaudella. Jutan kanssa olisin valmis tekemään vaikka viiden vuoden sopimuksen, vaikka en ole nähnytkään kuin vasta pari matsia. Uskon jo niiden perusteella vahvasti siihen, että kun hän saa homman toimimaan kunnolla, silloin HJK ottaa taas suvereenin ykköspaikan naisten liigassa.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Tilly - 22.05.10 - klo:19:01
RAP:

3 min Tuominen pelasti maaliviivalta varman maalin
36 min Tuominen loukkaantui ja jätti kentän

Saario on kyllä tasaisen hyvä joka pelissä, mutta ei hänelle voi koko duunia jättää. Kauden yllättäjä ehdottomasti (ei varmaan ole seuraavassa kokoonpanossa).
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 22.05.10 - klo:23:51
RAP:

3 min Tuominen pelasti maaliviivalta varman maalin
36 min Tuominen loukkaantui ja jätti kentän

Saario on kyllä tasaisen hyvä joka pelissä, mutta ei hänelle voi koko duunia jättää. Kauden yllättäjä ehdottomasti (ei varmaan ole seuraavassa kokoonpanossa).

Saario tekee keskikentällä sitä duunia, mitä Heiska teki ennen (ja hyvin tekeekin!). Harmi ettei Heidistä ole nyt iloa loukkaantumisen myötä hyökkäyksessäkään.

Tuomisen varman maalin pelastuksesta maaliviivalta: Takatolpalle kimpoava pallo kulmapotkussa ja pelaaja tolpalla = kyllähän se pitää siivota pois. Minttu oli muuten varmaan joukkueen heikko lenkki kun pelkkä juokseminen kentällä ei riitä. Koko joukkue oli tänään jotenkin väsyneen oloinen ja Tapiolassa nähtyä vauhtia ja ryminää ei nähty ollenkaan. Anki palasi joukkueeseen mutta pelaamattomuus näkyi selvästi, kun pallo ei totellut millään. Sellainen huomio myös että Häkkisen avauspotkut on yllättävän heikkoja.
Onneksi puolustus pitää. Viimekauden Åland olisi varmasti mättänyt maaleja mutta nyt saatiin sentän piste.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: JM-07 - 23.05.10 - klo:13:24
En tiedä olenko aivan liian ankara, mutta hirveää pitkien pallojen roiskimista peli oli pääosan aikaa molemmilta joukkueilta. No, ehkä se pelin laatu jatkossa paranee.

Jutta-show oli kieltämättä paitsi äänekäs, myös mielenkiintoinen seurattava.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Tilly - 31.05.10 - klo:15:12
Vieraspeli edessä huippukuntoista TiPS:a vastaan. Toivottavasti matka ei ole liian rasittava.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 31.05.10 - klo:17:08
Tämä topic (ja alue) on lähes kuolemassa - kukaan ei noteerannut mitenkään vierasnollatasuria Kokkolassa... Sarjajumbo KPV siis piti pisteen lauantaina itsellään. Pitää näköjään olla hyvin kärsivällinen ja luottavainen tässä Jutan pitkän tähtäimen projektissa. Mutta uskon kyllä edelleen siihen, että jo viimeistään vuoden kuluttua HJK pelaa Suomen kauneinta ja myös parasta naisfutista.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Tilly - 31.05.10 - klo:21:46
Jos toi viime kotiottelu antoi viitteitä siitä, mihin tulevaisuudessa pyritään, en ihmettele yhtään, jos kukaan ei jaksa enää kirjoittaa. Kovin raskaita äänenpainoja nyt ei tänne viitsi laittaa.
Korjattu: Eka sana
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 01.06.10 - klo:10:02
Jo toi viime kotiottelu antoi viitteitä siitä, mihin tulevaisuudessa pyritään, en ihmettele yhtään, jos kukaan ei jaksa enää kirjoittaa.

Kerro lisää? Eihän peli nyt niin kaunista ollut mutta on nähty paljon huonompaakin. Tänään Tikkurilasta pitäisi saada hyvä tulos mutta poissaoloja tuntuu olevan paljon eli ei tiedä millanen nippu sieltä kentälle juoksee.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 01.06.10 - klo:21:29
Joo, olipa taas katsomossa melkein kentällinen HJK-pelaajia, ainakin jos entisetkin lasketaan mukaan. Ainakin Tuominen, Mönkkönen, Laihanen, Lindström, entisiä klubilaisia ainakin (S.) Hyyrynen, Lindqvist, Hytti, Uusmalmi. Vartiaista ja Ihamäkeä en huomannut penkillä enkä penkillä. Uusia / nuoria naamoja oli kentällä kovasti, ainakin Emma Koivisto, Ella Rinta-Filppula ja Nora Heroum - ja Elina Syrjälänkin näin Klubin paidassa nyt ekaa kertaa. Mape ja Maiju olivat palanneet kentälle.

Peli oli ihan selvä, Klubi voitti 0-4 ja olisi voinut tehdä muutaman enemmänkin. Mitenkähän ne maalintekijät menivätkään... 0-1 meni puolen tunnin kohdalla maalinedustahässäkässä tikkurilalaisilta omiin, puolustaja yritti purkaa pallon maalin yli muttei onnistunut. 0-2 teki vain pari minuuttia myöhemmin Koivisto. 0-3 tuli pilkulta vielä ennen taukoa: Tiina Saario osoitti suurta itsevarmuutta ottamalla vain parin askeleen vauhdin ja laittamalla pallon sisään. Ja 0-4:kin noin 20 minuuttia ennen loppua pilkulta, Sanna Porali.

Ruutu kunnostautui tänään yliampujana, ainakin kolme korkeaa kaukovetoa. Syrjälä oli kentän paras, hallitsi niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin. Loistava nappaus Hongasta. Maiju oli totutun vikkelä, ehdottomasti hyvä juttu että on taas pelikunnossa.

Yksi kummallisuus nähtiin tulostaululla, josta kymmenisen minuuttia ennen loppua katosivat tiedot. Hetken päästä kuuluttaja kertoi, että joku oli vetänyt töpselin... Loppuminuuteilla saatiin tilanne taululle, mutta kello näytti 00:aa.

Åland taapersi 2-0-tappion TPS:iä vastaan, joten Klubi nousi kakkoseksi tasoihin ÅU:n kanssa, 8 maalia paremmalla maalierolla. PK on ottelun vähemmän pelanneena kaksi pistettä edellä.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 01.06.10 - klo:21:49
Markku kiteytti tuossa tärkeimät. Klubi olisi voinut tuplata saaliinsa jos olisi vähän tarkkuutta ollut viimeiselyssä. Hiukan outoa oli Saarion siirto oikeaan laitaan toiselle jaksolle kun hän oli siihen asti ollut Klubin pelin sielu keskellä. Puolustuksella ei ollut tänään hätäpäivää ja Häkkisellä tuskin yhtään kunnon torjuntatilannetta. Hyvä tulos vaikka tosiaan monta nuorta ja vähän kokemattomampaa pelaajaa oli kentällä.  :ylos:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 01.06.10 - klo:23:34
Joo, Saario jäi multa kehumatta. Varmaa ja vakuuttavaa peliä.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 08.06.10 - klo:09:17
Ja naisten liigan pelaajathan valitsivat Saarion liigan toukokuun pelaajaksi! :ylos:

Tänään olisi seuraava tilaisuus nähdä hänet ja muu sinivalkoinen joukkue tositoimissa: sarjajumbo (peräti kuuden joukkueen jaetulla jumbosijalla! Tosin noista kuudesta parhaana) TPS vieraissa Bolliksella. Nähtäisiinköhän Forza-yleisöennätys tänään, kun turkkulaiset murskataan? Viime vuonnahan tämä ottelu päättyi 31.5. pesäpalloakin isompiin numeroihin 13-0. Tekeekö Lila tänäänkin hattutempun?

TPS:n edellisen kierroksen voitto Åland Unitedista oli pelkkä onnenkantamoinen ::).
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 08.06.10 - klo:11:28
Hs:ssa luki, että vastus on TiPS.  ;D minulle kävi samoin, allakassani lukee TPS, mutta luin sen tipsiksi. Valitettavasti en pääse, luokkakokous (50v. yo).
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 08.06.10 - klo:21:56
Jos toi viime kotiottelu antoi viitteitä siitä, mihin tulevaisuudessa pyritään, en ihmettele yhtään, jos kukaan ei jaksa enää kirjoittaa. Kovin raskaita äänenpainoja nyt ei tänne viitsi laittaa.

Ei ehkä se ottelu, mutta tänään näytti jo ehdottomasti siltä, mitä Jutan joukkueelta odotan. Todella nautittavan ja viihdyttävän näköistä peliä. Vastus nyt ei ollut hääppöinen - mahtoiko TPS:llä olla yhtään laukausta kohti maalia - mutta ei se vähennä sitä, miten upea Klubin esitys oli. Mieleen erityisesti jäivät Ankin komea 1-0-veto, Syrjälän ehkä vielä komeampi nousu vasemmasta laidasta ihan päätyrajan tuntumaan ja kovassa vauhdissa todella pienestä kulmasta tarkka sijoitus takatolpan kautta maaliin, sekä erityisesti tämän kauden suurlupaus Emma Koivisto kokonaisuudessaan. Hänestä kuullaan varmasti vielä, 1994 syntyneeksi tytöksi todella kypsä pelaaja. Antoi jo vähän osviittaa TiPS-matsissa, mutta parantaa ottelu ottelulta.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 08.06.10 - klo:22:40
Jes, tältä sen pitää näyttää. Erittäin hyvä peli Klubilta, oikeestaan ketään erityisesti nostamatta mutta pakko sanoa, että Syrjälän maali oli mahtavan taistelun hieno palkinto.Koivistosta on tosiaan kasvamassa todella hyvä pelaaja,mutta minne on hävinnyt Lila Räihälä? Loukkaantunutko? Kaikenkaikkiaan hieno peli Klubilta ja ansaittu komea voitto.  :forza:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: nasse setä - 08.06.10 - klo:22:47
jep, hyvä peli klubilta. tosin vastus ei tainnut olla mikään paras mittari, mutta peli pyöri hienosti. lilasta en tiiä, ei oo viime matseissa pelannu. tietääkö kukaan mikä on tuomisen ja laihasen tilanne? heitä klubi taas tarttee ku alkaa toka kierros ja kovammat vastustajat. molemmat pääsi hyvään vauhtiin ennen loukkaantumisia.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Hagish - 09.06.10 - klo:01:06
Onks tosta yleisö ennätys jutusta jossain muualla ku forzan etusivulla? Meinaan vaan että millä se yli tuhat katsojaa sinne raahataan? Itte meinasin mestoille tulla mutta mä oonki tänä vuonna pahasti jäljessä viime vuoden naisten matsi saldoani.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 09.06.10 - klo:06:54
Onks tosta yleisö ennätys jutusta jossain muualla ku forzan etusivulla? Meinaan vaan että millä se yli tuhat katsojaa sinne raahataan? Itte meinasin mestoille tulla mutta mä oonki tänä vuonna pahasti jäljessä viime vuoden naisten matsi saldoani.

...tätä Klubin naisten markkinointia... :-\

Tai siis markkinointihan on nykyisin jokseenkin totaalisen olematonta, ja se pakollinen eli tiedottaminenkin on aika lähellä nollalinjaa. Eilisestä viiden maalin ottelusta, jossa Klubi pelasi kuta kuinkin kauden parasta jalkapalloa, oli näköjään saatu kasaan peräti 10 virkkeen mittainen raportti.

Ja toden totta, liigan yleisöennätyskampanjassa on lauantaina vuorossa HJK. No, täytyy kyllä sanoa, että edes Forzan tämän kauden yleisöennätyksen rikkomisen ei pitäisi todellakaan olla nyt vaikeaa...
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Bebeto - 09.06.10 - klo:07:03
Niille, jotka ei Forzan sivuilla käy niin tässä sama:

Yleisöennätys -kampanja saapuu Bollikselle!

Naisten Jalkapalloliigassa kaudella 2010 käynnistetty Suomen Palloliiton ja Fennovoiman 12 Yleisöennätystä –kampanja saapuu Töölön Pallokentälle kun HJK ja FC Sport kohtaavat 12.6. klo 19:00.

Naisten Liigan tähänastinen yleisöennätys on kampanjan aikana jo rikottu. Toukokuun 18. päivä pelattua FC Sport-KPV -ottelua seurasi yhteensä 895 katsojaa. Naisten jalkapallon pääsarjan kaikkien aikojen ennätys on vuodelta 2002, kun FC Unitedin ja HJK:n ottelua Naisten SM-sarjassa seurasi 1 315 katsojaa.

Forza HJK haastaa kaikki Klubin kannattajat tekemään uutta ennätystä ja samalla kannustamaan Klubi voittoon!

Tule siis Bollikselle viettämään lauantai-iltaa 12.6 klo 19:00!

Muistathan, että Forzan jäsenkortilla on ilmainen sisäänpääsy HJK:n Naisten Liigan kotiotteluihin.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Pekka#63 - 09.06.10 - klo:08:06
Tuo yleisöennätysyritys perustunee Stadi cupin osallistujiin, joita pyritään saamaan katsomoon. Lauantai on muutenkin vilkas tapahtumapäivä, kun silloin vietetään mm. Helsinki-päivää, Sambakarnevaaleja ja taitaa Kaisaniemssä olla joku Rock- konserttikin. Klubi 04 pelaa pelinsä klo 16.00, joten sieltä sitten Bollikselle.

Loukkaantumisista ei tullut paljon eilen kyseltyä, mutta Taru ja Minna tietääkseni pystyvät jo juoksemaan eli tulevat mukaan ehkä piankin?  Sinillä oli kai kuumetta eilen. Lilaa on näkynyt lähinnä katsomon puolella viime aikoina. Vaikka vastus tosiaan oli eilen aika heikko, pelasi Klubin nuori kokoonpano ajoittain ihan kivasti.

PS. Emmahan taisi pelata vasta toisen pelin hyökkäjänä, joten siinäkin mielessä mahtava suoritus B-tyttöikäiseltä pelaajalta.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 09.06.10 - klo:11:16
Sääennuste lupaa lauantaiksi sadetta  :'(
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 10.06.10 - klo:12:10
Klubi itse ei sivuillaan ainakaan tee yhtikäs mitään tuon yleisöennätyskampanjan puolesta. Surkeaa, HJK.  :alas:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 10.06.10 - klo:17:12
Äläs nyt:
http://www.hjk.fi/uutiset/7901/4

Klubin naisten tiedottaja - tai "tiedottaja" - vastasi mulle, kun ihmettelin eilen aamulla, ettei asiasta ollut sivuilla edes mainintaa, että ei sivuilla voi mikään juttu kahta-kolmea päivää kauempaa maata... :-[

No, siitä pari juttua alaspäinhän on tuore ja ansiokas kirjoitus "Yhteenveto alkukaudesta", päivätty 16.6. ....2009. :thumbsup:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 10.06.10 - klo:22:30
No ehkä sinne on tuollainen laitettu, mutta mitä hyödyttää mainostaa siellä missä Klubin tyttöjen touhuja muutenkin seuraavat käy..? Miksei seura mainosta, miksei ole ilmotuksia lehdissä, mainoksia siellä missä ihmiset liikkuu? Kai se on hyäksyttävä että seura ei paljo naisten jengistä välitä.  :-\
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 10.06.10 - klo:23:17
Joo-o, Paavo Einiötä on kyllä vähän ikävä.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Bebeto - 12.06.10 - klo:09:10
PRKL, mulla taitaa jäädä yleisöennätys väliin. Syntymäpäiville klo 17, matsi klo 19 ja laivalla klo 20:30. Voisi tietysti hommata helikopterin ja liikkua sillä paikasta toiseen.  :-\

Älkää vaan ottako minusta mallia, ELI KAIKKI TÄNÄÄN MATSIIN!
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Tilly - 13.06.10 - klo:19:28
Lauantain peliä oli jo mukava katsoa, paitsi, että oli "aika kylmä". Eniten ilahdutti kaunis, Maijun tekemä, eka maali. Näytti jo vähän siltä vanhalta Maijulta. Suunta on nyt hyvä.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Pekka#63 - 12.07.10 - klo:09:46
Sinin maalilla Klubi haki pisteet Tammelasta Ilveksen vieraana, joten PK:n etumatka sarjassa pysyi ennallaan. Ensi lauantaina pelataan Puistolan nurmella klo 15.00 Kuopion mimmifutista vastaan. Miesten peli Kuopiota  vastaan on vasta klo 19.00, joten hyvin ehtii nähdä molemmat savolaisvierailut.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Bebeto - 17.07.10 - klo:12:03
Ensi lauantaina pelataan Puistolan nurmella klo 15.00 Kuopion mimmifutista vastaan. Miesten peli Kuopiota  vastaan on vasta klo 19.00, joten hyvin ehtii nähdä molemmat savolaisvierailut.
Följyssä molemmissa, kalakukkoa tuplana kiitos.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: JM-07 - 17.07.10 - klo:23:27
Hieno peli naisilta tänään naiskalakukkoja (?) vastaan. Seuraavaan peliin - PK-35:tta vastaan - toivoisi sitten useankin forzalaisen löytävän tiensä paikalle. Se peli voittamalla noustaisiin vantaalaisten niskaan, taistelemaan kirkkaimmista mitaleista.  :forza:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 18.07.10 - klo:12:23
PK-35 - HJK pelataan lauantaina 24.7. klo 15, bussi Valkeakoskelle kai lähtee klo 16, ei taida ehtiä molempia :-\, itse en pääse kumpaankaan, on Matin sukulaisen häät Kurikassa.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Bebeto - 18.07.10 - klo:13:40
Tuli eilen käytyä naisten matsissa, ja olihan mukavaa. Kiitos kaikille paikalle olleille  :beer:

"Klubin kanssa Eurooppaan, Speedyn kanssa vankilaan."  ;D
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: JM-07 - 21.07.10 - klo:12:40
PK-35 - HJK pelataan lauantaina 24.7. klo 15, bussi Valkeakoskelle kai lähtee klo 16, ei taida ehtiä molempia :-\, itse en pääse kumpaankaan, on Matin sukulaisen häät Kurikassa.

Joo, harmittavasti osuivatkin näköjään päällekkäin. Aina pitäisi kulkea kalenteri taskussa, niin ei höpisisi mahdottomia. Mutta onneksi meillä on Anja!  :D
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: TeeJii - 24.07.10 - klo:01:18
Tuli eilen käytyä naisten matsissa, ja olihan mukavaa. Kiitos kaikille paikalle olleille  :beer:

"Klubin kanssa Eurooppaan, Speedyn kanssa vankilaan."  ;D
Aivan loistelias reissu oli joo kiitos koko posselle....myös Dj Raimo´s ULTRAS Crew:lle!
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Tilly - 24.07.10 - klo:20:07
0-0. Ei tarvinnut kummankaan maalivahdin tehdä Walleneja. Klubilla on vähä kapea materiaali. - Onnittelut PK:lle mestaruudesta.

E. Petra tais yhden kovanluokan torjunnan tehdä. On pelannut muutenkin varmasti viime pelit.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 25.07.10 - klo:21:36
Kyllähän tuo PK:n pelitapa tietysti tuo pisteitä mutta en kyllä vielä menisi mestaruudesta onnittelemaan kun kautta on sentän jäljellä melkeen kolme kuukautta.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 31.07.10 - klo:10:10
Muistutus: HJK – FC United
Töölön Pallokenttä - tänään lauantaina 31.7.2010 klo 15:00
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 31.07.10 - klo:11:06
Jep, tänään Stadi - Pohojammaa 2-0. Ja tuo naisten matsi siis klo 15 eikä 18, kuten Hesarissa väitetään.

Tänään ei pitäisi ainakaan sään olla este tulla katsomaan kuinka sinivalkoiset naiset pyörittävät Unitedin kotipizzakioskille.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 01.08.10 - klo:11:47
HJK - FC United 3-2 (1-0)
Klubin maalit: Laihanen, Syrjälä ja Ihamäki.
Unitedin molemmat maalit teki Theresa Gomina.
Klubin kokoonpano: maalissa Häkkinen, kentällä Pyhäjärvi, Tuominen, Perasto, Saario, Kivistö, Laihanen, Vartiainen, Liljedahl, Kukkonen C ja Syrjälä, vaihdosta tulivat Ihamäki ja Koivisto, joka sitten vaihdettiin Heroumiin.
Tässä vähän tietoa, kai joku tai Klubin sivut selittää joskus tarkemmin.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 14.08.10 - klo:10:53
WTF?!

En nyt ihan odottanut, että tuplaottelusta HJK - Honka otettaisiin kaikki irti tällä tavalla: naisten ottelu pelataankin Bolliksella täsmälleen samaan aikaan kuin yksi miestenkauden tärkeimmistä matseista viereisellä stadionilla. Kuka ääliö tuon naisten matsin on mennyt sijoittamaan tuohon??

Hempalta sain tietoa, että Bolliksella on jotain muuta siihen alkuperäiseen aikaan eli 15.30 (ei edes mitään City Maratoniin liittyvää), joten siksi siellä ei voitu pelata. Mutta kai nyt joku Tali tai Käpylä olisi ollut vapaana? Tai sitten Klubi olisi voinut todella ottaa irti ilon superlauantaista ja pelata naisten ja miesten matsit peräkkäin samalla kentällä. Okei, naisten matsi olisi pitänyt pelata jo monta tuntia aikaisemmin niin ettei sinne tuhansia katsojia olisi tullut. Mutta haloo idiootit, pelaaminen samaan aikaan miesten matsin kanssa on täydellinen rimanalitus. Toivottavasti yleisöä on edes kymmenen maksanutta katsojaa. (http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/14.gif)

Kaiken lisäksi minä (toivottavasti ei kovin moni muu) olisin mennyt Bollikselle puoli neljäksi, ellen olisi sattumalta tullut tarkistaneeksi Klubin sivuilta matsin kellonaikaa. Olen laittanut matsiajat kalenteriini jo kauden alussa - Klubin sivuilta. Tuosta siirrosta ei ole edes näkynyt mitään erillistä mainintaa Klubin uutisissa. Todella ala-arvoista tiedottamista.

No, onnea naisten joukkuelle tänään. Minä en valitettavasti heitä tänään ole kuvaamassa.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Bebeto - 14.08.10 - klo:11:11
Tuo siirto taitaa kuitenkin liittyä maratoniin eli Helsinki City Marathonin ohella tänään juostaan lapsille tarkoitettu Minimarathon, jonka maalialue on Töölön Pallokenttä.
http://www.minimarathon.fi/

Edit: Tosin tuo tapahtuma on jo menossa, eli ilmeisesti siellä on vielä jotain muutakin Markun mainitsemaan aikaan klo 15:30.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Tilly - 15.08.10 - klo:11:59
Klubin naiset taas pitivät huolen siitä, että (klubi)katsoja poistui tyytyväisenä kotiin tai minne lie. - Toivottavasti noita notkahtamisia ei tällä kaudella enää satu.

Lippu kourassa peliin tulleita oli varmaan vähintään tavanomainen määrä, eikä katsojamäärässä muutenkaan ollut isoa heittoa keskimääräiseen. Fanit ovat faneja.

Ensimmäinen puoliaika oli tahkoamista, kuten kuuluttaja hyvin puoliajan kiteytti. Toisella puoliajalla Honka tuli nätisti vauhdilla ja nopeilla pallonsiirroilla johtoon, mutta sen jälkeen Klubi otti ohjat käsiinsä, olihan taito- ja kuntoero(?) selvä, kun vaihtopenkkiäkin tällä kertaa hyödynnettiin maksimaalisesti. Hongan alakerran hapuilua avauksissa Klubi ei sen sijaan ymmärtänyt hyödyntää. Ehkä helteellä säästellään voimia.

Tiina tasoitti pelin kaukovedolla ja kun Minna, saatuaan oivan läpisyötön boksiin, vielä ohitti nätisti maalivahdin, oli peli ratkennut. Sinetti sille tuli, kun Sini kaatui boksissa (tuttuun tyyliinsä) ja Tiina lirutti tuomitun rankkarin tolpanjuureen.

Keikkeen pelissa ei aina voi olla tyytyväinen, mutta mukavalla mielellä sitä jälleen lähti kotiin ja ihaili valtavaa yleisömerta yrittäen mennessä tiirailla Sonskin tulostaulua.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 15.08.10 - klo:21:28
Tuo otteluaikasysteemi oli kyllä aivan per***stä. Itse päädyin sitten Finskin, eikun anteeksi Sonera Stadiumin puolelle, mutta ei kai olisi pitänyt, kun naiset tekivät parempaa jälkeä Bolliksella. Kuuluttaja olisi voinut kertoa muutakin naisten matsista kuin sen nollanollan ekalla jaksolla.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: MiG - 28.08.10 - klo:19:20
Äsh - KPV antoi mahiksen ottaa PK-35:a parilla pisteellä kiinni venymällä 1-1 tasuriin, mutta ei kelvannut: HJK jäi samoihin lukemiin Åland Unitedin tasoitettua 80 minuutilla. Klubi oli mennyt johtoon kotijoukkueen omalla maalilla ensimmäisen puoliajan puolivälissä. Ottelupöytäkirja (http://naistenliiga.palloliitto.hs.prewise.com/tilastointi/print.asp?id=14764&ser=4).

Unitedin sivuilla kuvakooste pelistä (http://www.alandunited.com/bilder_show.php?id=au_hjk100828) - HJK pelasi näköjään kokovalkoisissa!
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: TeeJii - 30.08.10 - klo:15:28
Tuo otteluaikasysteemi oli kyllä aivan per***stä. Itse päädyin sitten Finskin, eikun anteeksi Sonera Stadiumin puolelle, mutta ei kai olisi pitänyt, kun naiset tekivät parempaa jälkeä Bolliksella. Kuuluttaja olisi voinut kertoa muutakin naisten matsista kuin sen nollanollan ekalla jaksolla.
Kertoi taukotulosta kylläkin...eli juuri,  kun Soneralla jengi rynni hakemaan helpotusta janoon niin samoilla hetkillä ilmoitettiin tilanne...
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 04.09.10 - klo:11:08
HJK kohtaa tänään lauantaina KPV:n kello 15:00 Töölön Pallokentällä, vaikka HS antaa väärää infoa. Hesarissa oli tänään eiliset tapahtumatiedot, sen mukaan tämän päivät matsit ovat huomenna.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 04.09.10 - klo:19:25
Aika historiallinen ottelu - en tiedä onko koskaan HJK:n matseissa, ja aika harvoin varmasti koskaan pääsarjoissa, tehty kahta hattutemppua. KPV jatkoi samanlaista rumaa peliä kuin cup-matsissa muutama viikko sitten, tuomari oli lähes umpisurkea, mutta Klubi vei voiton 6-1.

Knallit keräsivät Taru (3-1, 4-1 ja 5-1) ja Sini (1-0, 2-1 ja 6-1). Noin 92. minuutilla harmittelin, kun tilanne oli vielä 5-1, ja Sini missasi yhden maalintekopaikan, että jäikös tuplaknalli kuvaamatta... mutta eipäs jäänytkään! :forza:

KPV:ltä suihkuun lähti ensin ekalla puoliskolla valmentaja ja sitten loppuminuuteilla kapteeni toisesta keltaisesta. Ennen KPV:n Sorvistoa Juttakin oli jo vaarassa saada katsomokomennuksen. Hän huusi (jälleen yhden) ruman KPV-taklauksen jälkeen tuomarille, että tämän tehtävä olisi suojella pelaajia. Tuomari ei tästä tykännyt ja meni puhuttelemaan. Jutta tuntui vain kiihtyvän lisää, mutta Maria tuli onneksi väliin rauhoittamaan.

HJK-kannattajien neljän hengen iskuryhmä piti ääntä enemmän kuin kaikissa tämän kauden tähän asti näkemissäni naisen matseissa yleisö yhteensä.  :ylos:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 04.09.10 - klo:19:29
Peli alkaa olla kyllä aika tavalla uomissaan ja nautinnollista katseltavaa. Harmi että kauden mittaan on tasureita päässyt kertymään, muuten tässä oltaisiin erittäin lähellä tuplaa.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 04.09.10 - klo:19:38
(http://forzahjk.net/Kuvat/Naiset/2010/09-04-HJK-KPV/PIH07126.jpg)
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 04.09.10 - klo:20:30
Oli todella fantastinen peli kaikin puolin  :)
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Bebeto - 05.09.10 - klo:18:12
Sarjakärki PK-35 hävisi tänään kotonaan FC Unitedille.  :ylos:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: junho - 05.09.10 - klo:18:33
jep, loistava tulos eilen ja loistava tulos myös tänään.. taitaa PK-35 hyytyä loppumetreillä!  :thumbsup:

Eilen tosiaan tunnelmaa riitti, kun oikeastaan kolmen miehen iskuryhmä piti ääntä Klubin puolesta ja neljäs henkilö oli KPV:n yhden hengen kannattajaryhmä  ;D Mahatifokin nähty ja uusia rallatuksia Klubin naispelaajille tuli kehitettyä! Kahden viikon päästä vastassa onkin sitten TiPS kotona. Klubin ohjelma loppukaudeks näyttää selkeesti helpommalta kun PK-35:n. PK-35:lla vielä vieraissa Honka ja Åland United, Klubilla peräpään ja keskikastin joukkueita. Peli on tosiaan täysin uomissaan ja rullaa kuin unelma, joten tästä nyt se naistenkin tupla KIITOS!  :forza:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: MiG - 05.09.10 - klo:22:13
Harmittavasti jäi taas naisten peli väliin, mutta broidin pojan 6v-bileet vievät mielenkiinnon. Olisiko kenelläkään pelistä otteluohjelmaa? Voin tarvittaessa vaikka ottaa kopion ja palauttaa alkuperäisen...
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 05.09.10 - klo:22:42
Sarjakärki PK-35 hävisi tänään kotonaan FC Unitedille.  :ylos:

Woo!! :forza:
Nyt voisi joku keksiä syyn, miksi PK-35 - HJK mitätöitäisiin ja jouduttaisiin pelaamaan uudestaan ;). Eilen nähty Klubi peittoaisi nyt peekoon mennen tullen.

Terveisiä muuten Rotterdamista.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Pekka#63 - 09.09.10 - klo:12:16
Olisikohan ne Ahvenanmaan matkan "rituaalit" pitänyt järjestää jo aiemmin, kun niiden jälkeen tuntuu hyökkäyspelikin kulkevan kuin unelma!   ;)

Taitaa olla eräillä PK:n avainpelaajilla loukkaantumishuolia...?
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 14.09.10 - klo:16:19
Neljä kierrosta jäljellä, Klubi hengittää PK:n niskaan kahden pisteen päässä. Ainakin viime matsin otteista päätellen Klubi ottaa 12 pistettä noista matseista.

Klubilla vastassa vielä TiPS (k), TPS (v), Sport (v) ja Ilves (k).

PK:lla on jäljellä Sport (k), Honka (v), TPS (k) ja Åland United (v), joista ÅU, Honka ja teoriassa myös TPS taistelevat vielä pronssista.TiPSillä on kauden 18 ottelusta vain 3 voittoa ja 1 tasuri. Klubin etumatka ÅU:hun on aika turvalliset 7 pistettä.

Paineet ovat nyt ehdottomasti PK:lla. Toivoisin ehkä, että se heidän yksi tilastotappionsa tulisi ÅU:ta vastaan viimeisessä matsissa - mikäpä olisikaan makeampi tapa voittaa mestaruus kuin pelata tasaisen hyvä (ja tappioton!) kausi ja kiriä kalkkiviivoilla voittajaksi... Ja jos PK menisi häviämään jo Hongalle, silloin paineet keikahtaisivat Klubin puolelle.

Tosin henkilökohtaisesti kannatan vielä lämpimämmin sitä, että ÅU otaa PK:ta tasurin, jolloin tasapisteissä ilmeisesti mentäisiin uusintaotteluun mestaruudesta (Naisten liigan sivuilta en varmaa tietoa tästä löytänyt). Tämänhetkisellä otteluohjelmalla kun väistämättä missaan viimeisen liigakierroksen matsin ja mitalijuhlat. :'(
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 14.09.10 - klo:16:59
Eikös se muuttunut myös naisten osalta niin, että tasapisteissä maalit ratkaisevat jne..... :-\
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 14.09.10 - klo:19:13
Eikös se muuttunut myös naisten osalta niin, että tasapisteissä maalit ratkaisevat jne..... :-\

Hmm... mulle henkilökohtaisesti huono asia, HJK:lle kai periaatteessa hyvä - maaliero tällä hetkellä Klubilla +38, PK:lla +28. Tehtyjä Klubilla 52, PK:lla 36. Ja vaikka keskinäisillä otteluilla ratkaistaisiin, niin niistäkin pisteet Klubille 4-1.

Sitten täytyykin vain toivoa, että vika matsi siirtyisi tunnilla tai kahdella myöhemmäksi, silloin luultavasti ehtisin paikalle.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 17.09.10 - klo:11:58
Anki valittu Naisten Liigan elokuun pelaajaksi. :forza:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: TeeJii - 17.09.10 - klo:13:51
Hienoa Anki!  :ylos: :tuoppi: :forza:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 18.09.10 - klo:10:51
HJK – TiPS Töölön Pallokenttä - tänään lauantaina 18.9.2010 klo 15:00,
itseltäni jää väliin  :(, mutta joku muu kannustamaan  :forza:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: JM-07 - 18.09.10 - klo:16:56
Naiset hoitivat hommansa hienosti (2-1) ja PK-35 joutui ponnistelemaan ottelun loppupuolelle, ennenkuin voittomaali syntyi. Takaa-ajo siis jatkuu...  :thumbsup:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 19.09.10 - klo:12:42
Naiset hoitivat hommansa hienosti (2-1) ja PK-35 joutui ponnistelemaan ottelun loppupuolelle, ennenkuin voittomaali syntyi. Takaa-ajo siis jatkuu...  :thumbsup:

Mitä, oliko Jokke katsomossa (vai onko tää raportti vain teksti-tv:n tietojen pohjalta 8))?

Harmillista vain, että Vantaalla matsin kesto ei ollut 70 minuuttia. Silloin asetelma olisi kääntynyt toisin päin, PK olisi nyt takaa-ajaja. Sport piinasi sarjakärkeä 0-0:lla 72 minuuttia.

Eilinen suoritus ei Klubiltakaan ollut ihan kaikkein terävin. Melko mielenkiintoista oli se, että kun itse saavuin kymmenisen minuuttia myöhässä paikalle, niin jo Urheilumuseon parkkipaikalle kaikui Jutan huuto, joka jatkui ainakin varttitunnin tuon jälkeenkin - normaaliakin runsaampana ja tyytymättömänä. Ja voitosta huolimatta matsin jälkeen koko joukkue teki keskiympyrässä punnerruksia. :o

No, olihan se peli kyllä vähän tahmeaa, ja kun TiPS pääsi tekemään kavennuksen, niin oli pieni huoli siitä, että kuinka tässä käykään. Sen tiesi kyllä, että jos päät pysyy kylmänä, silloin voitto otetaan, mutta vähän hirvitti, että jos kentälle hiipii paniikki...


Päivän tuhlari oli Marta Huhtamies, joka tuli kentälle parikymmentä minuuttia ennen loppua, ja ehti noin kymmenessä minuutissa missata kolme maalintekopaikkaa. Jutan reaktio:

(http://www.hjk.fi/pics/PIH00283.jpg)

Martan neljäs yritys pian näiden jälkeen oli hyvä läpiajo, joka päättyi hyvään kaukolaukaukseen, mutta muistaakseni veskari venyi torjuntaan.

No, pääasia että täydet pisteet saatiin kotiin ja PK:n niskaan hengittäminen jatkuu. Hyvä merkki oli ainakin se, että jos kohta Klubi oli hieman tiukilla sarjajumboa vastaan, niin yhtä lailla PK:lta meni 72 minuuttia saada kuparinen rikki 3. viimeisen joukkueen kanssa. Honka ja ÅU antavat PK:lle huomattavasti tiukemman vastuksen kuin Sport. Tuija Hyyrynenhän muuten liittyi yllättäen ÅU:n riveihin loppukaudeksi (eiköhän Floridassa irronnut peliaikaa?).
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Tilly - 19.09.10 - klo:17:08
Viisvuotias pallotyttö oli kyllä kovasti sitä mieltä, että TiPS puski toisen maalin omiin, mutta mitäs tollanen vielä futiksesta tietää. Ahvenanmaalle kannattais antaa vielä pari pelaajaa lisää. Onhan noita.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: JM-07 - 20.09.10 - klo:00:11
Teksti-tv-rapo oli kyseessä ja ilmeisesti yltiöoptimistinen sellainen.  :-\

Meni vähän ohi tuo pelin alkamisajankohta... Siis ennakkosuunnittelu petti.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 22.09.10 - klo:10:40
Viisvuotias pallotyttö oli kyllä kovasti sitä mieltä, että TiPS puski toisen maalin omiin, mutta mitäs tollanen vielä futiksesta tietää.

Mäkään en kapean putken läpi nähnyt ihan tarkkaan, eikä tuon tilanteen kuvissakaan näy palloa ennen kuin vasta maalissa. Mutta vahva sellainen tuntu jäi minullekin, että omasta maalista olisi ollut kyse. Siinä ihan tolpalla oli kaksi puolustajaa eikä yhtään hyökkääjää, ja siitä pallo tuntui maaliin menevän.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 01.10.10 - klo:10:31
Auttaako Honka Klubia :-\, se selviää tänään, sillä
"Naisten Liigan ottelu FC Honka – PK-35 Vantaa pelataan Tapiolan Urheilupuiston nurmella perjantaina 1.10.2010 klo 18.30. Otteluun on vapaa pääsy."
 

Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 01.10.10 - klo:21:41
Eipä ollut Hongasta auttajaksi, tulos 0-3.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 09.10.10 - klo:19:02
Samat sanat TPS:n kanssa, Vantaalla tänään lopputulos 3-0. Viimeisen kierroksen ja tänään pronssinsa varmistaneen Åland Unitedin varaan jää HJK:n mestariksi kiilaaminen. ÅU voitti Hongan 4-1. Heillä tosin saattaa sunnuntaina hieman painaa jaloissa keskiviikkona Saksassa pelattava Mestarien liigan ottelu ei sen vähempää kuin Turbine Potsdamia vastaan. Maarianhaminassa Potsdam tehtaili jo 9 maalia...

Mutta sunnuntaina siis pronssijoukkue pelaa kotonaan paineitta, toisin kuin vierasjoukkue PK, jolle tasapelikin tarkoittaisi mestaruuden karkaamista HJK:lle.

Klubi voitti tänään Vaasassa Sportin 4-0 ja jatkaa tappiotonta kauttaan, kun otteluita on se yksi (Ilves kotona) jäljellä. Maaliero on PK:ta kymmenellä parempi. Viikon päästä sunnuntaina kaikki kynnelle kykenevät puoli neljäksi Bollikselle juhlimaan vähintään mitalia ja toivottavasti tuplaa!
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: JM-07 - 10.10.10 - klo:22:09
Oulussa työmatkalla, joten väliin jää  :( mutta te, jotka paikalle pääsette - halatkaa koko porukkaa ja erityisesti Siniä, joka on pelannut todella hienon kauden.  :forza:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 12.10.10 - klo:21:13
Mutta sunnuntaina siis pronssijoukkue pelaa kotonaan paineitta, toisin kuin vierasjoukkue PK, jolle tasapelikin tarkoittaisi mestaruuden karkaamista HJK:lle.

Nyt on kyllä semmonen sauma ottaa PK kiinni että tilaisuus ei tästä parane. En jaksa millään uskoa että PK veisi kaikki pinnat Saarelta. Ja Klubi hoitaa oman pelinsä.  :ylos:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: JM-07 - 13.10.10 - klo:20:13
 :ylos:
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Tilly - 16.10.10 - klo:20:40
Toivottavasti HJK ei sössi huomenna erikoistilanteita! Pitkä rajaheitto puolestakentästä boksiin olis myös hieno.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Anja - 17.10.10 - klo:19:30
Hopealle jäätiin, vaikka tuli komea voitto Ilveksestä 6-1
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 17.10.10 - klo:22:31
72. minuutti ja 6-1 näkyi olevan mestaruuskisan yllätysratkaisutekijä. Klubi voitti 4. syyskuuta KPV:n 6-1, ja samaan aikaan Sport piti PK:ta 0-0:ssa aina 72. minuutille. Tänään, mestaruuden ratkaisupäivänä, Klubi voitti Ilveksen 6-1, ja eiköhän vain Åland Unitedin 0-0 kestänyt sen saman 72 minuuttia, kunnes PK kuittasi kultamitalit.

Kyllä pikkuisen harmittaa, että se joukkue, joka koko kaudella ei hävinnyt ainuttakaan ottelua, jäi kakkoseksi.

Täytyy kirjoitella myöhemmin vähän tarkempaa yhteenvetoa, mutta kyllä joukkueesta ja tästä kaudesta voi olla ehdottoman ylpeä. On meillä Suomen paras ja kaunein joukkue!
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Janne#1 - 18.10.10 - klo:09:18
Tähän täytyykin sitten mainita, että PK-35 on nyt siis kolmas joukkue, joka Naisten SM-sarjassa päätyi saavutukseen, jossa se otti mestaruuden voittamattoman HJK:n edessä. Nyt sitten tietokilpailukysymystä, mitkä olivat nämä kaksi muuta joukkuetta ja mitkä olivat vuodet?
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 18.10.10 - klo:14:56
Tähän täytyykin sitten mainita, että PK-35 on nyt siis kolmas joukkue, joka Naisten SM-sarjassa päätyi saavutukseen, jossa se otti mestaruuden voittamattoman HJK:n edessä. Nyt sitten tietokilpailukysymystä, mitkä olivat nämä kaksi muuta joukkuetta ja mitkä olivat vuodet?

Jlkimmäinen on suht helppo ainakin niille, jotka katsoivat tämän kauden cup-finaalin telkkarista: 2003 MPS. Kommentaattorina toiminut Anne Parnila tuli maininneeksi tuon vuoden. Ensimmäinen onkin visaisempi, mutta sen täytynee olla joko kolmesta seurasta: Kemin Into 1976, PP-Futis / Helsinki United 1989 /1990 tai KontU 1993.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Pekka#63 - 18.10.10 - klo:15:42
Veikkaan Kemin Intoa kolmantena
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Janne#1 - 18.10.10 - klo:15:59
1976 ja Into oli oikein.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 20.10.10 - klo:20:14
 Jaahah. :( Läskiksi meni sitten kultajahti eikä isokaan voitto auttanut.

Vaikka sija parani kaksi pykälää viime kaudesta niin kyllä hopea oli tuolla jengillä pettymys, ei sille mitään voi.

Ja silti monet palat loksahti paikalleen. Tappioita ei tullu että kai ainakin puolustus toimi. Kauden valopilkku oli ilman muuta Tiina Saario mut monet muut pelasi liian epätasasesti. Sini ja Maiju väläytteli sillointällöin ja Tarulta oisin maalitehoja odottanu enemmän. Muita ilonaiheita ainakin Emma Koiviston läpimurto.

Kauden pettymyksiin kuului Heiskan loukkaantuminen, siinä meni puolet alkukauden tehoista. Toinen pettymys oli Lila Räihälän "katoaminen". Tollasiin ei olisi varaa.

En ole vieläkään oikeen vakuuttunu että Jutta tietää mitä tahtoo. Monesti tuli sellanen fiilis että kokeili jotain ja sitten muuttikin kuviot heti ja pelaajat oli vähän sekasin. Itselle voin myös antaa melkoisen miinuksen varsinki loppukaudesta, niin harvoin pääsi paikalle peliin.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Pekka#63 - 21.10.10 - klo:09:07
Jep. Lisäisin vielä kauden valopilkuiksi Tiinan ohella myös kaksi muuta "hankintaa" nimittäin Minna ja Veera. Hehän olivat melkoinen joukkueen selkäranka. Emman tulo mukaan oli tosiaan loistava ja Lilaa ja Heiskaa tietysti kaivattiin monessa pelissä.

Eniten maaleja tehneen joukkueen kärkipelaajaksi Taru teki tosiaan liian vähän maaleja, mutta muutto Turkuun ja muut henk. koht. asiat varmaan vaikuttivat siihen. Sääli tuo PK:n mestaruus varsinkin siinä tapauksessa, jos siellä ei ole varauduttu pitkäjänteiseen toimintaan joukkueen kehittämiseksi. Eurocup- peleissä sitten ensi kesänä nähdään, miten pitkälle joukkue menee kansainvälisellä tasolla. Näitä naisten UEFA cupin pelejä on pelattu kymmenisen vuotta ja ainoat menestykset siinä ovat tulleet Klubille välierä ja puolivälieräpaikan myötä. Muut joukkueet ovat jääneet joko alkulohkoon tai ekaan karsintapeliin.
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Bebeto - 21.10.10 - klo:09:32
Näitä naisten UEFA cupin pelejä on pelattu kymmenisen vuotta ja ainoat menestykset siinä ovat tulleet Klubille välierä ja puolivälieräpaikan myötä. Muut joukkueet ovat jääneet joko alkulohkoon tai ekaan karsintapeliin.
Naisetkin pelaavat nykyisin Mestarien Liigaa. (UEFA Women's Champions League)
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/thumb/4/4f/Naisten_mestarien_liiga.jpg/180px-Naisten_mestarien_liiga.jpg)
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Markku - 09.12.10 - klo:13:54
En viitsi aloittaa uutta topicia kilpailijan uutisella, joten jatketaan vielä tätä viime kauden ketjua, vaikka liittyykin ensi kauteen...

Honka lähtee uuteen nousuun?
http://fchonkanaiset.kahvilla.com/2010/12/08/timo-lounio-valmentaa-fc-honkaa-naisten-liigassa-2/
Otsikko: Vs: Naisten liiga 2010
Kirjoitti: Dinsky - 09.12.10 - klo:15:52
En viitsi aloittaa uutta topicia kilpailijan uutisella, joten jatketaan vielä tätä viime kauden ketjua, vaikka liittyykin ensi kauteen...

Honka lähtee uuteen nousuun?
http://fchonkanaiset.kahvilla.com/2010/12/08/timo-lounio-valmentaa-fc-honkaa-naisten-liigassa-2/

Tuskinpa vaan. Menettäneet liigan parhaan valkun, parhaita pelaajiaan ja taustat kuralla.Pysyy sarjassa mutta tuskin yltää parempaan.