JuttuKlubi - HJK:n kannattajille

Yleinen alue => Muu jalkapallo => Aiheen aloitti: mike--2000-- - 16.11.19 - klo:12:56

Otsikko: Futiksen em-skabat 2020 (Suomi mukana ensimmäistä kertaa!)
Kirjoitti: mike--2000-- - 16.11.19 - klo:12:56
Kunnia avata otsikko. 15.11.2019 jää historiaan suomalaisessa jalkapalloilussa. Suomi varmisti pääsynsä ensimmäistä kertaa futiksen miesten arvoturnauksessa, eli nähdään kesällä 2020 em-skaboissa Suomea kannustamassa. Mukava uutinen oli myös, että Ruotsi varmisti samana iltana pääsyn samoihin karkeloihin  :thumbsup:. Voitto Romaniassa 0-2.

Tähän mennessä kisapaikkansa ovat varmistaneet Belgia, Venäjä, Italia, Ukraina, Puola, Suomi, Ruotsi, Tsekki, Espanja, Turkki, Englanti ja Ranska. Lista päivittyy.

Seuraavaksi arvonnat 30.11. joka onkin jännä päivä. Mihin lohkoon päädytään, missä skulataan ? Tässä vaiheessa kiinnostaa vielä tietää, miten meinaatte metskata lippunne matseihin ? SMJK:ssa pitkään olleet ja vaikuttaneet voinevat kyllä olla huoletta lippujen suhteen.
Otsikko: Vs: Futiksen em-skabat 2020 (Suomi mukana ensimmäistä kertaa!)
Kirjoitti: Seppo_69 - 02.12.19 - klo:20:03
Tuli mieleen höpsö ajatus, kuten mulla usein. Littihän ei ole lopettanut uraansa, ei vain enää ole pelannut. Jos 13.6.2020 Kööpenhaminassa Tanskaa vastaan nimettäis joukkueeseen ja minuutti ennen loppua vaihdettais kentälle ja vaikka yhden kerran koskis palloon, vaikka vetäis katsomoon tai avaruuteen tai syöttäis tai tekis maalin tms. Olisko hieno päätös uralle, saisi pelata arvokisoissa? :vrolijk_26:
Otsikko: Vs: Futiksen em-skabat 2020 (Suomi mukana ensimmäistä kertaa!)
Kirjoitti: mike--2000-- - 04.12.19 - klo:09:51
Eiköhän Litin kannattaisi kuitenkin ilmestyä kentälle vasta Pietarissa ? Ottaen huomioon "Kuninkaan" taannoiset lausunnot Qatarista, Littihän voisi samalla Pietarissa ylistää Venäjän rauhantahtoista johtajaa, Venäjän huikeaa ihmisoikeustilannetta, sananvapautta ja rauhantahtoista ulkopolitiikkaa.
Otsikko: Vs: Futiksen em-skabat 2020 (Suomi mukana ensimmäistä kertaa!)
Kirjoitti: Seppo_69 - 04.12.19 - klo:16:35
Niin joo. Semmonen kiertävä hyvän tahdon suurlähettiläs, joka Kekkosen hengessä luo luottamusta ulkosuhteiden hoitoon. Kyllähän Litti on paljon matkustellut, joten kompetenssia pitäisi riittää. Haavisto kalpenee. Toi oli vielä parempi idea, komppaan tota! :laugh:

Koska Putler kuitenkin mainostaa itseään siellä katsomossa, Litti voisi pelin jälkeen pikku vodkadrinksut nenän alla kysellä isänniltä, suostuisivatko he palauttamaan YYA-sopimuksen vaikka nyt aluksi 50 vuodeksi? Se antaisi jatkuvuutta ja ennustettavuutta Suomen ulkopolitiikkaan, joka on viime vuosina hoiperrellut tavattoman länsimieliseksi. :ylos: Rikollisjärjestö Euroopan Unioniinkin liityttiin, vaikka itse Paavo Väyrynen sitä kovin vastusti. Kuten Jussi Halla-Ahonkin perusvenäläiset nyt.

Ehkä olisi ollut parempi vain jäädä roikkumaan tonne marginaaliin ei-kenenkään-maalle ja antaa Kremlin päättää. Helppoa meille, vain supattaa rauhantahtoa ja puolueettomuutta. Saihan Punikkitanttakin Venäjältä kissan lahjaksi. Hän on varmasti aivan hyvä kissa, ei epäilystäkään. Niin ne kaikki on.
Otsikko: Vs: Futiksen em-skabat 2020 (Suomi mukana ensimmäistä kertaa!)
Kirjoitti: mike--2000-- - 14.12.19 - klo:19:32
Pahoin pelkään, että Suomen tasavallan presidentti Kekko...korjaan, Niinistö, tulee myös mainostamaan itseään Putlerin vierellä Venäjä-Suomi futismatsissa. Samalla vannotaan iänikuista YYA-henkistä jargonia hyvistä naapuruussuhteista ja muistetaan myös mainita, että "urheilua ja politiikkaa ei sovi sekoittaa keskenään". Niin varmaan.

Olipa taas muuten arpaonni Suomelle, huh. Lohkohan ei mikään ns. kuolemanlohko ole mutta kaksi matsia Pietarissa, terve vaan faneille, dobryi vezer ! Eta maja sabaka, (i koshka, Punikkitantan ja Putlerin ystävyyssuhteen kunniaksi). Onneksi ei tarvitse tuonnekaan matkata, ei, vaikka Suomi kuinka siellä ensimmäistä arvoturnaustaan pelaisi. Mutta loppujen lopuksi pallonpotkimistahan tämä vaan on, ei tätä kande niin vakavasti ottaa  :-\
Otsikko: Vs: Futiksen em-skabat 2020 (Suomi mukana ensimmäistä kertaa!)
Kirjoitti: TeeJii - 30.01.20 - klo:22:03
Tänäänhän  niistä lipuista tuli kuulemma tietoa....

Jim_Falls pääsi tanskaan ja aasi ihatsu huhujen mukaan kanssa myös