Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
HJK / Vs: Forza 20v. Pikkujoulut/Vuosikokous 5.12.
« Uusin viesti kirjoittanut TeeJii 09.12.19 - klo:18:40 »
Saisikos tänne juttua pikkujouluista ja vaikka sitten  jotakin pientä pintaa vuosikokouksen päätöksistä?
Ja sitten vaikka jotakin kuvaa?
2
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 06.12.19 - klo:16:59 »
Hih, on tää Suomi yks Hullunkuriset Perheet. Uuden hallituksen tunnustelijaksi on suurella suulla ilmoittautunut "Minua ei erotettu, erosin itse" - Rinne. Mäntsälän miehestä tulee varmasti yhtä kuuluisa kuin saunasta ja sisusta ja hän tulee jättämään ikuisen jäljen fennougristiseen folkloreen. Voisko nyt Sale tai joku viheltää pelin poikki ja kertoa tälle epätoivoisesti vallanrippeisiin takertuvalle uunolle, että juna meni jo. Näin upeita kuvioita on totuttu näkemään lähinnä esim. Venäjällä ja Kongossa, mutta nyt pieni, mutta sisukas pohjoinen kansa tekee parhaansa päästäkseen maailmanhistoriaan.
3
Muu jalkapallo / Vs: Futiksen em-skabat 2020 (Suomi mukana ensimmäistä kertaa!)
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 04.12.19 - klo:16:35 »
Niin joo. Semmonen kiertävä hyvän tahdon suurlähettiläs, joka Kekkosen hengessä luo luottamusta ulkosuhteiden hoitoon. Kyllähän Litti on paljon matkustellut, joten kompetenssia pitäisi riittää. Haavisto kalpenee. Toi oli vielä parempi idea, komppaan tota! :laugh:

Koska Putler kuitenkin mainostaa itseään siellä katsomossa, Litti voisi pelin jälkeen pikku vodkadrinksut nenän alla kysellä isänniltä, suostuisivatko he palauttamaan YYA-sopimuksen vaikka nyt aluksi 50 vuodeksi? Se antaisi jatkuvuutta ja ennustettavuutta Suomen ulkopolitiikkaan, joka on viime vuosina hoiperrellut tavattoman länsimieliseksi. :ylos: Rikollisjärjestö Euroopan Unioniinkin liityttiin, vaikka itse Paavo Väyrynen sitä kovin vastusti. Kuten Jussi Halla-Ahonkin perusvenäläiset nyt.

Ehkä olisi ollut parempi vain jäädä roikkumaan tonne marginaaliin ei-kenenkään-maalle ja antaa Kremlin päättää. Helppoa meille, vain supattaa rauhantahtoa ja puolueettomuutta. Saihan Punikkitanttakin Venäjältä kissan lahjaksi. Hän on varmasti aivan hyvä kissa, ei epäilystäkään. Niin ne kaikki on.
4
Muu jalkapallo / Vs: Futiksen em-skabat 2020 (Suomi mukana ensimmäistä kertaa!)
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 04.12.19 - klo:09:51 »
Eiköhän Litin kannattaisi kuitenkin ilmestyä kentälle vasta Pietarissa ? Ottaen huomioon "Kuninkaan" taannoiset lausunnot Qatarista, Littihän voisi samalla Pietarissa ylistää Venäjän rauhantahtoista johtajaa, Venäjän huikeaa ihmisoikeustilannetta, sananvapautta ja rauhantahtoista ulkopolitiikkaa.
5
Muu jalkapallo / Vs: Futiksen em-skabat 2020 (Suomi mukana ensimmäistä kertaa!)
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 02.12.19 - klo:20:03 »
Tuli mieleen höpsö ajatus, kuten mulla usein. Littihän ei ole lopettanut uraansa, ei vain enää ole pelannut. Jos 13.6.2020 Kööpenhaminassa Tanskaa vastaan nimettäis joukkueeseen ja minuutti ennen loppua vaihdettais kentälle ja vaikka yhden kerran koskis palloon, vaikka vetäis katsomoon tai avaruuteen tai syöttäis tai tekis maalin tms. Olisko hieno päätös uralle, saisi pelata arvokisoissa? :vrolijk_26:
6
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 24.11.19 - klo:20:33 »
Hah hah, hauska päivä. Suorastaan ennenkuulumaton, ainakin demarit muistavat tämän ikuisesti!  :ylos:

Ensin Pravda kirjoittaa demarien suosikkimannesta Veijo Baltzarista 6 sivua aika ikävää tekstiä. Hänhän on Paavo Lipposen inttikaveri ja suuri suosikki, jota hän on aina ylistänyt joka käänteessä. Punikkitantta Tartsi myönsi hänelle kulttuurineuvoksen arvonimen, joka on myönnetty vain 11:lle suomalaiselle. Mutta nyt hän lusii tutkintavankeudessa ihmiskaupasta epäiltynä. Kytät meni pidättämään sen Tammisaaren huvilalta ajamalla panssariautolla portista sisään todella suuren maailman malliin. Mitähän leffoja ne oli katsellu, kai sinne olis helpomminkin päässy. Vaikka nyt pyytämällä isäntää avaamaan sen portin. Mutta kun kyttähormonit jyllää ja adrenaliinit on korkeella, on mukavaa leikkiä koviksia Ameriikan malliin. Kas ku eivät lainanneet Putinilta ydinpommia noin vaarallisen rikollisen taltuttamiseksi. Jo ennestään vähäinen luottamus Suomen kytän harkintakykyyn aleni jo niin alas, ettei se ole oikein mitattavissa enää.

Postin lakosta tuli demareille turpaan, että tukka lähtee. Ay-kommari Rinne ei nuku ensi yönä kovin hyvin. Päättyi tämä niin tai näin, se on demareille megalomaanisen valtava tappio ja kannatus jatkaa varmasti sulamistaan. Medialiitto teki tavallaan aika suoraselkäisen ratkaisun kertomalla, ettei se ole kiistan osapuoli eikä sitä voi sellaiseksi pakottaa. Eli: pitäkää tunkkinne. Ihme ja kumma, kommari-Suomessa jopa työnantajillakin on järjestäytymisoikeus. Saa nähdä kui kauan. Nyt vasta lakkoja alkaakin tulla joka suunnalta. Tämä tekee hyvää: nyt jengi hiffaa, että demaripääministeri ei ole työrauhan tae. Ei ainakaan tämä sössöttäjä.

Mietin, pitäisikö tämä 24.11. kohottaa Suomen toiseksi Itsenäisyyspäiväksi. Tai peräti julistaa UNESCON maailmanperintökohteeksi? :laugh:
7
HJK Naiset / Vs: HJK naiset 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Jim_Falls 18.11.19 - klo:02:26 »
 :dankk2: Anjalle jälleen tasokkaasta raportoinnista. Koska Anja ei toki aina ehtinyt, täydennetään vielä hieman:

7.6. kohdattiin Suomen Cupin finaalissa Telialla Åland United, ja 1-0 voitto Tulkin 15. min byyrillä tiesi ekaa pystiä tuplamestaruuteen päättyneellä kaudella!

Elo-syyskuussa Telskillä kaadettiin myös 17.8. Ilves 5-1 (Klubin byyrit Riefner x 2, Oma maali, Hakala, Ruutu), 14.9. JyPK 3-0 (Rantala x 2, Hälinen) ja 28.9. KuPS (Rantala, Rantala ja Rantala!). Tuo komea KuPS-voitto oli myös se, joka varmisti mestaruuden, ja mikä vielä upeampaa, oli että samalla Sanoista tehtiin myös Naisten liigan uusi katsojaennätys, 1630 :forza:

Forzahan nykyään valitsee parhaan pelaajan myös naisten joukkueesta. Joskus olemme antaneet valinnan tehtäväksi arvovaltaiselle tuomarille, Anjalle, mutta tänä vuonna tästä ei tule edes kysymystä.

22 maalia 22 ottelussa: Jutta Rantala
8
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 16.11.19 - klo:13:27 »
Tossa kun maalaisliitolla oli tuo veretseisauttavan jännittävä ja suorastaan kostean kiimainen puheenjohtajakisa, niin siinä oli toi Kanki Kaikkonen leikisti "etelän" edustaja ja sit toi Kulmuni pohjoisen äänenä. En kyllä vieläkään tiedä, miten hänen nimensä lausutaan, kun en osaa meän kieltä. Yks tuttu kertoi lähes varmana tietona, että se lausutaan: Mulkkuni. Hänen serkkunsa kaima oli kuulemma käynyt kerran sielläpäin.

Close but no guitars, kuten suuressa maailmassa tavataan sanoa. Ei Seppo, Katrin sukunimi lausutaan kuulemma: Mulckuni. Näin tiesi kertoa naapurin koiran serkun kaima joka tiettävästi on Torniossa vieraillut, osaa siis sujuvasti meänkieltä. Oli kuulemma matkallaan melkein naapurimaahan Ruattiinkin meinannut eksyä, mokomakin.

Moni tietysti mulckuaan mielellään Katriin upottaisikin, mutta hei, eihän näin saa ääneen sanoa tässä feministisessä, ahdasmielisessä yhteiskunnassa, jossa saa jo kuulustelukutsut Pasilaan 15 vuotta wanhoista nettikirjoitteluistaan, viittaan siis tapaus Päivi Räsäseen. Kohtahan Suamessa ei saa rasistejakaan... siis perusven...suomalaisiakaan haukkua. Linnaanhan tässä pian joutuu, jukulauta. Mutta ainahan voi perussuomalaisten tavoin sanoa: kännissä ja läpällä. Sen varjolla voi tehdä ja skriivata mitä vaan.

Antti Rinne kyllä linnaan oikeasti joutuisikin, sikälimikäli vielä edes pääministerikauttaan hengissä pysyy tärisevänä ja tutisevana vanhana ay-jyränä. Viimeisin aivopieru oli, että työeläkerahastoista voitaisiin napsaista muutama sata miljoona euroa veks, jotta voitaisiin korottaa aikoinaan perhevapailla olleiden naisten pieniä työeläkkeitä. Sillälailla ! "Yllättäen" aiemmin samana päivänä muuten julkaistiin gallup, jossa paskapuolueen kannatus oli tipahtanut 13 prosenttiin. Järkyttävä tulos heille. Tuo olisikin sitten nykyisen, hyvin toimivan suomalaisen, eläkejärjestelmän loppu, jos jatkossakin jokainen puolue meinaa kajota eläkerahastoihin puoluepolitiikan nimissä. Paskaa kannatusta voi aina toki yrittää paikata lupaamalla kaikkea kliffaa mitä mieli tekis, fyrkkaahan Suamessa riittää ja Mäntsälässä raha näköjään kasvaa puissa. Mutta ihan aikuisten oikeasti, 70-luvulla syntyneiden ja sitä nuorempien kandee miettiä miten vanhuuspäivänsä meinaa rahoittaa jos Suamessa meinaa vanhuuspäivänsä viettää. Eläkemaksujaan palkastaan maksavat 70-luvulla syntyneet ja sitä nuoremmat eivät ikinä tule näkemään ko. rahojaan, vaikka näin pitäisi ollakin. Mutta eihän se Antti Rinnettä kiinnosta.
9
Muu jalkapallo / Futiksen em-skabat 2020 (Suomi mukana ensimmäistä kertaa!)
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 16.11.19 - klo:12:56 »
Kunnia avata otsikko. 15.11.2019 jää historiaan suomalaisessa jalkapalloilussa. Suomi varmisti pääsynsä ensimmäistä kertaa futiksen miesten arvoturnauksessa, eli nähdään kesällä 2020 em-skaboissa Suomea kannustamassa. Mukava uutinen oli myös, että Ruotsi varmisti samana iltana pääsyn samoihin karkeloihin  :thumbsup:. Voitto Romaniassa 0-2.

Tähän mennessä kisapaikkansa ovat varmistaneet Belgia, Venäjä, Italia, Ukraina, Puola, Suomi, Ruotsi, Tsekki, Espanja, Turkki, Englanti ja Ranska. Lista päivittyy.

Seuraavaksi arvonnat 30.11. joka onkin jännä päivä. Mihin lohkoon päädytään, missä skulataan ? Tässä vaiheessa kiinnostaa vielä tietää, miten meinaatte metskata lippunne matseihin ? SMJK:ssa pitkään olleet ja vaikuttaneet voinevat kyllä olla huoletta lippujen suhteen.
10
HJK Muut / Vs: Klubi 04 kaudella 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Bebeto 08.11.19 - klo:20:05 »
Alustava lohko ensi kaudelle

B:
SalPa
KaaPo
FC Espoo
Klubi 04
GrIFK
Atlantis
P-Iirot
FC Jazz
Ilves/2
HJS
TPV
PIF
Sivuja: [1] 2 3 ... 10