Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
HJK Naiset / HJK naiset 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Anja 21.04.19 - klo:09:50 »
Uusi kausi lähtenyt hyvin käyntiin. Eilen oli viileässä Tapiolassa FC Honka - HJK matsi, josta tuli voitto yliajan maalilla eli peli päättyi 2-3. IK Myran kukistettiin viikko sitten maalein 6-1.  Viikon kuluttua on Telialle tulossa vieraat Ahvenanmaalta eli HJK - Åland klo 14.
2
HJK Muut / Klubi 04 kaudella 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Anja 19.04.19 - klo:19:43 »
Kakkonen lohko A, jossa pelaavat Kiffen, FC Viikingit, JIPPO, JäPS, Klubi 04, MP, MIPK, NJS, PEPO, Reipas, Sudet ja VJS

Klubi 04  -  FC Viikingit 4-4 (2-2) harjoitusottelu Telia 5G Arena
Maalit; Klubi: 26 min. Tauriainen, 29 min. Paavola, 49 min. Kiuru, 90 min. Ollikainen – Viikingit: 3 min. Nlate, 39 min. Osei, 78 min. Ndongala, 85 min. Abdin
Avauskokoonpano Klubilla: 1 Pöyhönen 19 Tammivuori 24 Mabinda (C) 34 Paavola 37 Tauriainen 38 Tynkkynen 48 Vehkonen 60 Markhiev 61 Ollikainen 62 Lehtiranta 65 Yli-Kokko
Vaihdossa kentälle tulivat ainakin 40 Saarinen 49 Mustonen 54 Kiuru 63 Kesti
3
HJK / Forza HJK ry:n 20-vuotisjuhla @ Ravintola Bollis
« Uusin viesti kirjoittanut miguel25 26.03.19 - klo:22:03 »
Tervetuloa Forza HJK ry:n 20v juhlaan la 6.4 klo 18 alkaen! Paikka: Ravintola Bollis. Tilaisuus ei edellytä Forzan jäsenyyttä. Erityisesti kaikki HJK-henkiset mukaan! 💪 Tapahtumaan siis vapaa pääsy 👍 Illan ohjelmassa mm: huutokauppa, jonka tuotto ohjataan Aulis Rytkönen rahastoon (varaathan siis mukaan kolikoita ja käteistä-> Jos itseltä löytyy Klubiaiheista tavaraa, jonka haluaa lahjoittaa huutokauppaan niin se tietenkin onnistuu 👍, Bollis Street Menu (hinta 18€), muistelua 20v taipaleelta kuvakollaasein, mahdollisia yllätysvieraita HJK:n puolelta, Forzan lähitulevaisuuden suunnitelmat, reilusti vapaata aikaa sekä Forza ry:n puheenjohtajan puhe. Tapahtuman päättyessä päätetään yhdessä missä jatketaan iltaa! Seuraathan Forzan sivuja, sillä tänne päivitetään lisää tietoa sitä mukaa kun asioita varmistuu. Jos tunnet, että haluat hankkia lahjan tai onnittelukortin yhdistykselle niin kaikki otetaan vastaan 😊 Nähdään juhlissa yhteisen asian äärellä! 👍💪👊

https://www.facebook.com/events/329080317751829/

 :forza:

HUOMHUOM!

Launtain bileissä saat massun pömpölleen, kun lyöt 18€ Forzan tilille (Maksutiedot: Tilinumero: 660100-1164672. Saaja: Fan Club Forza HJK ry. Viestikenttään: Nimi, ja viesti 20v. ) Käteiselläkin voi maksaa, mutta silloin se olisi 20€. Huomaattehan, että sitova ilmoittautuminen ruokailuun on keskiviikon matsissa. Voit ilmoittautua Kuisman Jarmolle/ Kimmo Koskialalle tai vaikka tähän ketjuun kommentoida aiheesta ja maksaa edellä kerrotulla tavalla.
4
HJK / Vs: HJK-jutut mediassa
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 13.01.19 - klo:17:22 »
Olipa upea kannanotto Riku Riskiltä, kun ei lähtenyt ihmisoikeuksia polkevaan rikollisvaltioon pelaamaan. Toisilla on selkärankaa, toisilla ei. Ehkä tämä herättää joitain jossain, että mitä tuli tehtyä. Suomen Palloliitto ja kaikki muut tietysti hymistelevät ja nuoleskelevat ko. banaanivaltion johtajien persettä, koska ilmeisesti hyötyvät siitä. Uussuomettuneisuutta parhaimmillaan, ällöttävää.
5
HJK / Kausikortit 2019
« Uusin viesti kirjoittanut miguel25 07.01.19 - klo:22:30 »
Kaudella 2019 Forza HJK:n jäsenet ovat oikeutettuja hankkimaan kausikortin 90€:n etuhintaan. Klubipäädyn kausikortin normaalihinta on 105€ euroa. Tänä vuonna kausikorttimyynti järjestetään jäsenillemme niin, että jäsenmaksun maksamisen jälkeen toimitamme pyynnöstä jäsenillemme sähköpostitse linkin, josta kausikortin voi lunastaa.

Kausikortin ostaminen Forzan kautta edellyttää Forza HJK:n jäsenyyttä. Vuoden 2019 jäsenmaksu on 20€.

 :forza:

https://forzahjk.yhdistysavain.fi/yhteystiedot/lomakkeet/
6
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 12.12.18 - klo:19:47 »
Oliivit on kyllä hyviä, Pugliassa en muistaakseni ole käynyt. Mutta kuin tilauksesta Hesarin kulttuuriosastolla 6.12. oli Sofi Oksasen vähän pitempi kirjoitus mm. nimenomaan suomettuneisuudesta. Hänellä vasta sana onkin hallussaan. Pakko säästää lehti ja lukea sitä aina aika ajoin. Ihan kuin minun mielipiteeni, mutta paremmin ilmaistuna. Hän on mahtava skribentti, yksi parhaista.

Ei meidän puolueeseen tarvita byrokratiaa, kunhan kävelee paikalle ja sanoo kannattavansa edellämainittuja perusarvoja. Nyt nukkumaan, aamulla sinne perustamaan puoluetta. Palataan. :beer:
7
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 10.12.18 - klo:02:04 »
Hah hah. Sulla on Seppo sana hallussasi, jatka samaan malliin!

Voiko puolueeseesi liittyä ilman espanjalaista tai italialaista byrokratiaa? Tää kaino pyyntö. Ja nyt sitten muutat kans sinne
Espanjaan! Lässytyksest veks. Terkut Puglian lämmön ja auringon alta. Oliivipuut ja viinitarhat kukkii. Hyvä sato!
8
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 05.12.18 - klo:19:02 »
Noin. Mutta persut eivät ole kovinkaan innokkaita tuomitsemaan Natsi-Venäjän rikoksia, jostain kumman syystä. Ei vanhoja eikä nykyisiä. Esim. Stalinhan tappoi monin verroin enemmän omia kansalaisiaan kuin tuo itävaltalainen viiksiniekka.

Mä ajattelin digitalisoida itseni tonne Etelän maille ja perustaa Soldiers of Sun -nimisen liikkeen. Se kannattaa lokoisia päiviä auringossa, pitkiä kävelyretkiä, uimista, gin toniceja, hyvää ruokaa ja hyvää mieltä mukavassa seurassa. Se vastustaa räntäsadetta, pakkasta, lunta ja suomalaistyypillistä nipottamista. Se vaatii, että Suomi kieltää ne lailla, koska ne ovat tutkitusti henkistä ja fyysistä pahoinpitelyä ja romahduttavat elämänlaatua entisestään. Politiikkaa saa puhua muutaman paukun jälkeen, mutta riidan aloittaja joutuu suorittamaan 10 etunojapunnerrusta ja vaihtamaan puheenaihetta johonkin muuhun. Siinä alustava puolueohjelma, sääntöjä kehitellään jäsenistön haluamaan suuntaan. :)
9
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Bebeto 04.12.18 - klo:23:17 »
Olisko muuten Bebeto onnekseen sen verran nuorempi, että olis välttynyt tolta järjestelmälliseltä historianväärentämiseltä ja henkiseltä pahoinpitelyltä, siinä ja siinä? Mutta antaa kysymyksen kohteen itsensä kertoa, niin mekin tiedämme sitten. :)   

Mä olen aina ollut varsin kriittinen, jopa skeptinen, saamaani tietoa kohtaan. En kyllä koe, että mulle olisi 80-luvulla syötetty jotenkin erityisesti väärää tai valheellista tietoa - ainakaan sen enempää kuin sitä tehdään tänäkin päivänä. En mä nytkään luota kritiikittömästi koulujen opetukseen, mediaan jne. Historiaakin varmasti väärennetään edelleen, eipä esimerkiksi Suomen Vapaussodasta ole kaikkea meille kerrottu, tai Suomen toimista liittolaisensa Natsi-Saksan kanssa tehdyistä toimista.
10
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 03.12.18 - klo:21:21 »
Mullekin opetettiin peruskoulussa ja lukiossa, että meidän aurinkokunnassa on yhdeksän planeettaa - sen piti olla fakta. Nykyisen faktan ja opetuksen mukaan niitä onkin vain kahdeksan, Plutoa ei ole vuodesta 2006 alkaen laskettu enää planeetaksi. Koulussa opetettiin ihan huuhaata.

Sullekin on varmaan opetettu skolessa myös esim. se, että Euroopassa on sellaisia valtioita kuin Tsekkoslovakia, Neuvostoliitto, Jugoslavia sekä kaksi Saksaa. Ja että Neuvostoliiton ja Itä-Saksan teollisuustuotanto on huomattavasti suurempaa ja parempaa kuin esim. USA:ssa ja Länsi-Saksassa. Näin siis, jos olet skolesi Suomessa käynyt.

Olisko muuten Bebeto onnekseen sen verran nuorempi, että olis välttynyt tolta järjestelmälliseltä historianväärentämiseltä ja henkiseltä pahoinpitelyltä, siinä ja siinä? Mutta antaa kysymyksen kohteen itsensä kertoa, niin mekin tiedämme sitten. :)   

Minun aikanani koulussa historian väärentäminen ja kaikkinainen valehtelu ja henkinen pahoinpitely olivat täysin luonnollista, normaalia arkipäivää. Eikä tietenkään vain koulussa, vaan itsepetos läpäisi koko yhteiskunnan, kaiken kuviteltavissa olevan toiminnan. Meille opetettiin, että sota on rauhaa, ystävät ovat vihollisia, musta on valkoista, Neuvostoliiton aseet olivat hyväksyttäviä rauhanaseita ja länsimaiden aseet tuomittavia hyökkäyssodan aseita jne. jne. Kas kun Kekkonen käski näin opettaa. Siksi, että pysyisi Kremlin sätkynukkena ikuisesti vallassa ja voidakseen jatkaa tuhotöitä Suomen sisäpolitiikassa. Sille oli sanakin, jota ei missään tapauksessa saanut sanoa: suomettuminen. Finlandisierung auf Deutsch.

Mutta todella, vaikka kävin aikani ehdotonta eliittikoulua eli Normaalilyseota, historiaa väärenneltiin sielläkin, tosin ehkä hiukan maltillisemmin kuin jossain muualla, mitä ymmärsin. En ole vielä tänä päivänäkään toipunut tuosta Kekkosen paskanpakottamisesta, saati että ikinä antaisin anteeksi tuota henkistä pahoinpitelyä ja kiusaamista. Se on jättänyt parantumattoman vamman sieluuni, ikuisesti. Tuo ryssänpalvonta on maalaisliiton ikiaikainen perinne ja se ei ole mihinkään kadonnut, se on oikein hyvissä voimissa vielä tänäänkin.

Eikä mitenkään pelkästään maalaisliitossa. Jos kelaa nykyistä eduskuntaa, siellä on oikein paljon väärinajattelijoita kaikissa puolueissa. Kokoomuksessa osa hoipertelee, samoin ruotsalaisissa. Perusvenäläiset ovat lähes kaikki Putinisteja, vihreistä huomattava osa. Koko vasemmisto, paria demaria lukuunottamatta ovat tietysti erittäin venäläismyönteisiä. Jos jossain, niin tässä olisi hyvä syy äänestää, mutta kun en jaksa enää tätä itsepetosta, että äänestämällä voisi mihinkään vaikuttaa. Parempi vain antaa kaiken olla eikä ajatella mitään. :-\

                                           
Sivuja: [1] 2 3 ... 10