Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 20.02.21 - klo:18:59 »
Jos se on fakta ja on näyttöä siitä, että on suhmuroitu, niin silloin se ei ole salaliittoteoriaa. Mutta en usko, että oikeuskansleri alentuisi tai edes uskaltaisi asemansa puolesta veivata spekulatiivisesti minkään puolueen hyväksi tai toisen tappioksi. Se olisi monta kertaluokkaa suurempi skandaali kuin jonkun kommarimuijan sukulaisten suosiminen.
2
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Bebeto 19.02.21 - klo:22:40 »
"Li Anderssonia vaalirahoittaneen yhdistyksen puheenjohtajan tyttären palkkaamisesta huippuvirkaan on noussut kohu."

Miksi? Ei kai nyt Suomessa ole mitään ole hyvä veli järjestelmää ja korruptiota.

Taas joku persujen typerä salaliittoteoria.
3
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Bebeto 18.02.21 - klo:21:40 »
Ravintolat ilmeisesti menevät kokonaan kiinni joksikin aikaa.
Ei ole menossa, koska ei ole sellaista lakia jolla ne suljettaisiin eli STM:llä ei ole mahdollisuutta THLn suosituksen toteuttamiseen. Lakia voidaan toki muuttaa, mutta se on hidas prosessi.

Ja esimerkiksi Espoo, Helsinki ja Vantaa ovat tänään päättäneet, että ne aloittaa taas toisen asteen koulujen lähiopetuksen. Eli oppilaat etäopetuksesta takaisin kouluun. Päätöksestä kertoivat Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, HUSin toimitusjohtaja Juha Tuominen ja THL:n terveysturvallisuusjohtaja Mika Salminen.
4
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 18.02.21 - klo:19:02 »
Nyt tilanne on nopeasti pahenemassa varsinkin HUS-alueella, joka kattaa huomattavan osan koko maan väestöstä. Ravintolat ilmeisesti menevät kokonaan kiinni joksikin aikaa.
Persuille on ominaista kaiken politisoiminen. En jaksa uskoa teidän ikuisiin salaliittoteorioihinne pätkääkään. Voisi jopa pikemminkin olla niin päin, että Kepu häviäisi vieläkin enemmän syksyllä kuin nyt keväällä. Monestakin syystä.
5
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Bebeto 17.02.21 - klo:20:39 »
Nythän oikeuskansleri Pyösti ajatteli jo ääneen vaalien siirtoa.
Sipilän nimittämä, kepuhenkinen, Pöysti katsoi gallupeja ja ehdokkaiksi saatujen määriä. Mietti hetken ja totesi => vaaleja kannattaisi siirtää.

Pidän kyllä hyvin erikoisena jos Suomessa ei riitä osaamista järjestää vaaleja turvallisesti, olettaen ettei tilanne radikaalisti pahane. Nyt ollaan ns. ykköstasolla, ja kakkostasollakin vaalit pystytään järjestää. Kolmostaso onkin sitten jo ulkonaliikkumiskielto ja siinä ei vaaleja pidetä.

Edelleen mä haluan uskoa, että äänestämässä käynti on turvallisempaa kuin lähikaupassa asiointi. Ei sinne vaalikoppiin porukalla mennä, ja jonotus kai järjestettävissä turvavälein - paremmin kuin kauppojen kassalle.

En toki tiedä kaikista äänestyspaikoista mutta enpä niissä ole koskaan mitään ruuhkaa nähnyt kun siellä ei jaeta ilmaisia ämpäreitä tai leipää.

Pitäisikö muuten ravintolat sulkea kokonaan? Vai onko äänestyspaikkoja turvallisempia?
6
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 17.02.21 - klo:19:55 »
Niin, mutta me olemme vielä demokraattisempia kuin Ameriikka. :) Tai ainakin osaamme käyttää demokratiaa paremmin. Ja oliko vielä niin, että toi kansanvihollinen itse äänesti postiäänellä, mutta kun ääntenlaskennan edetessä demokraattien postiäänet alkoivat ratkaista, niin ne postiäänet olivatkin "ei-oikeita" ääniä. Noin hukassa olevan ihmisen kuuntelu on surullista. Ja kylmäävääkin.

Nythän oikeuskansleri Pyösti ajatteli jo ääneen vaalien siirtoa.
7
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Bebeto 17.02.21 - klo:12:57 »
Mitä tulee vaalien siirtoon niin Trump ehdotti Amerikassa, että vaaleja olisi siiretty koronan vuoksi. Tähän vastattiin mm. ilmaisuilla "epädemokraattinen", "järkyttävä", "meni pidemmälle kuin koskaan" ja "manipulaatio".
8
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Heikki84 16.02.21 - klo:16:15 »
Lauantain kisakatsomossa Tölikässä kävi ilmi, että yksi naamatuttu päätyläinen (nimi unohtui :D  ) on Stadissa ehdokkaana vassareitten listoilla.

Arhinmäki kannattaa nykyään Klubia? ;D
9
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 16.02.21 - klo:13:39 »
Voi hitsi mikä idea toi jälkimmäinen! Tuunataan sitä vielä hiukka: Tuloksista järjestetään ylimääräinen lottoarvonta! :ylos: Kyllä osallistumisprosentti nousisi paljon yli sadan, olen varma. Koska valtio on köyhä, ei mitään miljoonia olisi varaa palkintoihin tuhlata. Eka palkinto vois olla kahden hengen kävelymatka edestakas Porvooseen Pasi Raudiaisen luo kahville ja käntylle. Toka vois olla vaikka Donald Trumpin valokuva kehystettynä huoneentauluks. Und so weiter. Kyllä vaaleista voi halvallakin selvitä, jos tahtoa ja yritystä riittää.

Kaikki järjestyy! :)
10
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 16.02.21 - klo:13:02 »
Jos nyt tulevat vaalit siirrettäisiin, niin valtavat kustannukset on toki totta mutta ei se enää tässä konkurssissa paljon tunnu. Velkaa on otettu taas sellaiset määrät että ei niitä ikinä pystytä maksamaan pois, ilmeisesti ei ole tarkoituskaan. Velkavuori oli valtava jo ennen koronaa mutta pandemia on ollut lopullinen niitti. Aivan turha Suamenmaassa on kenenkään neuvoa tai v*ttuilla grekuille tai portugalilaisille, kun pissat on ns. omissakin housuissa. Ja kustannuksista puheenollen; jos vaaleista syntyy "koronalinko" (mikä uudissana, hahhah!) tai useita sellaisia, niin voipi olla, että kustannukset (sekä inhimilliset että taloudelliset) ovat niin valtavat, että siihen verrattuna vaalien siirtäminen vaikka lokakuulle tai ensi vuoteen tulisi lopulta paljon halvemmaksi. Korona onkin yksi hyvä lisäsyy olla osallistumatta moisiin karkeloihin, oma ja lähimmäisten terveys kandee priorisoida diipadaapa-vaalien edelle, imo.

Tai hei, voitaishan ne vaalit pitää vaikka etänä isona Teams-palaverina, niihinhän tässä koko maaboltsi on tottunut. Vaalit voittaa esim. se, kuka saa huutoäänestyksellä eniten ääniä. Ääntenlaskussa kaikki huomio olisi sallittu, teki sen sitten vaikka vuvuzeloilla, Metallican musiikilla tai vaikka Timo Soinin hassunhauskoilla vitseillä, kaikki osallistujathan varmasti kierisivät lattialla naurusta niitä kuunnellessa. Tai mites olisi ihan perinteinen arvonta ? Suorassa tv-lähetyksessä ? Aki Riihilahi esim. vetäisi hatusta suorassa lähetyksessä voittaja-arvat ja tv-katsojat jännittäessään arvontaa kuulisi samalla kun Riihilahi puhuisi Ägästä ja miten hän kyllä tekisi maalin vaikka takapuolellaan, hehhehhee. Kas siinä pari ideaa järjestää turvalliset kuntavaalit muistaen turvavälit.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10