Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 27.11.20 - klo:20:12 »
Aika harvoin politiikan saralta hyviä uutisia kuuluu, mutta nyt on aika montakin!

Amerikassa, kunhan toi vikuroiva aasi saadaan heivattua hiuksista vittuun, alkaa uusi aika. USA is back again! Ulkoministeriksi tulee Antony Blinken, joka on erittäin sitoutunut "normaaliin", eli yhteistyöhön ystävien kanssa. Toisin kuin Trump, joka hajotti rintamaa kaikin tavoin. Murskatappio perusvenäläisille, Laura Huhtasaarille ja muille populistihörhöille ja tiedettä ja historiaa halveksuville idiooteille.

Luodollakin on kovat paikat. Ei ole monta päivää enää neuvotella Ämpärikampauksen epätoivoisista kiristysyrityksistä, niin päästään eroon ikuisesta vastarannan kiiskestä. Se on suuri helpotus EU:lle, mutta megalomaaninen tappio Britannialle. Sikäläinen, peräti hallituksen rahoittama, mutta puolueeton tutkimuslaitos arvioi Britannian BKT:n supistuvan tänä vuonna 11 %. Pudotus on suurin sitten v. 1709! Tämä on vasta alkua, hyvät ystävät. Kunhan brexit alkaa, nähdään Luodolla vielä komeampia pudotuksia.

Eikä tässä kaikki: Skotlannin pääministeri Nicola Sturgeon haluaa uuden äänestyksen itsenäisyydestä. Jos ja kun tämä toteutuu, Ämpärikampaus jää historiaan suunnilleen yhtä kunnioitettuna "valtiomiehenä" kuin Slobodan Milosevic, joka halusi Suur-Serbian, mutta hajottikin Jugoslavian ja saikin vain pienen tynkävaltion.

Tynkä-Englanti, miltäs kuulostais? Voi jo alkaa totutella tuohon ajatukseen. Sitä saa mitä tilaa. Ja joskus kaupan päälle muutakin, jos ei ajattele enste. Pikku-Luoto, Tynkä-Luoto, pieni Luodon kappale keskellä kauneinta luontoa!  ;D
2
Muu jalkapallo / Vs: Bundesliiga
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 22.11.20 - klo:13:56 »
Ei ole Trabant-ajelut tosiaan hinnalla pilattu, ei. Toivotaan, että Trabiyrittäjät selviytyvät hengissä koronahysteriakauden yli. Matkailun kannalta kevät'21 on menetetty mutta sormet ristissä sen suhteen, että jo ensi syksynä päästäisiin Berliiniin huristelemaan Trabilla - ja matkaamaan syvään itään Union Berlinin kotimatsiin.

Mutta ah ja voi. BuLi-kierroksen hassunhauskimman tempauksen suoritti Lukas Hradecky. Siis aivan käsittämätön oma maali johon ei pystytä edes lasten pihamatseissa. Lukaksen onneksi yleisöä ei ollut mestoilla mutta valitettavasti kamerat kuitenkin. Tuossapa taas YouTube-herkkua kerrakseen. Kyl määki Turuus, sanois kai Lukaskin. Onneksi kyseessä ei ollut Suamen maajoukkuematsi. Ja Lukaksen onneksi pelikaverit kuiteskin varmistivat Leverkusenille 3 pojoa. No Turun sinappi today.
3
Muu jalkapallo / Vs: Bundesliiga
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 21.11.20 - klo:19:50 »
Toi kyl kuulostaa niin järkyttävän ihanalta, että oksat pois! :D Hintakin on varsin maltillinen! Ja mun on pakko saada ajaa Trabia. Mutta koska täältä pääsee poies, edes mihinkään, junalauta. Ei edes kävelymatkalle Porvooseen, joka on ihan legenda sekin. Nyt äkkiä rokote meille kaikille ja muillekin, että päästään reissujen päälle. On alkanut kerääntyä tota patoutunutta kysyntää enemmän kuin lääkäri määrää. :D
4
Muu jalkapallo / Vs: Bundesliiga
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 21.11.20 - klo:17:51 »
Kuten kaikki tietävät, Jolle on nyt poissa pelikentiltä jonkin aikaa. Toinen juttu on toki myös, että skulaako Jolle vielä Union Berlinissä kun koronahysteria joskus on ohi. Yhtä kaikki, Unionin matsi on siis aina kokemisen arvoinen. Tuntuvat hyvinkin säilyvän Bundesligassa ainakin ensi kauteen asti.

Trabisafarin lyhyempi versio bungaa 50 € per nuppi, rundi kestää 75 minsaa sisältäen kuskin vaihdon, toki sama kuski saa vetää vaikka koko rundin kuskina jos muille maistuu vaikkapa Berliner Pilsner. Toihan olis nasta kokemus, Berliinin nähtävyyksiä Trabissa tsitaten. Karl-Marx Alleella Trabilla vetäen olis kyllä aito DDR-kokemus  :D. Eiköhän lähdetä tonne?
5
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut TeeJii 17.11.20 - klo:09:35 »
Odotin sunnuntaina yli 10 minuuttia niitä Bulgarilaisia taika temppuja joita (Jyri) Suksi lupasi jo tyyliin ensimmäisellä Latvian reissulla.....ja ne tulivat Temen ja Röllin muodossa, mutta Suksi ei varmaan sitä tarkoittanut...
6
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 14.11.20 - klo:19:31 »
Kreml ei ole vieläkään tunnustanut Venäjän kautta aikojen parhaan presidentin, Trumpapumpan tappiota. Venäjän vaalipäällikkö Ella Pamfilova sanoi, että odotamme virallisia tuloksia. Tuo ammattinimike on jo niin absurdi ja naurettava, että oli kyllä vuoden paras (tahaton) vitsi. Ihan kuin sanoisi: rehellinen poliitikko. Minäkin haluaisin olla Venäjän "vaalipäällikkö". Varmaan ihan hyvä liksa ja muut "työ"suhde-edut eikä mitään duunia ollenkaan. Ääntenlaskun kanssa ei ole ongelmia tuossa maassa, kun ne on "laskettu" jo etukäteen, kuten esim. Pohjois-Koreassa. Tuloskin valmistuu jo ennen vaaleja, kuten esim. Valko-Venäjällä. Jos tämä ei syystä tai toisesta passaa, saa kuulan kalloonsa vaikka Moskovan jollain sillalla tai pääsee nauttimaan seitsemän lajin aamiaisista vankileirillä.

Sitä paitsi, minusta toi Piteeni ei ole välttämättä edes niin seniili. Ikää tosin on jo, mutta maltillinen keskitien kulkija se on. Normaali, tavallinen täysjärkinen ihminen. Just tota tarvitaan neljän vuoden painajaisen jälkeen. Helvetin hyvä Suamen kaveri se ainakin on, jos historiaa tsuumailee ja sen vanhoja puheita kuuntelee. Kuten onnitteluja Suomen 100-v johdosta varapresidenttinä. Enkä mä ole kuullut sen änkyttävän missään puheessa vielä. Ja sillä nyt merkitystä olekaan asian kannalta. Kunhan nyt edes Amerikan merijalkaväestä muutama välttyisi koronalta, että saavat tammikuussa raahattua ton vikuroivan aasin vittuun Valkoisesta talosta vaikka sit käsiraudoissa.
7
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 12.11.20 - klo:14:01 »
Päivän shokkiuutinen on toki Suomen futismaajoukkueen upea, jopa sensaatiomainen vierasvoitto Ranskasta 0-2. Lähes yhtä merkittävä uutinen toki on koronarokote jota ollaan jo pää märkänä tuomassa markkinoille. Mitäs ootte mieltä, oliko sattumaa vai "sattumaa" että uutinen rokotteesta lennahti maailmalle juuri sen jälkeen, kun oranssin mölyapinan vaalitappio varmistui  :). Kumma "yhteensattuma". Oli miten oli, tärkeintä oli Trumpetin tappio (samalla tappiota voi kutsua myös mm. Kremlin ja kaikkien muidenkin totalitaaristen hirviöhallitsijoiden tappioksi ja hyvä niin). Jonkin aikaa markkinoilla on ollutkin aina niin luotettavan, rauhantahtoisen ja ystävällismielisen Venäjän kehittämä Sputnik-rokote. Onko vapaaehtoisia kokeilemaan venäläisiä lääkkeitä ja rokotteita...  ;D? Tosin ehkä kaikkien kandeisi olla maltillisia myös THL:n metskaamien rokotteiden suhteen, kaikki muistanevat mitä kävi mm. monelle onnettomalle, kun tappelivat räntäsateessa siitä, kuka ehtii saamaan THL:n myrkkyspruitteja ensimmäisenä kroppaansa sikainfluenssakauden aikana. Narkolepsia tuli ja se onkin sellainen loppuelämän seuralainen jota ei toivoisi kenellekään, paitsi ehkä Putlerille. Harmi muuten sinänsä, kun THL:n "asiantuntijat" eivät tarjonneet myrkkyruiskeitaan Kremliin. Ehkä näitä uusiakin koronarokotteita kandeisi ekaksi kokeilla vaikka siellä  :-\.
8
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 09.11.20 - klo:21:41 »
Trumpetismi todella voi hyvin. Viron sisäministeri Mart Helme eroaa, koska väitti USA:n vaaleja väärennetyiksi. "Syvä valtio" puuttui vaaleihin. Se mielipide ei saanut suurta kannatusta. Mikähän valtio tuo olisi voinut olla sitten, Suomiko? Venäjä on aina ollut tuon orangitangun suurin kannattaja, koska tietää sen olevan heikko johtaja, siis helppo saalis Venäjälle. Ja kyllä orangitangu onkin pelannut kaikki kortit käsistään vihollisten pussiin. Demokraateilla ei ole asiasta eikä Venäjästä harhakuvitelmia ollenkaan. Kaikkia muita maailman johtajia tämä oranssinvärinen Turun Pumpetti  on haukkunut ja pilkannut, paitsi ei koskaan Putleria. Miltäs toi näyttää, ei tarvitse edes kysyä. Ehkä Moskova maksaa hänen viulunsa ja velkansa, koska itse hän ei siihen pysty.

Mikähän "syvä valtio" tuo Viron nyt onneksi jo entisen sisäministerin mainitsema vaaleihinpuuttuja voisi sitten olla kun ei sitä maininnut? Voisiko se olla Färsaaret, Liechtenstein, Vatikaani, San Marino? Vai Kanariansaarten autonominen itsehallintoalue?
9
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 09.11.20 - klo:15:01 »
Kuvitteleekohan muuten oranssi mölyapina että suomensukuisten äänestäjien Donald Duck-protestiäänet tarkoittavat häntä itseään  :-\. Donald Trump, you're fired. Kvaak kvaak.

Tosiaan, on aika kummallisen värinen toi koko hemmo, onkohan se edes syntyperäinen amerikkalainen jota presidentiltä edellytetään? Hänhän kyseenalaisti Obaman syntyperän tosi ilkeästi aina. Tai sit sillä on joku sairaus. Voisiko absoluuttinen tyhmyys yhdessä megalomaanisen suuruudenhulluuden kanssa tuottaa tuollaisen erikoisen ihonvärin? Tämä menee jo lääketieteen puolelle, mutta hänhän onkin lähinnä lääketieteellinen ongelma. Nyt häntä tammikuun jälkeen odottavat loputtomat oikeudenkäynnit ja miljardivelat, tärisevät iltapäivälehdet. Hän tietää sen itsekin ja se tekee tappiosta vieläkin kivuliaampaa.

Ne muutamat amerikansuomalaiset - monet heistä kahden passin kansalaisia - jotka mitä tunnen, eivät ainakaan tätä "mulkkua" äänestäneet. Oli heillä muitakin, vielä värikkäämpiä ilmaisuja, mutta tässä siveellisessä ja kunniallisessa perhejulkaisussa ei kehtaa toistaa niitä. Pitäisikö Juttuklubiin perustaa K-18 -palsta, jossa voisi puhua asioista niiden oikeilla nimillä ilman pelkoa siittä (huom. tahallinen soinismi, tek. huom.) ettei saada jotain sosiaalitanttaa tai lapsiasiamiestä kimppuumme?

Mutta kyllä Trumpetismi ihan hyvin voi, yllättävän moni sitäkin äänesti. America first, kuului ontto valhe, joka kuulostaa hyvältä mutta ei ole kaikki siltä näyttää. Täsmälleen samaa tarkoittaa perusvenäläisten ulvonta "Suomi takaisin". Siis minne? Irti EU:sta, eurosta, kaikista Naton kumppanuuksista jne. Mihin johtaa se tie, sitä ei haluta kertoa. Kyllä se tie on Kremlin tie, jonne halutaan takaisin. Ei kerta kaikkiaan voi ymmärtää, miten suuri kannatus on Moskovan syliin palaamiselle. Näitä Putinin hyödyllisiä idiootteja on Puolassakin, Unkarissa varsinkin, Italiassa, lähes joka paikassa. Ei historiasta mitään olla opittu. Kunhan funtsitaan sitä, että halutaan valtaan tässä ja nyt, keinolla millä hyvänsä. Seuraukset voivat olla aika dramaattisia sitten.

10
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 08.11.20 - klo:17:38 »
Kuvitteleekohan muuten oranssi mölyapina että suomensukuisten äänestäjien Donald Duck-protestiäänet tarkoittavat häntä itseään  :-\. Onneksi heitä on kovin vähän, vaikka oranssi mölyapina kuinka Twitterissä vaatisi Donald Duck-äänet uudeenlaskettaviksi niin onneksi finskiäänestäjiä ei tuolla ole kuin täyttämään FC Hongan kotiareenan fanikatsomon puolikkaan. Korkeintaan.

Donald Trump, you're fired. Kvaak kvaak.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10