Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
HJK Naiset / Vs: HJK naiset 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Anja 10.08.19 - klo:21:21 »
HJK  -  JyPK  1–1 (1–0)
Maalit: 38 min. Nurmela – 74 min. Begolli
HJK:n kokoonpano: 1 Koivunen Anna, 2 Roth Maaria, 4 Lehtola Nea, 5 Nurmela Mimmi, 6 Ruutu Linda, 8 Tulkki Emmaliina (78 min.->Sainio Essi), 10 Rantala Jutta, 17 Huhta Annika, 25 Riefner Ashley, 29 Ruohomaa Hanna (69 min.->Parikka Eveliina), 31 Myllymäki Elina (87 min.->Hakala Vilma)
Kulmat Klubille 10-4, varoituksia ei tullut, yleisömäärä 301.
Maalitilanteit oli Klubilla runsaasti, mutta lisää ei saatu aikaan.


   
22
HJK Muut / Vs: Klubi 04 kaudella 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Epeli 03.08.19 - klo:20:53 »
NJS - Klubi 04 3-1 (2-1)

1   Pöyhönen Tuomas   
19   Tammivuori Samuel   
33   Laitinen Samu   > 47 Kouva Otto 61'
36   de Paula Victor   
37   Tauriainen Julius   
38   Tynkkynen Olli   
40   Saarinen Seth   
44   Mabinda Kinzumba Jean (Kapt)   > 59 Räsänen Reko 81'
57   Ussher Leo   
65   Yli-Kokko Johannes   > 60 Markhiyev Adam 46'
67   Peltola Matti

Penkillä

12   Tervonen Juho-Miikkael   
34   Paavola Artturi   
47   Kouva Otto   
48   Vehkonen Väinö   
59   Räsänen Reko   
60   Markhiyev Adam   
62   Lehtiranta Juho

Puolustuksen virheisiin kaatui nollanelonen hyvän alun ja Tauriaisen maalin jälkeen melko kolean tuulisessa Klaukkalan illassa. Kotijoukkue oli lähes yhtä nuori kuin vieraat ja kerrankin fyysisessä voimassa oli Klubi tasaväkinen. Victor de Paulalla oli erityisen huono päivä. Myös hyökkääjät tuhnuilivat kosolti paikkoja.
23
HJK Muut / Vs: Klubi 04 kaudella 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Anja 29.07.19 - klo:09:35 »
Klubi 04  -  JIPPO  1–1 (0–1)
Maalit: 63 min. Peltola – 33 min. Tainio Tommi
Klubin kokoonpano: 1 Pöyhönen Tuomas, 19 Tammivuori Samuel (76 min.->Laine Nooa), 31 Anini Samuel junior (41 min.->Saarinen Seth), 36 Matheus de Paula Victor, 38 Tynkkynen Olli, 44 Mabinda Kinzumba jean C, 50 Laitinen Samu, 57 Ussher Leo, 60 Markhiev Adam (82 min.->Meriluoto Kai), 61 Ollikainen Otto, 67 Peltola Matti
Kulmat 3-3, varoitus Jipolle, yleisömäärä 221.
Molemmilla joukkueilla oli joitakin paikkoja maalintekoon, Klubin 2-3 hyvää laukaisua painui maalivahdin näppysiin. Toinen puoliaika oli mielestäni reipasta menoa, maali saatiin, mutta parempaan ei pystytty.
24
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 17.07.19 - klo:19:39 »
Ei tässä asiassa ole mitään epäselvää ollenkaan. Uudet populistiset liikkeet ovat erittäin ahnaita ottamaan valtaa sieltä mistä sitä on saatavilla eivätkä edes halua pelata vakiintuneilla säännöillä. Nimenomaan heidän rahansa ei katso isänmaata, Putlerilta sitä saa jos omat loppuu. No ehkä pieneen kiitollisuudenvelkaan jää, mutta mitä väliä, jos voittaa vaalit?

Esim. nyt perusvenäläisten nousu gallupeissa. Koko historiansa ne ovat pelanneet täysin absurdeilla väitteillä. Kuten läskimooses Soino: missä EU, siellä ongelma. Kyllä oppinut mies ymmärtää ja tietää, että suomalaisilla ei koskaan ole mennyt paremmin kuin EU:n liittymisen jälkeen. Sekä taloudellisesti että turvallisuuspoliittisesti. Mutta kun sillä ei saa ääniä. Tyhmiä kusetetaan sillä, mikä se toinen utopianomainen vaihtoehto olisi, ja uskomattoman moni ääliö nielaisee syötin. Eivät tajua, että oikeasti mulla menee paremmin kuin koskaan, mutta kun joku kiihottaa luulemaan, että sulla meneekin ihan paskasti ja syypää on EU. Kyllä uppoaa se valhe, erinomaisesti.

Noitten uusi V.I.Lenin, näin tuttujen kesken saa kai sanoa Vileeni eli Halla-aho poikkeaa edellisestä pj:sta jonkin verran. Hän argumentoi hyvin ja perustellusti tiettyjä asioita. Joistakin olen jopa samaa mieltäkin. Mutta kun puolueen ylivoimaisesti tärkein ja merkittävin agenda toteutuessaan merkitsisi Suomen ehdotonta antautumista Moskovalle, en voi muuta kuin toivoa sen häviämistä. Onneksi on jo merkkejä siitä, että Kremlin hyödylliset idiootit ovat ajautumassa vaikeuksiin eri puolilla. Suomi tulee aina vähän perässä.

Missään ei toivota perusvenäläisten  ja noiden eurooppalaisten ystävien vaalivoittoa niin paljon kuin Moskovassa. Täytyy pitää kirkkaana mielessä Venäjän motiivit ja olla äänestämättä kaikkein epäisänmaallisinta puoluetta mikä kartalta löytyy. Jopa kommarit ja vihreät ovat vähemmän Kremlin marionetteja, vaikka kyllä nekin aika kovasti yrittävät.
25
HJK Naiset / Vs: HJK naiset 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Anja 15.07.19 - klo:22:35 »
HJK  -  FC Honka 1–1 (1–0)
Maalit: 22 min. Rantala – 88 min. Painilainen
HJK:n kokoonpano:  1 Koivunen Anna, 4 Lehtola Nea, 5 Nurmela Mimmi, 6 Ruutu Linda, 8 Tulkki Emmaliina (68 min.->Hakala Vilma), 10 Rantala Jutta, 17 Huhta Annika, 19 Sainio Essi, 23 Auvinen Anna, 25 Riefner Ashley, 29 Ruohomaa Hanna (88 min.->Auvinen Tessa)
Kulmat Klubille 5-4, peli oli vauhdikasta alusta loppuun ja tilanteita syntyi. Hongan tasoitusmaali syntyi mielestäni Klubin lukuvirheestä maalivahdin ja kenttäpelaajan välillä. Yleisöä oli runsaslukuisesti, peräti 589 henkeä, taisi olla tämän kauden ennätys.
26
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 14.07.19 - klo:15:38 »
Putlerin arvot eivät todellakaan kuulu Eurooppaan mutta silti hänellä on tukijoita täälläkin. Valitettavasti myös Italiassa primus motorina Matteo Salvini mutta myös Suomessa gallupin kärkisijaa pitävät rasistit. Kuinkahan paljon ovat rahallista avustusta saaneet Moskovasta, toivottavasti tämä joskus selviää. Putler ei edes ole yrittänyt kiistää, etteikö EU:n ja Naton heikentäminen ja eripuran kylväminen olisi heidän yksi tärkeimmistä ulkopoliittisista tavoitteista. Tämän syötin on mm. ämpärikampaus Boris Johnson nielaissut täysin Kremlin hyödyllisine idiootteineen.

Onkin mielenkiintoista nähdä minne Putler seuraavaksi arvojaan tyrkyttää vihreine miehineen. Ryssien monta vuotta heikentynyt talous ja eurooppalaisista tuotteista tyhjentyneet kaupan hyllyt pakottaa tietty kiinnittämään huomion sisäpoliittisista ongelmista muualle. Natoon kuulumattomista naapurimaista vielä miehittämättä on mm. Georgia, Ukraina, Moldova, Valko-Venäjä ja Suomi. Saa nähdä koska ja missä rytisee seuraavaksi. Putler on selvästikin Machiavellin Il Principen lukenut. Siinä onkin muuten loistoteos, klassikko. Kesälomalukemista kerrakseen.
27
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 13.07.19 - klo:20:08 »
Mutta ovatko Enklanti ja Venäjä edes Eurooppaa, meitä viisaammat sanoisivat, että eivät ole.

En ole meitä viisaampi, mutta vastaus on päivänselvä. Ensin mainittu ei halua kuulua Eurooppaan joten antaa olla rauhassa luodollaan ja jälkimmäinen aasialaisvaltio taas haluaisi olla, mutta ei voi koskaan olla eikä tulla eurooppalaiseksi. Putlerin arvot eivät kuulu Eurooppaan. Eikä mihinkään muuallekaan.
28
HJK / Vs: HJK 2018
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 13.07.19 - klo:14:33 »
Väärä otsikko mutta menköön, kuka näistä välittää ;) Seuraava, todennäköisin eurovastustaja sitten Belgradin Punainen tähti. Tänään jengillä matsi Zvedzaraa vastaan. Ilmeisen nihkeä eka osaottelu Liettuassa, vierasmaalikin jäi saamatta. Tsiigasiko joku matsin ? Tunteeko joku Punaisen tähden joukkuetta, nykykunto ? Onko mahkuja jatkoon ? Jengiä lähdössä Belgradiin ? Tämä siis suurella todennäköisyydellä, että Red Star menee parista jatkoon. HJK onkin jo varma jatkoonmenijä  :forza:
29
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 13.07.19 - klo:14:12 »
Hyvää kuuluu, ihan kotopuolessa. Talvi meni aika paljon Kanarialla kyllä, myönnän.

Hiano kuulla että kaikki on OK. Tuli muuten männäviikolla ajettua t*run motaria pitkin Veikkolan ohi, kohteena ei onneksi ollut kuitenkaan Suamen t*rku Åbo vaan muu Länsi-Suami, lopullisena kohteena tietty meille aina niin rakas Ruotsi, Sverige, vårt modersland  ;D

Enklanti tekee sen tosiaan ihan itse. Saariapinoidenhan pitäisi alkuperäisten suunnitelmien mukaan olla jo nyt ulkona EU:sta mutta ehkä siellä kulinarismin luvatussa maassa  (hehheh!) junteimmatkin ovat hiffanneet pinttien äärellä pubeissa, että paskan enkkuoluen lisäksi paskaa olisi myös ero EU:sta. Mene ja tiedä. Enklanti ja Venäjä, nuo Euroopan hylkiömaat, surkimukset, voisivat perustaa yhdessä vaikka jonkun liiton, Boriksen ja Vladimirin alliance, Euraasian unioni + England. Heillähän on jo pitkä kokemus yhteistyöstä jonka aikana mm. demokratia tapettiin Euroopasta ja puoli Eurooppaa jäi kommunismin ikeen alle puoleksi vuosisadaksi, kun läski, yksinkertainen lahtarisika Churchill antoi Stalinin vetää itseään höplästä futistermein 5-0. Mutta ovatko Enklanti ja Venäjä edes Eurooppaa, meitä viisaammat sanoisivat, että eivät ole.

Suamestakin kuuluu kummia: gallupeissa rasistit ovat nousseet suosituimmaksi puolueeksi. Huhtasaaren, Putkosen ja Hakkaraisen kaltaisten älykköjen edustama puolue on tällä hetkellä Suamen suosituin puolue  ;D. Mutta ei hätää. Ihana Suamenmaa on jo niin velkaantunut ja velkaantumassa jatkossakin, että tästä suosta ei enää nousta muutenkaan. Syntyvyys on lähes nollissa mutta tulevat iloiset ja kiitolliset miespuoliset velkojenmaksajat Nigeriasta ja Lähi-idästä hoitavat kyllä homman puolestamme. Nyt vaan lisää pikavippejä ja velkaa ottamaan, piikki on auki ! Allahu akhbar !
30
HJK / Forza HJK 20-vuotta juhlamatka, Tampere: Ilves-Klubi 20.7. klo. 17.00
« Uusin viesti kirjoittanut miguel25 08.07.19 - klo:20:57 »
Forza HJK järjestää lauantaina 20.7.2019 Ilves vs HJK -otteluun vierasmatkan. Matkalla juhlistetaan Forza HJK:n 20-vuotista historiaa. Matkan hinta on juhlan kunniaksi vain 15€.  Lähtö on Telia 5G -Areenan edestä klo. 13.00.

Ilmoittaudu mukaan täällä (muutamia paikkoja jäljellä):

https://forzahjk.yhdistysavain.fi/matsit/ilmoittautuminen_vierasmatkoille/tampere-ilves-20-7/

Otteluliput vieraskatsomoon ennakkoon (Mansessa on buumi, ja juhlamatsi tulee olemaan loppuunmyyty):

https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo/vieraskannattajat-ilves-hjk-1?secure=wflymqcl&fbclid=IwAR2-lTHhniuvtYyAlwzdp1XjjzS6Ynr_lB1064rPGdRKDpTXEZAOxTyz6DU

 :forza: :vrolijk_26: :birthdays:
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10