Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 20.07.18 - klo:19:21 »
Hyvää politiikan maailmastakin: Kyrpi Katainen luopuu politiikasta, lahtareiden ex-puheenjohtajalta tiettävästi ensimmäinen, hyvä ja viisas ratkaisu koskaan. Perustelee vetäytymistään perhesyillä. Uskokoon, ken haluaa mutta toisaalta ketä se kiinnostaakaan. Kunpa Kyrpin päätöstä seuraisi myös muutkin kyrvät. Vittupäärasistien on ainakin pakko, koska kannatus huitelee siinä 1 % tiettämillä. Bebeto ei olekaan aikoihin päivittänyt ja kertonut meille kuinka paljon rasistien kannatus tällä hetkellä on. Muistan hyvin ajat, kun niistä saimme kuulla vähintään kolme kertaa viikossa JuttuKlubilla ;D :alas: Persuministerien ministerikauden päättymiselle jättimäinen  :ylos:  :beer:, hyvä ja onnea Suomi !

Hiukan yllätyin, kun arvon Seppo_69 kaiketi vasta nyt hiffasi, että hänen etujaan ei aja kukaan. Ei todellakaan aja. Äänestäminen ei todellakaan kannata Suamessa, verrattuna esim. Ruatsiin Suamessa äänestämällä kommareita saatatkin äänestää porvarit eduskuntaan tai päinvastoin. Ei hyvä, ei todellakaan. Ruatsissa on blokit, jotka takaa, että äänestit ketä vaan, ei skoonelaiset rasistit pääse ikinä päättämään asioistamme. Hyvä niin. Suamessa äänestämällä ei voi vaikuttaa, korkeintaan voi kolmen hengen kaveriporukassa äänestää siitä, käännymmekö vasemmalle vai oikealle vai tuleeko spåralinja koskaan ulottumaan Ilmalaan.


92
Muu jalkapallo / Vs: MM-kisat Venäjä 2018
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 20.07.18 - klo:18:51 »
Mutta neljästä parhaasta sentään kolme parasta olivat eurooppalaisia! Kroatia pyrkii EU:hun ja Britannia pois sieltä. Näin ne kansojen älykkyysosamäärät eroavat toisistaan. Toiset uskovat yhteistyöhön, toiset eristäytymiseen, kun tarpeeksi valehdellaan.

Heh, näin me veijarit siirrämme keskustelun kuin keskustelun politiikkaan  ;) No, eipä näitä skaboja kukaan toivottavasti vakavasti ottanutkaan. Lahjuksilla saadut skabat, Putlerin kiillotusnäytös. Paskat kisat kaiken kaikkiaan. 

Parasta skaboissa oli kuitenkin Pussy Riot. Botox-Putlerin silmien edessä tehty näyttävä pitch-invasion. Ryssien trollitehtaat käyvät edelleen kuumina, Pietarin trollitehdas vaatii jopa kuolemantuomiota näille hyväntekijöille. Ohjeet ovat toki saaneet suoraan ylempää, nämä onnettomat vain orjallisesti toistavat Putlerin sanoja ja puheita. No, ryssien mittapuun mukaan hyvää palkkaa kolmivuorotyöstään kuitenkin saavat.

Seuraavaksi boikottiin menee Blatterin Qatar 2022 "skabat".
93
HJK / Vs: CL 2018-19
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 19.07.18 - klo:19:41 »
Meitä Valko-Venäjän veteraaneja taisi olla 12 tai 13 kpl. Pikkubussi oli viimeistä paikkaa myöten täynnä (2 kuskia) ja lämmintä oli, Mersussa ei ollut ilmastointilaitetta. Mieleenpainuvin reissu ikinä.
94
HJK / Vs: CL 2018-19
« Uusin viesti kirjoittanut Eintracht 19.07.18 - klo:19:09 »
HJK matkustaa Valko-Venäjälle jo kolmannen kerran. Ensimmäisen kerta oli vuonna 1984 Dynamo Minskiä vastaan. Taululla oli tylyt 6-0 lukemat isännille. Toinen kerta oli 2002 ja silloin isäntänä toimi FK Gomel, joka voitti ensimmäisen osaottelun kotonaan 1-0 (Mozyr). Meitä oli silloin matkassa noin 10. hengen porukka kannustamassa sinivalkoisia. ”Valkkarit” ovat olleet tylyjä vastustajia HJK:lle, sillä heillä on takana neljä peliä – neljä voittoa, maalierolla 15-0       
95
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 19.07.18 - klo:18:28 »
Samaa ja eri mieltä. Ja kymysys: ketä lie tarkoitat lahtareilla? Jos Kansallista Sekoomusta, sillähän menee ihan hyvin. Enemmän olen huolissani siitä, että punakapinalliset, ryssän paapojat, stalinistien perilliset, jotka ovat taistolaisuuden ja vapaussodan epäonnistuttua pukeutuneet paremmin myyvään "vihreiden" valeasuun, menestyvät käsittämättömästi täällä tyhmien urpojen maassa. Aivan erityisesti Helsingissä. Ruotsissa he taistelevat äänikynnyksen rajoilla, mikä sekin on ällistyttävän hyvä kannatus, koska ruotsalaiset eivät ole aivan tyhmiä. He ovat itse asiassa aika perusjärkeviä ja cooleja. Vaikka niistä usein vitsejäkin murjotaan.

Itse olen tässä iässä sen verran kyynistynyt, että seuraan politiikkaa kyllä kuten ennenkin, mutta en enää äänestä ketään. Yksikään puolue, yksikään henkilö ei ansaitse luottamustani. Kaikki ovat pettäneet lupauksensa, minun etujani ei aja kukaan. Ei nyt eikä koskaan. Onhan se miljoona-prosenttisen varmaa, että äänestämällä ei voi vaikuttaa mihinkään. Joku pressanvaali voi olla ainoa poikkeus, jos toisena on joku vihreä tai muu kommunisti. Mut kommentoidaan jos ja kun taas tapahtuu! ;D 

Trumpista sen verran, että moni varautuu jo siihen, että sitä joutuu kärsimään vielä uudet neljä vuotta. Hieno homma, eikö? Maanpetturi ja Putinin sylikoira. Täydellinen antautuminen Helsingissä rikollisvaltion gangsterille.
96
HJK Naiset / Vs: HJK Naiset 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Anja 15.07.18 - klo:21:59 »
HJK - Pallokissat 3-0 (2-0)
Maalit: 22 min. Ojanperä, 26 min. Ruohomaa, 90+1 min. Ukkonen
HJK:n kokoonpano: maalia vartioi Rosenström Lotta, kentällä Hirvonen Maiju, Ruutu Linda, Ojanperä Hanne (83 min.->Rinkinen Tessa), Hakala Vilma, Huhta Annika (74 min.->Haapea Leila), Naumanen Katarina, Saari Maija, Summanen Eveliina, Ruohomaa Hanna (68 min.->Ukkonen Emilia), Myllymäki Elina
Kulmat HJK:lle 3-0, varoituksia ei tullut, paras pelaaja HJK Saari, Pallokissat Auvinen Paula.
Yleisömäärä 151, sää oli helteinen ja todella nautti pääkatsomossa olosta, kun ei tarvinnut olla polttavassa auringossa. Peli oli täysin Klubin hallintaa, maalipaikkoja oli enemmänkin, mutta vieraiden ulottuva maalivahti poimi pallot.

97
Muu jalkapallo / Vs: MM-kisat Venäjä 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 15.07.18 - klo:18:57 »
Voi persetin persetti. Tahaton käsi alueella tasan samoin kuin Epsanjalla. Ylihuonoa tsägää. Mutta vielä on aikaa. Kroatia on sisukas. :ylos:

Niinhän siinä kävi sitten kuten vähän pelkäsin. Ehkä paras voitti, mutta olisi toisinkin voinut käydä, jos pallo olisi pyörähtänyt eri lailla. Hyväksytään tämä tulos ja iloitaan, että ainakaan ällöjoukkueet eivät voittaneet. Olisi voinut käydä vieläkin paljon huonommin. Hieno ja reilu finaali, molemmat pelasivat ilman törkeyksiä. Onnea Ranskalle ja hyvää Kroatian tulevaisuudelle! :ylos:

Mutta neljästä parhaasta sentään kolme parasta olivat eurooppalaisia! Kroatia pyrkii EU:hun ja Britannia pois sieltä. Näin ne kansojen älykkyysosamäärät eroavat toisistaan. Toiset uskovat yhteistyöhön, toiset eristäytymiseen, kun tarpeeksi valehdellaan.
98
Muu jalkapallo / Vs: MM-kisat Venäjä 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 14.07.18 - klo:19:55 »
Kiitos Pelkia voitosta ja pitkävetovoitosta! No en mä ny isolla pelannu, kunhan kahvirahoja kutittelin, vähä. :)
99
HJK / Vs: CL 2018-19
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 13.07.18 - klo:19:33 »
Kun Valko-Venäjällä käytiin, oli hyvin erilaisia kokemuksia. Alkukeitto oli taivaallisen hyvää, mutta pääruoasta ei tiennyt, mistä aineista se oli tehty. Kuitenkin syötävää. Pietarilainen olut oli siinä kohtaa oikein hyvää, mutta se loppui kesken. Miliisit pitivät meistä korostetun hyvää huolta, kuten aiemmissa matkakertomuksissa on muistiin kirjoitettu.
100
Muu jalkapallo / Vs: MM-kisat Venäjä 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 13.07.18 - klo:19:25 »
Moi!
Luin ilolla kajaanilaisesta tyttöjengistä, aivan riemastuttavaa. Ja todella, sitä aitoa iloa.

Mulle ainakin heräsi heti lohko"arvontojen" jälkeen kysymys, miksi ryssä sai helpoimman mahdollisen lohkon. Kirjekuoret vaihtoivat omistajaa pöydän alla, mutta sitä ei näytetty telkkarissa, ei. Meille meidän harhaanjohtajat, kuten kaikkien muidenkin maiden harhaanjohtajat yrittävät naama punaisina uskotella, että urheilulla ja politiikalla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Joku uskoo tietysti Joulupukkiinkin ja että maapallo on litteä. FIFA on pelkkä rikollisorganisaatio myös uuden, italialaisen mafiamiehensä kanssa. Ei se paljon auttanut, että edellisestä päästiin vastahakoisen vaikeasti eroon. Pyykki on vieläkin pesemättä. Eikä kenelläkään ole suurta halua alkaa pyörittää pesukonetta.

Kuitenkin, yhtään rikollisvaltiota ei päässyt neljän sakkiin, josta iloitkaamme.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]