Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Bebeto 16.09.19 - klo:20:13 »
EU:n heikentäminen millä tahansa tavalla sataa suoraan Kremlin laariin.
Tämä varmasti jossain määrin pitää paikkansa, ja siksi on luonnollista että Putin fanittaa näitä persujen "veljespuolueita", jotka uskaltavat kritisoida pyhää Euroopan Unionia. Ja tosiaan, Putin taitaa fanittaa niitä enemmän kuin ne Putinia. Siksi en sanoisi vaikkapa Le Peniä Putinistiksi vaan Putinia Le Peninistiksi.

Ja valitettavasti joillekin on ne ruplat sieltä kelvanneet puolueensa kasvun edistämiseksi. Lahjahevostakin pitäisi joskus katsoa suuhun.
2
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 15.09.19 - klo:15:58 »
Loistavaa JYRINÄÄ tosiaan Forzan ex-puheenjohtajalta ! Niin kuin Sepoltakin ! Laura Huhtasaaren ylistäminen tosin taisi olla vitsi ja/tai tylsä provo ? Siltä hölmöltä naudalta ei kyllä suusta tule yhtä ainoata järkevää lausetta, jopa Trumpkin vaikuttaa suorastaan nerolta siihen verrattuna. Ei tullut ikinä sitten pullero-Soiniltakaan mitään järkevää sanottavaa koko poliittisen uransa aikana, onneksi tajusi luopua politiikasta. "Missä EU, siellä ongelma, öhö-höhö-höö!". Siinä sivussa söi sitten päiväkotilastenkin ruoat. V*tun läskimooses.

Rasistien ja perusvenäläisten nykyinen puheenjohtaja Allah-Aho on sentään hieman eri maata. Sama maahanmuuttoteema on jäänyt vinyyliin soimaan päälle mutta on se siinä sivussa sentään jotain järkevääkin saanut sanottua. Hesarissa mm. kommentoi Suomen Nato-suhdetta ja siinähän oli täydellisen oikeassa. Suomen nykyinen olematon "Nato-optio" on pahin mahdollinen Suomen kannalta; ei olla jäseniä, ei päästä hyväksikäyttämään Naton etuja, ei asevelihintoja, ei viidettä artiklaa mutta kuitenkin ollaan sen yhden ainoan vihollisen silmissä Nato-jäsen. Jos ja kun ryssä Suomeen vihreitä miehiään päästää, Suomi on niin yksin ilman apua kuin olla ja voi. Itä-Euroopassa sentään käyttivät heti mahdollisuutensa liittyä Natoon kun tilaisuus koitti. Jokainen Huhtasaarta ja Trumpia lukuunottamatta ymmärtää, mitä esim. Baltiassa olisi tapahtunut, jos olisivat ilman Naton turvatakuita jääneet. Nyt myös Virossa uskaltavat selkeästi sanoa sen mitä Suomessa ei uskalleta sanoa; Nord Stream on turvallisuusriski Euroopalle, ryssän kiristyskeino jolla se pääsee helposti ottamaan haltuunsa esim. Suomen etelärannikon. Ryssän naapurissa ei ole kliffa olla Natoon kuulumaton maa. Tässä Allah-Aho on kyllä vallan oikeassa. En silti kehota ketään perusvenäläisiä äänestämään, älkää hyvät ystävät sitä virhettä tehkö.

Meni muuten sitten pointsit fiksuna pitämältäni Pekka Haavistoltakin. Viherhintti meni antamaan Financial Times-lehdelle täysin typeriä lausuntoja Venäjästä. Tiivistettynä Venäjä pitäisi Pekan mukaan taas ottaa mukaan päätöstentekoon yhdessä demokraattisten maiden kanssa, sanktioita harkita vielä ja lisätä vuoropuhelua idän verenhimoisen despootin kanssa. Miksi ihmeessä, kysyn vaan ? Mitään Pekan mainitsemia "edistysaskelia" ei olla ryssän suhteen nähty. Miksi ihmeessä mitään dialogia terroristien kanssa pitäisi harjoittaa ? Häh ? Samalla viikolla tiedettiin myös kertoa, että viherhintti lähettelee alaisilleen sähköposteja keskellä yötä, terrorisoi heitä lakisääteisten lounastaukojen aikana mm. pakollisilla kokouksilla sekä polttaa alaistensa lomia. Suomen edellinen ulkoministeri oli surkeista surkein mutta eipä tämä nykyinenkään vaikuta siltä, että olisi kykenevä ulkoministeriksi. Apua selvästi tarvitsee ja vielä mieluummin pikaista eläköitymistä.

Taksilain suhteen oltiin tosiaan Bebeton kanssa väärässä. Kerrankin kuvittelin olevani jonkun maalaisliittolaisen pässin (lue: Berner, Pipilä) kanssa samaa mieltä jostain ja taksiliikenteen vapauttaminen olisi ollut muka hyvä juttu. Ei sitten ollutkaan. Ei ole omakohtaista kokemusta taksien käytöstä Suomessa useisiin vuosiin mutta "kentältä" on tullut kyllä niin paljon kielteistä palautetta että uskotaan. Näin siinä käy, kun me asiantuntemattomat toopet luulemme tietävämme jotain. Paras olisi siis kai olla hiljaa mutta arvatkaa mitä - ei olla  ;D !

3
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 12.09.19 - klo:22:28 »
Noista poliitikoista vielä, että suorastaan hätkähdin ja olin ajaa puuta päin, kun kuulin ensimmäistä kertaa Katri Kulmunin puheenvuoron Radio Suomen uutisissa. Hänen suomen kielensä oli niin vaatimatonta ja omituisella tavalla väärin puhuttua, että en saanut selvää, mitä hän tarkoitti. Kaikki keskittyminen meni hänen kielioppivirheidensä kummasteluun. Kun hänen esim. piti sanoa "tavoite", hän sanoi tavote. Kuten viisivuotias voi helposti sanoa.  Parissa virkkeessä oli monikot ja yksiköt iloisesti sekaisin. Kuulosti somalisuomelta. Missä lienee tyttö kouluja käynyt? Aivan käsittämätöntä, ettei osaa kirjakieltä tai edes yleisesti puhuttua puhekieltä. En antaisi tätä maata tuollaisten haltuun, en.
4
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 12.09.19 - klo:21:57 »
Loistavaa JYRINÄÄ Forzan ex-puheenjohtajalta! Kuitenkin olisin enemmän kuin varovainen noissa Venäjä-kommenteissa, sikäli kuin kaikki tiedämme, että moni Persujen "veljespuolue" on saanut Kremlistä avokätistä rahoitusta Euroopan heikentämiseksi. Marine Le Pen, Itä-Euroopan diktaattorit, Washington, Lontoo, Rooma. Kaikkiallahan tuo myyräntyö on täysin alastonta agendaa Moskovan häikäilemättömän rikollisen diktatuurin pönkittämiseksi. EU:n heikentäminen millä tahansa tavalla sataa suoraan Kremlin laariin.

Kokoomuksen ja kaikkien muidenkin äänestämisen olen lopettanut, koska kaikki valehtelevat minulle, yksikään ei puhu totta. Kokoomus meni täysin naurettavaksi viimeistään silloin, kun oli päättämässä uudesta taksilaista. Olihan se naurettava jo sitä ennenkin, muutenkin. Mikä puolue ei olisi, kysyn vain.

"Tehdään niin kuin naiset määrää, eikä niin kuin hyvä tulee." Näin kävi taksilain kohdalla. Asiasta mitään ymmärtämätön moukka ja täydellinen idiootti sai tahtonsa läpi ja tässä ollaan. Palvelun piti parantua ja hintojen halventua, tämä ääliö kehtasi luvata suomalaisille. Kumpikaan ei toteutunut, kuten nähtiin. Tämä toki kerrottiin hänelle jo etukäteen lukuisia kertoja, mutta hän nyt kuvitteli, että se, mitä esim. Tukholmassa ja Tallinnassa tapahtui, ei tietenkään voi tapahtua Suomessa. Mihin luulo perustui, voi kysyä? Vastaus: täydelliseen asiantuntemattomuuteen siitä asiasta, mistä on päättämässä.

Pääasia, että saatiin muutama tuhat ulkomaalaista yrittäjää, joista suuri osa on aikamoisia "yrittäjiä", tuonne harmaan talouden piiriin ja mummot eivät pääse enää haja-asutusalueilla terveyskeskukseen. Tämä Bernerhän sanoi, että jos maaseutu tyhjenisi yrittäjistä, silloin kunnat voisivat hoitaa asian ostopalveluna. Tosin joka ikinen Suomen kunta juuri siellä, missä ongelma on, on valmiiksi niin kroonisen persaukinen jo muutenkin, että miten voi ministeri olla noin lapsellinen?

On aivan satavarmaa, että uusien yrittäjien joukossa on myös aivan vilpittömiä, rehellisiä, veroja maksavia yrittäjiä. Mutta heitä on hyvin vaikea erottaa niistä, joiden suomen kielen taito on luokkaa 0,1% ja joiden ammattitaito eli erityisesti paikallistuntemus on 0,001 promillea. Mutta sitkeitä sissejä kuitenkin ovat, sillä tilanne on sama, jos minä huomenna menisin Mogadishuun ajamaan taksia. En ymmärtäisi ainuttakaan "kirjainta" enkä mitään muutakaan. En osaisi kirjoittaa osoitetta navigaattoriin, vaan asiakkaan pitää tehdä se. Näinhän tilanne on nyt Helsingissäkin monien kohdalla. Kiitos Berner ja Sipilä, te teitte todellisen digiloikan menneisyyteen.
5
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Bebeto 10.09.19 - klo:22:29 »
Nämä Perusvenäläiset on ainoa puolue, joka on jo vuosikaudet - kauan ennen kuin kukaan oli edes kuullut vaikka Airiston Helmestä - johdonmukaisesti vastustaneet ja halunneet rajoittaa venäläisten tonttikauppoja Suomesta.

Ainoa viime presidentinvaalien ehdokas, joka totesi Venäjän olevan uhka Suomen turvallisuudelle, oli perusvenäläinen Laura Huhtasaari.

Ainoa puoluepoliitikko, joka 2014 osoitti mieltä Venäjän lähetystön edessä Ukrainan tapahtumien johdosta, oli perusvenäläisten Jussi Halla-aho.

Toki tässä itsekin perusvenäläisenä on tottunut, että sanottiin tai tehtiin mitä vaan niin edessä heilutellaan rasisti- tai Venäjä-korttia.

Vieläkös muuten Kokoomus ajaa viisumivapautta venäläisille, raja auki ja tervetuloa ryssä Suomeen. Kansallisen Venäjäpuolueen Stubb tätä viisumivapautta venäläisille kiirehti jo 10 vuotta sitten.

Vähän tuntuu, että tänä päivänä kaikki pitää olla vastakkain asettelua. Jos sä et ole EU-mielinen niin olet automaattisesti Venäjä-mielinen? Mä voin vannoa ja vakuuttaa, että en tykkää kummastakaan - seison selkä suorana enkä pyllistä tai kummarra kumpaankaan suuntaan. Mutta niin kauan kun ne molemmat on olemassa niin niiden kanssa on ihan hyvä tulla toimeen, kuten vaikka Norja tekee.

EU:sta vielä sen verran, että eipä meillä siellä valtaa juuri ole. Kaikki kaavaillut hienot virkanimitykset meni sivu suun. Ei tullut Rehnistä IMF:n pääjohtajaa, ei Liikasesta Euroopan keskuspankin pääjohtajaa, ei Stubbista komission puheenjohtajaa ja Urpilainen sai nyt jonkun jämäsalkun kaavaillun talouskomissaarin sijaan. Talouskomissaarin salkku meni Italialle, pukki kaalimaan vartijana.

Onneksi edes Aki Riihilahti on eurooppalaisen jalkapallon johtopaikoilla.
https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/aki-riihilahti-jatkaa-ecan-varapuheenjohtajana/

Ja vielä täytyy taksiuudistuksesta todeta, että ei se nyt ihan mennyt kuten toivoin. Hinnat ei ole laskeneet, kuten linja-autoliikenteessä kävi eikä saatavuus muuttunut mihinkään. Tallinnasta tullessa muutama viikko sitten tuli seurattua Länsisataman tolpalla aikamoista rulettia. Ihmiset poukkoili ja vältteli jonossa ensimmäisenä ollutta tunnuksetonta autoa, samoin muutamaa muutakin autoa. Itse onnistuin saamaan kuin lottovoittona Lähitaksin auton, suomea puhuvan ja reitin osaavan kuljettajan - mittari päällä ajettiin ja maksuvälineeksi kävi pankkikortti. Matkalla tuli juteltua aiheesta ja totesi, ettei satamaan yleensä viitsi edes mennä koska siellä on täysi kaaos villit taksit vallanneet sen. Lentokenttä kuulemma toinen hankala paikka.

6
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut Seppo_69 31.08.19 - klo:17:22 »
Da ili njet, kyllä vai ei? Kas siinäpä kymysys. Mielestäni kehuit Salea jo lähes liikaakin. Hän on kuitenkin opiskellut venäjän kieltä ja vastoin edeltäjiään oppinut myös sanan njet. Pitkälle saakin mennä, ennen kuin joku hänen edeltäjistään oppi noinkin vaikean sanan. Ahtisaaren Mara oli ehkä edellinen. Hänhän sai sittemmin ryssät raivon partaalle neuvoteltuaan Kosovolle itsenäisyyden Ryssä-Serbiasta. Naton pommikoneet jeesas siinä vähän alussa. Ja sai Nobelin rauhanpalkinnon, joka vituttaa punikkitantta Halosta aivan saatanasti. Muutamia muitakin. Maran edeltäjä Mauno Kuivisto taas oli tosi pahoillaan (ja peloissaan) ja ikävän kyyninen Viron ja muiden Baltian maiden itsenäistymispyrkimyksistä 1990-luvun alussa. Osasi kyllä hyvin katsoa taaksepäin, mutta ei eteenpäin.

Suomesta löytyy pilvin pimein todella harmillisia Kremlin hyödyllisiä idiootteja. Erityisesti vaikka Perusvenäläiset, Maalaisliitto, huomattava osa Vihreistä, kommareista puhumattakaan, mutta he eivät ole saamassa suurta kannatusta. Sen sijaan Perusvenäläiset ovat gallupeissa suurin puolue. Minäkin hyväksyn heidän agendastaan 10 %, mutta loput 90 % ovat täyttä hevonpaskaa ja suurinta epäisänmaallisuutta mitä voi kuvitella. Putler kiittää tukijoitaan valheista ja vaihtoehtoisen totuuden tukemisesta. Kaikki tähtää itsenäisyyden menettämiseen.

Muuallakin Putinisteja löytyy. Pahimpana tietysti Trump, yksi maailmanhistorian pahimpia idiootteja. Turkin Erdogan, Unkarin Orbán, Ranskan Marine le Pen, Italian Matteo Salvini jne. Kaikki nämä ja moni muu haluavat rikkoa kaiken hyvän, mitä on suurella vaivalla saatu aikaan ja luoda uuden maailman, joka perustuu pax sovieticaan. Hekin haluavat menettää itsenäisyytensä Moskovalle.7
HJK Muut / Vs: Klubi 04 kaudella 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Anja 25.08.19 - klo:21:47 »
Klubi 04 - Sudet 5-0 (1-0)
Maalit: 41 min. Meriluoto, 56 min. rp. Väänänen, 63 min. Yli-Kokko, 76 min. Meriluoto, 80 min. Yli-Kokko
Klubin kokoonpano: 12 Källman Robin, 20 Tarasov Ivan, 36 de Paula Victor, 42 Meriluoto Kai (77 min.->Tammivuori Samuel), 44 Mabinda Kinzumba Jean C, 50 Väänänen Santeri, 57 Ussher Leo, 61 Heiskanen Saku, 65 Yli-Kokko Johannes, 67 Peltola Matti (22 min.->Camara Sekou), 60 Terho Casper (69 min.->Laine Nooa)
Kulmat Klubille 5-0, varoituksia ei annettu, yleisömäärä 184
Ilma oli tyyni ja lämmin, taivas pilvetön, joten välillä saattoi katsella kuumailmapalloja. Eka puoliaika oli pallottelua Klubin hallitessa, toisella Klubi otti pelin vielä paremmin haltuunsa ja onnistumisia tuli.
HJK:n sivulta löytyy parempaa analyysiä ottelusta, minä nautin enemmän tällaisen tilaston tekemisestä.  :D

8
Muut asiat / Vs: Politiikkaa!
« Uusin viesti kirjoittanut mike--2000-- 23.08.19 - klo:20:07 »
Fy fan Finland! Putler päästettiin sitten männäviikolla esittämään propagandaansa Stadissa. Kaupan päälle koko Etelä-Suomen liikenne oli sekaisin keskiviikkona. Mites Seppo, vieläkö köraat taksia, miten meni ko. päivänä?

Suomen täyssurkea, kontillaan Putlerin munaa imevä presidentti Kekko...korjaan Niinistö pääsi tekemään itsestään täysnarrin. Kukaan ei hänen 70-luvulta peräisin olevista mielipiteistään tuntunut olevan kiinnostunut. Lips lips. Putler vei lehdistötilaisuuden futistermein 6-0. Mukavasti pääsi vielä esittelemään agendaansa, haukkumaan Yhdysvaltoja, EU:ta ja demokratiaa suorassa lähetyksessä presidentinlinnasta. Samalla puhumaan paskaa Moskovan mielenosoituksista, kysymys oli toki ennalta sovittu, Putlerin täysin ennakkoon tiedossa.

70-luku Suomen ulkopolitiikassa on palannut. Lips lips. Kyllä...me haukuttiin Halosta punikkitantaksi mutta ei Kekkonen ole yhtään sitä parempi. Täyssurkimus, onneton pelle. Putlerin hännystelijä, salolainen (Venäjän agendan) asianajaja.
9
HJK / Vs: HJK 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Epeli 14.08.19 - klo:18:05 »
Lauantaina 4-0 voitto Lahista, maalareina RR2, Forsell ja Mensah...

Torstaina vastassa Fc Riga.

Eurokierroksella jatkoon menijälle tulee vastaan RedStar

 :forza:

Ehkä kuitenkin Köpis.
10
HJK / Vs: HJK 2018
« Uusin viesti kirjoittanut TeeJii 12.08.19 - klo:22:48 »
Lauantaina 4-0 voitto Lahista, maalareina RR2, Forsell ja Mensah...

Torstaina vastassa Fc Riga.

Eurokierroksella jatkoon menijälle tulee vastaan RedStar

 :forza:
Sivuja: [1] 2 3 ... 10