Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 247154 kertaa)

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2880 : 13.07.18 - klo:18:43 »
Kappas, täällähän on ollut hiljaista viime aikoina. Mistäköhän voisi johtua. Vittupäärasistien paskapuolue hajosi kahtia jo viime kesänä, Timo "Läski" Soini viettää viimeistä vuottaan ministerinä (missä EU, siellä ongelma, höhöhöö), kuten myös muut entiset perussuomalaiset ministerit, tervemenoa vaan. Puolueen nimestä ei ole kenelläkään kai enää mitään tietoa mutta väliäkös tuolla. Ketään ei kiinnostakaan. Eipä lahtareidenkaan kannatus hyvältä näytä gallupien mukaan, ei.

Ja kun nyt kaikki tuntuvat Trumpista panikoivan niin muistutetaan, että on toivottavasti enää 2,5 vuotta vallassa. Ei se kai siinä ajassa enää paljon pahaa pysty tekemään. Toivotaan näin. Sen sijaan Putler tuntuu olevan elinikäinen presidentti ja ehkä onkin jo kloonannut itsensä moninkertaisesti  :(. Mutta ryssä näyttää olevan tyytyväinen, kunhan votkaa riittää ja afganilaista heroiinia tulee maahan  :alas:
Muusta elintasosta viis.
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2881 : 19.07.18 - klo:18:28 »
Samaa ja eri mieltä. Ja kymysys: ketä lie tarkoitat lahtareilla? Jos Kansallista Sekoomusta, sillähän menee ihan hyvin. Enemmän olen huolissani siitä, että punakapinalliset, ryssän paapojat, stalinistien perilliset, jotka ovat taistolaisuuden ja vapaussodan epäonnistuttua pukeutuneet paremmin myyvään "vihreiden" valeasuun, menestyvät käsittämättömästi täällä tyhmien urpojen maassa. Aivan erityisesti Helsingissä. Ruotsissa he taistelevat äänikynnyksen rajoilla, mikä sekin on ällistyttävän hyvä kannatus, koska ruotsalaiset eivät ole aivan tyhmiä. He ovat itse asiassa aika perusjärkeviä ja cooleja. Vaikka niistä usein vitsejäkin murjotaan.

Itse olen tässä iässä sen verran kyynistynyt, että seuraan politiikkaa kyllä kuten ennenkin, mutta en enää äänestä ketään. Yksikään puolue, yksikään henkilö ei ansaitse luottamustani. Kaikki ovat pettäneet lupauksensa, minun etujani ei aja kukaan. Ei nyt eikä koskaan. Onhan se miljoona-prosenttisen varmaa, että äänestämällä ei voi vaikuttaa mihinkään. Joku pressanvaali voi olla ainoa poikkeus, jos toisena on joku vihreä tai muu kommunisti. Mut kommentoidaan jos ja kun taas tapahtuu! ;D 

Trumpista sen verran, että moni varautuu jo siihen, että sitä joutuu kärsimään vielä uudet neljä vuotta. Hieno homma, eikö? Maanpetturi ja Putinin sylikoira. Täydellinen antautuminen Helsingissä rikollisvaltion gangsterille.
« Viimeksi muokattu: 19.07.18 - klo:19:15 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2882 : 20.07.18 - klo:19:21 »
Hyvää politiikan maailmastakin: Kyrpi Katainen luopuu politiikasta, lahtareiden ex-puheenjohtajalta tiettävästi ensimmäinen, hyvä ja viisas ratkaisu koskaan. Perustelee vetäytymistään perhesyillä. Uskokoon, ken haluaa mutta toisaalta ketä se kiinnostaakaan. Kunpa Kyrpin päätöstä seuraisi myös muutkin kyrvät. Vittupäärasistien on ainakin pakko, koska kannatus huitelee siinä 1 % tiettämillä. Bebeto ei olekaan aikoihin päivittänyt ja kertonut meille kuinka paljon rasistien kannatus tällä hetkellä on. Muistan hyvin ajat, kun niistä saimme kuulla vähintään kolme kertaa viikossa JuttuKlubilla ;D :alas: Persuministerien ministerikauden päättymiselle jättimäinen  :ylos:  :beer:, hyvä ja onnea Suomi !

Hiukan yllätyin, kun arvon Seppo_69 kaiketi vasta nyt hiffasi, että hänen etujaan ei aja kukaan. Ei todellakaan aja. Äänestäminen ei todellakaan kannata Suamessa, verrattuna esim. Ruatsiin Suamessa äänestämällä kommareita saatatkin äänestää porvarit eduskuntaan tai päinvastoin. Ei hyvä, ei todellakaan. Ruatsissa on blokit, jotka takaa, että äänestit ketä vaan, ei skoonelaiset rasistit pääse ikinä päättämään asioistamme. Hyvä niin. Suamessa äänestämällä ei voi vaikuttaa, korkeintaan voi kolmen hengen kaveriporukassa äänestää siitä, käännymmekö vasemmalle vai oikealle vai tuleeko spåralinja koskaan ulottumaan Ilmalaan.


Public enema # 1

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2883 : 20.07.18 - klo:19:35 »
Trumpista sen verran, että moni varautuu jo siihen, että sitä joutuu kärsimään vielä uudet neljä vuotta. Hieno homma, eikö? Maanpetturi ja Putinin sylikoira. Täydellinen antautuminen Helsingissä rikollisvaltion gangsterille.

Tuskin maltan odottaa. Ameriiiikkkalaiset (tai ainakin he, joihin olen Euroopassa saanut kunnian tutustua) ovat niin mukavaa ja fiksua väkeä. Sääli heitä ja meitä. Pidin aluksi Trumpia Laura Huhtasaaren kaltaisena lahjakkaana näyttelijänä jolle pellen rooli sopii hyvin. Mitä vielä. Vähänpä tiesin. Trump on oikeasti vaarallinen pelle, täysin häntä älykkäämpien vietävissä; vrt. Pohjois-Korean läskipää & Putler. Kunpa seuraavat 2,5 vuotta menisivät Ameriiiiikan politiikan saralla nopeasti.

Maanpetturi ja Putlerin sylikoira on täysin oikea määritelmä Trumpista. Putlerin kandeisikin nyt käyttää prime-time aikansa hyväkseen. Make Russia great again  :alas:
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2884 : 24.07.18 - klo:23:13 »
No worries: Trump makes Russia great again. Ja Katainen made Finland small again. Jälkeenpäin näkee saavutukset: Suomen talouden täystuhon. Moni odotti parempaa, mutta tulos: 0,0 promillea. Paras ratkaisu ikinä, että jättää sen, mitä ei osaa. Se päätös olisi nyt arvioituna pitänyt tehdä jo 20 v. sitten. Olipa kallis mies Suomelle: 10 v. meni hukkaan sen nuijan henkilökohtaisia ambitioita toteutettaessa. Todella epäisänmaallisen jäljen jätti itsestään. Oma etu oli niin ihana, kun sitä sai meidän kustannuksella toteuttaa.

Nythän on niin, että Persujen kannatus on siinä 12-14% kohilla. Niitä johtaa paljon Soinoa ikävämpi hemmo, Halla-Aho, jos olet kuullut. Niillä lähteneillä - vähän fiksummilla - kannatus on tosiaan alle 2:n luokkaa. Ruotsissa muuten Sverigedemokraterna on todella kovassa nousussa ja pääsevät päättämään seuraavasta hallituksesta, että ei mene hyvin sielläkään. Paitsi että vihreitä eikä maalaisliittoa äänestä juuri kukaan. Kohta siellä rasistit päättävät paljon enemmän kuin täällä, jos nykyinen 22% kannatus toteutuu. Huhtasaari ei pelkästään näyttele huonosti pelleä, vaan ihan oikeasti on sellainen. Sverigedemokraterna ei todellakaan edes yritä näytellä pelleä. Siinä ero.

Olen minäkin kaivannut Bebeton rehellisiä, välillä provosoiviakin mielipiteitä. Ainahan ne hauskoja on. On terveellistä kuunnella joskus muitakin kuin omia mielipiteitä. Ja koska politiikkaa ei voi ottaa vakavasti, sitä suuremmalla syyllä voi heittää löylyä keskustelun kiukaalle. Meno vain paranee siittä. ;D Ennen sanottiin: siitä. Mutta nykyään Kipsilä ja Urpo ovat omaksuneet Soinon murteen: siittä. No worries siittäkin. :laugh:

 

Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2885 : 26.07.18 - klo:17:41 »
Politiikkaa emme tietenkään ota vakavasti, se on selvä se !

Eilen käteeni tarttui Perussuomalainen-lehti. Jostain se siihen lykättiin. Uusin numero, pakkohan se oli lukea, kohteliaisuudestakin. Lyhyesti tiivistettynä lehtisen sanoma oli tämä: etusivu: lehden yläkulmassa lapsellisella fontilla tehty lehden esittely; Perussuomalainen.  Alla mainoksia. Tämä minusta ihan OK. Aukeamilla 2-3 otsikkoaiheena maahanmuutto. Aukeamilla 4-5 otsikkoaiheena maahanmuutto.

Mutta sitten: Aukeamilla 6-7 otsikkoaiheena maahanmuutto. Aukeamialla 8-9 otsikkoaiheena myös maahanmuutto. Lopun voinette arvata...

Nämä tampiot ovat myös Suomen hallituksessa, onneksi tosin viimeistä kertaa. Nyt te kommunistit, lahtarit, demarit, yms. mulqvistit out there, ottakaa helposta ja tyhmästä uhrista kunnon niskalenkki ja kuristakaa nämä juntit poliittiseen ruumisarkkuun. Vaikka kuulostaa aika stalinistiselta ja putlerilaiselta retoriikalta niin on hyvä tietää, että meitsi sentään kulutti arvokkaasta lomastaan n. 20 minuuttia lukemalla moista roskaa. Jatkossa en ikinä enää lue "Perussuomalainen"-lehteä, vaikka kuinka handuun työnnettäisiin.

Suomen eduskuntavaaleissa kandee ehkä sittenkin äänestää. Äänestää heitä, joita rasistit eniten vastustavat. Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2886 : 26.07.18 - klo:19:29 »
No nyt kyllä luit eri porukan lehteä, joka on hallituksessa viimeistä kertaa. Tuo lehti mitä luit on oppositiossa olevien perussuomalaisten lehti eikä sillä ole mitään tekemistä "sinisen tulevaisuuden" kanssa, joka taas on hallituspuolue. Ei niillä ole varaa painaa mitään lehteä. Nehän ovat hajoamisen jälkeen kuin kissa ja koira. Tai tuli ja vesi. Tai myrsky ja mylväys! Eikö siinä lehdessä ollut ainuttakaan sanaristikkoa tai sudokua?

Mutta: kehitys kehittyy. Maahanmuuttovastaisia täyskäännöksiä on havaittu monissa maissa, etenkin Ruotsissa. Sekä sossut että moderaterna pelkäävät aivan hirveästi ääniensä valumista "sverigedemokraateille" ja ovat molemmat hätäpäissään tiukentaneet suhdettaan maahanmuuttoon erittäin paljon. Sama Saksassa, Itävallassa, Tanskassa, lähes kaikkialla. Pienessä Suomessakin aloitellaan vähän. Ainahan Suomi on kaikista megatrendeistä puoli ikuisuutta jäljessä, mutta perästä tullaan, hämäläiseen tahtiin. Ehkä niinku letkajenkan tyyliin, sehän ei myöskään ala eikä lopu mistään sekään. Mutta pääasia, että soitto soi ja liukas lattia.

Päivän Pravda - Bebeton suosikkilukemistoa muuten - tärisi kaimasi USA:n ulkoministeri Mike Pomppuliksen suulla, että Trumpetti olis sanonu Putlerille, että pakotteet jatkuvat, kunnes ryssän miehittämä Krim on palautettu Ukrainalle. Katotaan ny. Trumpetistakin voi saada niin monenlaisia ääniä. Tänään ne voi olla ihan erilaisia kuin huomenna. Sehän riippuu ihan siittä, kuka ja miten sitä puhaltaa. ;D
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2887 : 17.08.18 - klo:20:03 »
On toi Turkki kyllä ihme maa kanssa josta voisi lässyttää vaikka pari vuorokautta putkeen... imo. aivan upea, fantastinen maa pitkine historioineen (suurin osa siitä kunniakasta sellaista, osa... nojoo...). Yksi maailman parhaimmista keittiöistä, hyvää futista, loistava kirjallisuus, musiikki, taide ja kulttuuri ylipäätään. Yksi Allahiin uskova seniili tuntuu silti tuhoavan koko maan. Saa nähdä, kuinka pitkään tuolla vallassa pysyy. Turkkilaisilla kun ei näissä asioissa kovinkaan pitkä pinna tunnetusti ole. Mm. kunkkumme Carl XII. sai aika nopeasti lähdön Benderistä, kun kyllästyivät kaitsemaan blondeja ruattalaisia... joku raja nyt vieraanvaraisuudessakin, hei !

Mutta hei... nyt ostoksille Turkkiin... seniili-Erdoğan tarjoaa meille alennusta ! Börekkiä ja itämaisia mattoja lähtisi aika halvalla ;) Meitsi kyttäilee asuntoja Alanyasta. Tuutko käymään kylässä Seppo_69 ;) ?
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2888 : 18.08.18 - klo:17:51 »
No nyt olis Turkissa halpaa, mutta kartan diktatuurivaltioita. Toki kylään tulisisin, jos kämpän sieltä ostat. Voisin tuoda ruisleipää ja salmiakkia tuliaisiksi. ;D  Ja kyllähän hyvä rakija on melkein yhtä hyvää kuin ouzo. Kohtahan tuo todellisuutta pakeneva diktatuuri saa ansaitsemansa lopun. Kaikki on aina toisten syytä, me tehdään juuri oikein. Ihan sama koskee Italiaa, se olisi ilman EU:n sinne lappamia miljardeja euroja köyhä kuin kirkonråtta. Mutta kun tosiasioita ei haluta tunnustaa, koska ne ovat ikäviä äänestäjien mielestä, niin ajetaan sitten kaasu pohjassa puuta päin. Tai sillalta alas, kuten Genovassa.

Samaa voi sanoa Unkarista ja Puolastakin, onhan noita muitakin. Jos ei ilmainen raha kelpaa, niin hiuksista v*ttuun vain demokraattisten maiden kerhosta. Menkää vain Moskovan syliin, idiootit! Tosin ryssienkin kassa on loppu eikä parempaa näy tämän despootin aikana. Kun ei ole varaa edes omia kunnolla ruokkia, kuinka sitten vielä muita? Ja kun tähän lisää vielä Amerikan psykopaattisen presidentin, kaikki onkin aika hyvin taas tällä politiikan saralla.

Onneksi me saadaan perunasta aika hyvä sato, kun jaksettiin kärsivällisesti kastella pottumaata. Vastanostettu peruna, silli ja tilli, grillattu tai savustettu lohi on melkein aika syötävää. :) Mutta tänään valmistan parilalla kanan filettä aitoon Serranon kinkkuun käärittynä, roquefort-kastikkeessa. Lisukkeena jasmiiniriisi, salaatit ja ilmeisesti espanjalainen punaviini, tai minkä nyt rouva valitseekaan. Tämän olen kopioinut suoraan Kanarialta. Ei pöllömpää tuo kanakaan välillä? ;)
« Viimeksi muokattu: 18.08.18 - klo:18:10 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2889 : 17.11.18 - klo:17:05 »
Ei näytä ihan putkeen tuo Brexshit menevän saariapinoilla. Ei liene kovin vaikea ennustaa, että seuraavaksi Theresa May lähtee  (vaikka muuten itse äänestikin Brexshitiä vastaan, no, uskotaan näin). Tuskin mitään Brexshitiä tuleekaan mutta tämähän on vain oma vaatimaton ennustukseni. 

Sen sijaan toivoisin vittupäärasistien esiintuloa. Timo Soini on näemmä edelleen elossa, varmaan myös osa perussuomalaisten äänestäjistäkin. Haistakaa vittu! Miltäs nyt näyttää, kusipäät? Pullukka-Soini pitää turpansa kiinni Brexshitistä, "missä EU siellä ongelma höhöhööö", onneksi ihrakasa ei enää kauan ole ministerinä.

Surullistahan tässä kaikessa sekoilussa on se, että voittajia Brexshitissä ei ole Kremliä lukuunottamatta. No, lakaistaan ikävät asiat maton alle ja otetaan huikka. Ei se oo väärin.
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2890 : 19.11.18 - klo:22:38 »
Niin, mehän olemme siirtyneet totuudenjälkeiseen aikaan. Mikään entinen fakta ei ole enää voimassa, vaan fiktiosta on tullut ainoa uusi fakta. Englannin perusvenäläiset eli UKIP, Boris Johnson ja erityisesti keltainen lehdistö valehtelivat kymmeniä vuosia, miten shit EU on. Nyt kun tuota kaikille surkeata erosopimusta katselee, olisi kohtuullista kysyä kansalta uudestaan, tätäkö te halusitte ja kelpaako tämä? Vois ehkä funtsia vielä kerran. Onneksi EU ei antanut noiden ronkkia rusinoita pullasta, vaan antaa niiden maksaa kalliisti. Parempaakaan ei ole tulossa.

Näitä Moskovan hyödyllisiä pikku idiootteja on nykyään koko maailma tulvillaan. Niilläkin on faktat ja fiktiot sekoittuneet. Puola ja Unkari on jo menetetty, nyt taitaa meidän rakas Italiakin mennä samaan kaatopaikkaan. Ensi töikseen niiden uus ulkoministeri teki kohteliaisuuskäynnin Moskovaan ja haukkui Venäjän vastaiset pakotteet. Itävaltaan ei voi enää luottaa, tosin ei ole voinut koskaan ennenkään.

Soinista kyllä sanoisin, että mikäli hän ei nyt sitä ole suoraan sanonut, niin kyllä hän on jo kauan ollut EU:n kannattaja. Siperia ja vastuu on opettanut ajattelemaan, eikä se ole väärin, jos vaihtaa mielipidettä, jos havaitsee edellisen vääräksi. Nykyhallituksessa kaikki ministerit ovat niin surkeita, että Soini ehkä jopa loistaa siinä. Enkä hauku puolustusministeriäkään, mikä sen nimi nyt oli, joku entinen perusvenäläinen kuitenkin. Oliko Niinistö, ehkä? Kaikkien nimet ovat nykyään Niinistöjä.

Faktat ovat yleensäkin nykyään vanhanaikaisia, ne voi sivuuttaa aina fiktiolla, jos se sopii paremmin tarkoitukseen. Tai vaihtoehtoisella totuudella. Esim. Suomen perusvenäläisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari ilmeisen vakavissaan kieltää darwinismin ja uskoo luomisteoriaan. Tämä siis vuonna 2018 jKr. Eihän sitä millään järjellä voi selittää, että Suomessa noin väärin koulutettu ja typerä ihminen voi oikeasti olla presidenttiehdokas, mutta niin vain oli. Mahtaako hän kyseenalaistaa myös maapallon pyöreyden vai epäileekö sitä litteäksi? Entä painovoiman, onko sekin vain harhautusta? Meni kyllä pahasti tahattoman komiikan puolelle. Mutta mitä suurempi valhe, sitä paremmat mahdollisuudet on, että siihen uskotaan.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2891 : 20.11.18 - klo:20:10 »
Mahtaako hän kyseenalaistaa myös maapallon pyöreyden vai epäileekö sitä litteäksi? Entä painovoiman, onko sekin vain harhautusta? Meni kyllä pahasti tahattoman komiikan puolelle. Mutta mitä suurempi valhe, sitä paremmat mahdollisuudet on, että siihen uskotaan.
Se mikä eilen oli faktaa ei ole ehkä enää huomenna, fiktiosta tulee faktaa ja faktasta fiktiota.

Mullekin opetettiin peruskoulussa ja lukiossa, että meidän aurinkokunnassa on yhdeksän planeettaa - sen piti olla fakta. Nykyisen faktan ja opetuksen mukaan niitä onkin vain kahdeksan, Plutoa ei ole vuodesta 2006 alkaen laskettu enää planeetaksi. Koulussa opetettiin ihan huuhaata.

Ehkä jollekin on joskus opetettu faktana, että maa on litteä - oliko se tieto silloin fakta? Nykytiedon mukaan se on vissiin pyöreä.

Onko meidän nykytieto monistakaan asioista faktaa vai ei?

Nyt kun tuota kaikille surkeata erosopimusta katselee, olisi kohtuullista kysyä kansalta uudestaan, tätäkö te halusitte ja kelpaako tämä? Vois ehkä funtsia vielä kerran. Onneksi EU ei antanut noiden ronkkia rusinoita pullasta, vaan antaa niiden maksaa kalliisti. Parempaakaan ei ole tulossa.
Mitäs tuo sopimus nyt pitää sisällään, en ole ehtinyt tutustua. Muutaman klikkiotsikon olen nähnyt ja avannut, mutta sopimuksen sisältöä ei niissä jutuissa oikein kerrota.
« Viimeksi muokattu: 20.11.18 - klo:20:25 kirjoittanut Bebeto »

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2892 : 22.11.18 - klo:20:09 »
Ehkä jollekin on joskus opetettu faktana, että maa on litteä - oliko se tieto silloin fakta? Nykytiedon mukaan se on vissiin pyöreä.

Nykykäsityksen mukaan maapallo on pyöreähkö, navoiltaan hieman litistynyt, päiväntasaajan kohdalta hieman pullistunut taivaankappale. Jo Aristoteles, joka eli 384-322 eKr. osoitti, mutta ei vielä pystynyt todistamaan, että maapallo on pyöreä. Miettikää, miten helvetin kauan siitä, "pimeällä" keskiajalla, n. 1800 v!!! myöhemmin, Kolumbuksella ja muilla merenkulkijoilla ei ollut mitään epäselvyyttä asiasta. Hehän näkivät omin silmin, että mitä pitemmälle purjehtii, sitä kauemmas taivaanranta karkaa. Eli ei tullut mitään reunaa vastaan. Joten maapallon täytyi siis olla pyöreä, sanoi kirkko mitä hyvänsä, muutenhan he olisivat pudonneet johonkin. Asia oli herkkä pitkään ja moni joutui vääräuskoisena roviolle poltettavaksi.

Ameriikassa, kaikkien hörhöjen luvatussa maassa, on tänä päivänäkin paljon ihmisiä, jotka väittävät, että maapallo on litteä. Ehkä muuallakin on. Tsekatkaa vaikka www.reformation.org. Siellä on komeita, fotoshopilla väärennettyjä kuvia vauhdikkaaseen jenkkityyliin, joissa todellakin: maa ja meri loppuvat reunalle ja sitten alkaa pudotus. Ei näytetä mihin, mutta tuskin kovin kivaan paikkaan. Tarkoitus on tietysti sama kuin muillakin hörhölahkoilla: pelotella alistetut harhaanjohdetut nöyriksi, pelokkaiksi ja maksamaan kovia lunnaita lauman rikollisjohtajille. Että eivät joutuisi sinne reunan yli. Tässä lahkossa, ahtaan raamatuntulkinnan mukaan, Jumala loi ekana maan ja vasta neljäntenä päivänä auringon, joten maa on kaiken keskipiste ja kaikki muut planeetat kiertävät maata. Kyllähän siitä jo toki mielellään maksaakin, koko liksansa, sus siunakkoon, jos vaihtoehto on noinkin pelottava. Jotenkin tuntuu, että Laura Huhtasaarikin on vähän liikaa opiskellut noita hörhötieteitä, kun ei usko evolutsiooniteoriaan. ;D

Mutta onko ihmiskunta sitten siitä "pimeästä" keskiajasta yhtään viisastunut? Eipä juuri paljonkaan. Oikeastaan jopa taantunutkin monessa mielessä. Venäjällä, nyt jo muuallakin Euroopassa monissa maissa, Kiinassa, Pohjois-Koreassa, Saudi-Arabiassa, lukemattomissa maissa kannattaa ehdottomasti uskoa sillä hetkellä vallassaolevan rikollishörhön uskoon, koska se on ainoa elinkeino. Muuten käy hassusti tai vieläkin huonommin. Vankilat ja hautausmaat ovat täynnä niitä, jotka kyseenalaistavat Führerin oikeuden varastaa kansan rahat itselleen. On parempi antaa rikollisten ryöstää rahasi kuin kuolla, muuta vaihtoehtoa ei ole olemassa. Ei tässä ole mitään eroa uskonlahkojen ja kaikkein törkeimpien ja alhaisimpien mafioiden välillä, aivan sama asia. Ja koska pahikset pelaavat eri säännöillä kuin hyvikset, niiden voitto näyttää vääjäämättömältä. Meitä "hyviksiä" ei maailman mittakaavassa ole kuin muutama promille vain. Kohta ei sitäkään.

Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2893 : 22.11.18 - klo:21:12 »
Ja kyllä, tunnen syvää syyllisyyttä siitä, että puhelimeni on kiinalainen. Juttelin erään pitkän linjan nokialaisen kanssa, jo Salon aikana kännyköitä tehneen konkarin kanssa. Hän sanoi, että vaihtoehtoja ei nykyään enää ole, kaikki puhelimet, olipa Huawei, Apple, Samsung, tehdään kaikki Kiinassa. Ikävää.

Samoin, ne pandatkin ovat kieltämättä oikein söpöjä ja kivoja eläimiä. Mutta ensinnäkin niistä maksetaan helvetisti ja toisaalta, Kiina olettaa, että pidätte sitten turpanne kiinni kaikesta muusta. Sitä kaikkea muuta olisi aika paljonkin, meidän mittapuullamme. Mutta money talks, bullshit walks. Paha virhearvio ottaa rikollisvaltiolta "hyväntahdonele" vastaan. Suutele sormustani! Suomen hallitus koostumuksesta riippumatta on aivan polvillaan rahan edessä, tulipa se mistä rikollisvaltiosta tahansa. Moni jo nuolee näppejään, että Ryssän pakotteet loppuisi. Ynnä muuta, ynnä muuta. Suomi on aina ollut nousukasmainen, rahan sokaisema huora. Ei kysellä mistä se tulikaan. Moraali, se on poistettu sanakirjasta. Koska sillä voi olla joku hintakin. Suomalaiset poliitikot eivät halua maksaa mistään mitään.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2894 : 23.11.18 - klo:14:22 »
Mitäs tuo sopimus nyt pitää sisällään, en ole ehtinyt tutustua. Muutaman klikkiotsikon olen nähnyt ja avannut, mutta sopimuksen sisältöä ei niissä jutuissa oikein kerrota.

No tuo "sopimus" on kyllä kaikkien vesitettyjen kompromissien ja pienimmän yhteisen nimittäjän isä ja äiti, ehkä veli ja enokin. Se ei tyydytä ketään ja siksi olisi kohtuullista kysyä briteiltä, mitä nyt seuraavaks tehtäis?

Jo pitkälle yli 200 000 brittiä on hakenut Irlannin passia ja tahti kiihtyy koko ajan. Oon funtsinu, pitäiskö munkin hakea vaikka Espanjan passia? Jos Te äänestätte keväällä punaviherhallituksen valtaan, lanka kiristyy kaulan ympärillä ja olis ehkä viisasta häipyä täältä niin pitkälle kuin pippuri kasvaa, jotta saa henkeä. Jos Suomen passilla enää edes pääsee pois täältä.
Things could be worse, Klubi could be Honka!