Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 151877 kertaa)

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1110
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2895 : 25.11.18 - klo:14:52 »
Soinista kyllä sanoisin, että mikäli hän ei nyt sitä ole suoraan sanonut, niin kyllä hän on jo kauan ollut EU:n kannattaja. Siperia ja vastuu on opettanut ajattelemaan, eikä se ole väärin, jos vaihtaa mielipidettä, jos havaitsee edellisen vääräksi. Nykyhallituksessa kaikki ministerit ovat niin surkeita, että Soini ehkä jopa loistaa siinä.

Ei toki ole väärin vaihtaa mielipidettään, sehän on vain viisaan ja rehellisen naisen/miehen merkki, jos uskaltaa myöntää julkisesti, että on ollut väärässä. Mehän ollaan lässytetty jo pressaehdokas Nils Torvaldista joka miehekkäästi on myöntänyt entisen taistolaisuutensa ja että veikkasi täysin väärää hevosta koko synkän 70-luvun ja enemmänkin. Nykyään mies on vankkumaton Naton ja EU:n kannattaja ja katuu nuoruuden poliittisia hairahduksiaan.

Sen sijaan Suomen umpisurkea ulkoministeri Timo Soini ei ole myöntänyt kusettaneensa Suomen kansaa kokoajan typerillä ja lapsellisilla EU-vastaisilla kannoillaan. Vai onko ? Jos on, linkittäkää todiste tänne. Onpa siinä sivussa haukkunut rasistisilla kannanotoillaan mm. Kreikkaa sellaisilla sanankäänteillä, josta esim. Ruotsissa olisi joutunut eroamaan alta aikayksikön, ministerin paikka olisi mennyt samantien. Pullero oli kova myös neuvomaan Kreikkaa, ihrakasa voisi tällä hetkellä neuvoa itseään kuinka nostaa paskapuolueensa -Luoja tietää mikä sen nimi tällä hetkellä onkaan- kannatusta. Mikäs heidän kannatuksensa tällä hetkellä onkaan, 1 % ? Suomen kierosta ja korruptoituneesta hyväveli-politiikasta kertoo surullista kieltään myös se, että tuollaisella "kannatuksella" oleva puolue pystyy pitämään ministerinpaikkansa. Suomi, demokratian mallimaa  ;D !

Lisätään samaan syssyyn pulleron toukokuinen virkamatka Kanadaan, jossa osallistui abortinvastaisen liikkeen tilaisuuteen. Suomen ulkoministeri vaan ei v*ttu voi tehdä tuollaista !! Siinä Suomi sai taas "upeaa" mainetta. Fläsä "joutui" oikeuskanslerin puhutteluun (=juomaan kahvia ja syömään suklaamousset). Mistään erosta ei kai ollut puhettakaan, terveisiä perseestä vaan. Mietis Seppo vielä kantaasi Soinista, ehkä jopa loistaa nykyhallituksessa ? Jos fläsän toiminta on loistokasta niin mitä sitten nämä muut surkimukset ovat tehneet ?

Public enema # 1

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1110
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2896 : 25.11.18 - klo:15:15 »
Mullekin opetettiin peruskoulussa ja lukiossa, että meidän aurinkokunnassa on yhdeksän planeettaa - sen piti olla fakta. Nykyisen faktan ja opetuksen mukaan niitä onkin vain kahdeksan, Plutoa ei ole vuodesta 2006 alkaen laskettu enää planeetaksi. Koulussa opetettiin ihan huuhaata.

Sullekin on varmaan opetettu skolessa myös esim. se, että Euroopassa on sellaisia valtioita kuin Tsekkoslovakia, Neuvostoliitto, Jugoslavia sekä kaksi Saksaa. Ja että Neuvostoliiton ja Itä-Saksan teollisuustuotanto on huomattavasti suurempaa ja parempaa kuin esim. USA:ssa ja Länsi-Saksassa. Näin siis, jos olet skolesi Suomessa käynyt.

Maailma muuttuu. Siellä se Pluto köllöttää edelleenkin, vaikkei sitä enää planeetaksi lasketakaan. Hienoa on, että ihmisten tieto ja viisaus karttuu jatkuvasti. Viime vuodet tosin on koulumaailmasta tullut järkyttäviä uutisia, oppilaiden taso on heikentynyt räjähdysmäisesti. Suomen stupidohallitus meni leikkaamaan ensimmäisenä duuninaan koulutuksesta jonka pitäisi olla vihoviimeinen asia josta leikataan. Mutta täällä sekin sai osakseen hurraahuutoja mielestäni ihan viisailta pitämiltäni heeboilta.

Ilmastonmuutoksenkin voi toki kiistää. Siinähän sitten tosin onkin miettimistä, että mitäsnyt, kun Afrikasta ja Lähi-idästä saapuu miljoonia kuivuutta ja nälkää pakoon. Mihis heidät laitetaan ? Vantaan Myyrmäkeen ja Martinlaaksoonko ? Jotkut Orbanit, Puolan natsit ja rajatarkastukset eivät pitkään tuollaista väkimäärää pidättele. Varmaa on vain se, että siirtolaisuuden suhteen Eurooppa ei ole pahinta vielä nähnytkään.

Mutta hyviin uutisiin: Vanhan valtauksesta on tänään (25.11.2018) tasan 50 vuotta !! Aina yhtä luotettava Suomen Yleisradio kertoi tämän ilouutisen. Kenen joukossa seisot ? Ehdotan että otetaan  :tuoppi: sen kunniaksi  ;D :thumbsup:.
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8583
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2897 : 03.12.18 - klo:18:47 »
Mietis Seppo vielä kantaasi Soinista, ehkä jopa loistaa nykyhallituksessa ? Jos fläsän toiminta on loistokasta niin mitä sitten nämä muut surkimukset ovat tehneet ?

Hienoa luettavaa taas, kiitos Maik. Nämä muut surkimukset ovat tehneet niin paljon pahaa, että tähän ei mahdu kirjoittamaan. Nimenomaan koulutuksesta leikkaaminen oli kauheinta mitä voi ajatella. Tämä hallitus vakuutti minut lopullisesti siitä, että en äänestä enää koskaan ketään, ainakaan Suomessa. On vain niin tyhjä tunne, että äänestäminen on niin turhaa enkä halua noiden legitimiteettiä enää osaltani ylläpitää. Tiedostan myös riskin, koska juuri olin sitä mieltä, että demokraattisia valtioita on yhä vähenevä määrä.

Jos hetken saan palata yhteen esimerkkiin, joka täälläkin on aikanaan aika suuria tunteita herättänyt, niin tähän uuteen Liikennepalvelulakiin. Yhtenä pienenä osana sitä tämä taksiliikenne. Soino ja persut sanoivat jo ennen hajoamistaan, että "eihän nyt hyvää taksijärjestelmää pidä romuttaa, vaan kehittää". Siksi äänestin persuja, elämäni viimeisessä äänestyksessä. Viimeisessä siksi, että koin, ettei äänestämällä voi vaikuttaa. Sitten persut tekivät muista syistä 180 astetta takinkäännön, ja kaikki idioottimaisimmat Bernerin, Sipilän ja Mykkäsen hyväksymät esitykset menivät läpi. Ei siinä ketään kuunneltu, ei lakien arviointikäsittelyssä tuotuja varoituksia harmaasta taloudesta, ei varoituksia naapurimaista, ei mitään. Lopputulos oli jo etukäteen päätetty.

Nyt, JIPPII, Te saitte täysin vapaan ja rajattoman taksiliikenteen. Ihan kuin Kalkutassa ja Bangladeshissa. Soittakaa ihmeessä Uber-taksi, jos muutaman kolikon siinä säästätte. 25 % siitä menee amerikkalaiselle kapitaalifirmalle, jonka kotipaikka yllättäen on veroparatiisisaarella. Toki esim. Manchester Unitedinkin osoite on siellä. Soittakaa venäläinen Yango-taksi, niin rahat menevät ryssille. Tai ottakaa mikä tahansa villi taksi tolpalta, niin voitte olla varmoja, että hinta on kohdallaan, eikä siitä paljon verottajalle hiiskuta, koska kuittia ei anneta. Yhdelle luvattiin toimittaa kuitti sähköpostissa, kun oli työmatkalla, mutta ei koskaan tullut. Ei hoksannut katsoa, mihin autoon astui.

Edellinen, Kataisen hallitus oli varmaan huonoimpia ellei huonoin Suomen historiassa, mutta Sipilän hallitus on aivan varmasti typerin ikinä. He uskovat lapsellisesti digitalisaatioon, alusta- ja jakamistalouteen, vaikka eivät ymmärrä sen olemusta ollenkaan. He luulevat sen pelastavan maan ja tuottavan säästöjä, mutta eivät ymmärrä kananaivoissaan, että digitalisaation hyödyt valitettavasti valuvat amerikkalaisille, kiinalaisille, venäläisille kasvottomille yhtiöille. Suomalaisille, kuten mainitulle Uber-kuskille jää paarialuokan osa tässä rahan uudelleenjaossa. Veropohja murenee, harmaa talous rehottaa. Ei ole mitään rerursseja sitä enää kenelläkään koskaan valvoa ainakaan taksiliikenteessä. Kiitos Berner, olet Suomen onnettomin liikenneministeri kautta aikojen. Ja suuri onnettomuus koko kansakunnalle.

Mutta me vanhan liiton rehelliset yrittäjät vielä pärjäämme, ainakin niin kauan kun minä enää viitsin siellä muiden jaloissa pyöriä. Moni asiakas on jo oppinut kantapään kautta, ettei ihan jokaiseen katiskaan kannata hypätä. On se vaan niin ihanaa, tämä vapaa markkinatalous. Tosin eräät pelaavat sitä eri säännöillä kuin toiset. Sitähän Berner juuri ilmeisesti halusikin, ettei kaikkien tarvitse tulojansa niin turhantarkasti ilmoittaa. Pääasia tämä ihana vapaus ja digitalisaatio, nautitaan siitä! Annetaan rahat vapaaehtoisesti muualle, tehdään itse vain paskaduunit minimipalkalla. Hyvä Berner, olet Ajatusten Vantaanjoki, Vantaankosken Elähdyttävän Virtauksen Suuri ja Mahtava Visionääri ja Mätäjoen mätäpaise.Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8583
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2898 : 03.12.18 - klo:21:21 »
Mullekin opetettiin peruskoulussa ja lukiossa, että meidän aurinkokunnassa on yhdeksän planeettaa - sen piti olla fakta. Nykyisen faktan ja opetuksen mukaan niitä onkin vain kahdeksan, Plutoa ei ole vuodesta 2006 alkaen laskettu enää planeetaksi. Koulussa opetettiin ihan huuhaata.

Sullekin on varmaan opetettu skolessa myös esim. se, että Euroopassa on sellaisia valtioita kuin Tsekkoslovakia, Neuvostoliitto, Jugoslavia sekä kaksi Saksaa. Ja että Neuvostoliiton ja Itä-Saksan teollisuustuotanto on huomattavasti suurempaa ja parempaa kuin esim. USA:ssa ja Länsi-Saksassa. Näin siis, jos olet skolesi Suomessa käynyt.

Olisko muuten Bebeto onnekseen sen verran nuorempi, että olis välttynyt tolta järjestelmälliseltä historianväärentämiseltä ja henkiseltä pahoinpitelyltä, siinä ja siinä? Mutta antaa kysymyksen kohteen itsensä kertoa, niin mekin tiedämme sitten. :)   

Minun aikanani koulussa historian väärentäminen ja kaikkinainen valehtelu ja henkinen pahoinpitely olivat täysin luonnollista, normaalia arkipäivää. Eikä tietenkään vain koulussa, vaan itsepetos läpäisi koko yhteiskunnan, kaiken kuviteltavissa olevan toiminnan. Meille opetettiin, että sota on rauhaa, ystävät ovat vihollisia, musta on valkoista, Neuvostoliiton aseet olivat hyväksyttäviä rauhanaseita ja länsimaiden aseet tuomittavia hyökkäyssodan aseita jne. jne. Kas kun Kekkonen käski näin opettaa. Siksi, että pysyisi Kremlin sätkynukkena ikuisesti vallassa ja voidakseen jatkaa tuhotöitä Suomen sisäpolitiikassa. Sille oli sanakin, jota ei missään tapauksessa saanut sanoa: suomettuminen. Finlandisierung auf Deutsch.

Mutta todella, vaikka kävin aikani ehdotonta eliittikoulua eli Normaalilyseota, historiaa väärenneltiin sielläkin, tosin ehkä hiukan maltillisemmin kuin jossain muualla, mitä ymmärsin. En ole vielä tänä päivänäkään toipunut tuosta Kekkosen paskanpakottamisesta, saati että ikinä antaisin anteeksi tuota henkistä pahoinpitelyä ja kiusaamista. Se on jättänyt parantumattoman vamman sieluuni, ikuisesti. Tuo ryssänpalvonta on maalaisliiton ikiaikainen perinne ja se ei ole mihinkään kadonnut, se on oikein hyvissä voimissa vielä tänäänkin.

Eikä mitenkään pelkästään maalaisliitossa. Jos kelaa nykyistä eduskuntaa, siellä on oikein paljon väärinajattelijoita kaikissa puolueissa. Kokoomuksessa osa hoipertelee, samoin ruotsalaisissa. Perusvenäläiset ovat lähes kaikki Putinisteja, vihreistä huomattava osa. Koko vasemmisto, paria demaria lukuunottamatta ovat tietysti erittäin venäläismyönteisiä. Jos jossain, niin tässä olisi hyvä syy äänestää, mutta kun en jaksa enää tätä itsepetosta, että äänestämällä voisi mihinkään vaikuttaa. Parempi vain antaa kaiken olla eikä ajatella mitään. :-\

                                           
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8135
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2899 : 04.12.18 - klo:23:17 »
Olisko muuten Bebeto onnekseen sen verran nuorempi, että olis välttynyt tolta järjestelmälliseltä historianväärentämiseltä ja henkiseltä pahoinpitelyltä, siinä ja siinä? Mutta antaa kysymyksen kohteen itsensä kertoa, niin mekin tiedämme sitten. :)   

Mä olen aina ollut varsin kriittinen, jopa skeptinen, saamaani tietoa kohtaan. En kyllä koe, että mulle olisi 80-luvulla syötetty jotenkin erityisesti väärää tai valheellista tietoa - ainakaan sen enempää kuin sitä tehdään tänäkin päivänä. En mä nytkään luota kritiikittömästi koulujen opetukseen, mediaan jne. Historiaakin varmasti väärennetään edelleen, eipä esimerkiksi Suomen Vapaussodasta ole kaikkea meille kerrottu, tai Suomen toimista liittolaisensa Natsi-Saksan kanssa tehdyistä toimista.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8583
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2900 : 05.12.18 - klo:19:02 »
Noin. Mutta persut eivät ole kovinkaan innokkaita tuomitsemaan Natsi-Venäjän rikoksia, jostain kumman syystä. Ei vanhoja eikä nykyisiä. Esim. Stalinhan tappoi monin verroin enemmän omia kansalaisiaan kuin tuo itävaltalainen viiksiniekka.

Mä ajattelin digitalisoida itseni tonne Etelän maille ja perustaa Soldiers of Sun -nimisen liikkeen. Se kannattaa lokoisia päiviä auringossa, pitkiä kävelyretkiä, uimista, gin toniceja, hyvää ruokaa ja hyvää mieltä mukavassa seurassa. Se vastustaa räntäsadetta, pakkasta, lunta ja suomalaistyypillistä nipottamista. Se vaatii, että Suomi kieltää ne lailla, koska ne ovat tutkitusti henkistä ja fyysistä pahoinpitelyä ja romahduttavat elämänlaatua entisestään. Politiikkaa saa puhua muutaman paukun jälkeen, mutta riidan aloittaja joutuu suorittamaan 10 etunojapunnerrusta ja vaihtamaan puheenaihetta johonkin muuhun. Siinä alustava puolueohjelma, sääntöjä kehitellään jäsenistön haluamaan suuntaan. :)
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1110
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2901 : 10.12.18 - klo:02:04 »
Hah hah. Sulla on Seppo sana hallussasi, jatka samaan malliin!

Voiko puolueeseesi liittyä ilman espanjalaista tai italialaista byrokratiaa? Tää kaino pyyntö. Ja nyt sitten muutat kans sinne
Espanjaan! Lässytyksest veks. Terkut Puglian lämmön ja auringon alta. Oliivipuut ja viinitarhat kukkii. Hyvä sato!
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8583
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2902 : 12.12.18 - klo:19:47 »
Oliivit on kyllä hyviä, Pugliassa en muistaakseni ole käynyt. Mutta kuin tilauksesta Hesarin kulttuuriosastolla 6.12. oli Sofi Oksasen vähän pitempi kirjoitus mm. nimenomaan suomettuneisuudesta. Hänellä vasta sana onkin hallussaan. Pakko säästää lehti ja lukea sitä aina aika ajoin. Ihan kuin minun mielipiteeni, mutta paremmin ilmaistuna. Hän on mahtava skribentti, yksi parhaista.

Ei meidän puolueeseen tarvita byrokratiaa, kunhan kävelee paikalle ja sanoo kannattavansa edellämainittuja perusarvoja. Nyt nukkumaan, aamulla sinne perustamaan puoluetta. Palataan. :beer:
Things could be worse, Klubi could be Honka!