Kirjoittaja Aihe: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(  (Luettu 3878 kertaa)

Poissa bonehouse

 • Viestejä: 281
TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« : 06.08.02 - klo:08:39 »
HS 6.8.02 kirjoittaa seuraavaa:

Tampere United protestoi Klubin A-nuoria vastaan

Tamperelaiset suuttuivat Palloliittoon ja haluavat selvyyden Jeremenkon pelikelpoisuudesta

Suomen cupin yllättäjäjoukkueen, HJK:n A-nuorten, ilo jää lyhyeksi, jos sille runsas viikko sitten 0-1 hävinneen Tampere Unitedin vastalause menee läpi.
   United on jättänyt Palloliittoon vastalauseen perin erikoisin perustein: seura haluaa selvyyden HJK:n nuoremman Aleksei Jeremenkon edustuskelpoisuudesta, koska liitosta ei suostuttu kertomaan, mihin joukkueeseen Jeremenko on rekisteröity.
   Vastalauseen tekemiseen edustuskelpoisuudesta on aikaa viikko, ja sen Tampere United käytti.
   
"Itse asiassa tämä on protesti Palloliittoa kohtaan, mutta virallisestihan se on kirjattava HJK:n A:ta vastaan", Unitedin puheenjohtaja Jyrki Laiho sanoi ja valitteli sitä, että hienon ottelun Unitedia vastaan pelanneesta Klubin A-nuorten joukkueesta tulee välikappale Palloliiton menettelyn takia.
   "Kysyimme Palloliiton kilpailupäälliköltä Petri Heikkiseltä, mihin joukkueeseen Jeremenko juniorin pelioikeudet on kirjattu. Heikkinen sanoi, ettei kerro ja sanoi, että saatte tietää, jos teette vastalauseen. Tästä pikkasen provosoituneina sitten teimme sen eilen (sunnuntaina) ja maksamme ne vaaditut 300", Laiho sanoi.
   "Jos Jeremenkon pelioikeudet ovat A-nuorissa, kaikki on kunnossa. Silloin tämä on ihan turhaa ja olemme pahoillamme koko asiasta, mutta jos hänen pelioikeutensa ovat HJK:n edustusjoukkueessa, käsityksemme mukaan silloin ei ole toimittu Palloliiton sääntöjen mukaisesti."
   
United vetoaa vastalauseessaan siihen, että siirron jälkeen edustusoikeus alkaa kahdeksan vuorokauden päästä, kun juniori-ikäinen siirtyy edustusjoukkueesta nuoriin. Toisin päin aikarajoitusta ei ole.
   Jeremenko pelasi torstaina 25. heinäkuuta Klubin liigaottelussa Jaroa vastaan, ja tamperelaisten tulkinnan mukaan hän olisi ollut vasta kahdeksan vuorokauden päästä pelikelpoinen A-nuorten joukkueessa. Nyt liiga- ja cup-ottelun välillä oli kolme vuorokautta.
   "Cup on liiton erillinen kilpailu, eikä siihen voi soveltaa nuorten sääntöjä, vaikka mukana olikin HJK:n A-nuorten joukkue", Laiho sanoi.
   
Klubin pelaajilla on melkoinen siirtotrafiikki, kun pelaajia kulkee liigamiehistön, A-nuorten ja farmiseura Viikinkien välillä. Klubin pelaajasiirtoja hoitava urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio sanoo seuran toimineen täysin sääntöjen ja Palloliitosta saatujen ohjeitten mukaan.
   Saarnio vetoaa sääntöjen siihen kohtaan, jossa nuoren pelaajan siirtoa edustusjoukkueen ja nuorten joukkueen välillä rajoittaa vain se, ettei samana päivänä saa pelata yhtä ottelua enempää.
   "Jeremenko Junior on Liiga-HJK:n kirjoissa. Liiga-HJK:hon kuuluvat edustusjoukkue sekä A- ja B-nuoret", Saarnio sanoi. "Enää ei tarvita joukkuekohtaista luettelointia, kuten joskus aikaisemmin."
   
Unitedin puheenjohtaja Jyrki Laiho sanoi lisäksi, että seura haluaa osaltaan myös herättää keskustelun nykyisestä siirtokäytännöstä ja siitä, koskevatko samat siirtosäännöt kaikkia seuroja.
   Helsingin Sanomat ei tavoittanut lomalla olevaa Palloliiton kilpailupäällikkö Heikkistä.
   Klubin A-nuorten puolivälierävastustajaksi kotiotteluun arvottiin Jaro. Jos Tampere Unitedin vastalause hyväksytään, United menee cupissa kahdeksan parhaan joukkoon ja saa kotiinsa Jaron.

Löytyy mm. verkkoliitteestä
Clouds are already moving in

Poissa Pekka#63

 • Forza Member
 • Viestejä: 2118
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #1 : 06.08.02 - klo:08:45 »
Onpas taas outo tilanne! Toivottavasti seuraava pätee:

"Saarnio vetoaa sääntöjen siihen kohtaan, jossa nuoren pelaajan siirtoa edustusjoukkueen ja nuorten joukkueen välillä rajoittaa vain se, ettei samana päivänä saa pelata yhtä ottelua enempää."
  "Jeremenko Junior on Liiga-HJK:n kirjoissa. Liiga-HJK:hon kuuluvat edustusjoukkue sekä A- ja B-nuoret", Saarnio sanoi. "Enää ei tarvita joukkuekohtaista luettelointia, kuten joskus aikaisemmin."

Poissa TeeJii

 • Forza Member
 • Viestejä: 4986
  • HJK-kannattajat
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #2 : 06.08.02 - klo:08:54 »
Ainahan se on jotain tollasta, kun entiset mestarit ottaa haipakkaa niin sitten protestoidaan.... Ei Hitto jos  menee läpi
HJK-kannattajat Kampinmalmi

Poissa Late_los_Huliganoz

 • Viestejä: 216
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #3 : 06.08.02 - klo:12:26 »
Voi vittu mikä elvis toi tamperelainenkin "protesti palloliittoa vastaan" voi jumalauta, mahtaa maajusseja sapettaa kun stadin junioritkin voittavat tampereen ykkösjengin  :D naurettavaa puppelointia ja sitte vielä tuollainen. Toivotaan että oikeus ja kohtuus toteutuu eikä maajussien protestia hyväksytä!

Poissa Ben

 • Viestejä: 76
 • En editoi profiiliani loppuun!
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #4 : 06.08.02 - klo:12:39 »
Taitaa äijä olla vanha lakimies: "Itse asiassa tämä on protesti Palloliittoa kohtaan, mutta virallisestihan se on kirjattava HJK:n A:ta vastaan"  ::)

Poissa vieras

 • Viestejä: 87
 • YaBB 1G - SP1 on Kuningas!
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #5 : 07.08.02 - klo:20:09 »
Eikös Liiga-HJK:hon kantsis perustaa vielä muutama jengi lisää, jotta voitaisiin varmistaa HJK:n pääsy cupin finaaliin. Aina yhden tippuessa voitaisiin parhaimmat pelaajat siirtää seuraavaan joukkueeseen pelaamaan jne.

Poissa Jude

 • Viestejä: 233
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #6 : 08.08.02 - klo:01:01 »
itse asiassa, ihan hyvä idea, nimittäin meillähän näit liigan huippupelaajia riittää vaikka muille jakaa, toisin ku eräiilä... :o  ;)

Poissa Vellu

 • Forum Admin
 • Viestejä: 3136
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #7 : 09.08.02 - klo:23:20 »
niinpä, ostojengejä riittää Suomessa, kuten TamPu, jolla ei taida olla mitään omaa junioritoimintaa. en minä ainakaan ole kuullut mistään Tampere United A-juniorijoukkueesta. vai oliko se joukkue, joka kerättiin Tampereelta tuohon Cup-otteluun  ;D

Fani

 • Vieras
Hurraa! Oikeus on voittanut
« Vastaus #8 : 13.08.02 - klo:13:20 »
Rääpäle-tampulaisten valitus on hylätty! Perusteluina mm.

"Palloliitto perusteli hylkäystään sillä, että Suomen cupin erillismääräysten mukaan pelaaja voi pelata toisessa seuransa joukkueessa, jos joukkue, jossa hän on jo pelannut cupia samalla kaudella, on jo pudonnut jatkosta.

Suomen cupiin voivat osallistua seurojen A-juniorijoukkueet, ja vaikka Jeremenko Jr pelasikin HJK:n edustusjoukkueessa Suomen cupia, hän on voinut edustaa A-juniorijoukkuetta siinä vaiheessa kun edustusjoukkue putosi cupista."
Ilola, Lapista.

 • Vieras
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #9 : 13.08.02 - klo:23:15 »
"niinpä, ostojengejä riittää Suomessa, kuten TamPu, jolla ei taida olla mitään omaa junioritoimintaa. "
Ai HJK ei ole ostojengi?
Ilola, Kallio, Vilnrotter, Jeremenkot, Penttilä...
Että se siitä. Junioreistakin osa on alunperin muiden joukkueiden kasvatteja.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8589
 • Ja mitään en ole ottanut!
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #10 : 13.08.02 - klo:23:57 »
Mutta Rovaniemellä kaikki on toisin: xylitolit, malitolit, chilufyuat jne. ovat kaikki RoPSin kasvatteja. Kysy vaikka Kiistalalta.
RoPS pärjää vain omilla kasvateillaan eikä ikinä ole ostanut yhtä ainoata pelaajaa ulkopuolelta tai ainakaan maksanut penniäkään palkkaa niille ainakaan ajoillaan.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa JJO

 • Viestejä: 123
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #11 : 15.08.02 - klo:12:10 »
TamU on ilmeisesti päättänyt tehdä uuden protestin, tällä kertaa HJK-TamU -veikkausliigaottelusta. Junnujen pelikelpoisuutta taas kysellään.

Ihmeellinen tämä palloliiton "tehkää protesti niin selviää" -pelikelpoisuusjuttu. Luulisi että ainakin pelaaville seuroille ilmoitettaisiin jo ennen peliä, ketkä ovat pelikelpoisia ja ketkä eivät. Silloin ei tarvitsisi tehdä protesteja, tosin palloliittokin jäisi ilman 300e lounasrahoja.

Sopisi hyvin Palloliiton sekoiluihin, että HJK menettäisi kolme TamU-pistettään ja mestaruus ratkeaisi osaltaan siihen. Joskaan en sitä tietenkään toivo, mutta protestien lopputulos voi tässä futissekoilun luvatussa liitossa olla mikä vain.

On ihailtavaa, että suomalaiset haluavat ottaa oppia brasilialaisilta, mutta miksi se oppi pitää ammentaa liittotoiminnasta (jatkuvat protestit, alati muuttuva sarjaohjelma...) eikä pelikentiltä?

Poissa TeeJii

 • Forza Member
 • Viestejä: 4986
  • HJK-kannattajat
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #12 : 15.08.02 - klo:12:16 »
Voi saatana mitä idiotismia taas TamU:lta.....

***Viesti Nr.333***
« Viimeksi muokattu: 15.08.02 - klo:12:17 kirjoittanut Jaamanen »
HJK-kannattajat Kampinmalmi

Naureskelija

 • Vieras
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #13 : 15.08.02 - klo:12:37 »

Lainaus

***Viesti Nr.333***


Ja niistä ainakin 300 ilman yhtään mitään uutta sisältöä keskusteluun...  ;D

Kone

 • Vieras
Re: TamU protestoi A-nuoria vastaan >:(
« Vastaus #14 : 15.08.02 - klo:13:08 »
Naurettavaa pelleilyä.

Tamperelaiset vissiin pikkusen turhautunu kun ei oo tuntunu pelit kulkevan. Yrittää saada liitolta jotain säälipisteitä!