Kirjoittaja Aihe: HJK 2005  (Luettu 45978 kertaa)

Poissa JE

 • Viestejä: 3573
Re: HJK 2005
« Vastaus #855 : 04.09.05 - klo:15:18 »
Boumelaha lähti, Muniz jäämässä.

Poissa Artsi

 • Viestejä: 3213
 • Klubi <3
Re: HJK 2005
« Vastaus #856 : 04.09.05 - klo:15:31 »
HJK:n testissä olleista toppareista Virgile Boumelaha on lähtenyt kotimatkalle ilman sopimustarjousta.

Sekä Boumelaha että uruguaylainen Pablo Muñiz pelasivat viime keskiviikkona FC KooTeePeetä vastaan. Loppuviikolla Klubi teki omalta osaltaan päätöksiä jatkon suhteen.
– Boumelahalle emme tarjonneet sopimusta ja hän on jo lähtenyt Suomesta, urheilujohtaja Tuomo Saarnio valottaa.

Sen sijaan Muñizin kanssa sopimusneuvottelut ovat käynnissä ja topparia tavoitellaan Klubi-paitaan ainakin loppukaudeksi.
– Viimeksi tänään neuvottelimme hänen edustajansa kanssa. Nimiä ei ole vielä paperissa, mutta neuvottelut toivottavasti etenevät ja pian saadaan ratkaisu. Haluamme hänet joukkueeseen, sanoi Saarnio.


Mun rakas HJK <3

Poissa Vellu

 • Forum Admin
 • Viestejä: 3136
Re: HJK 2005
« Vastaus #857 : 05.09.05 - klo:14:10 »
Haaralan haastattelu sunnuntain Länsiväylässä: kesän harjoittelut jäi aika vähiin, lähti Honkaan saadakseen pelituntumaa ja kun Bana on siellä valmentajana. Tähtäimessä pelata liigassa ensi kaudella, nyt ei olisi vielä valmis siihen ? Hongan kanssa sopimus vain tästä kaudesta, eli Hongalla ei siis ole mitään optiota ensi kaudesta ..

joten katsotaan rauhassa Hannun tilanteen kehitystä. Voipi olla, että Hannu pelaa taas Klubissa ensi kaudella.


VJP

 • Vieras
Re: HJK 2005
« Vastaus #858 : 10.09.05 - klo:14:02 »
Muniz on nyt solminut loppukauden mittaisen sopimuksen.

Poissa Hande

 • GM of ForzaHJK Football Team
 • Forza Member
 • Viestejä: 3003
Re: HJK 2005
« Vastaus #859 : 11.09.05 - klo:11:36 »
Ehis oli kyllä oikeassa Läski-Lehtisestä. Tässä hyökkääjätilanteessa olisi ollut vahvistus. Ainakin parempi kuin turistit Serbiasta ja Brasiliasta tai Jussi Aalto.

Poissa elvis

 • Forza Member
 • Viestejä: 241
Re: HJK 2005
« Vastaus #860 : 12.09.05 - klo:12:11 »
Lisäksi oma kasvatti?Ainakin pelasi liigadebyyttinsä Klubissa 1997.

Kze

 • Vieras
Re: HJK 2005
« Vastaus #861 : 12.09.05 - klo:12:49 »
Joo hyvä idea. Ostetaan Läski-Lehtinen Tampusta viidellä miljoonalla. Voidaan päästä Intertotossa jopa kolmannelle kierrokselle, sillähän on kokemusta jopa Laziosta. Sitä paitsi varmaan tosi halpa, kun se vois käydä siviilitöissä asunnonvälityksessä.

Poissa taisto

 • Forza Member
 • Viestejä: 797
 • Taisto-fabu
Re: HJK 2005
« Vastaus #862 : 12.09.05 - klo:16:40 »
Kinki sä alat olemaan todella lapsi :'(
Terveisin Taisto-fabu

Kze

 • Vieras
Re: HJK 2005
« Vastaus #863 : 12.09.05 - klo:18:56 »
Lainaus
Kinki sä alat olemaan todella lapsi :'(Miten niin? Eikö tuossa nyt ollut ihan järkeviä pointteja:
1. pelasi hyvän pelin Laziota vastaan kesällä samassa kilpailussa, jossa HJK ehkä ensikaudella pelaa
2. halpa, jos käy siviilitöissä samaan aikaan

Mitäs lapsellista näissä nyt oli? Mä en tajuu...

Kolmanneksi, kuten joku jo mainitsi, on HJK:n kasvatti, eli olisi hienoa palata kasvattajaseuraan.

Itse en ehkä heti ensimmäiseksi hankkisi, mutta faktat puhuu puolestaan.

;D
« Viimeksi muokattu: 12.09.05 - klo:18:57 kirjoittanut Kze »

Poissa JM-07

 • Forum Admin
 • Viestejä: 6861
 • My Lucky Number ** 7 **
Re: HJK 2005
« Vastaus #864 : 12.09.05 - klo:20:50 »
Kaikki muuhan tossa kävi kaaliin, mutta miksi puppeleille pitäisi maksaa viisi miljoonaa? Eikös sen voisi maksaa Läski-Lehtiselle allekirjoitusrahana ja sitten se maksais pikkuhiljaa takaisin, kun se käy töissä.  ;D

Kze, sä oot kyllä ihan hervoton.  ;)
# 7 * * Jere Sr * * Suomen parhaat syötöt, HJK 1999-2003

Poissa Hande

 • GM of ForzaHJK Football Team
 • Forza Member
 • Viestejä: 3003
Re: HJK 2005
« Vastaus #865 : 16.10.05 - klo:14:06 »
Näin kauden loputtua voidaankin antaa pelaajille todistukset kaudelta 2005. Koko joukkue saa arvosanaksi 8 1/2. Hopea oli hieno tulos, mutta mestaruuskin olisi ollut pitempään haarukassa muutamalla paremmalla pelillä. Cupissa hyydyttiin pilkkuskabassa jo kohtalaisen aikaisessa vaiheessa. Näin ollen kiitettävää ei voi antaa, mutta ei tämä missään nimessä huono kausikaan ollut. Tässä minun mielipiteitä pelaaja pelaajalta:

WALLEN Ville 9+
Wallu pelasi erinomaisen kauden ja ylitti ainakin minun odotukset.  Pelasti joukkueelle monta pistettä torjunnoilla ja on kehittynyt mm. keskityspalloissa sitten viime esiintymisen Klubissa.

ÄIJÄLÄ Ilari 8-
Mukiinmenevä debyyttikausi, mutta sen verran vähän peliaikaa, että vaikea arvioida tarkemmin. Vahva vasen jalka, loistava tulevaisuus edessä.

NYLUND Ville 7+
Nulli pelasi mukiinmenevän kauden ja oli yleensä mies paikallaan, mutta sortui tänä vuonna myös useisiin virheisiin ja menetti paikkansa avauksessa. Välillä vietiin kuin litran mittaa ja pelit topparina menivät täysin metsään.

JENSEN Joakim 7+
Veikkausliigan parhaita pelaajia, mutta lähtöhalut Allsvenskanin penkille pilasivat Klubin mestaruushaaveet. Pelilliset ansiot olisivat tuoneet kiitettävän arvosanan, varmaankin ysi puolen.

AALTO Iiro 8+
Iiron paras kausi Klubissa. Paransi erityisesti puolustussuuntaan pelaamista ja toi kaivattua kovuutta mukaan. Nousee ahkerasti ja liikkuu hyvin, mutta keskityksissä ja viimeisissä syötöissä parantamisen varaa, josta saa kyllä kuullakin jatkuvasti.

SAVOLAINEN Vili 8 1/2
Ehdoton runkomies ja kokenut konkari nuoreta iästään huolimatta. Tärkeät maalit Hakaa ja Allianssia vastaan, ja paljon töitä keskikentän pohjalla. Pelinrakentelu parantunut viime vuodesta ja kovuus edelleen samaa luokkaa. Ei saa kiitettävää, koska ei täysin onnistunut topparina ja katseli vierestä mestarushaaveet upottanutta Parviaisen osumaa.

ZENELI Ridvan 6 1/2
Oliko edes joukkueessa tänä vuonna? Jatkuvat loukkaantumiset sotkivat kauden, eikä ollut vahvistus pelatessaan. Laidalle riittää vaihtoehtoja, jopa samasta perheestä.

DE GREGORIO Raffaelle 8 1/2
Ehdoton vahvistus, vaikken itse olisi ennen kautta hänelle pestiä tarjonnutkaan. Kova asenne ja melko hyvä pelinrakentelu olivat todella tärkeitä yhdessä vaiheessa kautta. Viimeistelyssä välillä toivomisen varaa, eikä oikeastaan omista kovin kummoista laukausta.

OLIVEIRA Valmir Alves 4+
Se plussa tulee kauden avausmaalista.

LAMPI Veli 9
Vaikea uskoa, että Veka pelasi viime vuonna divarissa. Loistava pelisilmä ja perustekniikka, monipuolinen ja pysyy kasassa. Erinomainen hankinta, josta kuullaan vielä.

HETEMAJ Perparim 8 1/2
Hieno debyyttikausi. Perpan yleisöönmenevä tyyli on välillä suorastaan huikeaa katseltavaa. Laukauksissa ja syöttövalinnoissa vielä parantamisen varaa.

VASILJEVIC Aleksander 4 1/2
Hyökkääjä, joka ei tee maaleja.

HÄNNINEN Mika 7 1/2
Ei pystynyt valloittamaan vakiopaikkaa avauksessa. Ei jotenkin istunut Klubin systeemiin. Ei missään nimessä huono, muttei mitenkään loistavakaan. Omaa paljon potentiaalia ja hyvän laukauksen.

MÄKELÄ Juho 9-
Maalikuningas, joka pääsi loukkaantumiskierteen jälkeen vauhtiin.  Kehittynyt myös target- ja pääpelaamisessa, osaa nyt jo suojata palloa. Jos edelleen parantaa viimeistelyä, niin 20 maalia kaudessa menee kevyesti rikki, jos jää Klubiin.

HAKANPÄÄ Rami 8-
Toinen kausi pilalle jalkapöydän takia. Saa nähdä pysyykö enää ehjänä.

AALTO Jussi 7 1/2
Teki muutaman tärkeän maalin, ja oli todella hyvä parissa pelissä. Välillä kuitenkin ihan yössä. Tasaisuutta kaivataan.

ORAVAINEN Petri 7
Tärkeitä maaleja mm. Maarianhaminassa, mutta kausi meni pääasiassa päättömästi surffaillessa. Peksin huonoin kausi edarissa, jotain tarttis tehdä, että vanha Peksi saadaan kaivettua takaisin kehiin.

HALSTI Markus 9-
Osoitti olevansa liigan parhaita toppareita. Pelinrakentaminen on myös kehittynyt. Loukkaantuminen sotki Klubin pelin pahasti. Toivottavasti kuntoutuu ensi kaudelle.

ZENELI Erfan 7+
Parempi kuin isoveljensä, mutta kaipaa fyysisyyttä lisää. Voi olla musta hevonen ensi kaudella.

KOIVISTO Jani 8-
Alkukausi Kotkassa, loppukauden sotki intti. Silti teki todella tärkeän maalin Vantaalla, ja pelasi hyvin myös MyPaa vastaan. Ensi kaudella läpimurto?

SORSA Sebastian 9-
Liigan syöttötilaston ykkösnimi, oikean laidan raketti. Todella hieno kausi, jota valitettavasti pieni loukkaantuminen hidasti. Liigan paras oikea laituri.

NURMELA Mika 9-
Ehdoton ammattimies, jonka maali lopulta toi hopeaa. Tuli joukkueeseen kaaoksen keskellä, mutta piti tasonsa lähes jokaisessa matsissa.

MUNIZ Pablo 8
Alussa vaikeuksissa, viimeisessä pelissä hyvä. Todella vahva pääpelaaja, joka on yksi vaihtoehto toppariksi myös ensi kaudella.

Eid, Siivonen ja Toivio pelasivat sen verran vähän, että heille ei anneta arvosanaa.

Keke saa arvosanaksi 8 1/2. Nuorista koulittiin kesässä tosi kova nippu. Hyökkääjäskouttauksen kaksi epäonnistumista ja Kotkan kokeilut laskevat arvosanan tyydyttävän puolelle.

Poissa TeeJii

 • Forza Member
 • Viestejä: 5005
  • HJK-kannattajat
Re: HJK 2005
« Vastaus #866 : 31.10.05 - klo:09:10 »
Eilen illalla oli veikkausliigan palkintogaala Captain´s ball (tai kapteenin pallit, kuinka vaan.) ja seuraavat kaksi pastettavaa liittyykin siihen.

Veikkausliiga ja Palloliitto palkitsivat parhaat

- 30.10.2005 -


Captain´s Ball päätösgaalassa palkittiin Veikkausliigan kauden 2005 onnistujia.

Veikkausliigapelaajien keskuudestaan valitsemaksi Vuoden Liigapelaajaksi nimettiin MyPan hyökkääjä Adriano. Veikkausliigan maalikuninkaana palkittiin 16 täysosumaa HJK:n paidassa iskenyt Juho Mäkelä. Liigapelaajat äänestivät myös Vuoden Liigatulokkaan, joka oli IFK Mariehamnin 14 maalia tulokaskaudellaan viimeistellyt 22-vuotias David Carlsson.

HJK:n pelureista Mäksän ohella palkinnon pääsi pokkaamaan Markus Halsti, joka valittiin alle 21-vuotiaiden parhaaksi pelaajaksi. Halsti käveli jo ilman keppejä ja uhkui intoa kaudelle 2006.

Klubin värejä oli edustettuna myös jalkapallotoimittajien eli Pallokoplan valitsemassa Allstars-joukkueessa, johon valittiin Joakim Jensen ja Juho Mäkelä. He saivat palkinnokseen perinteiset teräaseet.

HJK:n naisten joukkueen valmentajat Jarmo Österlund ja Maria Virolainen valittiin vuoden valmentajiksi.

http://www.hjk.fi/uutiset.php?hae=2387&kat=1

***************************************************

Parhaana U21-pelaajana palkittu Halsti tyytyväinen kauteen

- 31.10.2005 -

Markus Halstin loistavasti sujunut kausi päättyi tylysti vakavaan loukkaantumiseen jalkapöydän murtumaan.

Toppari pitää kuitenkin kautta onnistuneena. Halsti vakiinnutti paikkansa niin HJK:n kuin U21-maajoukkueen avauksessa.

– Kausi meni hyvin siihen saakka kunnes loukkaannuin. Loukkaantumiset kuuluvat lajiin ja ne on vain hyväksyttävä. Asetin tavoitteeksi tällä kaudelle, että saisin ainakin avauspaikan ja mieluusti ison roolin seura- ja U21-maajoukkueessa. Niissä onnistuin, Halsti toteaa.

Halsti saa jatkaa pelaamista U21-maajoukkueessa ikäsääntömuutoksen johdosta vielä karsintojen loputtuakin.

– Mieluinen yllätys, että saan jatkaa pelaamista U21-joukkueessa. Viimeiset pelit Tshekkiä ja Romaniaa vastaan olisi ollut kiva pelata. Nyt pääsee jatkamaan pelejä maajoukkueessa, jossa on saanut pelata hyviä pelejä, esimerkiksi Tshekkiä vastaan, jossa vastassa oli kovatasoisia pelaajia muun muassa valioliigasta. Tuo vaihtelua kotoisiin liigapeleihin.

Halsti ei joudu enää turvautumaan keppeihin, vaan kävelee jo normaalisti. Pelikuntoon on tosin vielä matkaa ja edessä on vielä monta kuukautta kuntoutusta.

– Toivottavasti jalka tulee kuntoon, mutta kuten Hakanpään tapaus osoitti, tämän vamman kanssa ei saa hätäillä takaisin kentälle. Tässä on kuitenkin hyvin aikaa saada jalka kuntoon ensi kaudeksi ja olla vielä viime kautta paremmassa fyysisessä kunnossa kun pelit alkaa, Halsti toteaa luottavaisena.

Halstin on arvioitu pääsevän kunnolla treenaamaan ja täysillä joukkueen mukaan vuoden vaihteen tietämillä.

http://www.hjk.fi/uutiset.php?hae=2388&kat=1
HJK-kannattajat Kampinmalmi

Poissa TeeJii

 • Forza Member
 • Viestejä: 5005
  • HJK-kannattajat
Re: HJK 2005
« Vastaus #867 : 03.12.05 - klo:10:58 »
Uudet miehet onnistuivat HJK:ssa

- 03.12.2005 -

HJK hankki kauden 2005 alkuun viisi uutta pelaajaa ja nosti saman verran omia nuoria Klubi 04:stä edustusjoukkueeseen.

Kauden 2005 ehdoton tähtihankinta oli VPS:sta tullut Veli Lampi, joka pelasi kauden jokaisessa liigaottelussa ja oli tärkeässä roolissa HJK:n menestyksessä. Keskikenttämieheksi hankittu Lampi paikkasi tarpeen tullen erinomaisesti topparin tontilla ja viihtyi mainiosti myös oikeana laitapakkina.

RoPS:sta hankittu Mika Hänninen esiintyi etenkin alkukauden loistavasti ja pelasi kauden mittaan 19 liigaottelussa. Hän vastasi muun muassa yhdestä kauden komeimmista osumista.

Pallo-Iiroista hankitun Jussi Aallon debyyttikautta voidaan pitää myös onnistuneena, sillä vasta liigarytmiin totutellut nuori hyökkääjä teki saatuun peliaikaan nähden hyvin maaleja. Hänen iskemänsä kolme osumaa tulivat tärkeisiin paikkoihin, muun muassa voittomaali TP-47:n verkkoon.

Entinen klubilainen Ville Wallén oli myös "uusi" hankinta kaudelle 2005. Vallu onnistui erinomaisesti ja pelasi jokaisen liigaottelun alusta loppuun. Klubin ainoa pelit alusta loppuun pelannut rautamies, joka esiintyi todella varmoin ottein läpi kauden.

Valmir Alves Oliveira saapui kauden kynnyksellä HJK:n riveihin, eikä sambaaja oikein missään välissä päässyt kiinni suomalaiseen futikseen. Kauden hankinnoista "Olli" oli ehkä pelillisin saavutuksin se heikoin, mutta iloinen brassi piristi varmasti monen klubilaisen elämää. Plussana mainittakoon, että Oliveira iski kauden 2005 ensimmäisen maalin ja hän antoi Klubille erinomaisen startin liigaan.

Kesken kauden saapuneet

Loukkaantumisten ja Joakim Jensenin yllättävän lähdön takia hankintoja jouduttiin tekemään myös kesken kauden. Hätäapu-topparikaksikko Pablo Muniz ja Virgile Boumelaha esiintyivät yhdessä vain puolikkaan ottelun verran. Boumelaha sai lähteä, mutta Muniz täytti paikkansa kauden seitsemässä viimeisessä pelissä.

Munizin ohella myös Mika Nurmelan loppukauden seitsemän ottelun mittainen visiitti oli onnistunut. Nurmela pelasi hyvin ja hänen keskityksistään syntyi kaksi maalia ja voittomaali MyPaa vastaan oli hopeamitalin arvoinen osuma.

Närpes Kraftista loppukaudella hankittu Aleksandar Vasiljevic ei oikein päässyt kunnolla näyttämään kynsiään liigatasolla ja monille jäi epäselväksi oliko hänellä sellaisia ollenkaan. Aco teki viisi pikavisiittiä kentälle ja jäi maaleitta.


http://www.hjk.fi
« Viimeksi muokattu: 03.12.05 - klo:10:59 kirjoittanut Jaamanen »
HJK-kannattajat Kampinmalmi