Kirjoittaja Aihe: Suomen cupin kiinnostus  (Luettu 1719 kertaa)

Poissa TimoN

 • Forum Admin
 • Viestejä: 2345
Suomen cupin kiinnostus
« : 01.01.70 - klo:02:00 »
Niin kyllä siitä heti juttu tehdään kun jotain normaalista poikkeavaa tapahtuu. Tulosruudussa ei ollut mitään mainintaa cupista kun eivät varmaan olleet saaneet tietoa Lahtelaisten tempauksesta. Nyt sitten joutuivat jutun perään laittamaan oikein tuloksetkin. Haistakaa paska palloliitto ja muut fudista ymmärtämättömät tiedotusvälineiden edustajat. Juttu.

Poissa TimoN

 • Forum Admin
 • Viestejä: 2345
Re: Suomen cupin kiinnostus
« Vastaus #1 : 01.01.70 - klo:02:00 »
Niin vielä sen verran että MTV3-tekstin mukaan kyseessä oli "ilotulitteet" ja em. jutussa savuraketit. Ja HS:n mukaanhan meillä oli Kuopiossa "ilotulitusraketteja" ja "savurasioita". :lol edit: Aijoo, sanotaanhan tossakin että "lahtelaiskannattajat ampuivat ilmeisesti ilotulitteita" ja että "Ottelun erotuomari keskeytti ottelun ampumisen vuoksi". IS:n otsikot huomenna (?): Jalkapalloottelu Mikkelissä keskeytettiin ampumisvälikohtauksen vuoksi - Henkilövahingoilta vältyttiin. Edited by: TimoN at: 7/26/01 11:14:22 pm

Poissa bonehouse

 • Viestejä: 281
Re: Suomen cupin kiinnostus
« Vastaus #2 : 01.01.70 - klo:02:00 »
HS verkkoliite tänään: Lahden jalkapallokannattajat häiriköivät Mikkelissä MIKKELI. FC Lahden kannattajat häiriköivät jalkapalloilun Suomen cupin kuudennen kierroksen ottelussa torstai-iltana Mikkelin urheilupuistossa. FC Mikkelin ja Lahden peli jouduttiin keskeyttämään lähes 15 minuutiksi avausjaksolla, koska lahtelaiskannattajat ampuivat ilmeisesti ilotulitteita avausmaalin kunniaksi. "Ottelun erotuomari keskeytti ottelun ampumisen vuoksi ja vaati eräiden henkilöiden poistamista katsomosta. Tuomari oli ilmoittanut, ettei jatka peliä ennen kuin tilanne rauhoittuu", kenttäjohtaja ylikonstaapeli Esko Seppänen Mikkelin poliisista kertoi. Tilanne oli 1-0 Lahdelle, kun välikohtaus alkoi pääkatsomon viereisessä katsomossa. Lahti voitti ottelun 5-0. Tilannetta rauhoittamaan tarvittiin kuusi poliisipartiota. Paikalle hälytetyt partiot veivät 16 lahtelaista Mikkelin poliisilaitokselle. Yhtään lahtelaista ei jäänyt putkaan välikohtauksen vuoksi, sillä heidät passitettiin linja-autoon ja kotimatkalle. Osa lahtelaiskatsojista käyttäytyi asiallisesti eikä aiheuttanut häiriöitä. Ottelu jatkui toisella jaksolla välikohtauksitta loppuun. Seppäsen mukaan poliisi otti ylös poliisilaitokselle vietyjen lahtelaiskannattajien henkilötietoja. Tapauksesta laaditaan rikosilmoitus ja tutkinta aloitetaan. "Meillä on apuna myös videonauha, jonka ottelussa ollut henkilö kuvasi", Seppänen kertoi. Lahtelaisten savuraketit tekivät kentänhoitajan mukaan jäljen juoksuradan pinnoitteeseen. Henkilövahingoilta välikohtauksessa kuitenkin vältyttiin.
Clouds are already moving in

Poissa TimoN

 • Forum Admin
 • Viestejä: 2345
Re: Suomen cupin kiinnostus
« Vastaus #3 : 01.01.70 - klo:02:00 »
[IMG] [IMG] Etsi kuvista yksi yhtäläisyys. Lisää juttuja Edited by: TimoN at: 7/27/01 6:47:04 pm

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Yhtäläisyys?
« Vastaus #4 : 01.01.70 - klo:02:00 »
Mulle ei tuu mieleen muuta kuin että molemmissa kuvissa esiintyy Balls. Muita samoja henkilöitä en ainakaan heti tunnista. Taivaskin on sininen molemmissa kuvissa, jos sitä tarkoitit...
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa TimoN

 • Forum Admin
 • Viestejä: 2345
Re: Yhtäläisyys?
« Vastaus #5 : 01.01.70 - klo:02:00 »
Oikea vastaus olisi Seppo ollut että "sama jurrinen äijä aiheuttamassa häiriötä". Olkoot nyt Balls vaimikälie. Ja nämä nyt olivat vain lehdissä julkaistuja kuvia, kuuleman mukaan samainen heebo on riehunut muuallakin. On se kumma että näitä häiriköitä ei saada kuriiin.

Poissa Hantta#14

 • Viestejä: 95
Re: Yhtäläisyys?
« Vastaus #6 : 01.01.70 - klo:02:00 »
Aamun Hesarikin oli perillä Lahtelaisista. "Otteluun toi lisämausteensa myös lahtelaisten surullisenkuuluisa ns. kannattajaryhmä. Yksi luvatta stadionille livahtanut lahtelainen vietiin käsiraudoissa Tikkurilan poliisiasemalle jäähtymään. "Emme halunneet päästää häntä sisään, koska hänellä oli mukana sopimattomia tavaroita, joita hän ei pyynnöstä huolimatta suostunut jättämään säilöön. Kun hän pääsi jostain sisään, hän pani niin kovasti hanttiin poliisille, että hänet oli pantava rautoihin", Atlantiksen otteluitten turvatoimista vastaava Risto Niironen kertoi. Kuulemien mukaan tuolla henkilöllä ei ollut mukana mitään muuta kuin sumutorvi. No, mene ja tiedä. Muutenkin turvatarkastelut olivat olleet melkoiset, portilla reput tutkittiin perinpohjin, ja vesipullojakin (?) pistettiin säilöön ja muutakin normaalia tavaraa. Saa nähdä, varautuvatko Atlantiksen daifut tarkastamaan meidätkin ensi sunnuntaina noin perusteellisesti!

Poissa Kimi62

 • Viestejä: 2338
 • En editoi profiiliani loppuun!
Re: Yhtäläisyys?
« Vastaus #7 : 01.01.70 - klo:02:00 »
Juu tuonne Myrtsiin on ihan turha yrittää mennä minkään vesipullojen kanssa sisään. Suomen U-18 maajoukkueeltakin ottivat muoviset vesipullot pois, ja mulla ei ollut mitään asiaa pahvisen Carrols-mukin kanssa sisään. Minä kuuulin myös, että tuo kielletty esine olisi ollut paineilmatorvi.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Re: Erilaisuus?
« Vastaus #8 : 01.01.70 - klo:02:00 »
Onneksi sentään vielä se ero, että Lahti johtaa 3-1 katsomoon ei-pääsevien "huligaanien" määrässä.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

pietu (Vieras)

 • Vieras
Re: Suomen cupin kiinnostus
« Vastaus #9 : 01.01.70 - klo:02:00 »
Seppo 69: Pitäiskö meidän pistää paremmaksi?

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Re: Suomen cupin kiinnostus
« Vastaus #10 : 01.01.70 - klo:02:00 »
Mun mielestä faneista on kyllä selkeästi enemmän hyötyä joukkueelle siellä katsomossa kuin esim. sen ulkopuolella tai putkassa. Tai no, riippuu tietysti vähän siitä, miten siellä katsomossa käyttäytyy. Ei Klubille hyötyä ollut niistä 8000 mk:n sakoista, vai oliko? Entä oliko tietyille tyypeille hyötyä Porin sakkolapuista? Epäilen vahvasti. Jos jollekin on tärkeämpää joku muu kuin futis ja varsinkin oman seuran etu, voi erittäin mielellään pysyäkin ulkopuolella. Mutta eihän Kahakassa sellaisia ole, eihän? Ei se pelin seuraaminen putkasta käsin niin herkkua ole. Eipä siellä yläosattomat tarjoilijat hyöri asiakkaan ympärillä kysymässä, että "Mitähän herralle saisi olla?" Kun ei siellä kuulemma ole edes teksti-TV:täkään niissä asiakkaille tarkoitetuissa tiloissa tarkoitan. Eli kyllä mun mielestä toi kilpailu kannattaa hävitä ilman muuta.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Hantta#14

 • Viestejä: 95
Re: Suomen cupin kiinnostus
« Vastaus #11 : 01.01.70 - klo:02:00 »
Asiaa!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Re: Suomen cupin kiinnostus
« Vastaus #12 : 01.01.70 - klo:02:00 »
Harvoin olen ollut Sepon kanssa samaa mieltä näistä nettikeskusteluista, mutta tuo putkassa pelin seuraaminen ei ole mitään herkkua ja lisäksi se on aika kallistakin. 640 markalla nimittäin ei herunut puoliaikaolutta, grillimakkaraa eikä tunnelmakaan ollut kovin häävi, vaikka HJK:n kannustushuutoja kuuluikin. Ei kyllä ollut mitään järkeä tehdä 10 tunnin reissua nähdäkseen pelistä vain alkuvihellyksen, mutta sitä sai mitä tilasi . "Musta tuntuu, että tästä ei tule hyvä reissu" - piti liaankin hyvin paikkansa. Satakunnan Kansa mainitsi putkaan joutuneet, mutta jatkoi kehumalla katsomossa hyvin käyttäytyneitä Forzalaisia värikkäästä ja upeasta kannustuksesta. Onnittelut. Edited by: bebeto at: 8/1/01 12:04:41 pm

Poissa TimoN

 • Forum Admin
 • Viestejä: 2345
Cuppien kiinnostavuus
« Vastaus #13 : 16.12.01 - klo:02:39 »
Jos ei Suomen Cup kiinnosta, niin ei Italiassakaan vahvasti mene. Cup-matsissa Juventus-Sampdoria oli ollut paikalla 237 katsojaa. Roma oli sentään kerännyt Bresciaa vastaan yli 6000 katsojaa, joka ei tietenkään normaalien sarjapelien katsojamäärään verrattuna ole mitään. Ja Italiassakin Cup-mestari pääsee Uefa-Cupiin mukaan, 1. kierrokselle.

Ranskassa puolestaan nähtiin Cupissa yllätyksiä kun pääsarjan Auxerre (Tainio) ja Lille tippuivat ensimmäisellä kierroksella 4. divarin porukoille. Toivottavasti Suomen Cupiin tulee myös suunniteltu muutos, että Veikkausliigajengit ovat mukana jo alkukierroksilta lähtien. Eikös siitä kohtapuolin pitäisi tulla päätös, olikos se jo Tammikuussa ?