Kirjoittaja Aihe: HJK NAISET 2006  (Luettu 88784 kertaa)

Poissa Jenni

 • Viestejä: 756
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #810 : 16.10.06 - klo:15:54 »
Lainaus
Eilisen kokoonpanon kokeneimmat pelaajat Miia, Stimpy, Hönö, Karin jne. ovat syntyneet vuosina -84 ja -85 ja nuorimmat vasta 90-luvulla.

Miia ja Hönö -83
Karin -82
 
;)

Sylvi(Guest)

 • Vieras
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #811 : 16.10.06 - klo:16:28 »
Pekka#63:
Keväällä näytti, että kovat hankinnat ( Sainio, Talonen, Puranen, Sormunen jne. ) tekivät joukkueesta lähes voittamattoman.

Annan mielipiteeni Urhon ja Jennin kiistaan. Mielestäni Pekan luettelemat pelaajat olivat TULOKSELLISESTI kauden suurimmat pettymykset, pois lukien Sormunen, sillä katsomosta ei peliin pääse vaikuttamaan. Kolmikon Sainio, Talonen, Puranen yhteismaalimäärä jäi reilusti esimerkiksi Hongan parhaiden yksittäisten maalintekijoiden maalimäärästä. Heittopussit vääristävät noita tilastoja usein, koska esimerkiksi Talonen teki liki puolet maaleistaan viime vuonna kahdessa ottelussa Malmia vastaan. Kaikilla kolmella oli mielestäni nimi kovempi tulosta. Varsinkin Puraselta odotin paljon, mutta ehkä paineet olivat liian kovat. Hietanen onnistui lopulta Purasta useammin maalinteossa. Ei mairitteleva meriitti pelaajalle (Puranen), joka on hankittu joukkueeseen maalintekijäksi.

Kiistaan palkituista mielipiteeni on, että yleensä palkittavia on 'noin viisi' ja pyyhe Sarapäälle. :D
Joskus toivoisi valitsijoilta hieman mielikuvitusta eikä pelkästään nimilistan lukemista.

Poissa Urho

 • Viestejä: 12
 • Forza HJK!
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #812 : 16.10.06 - klo:17:10 »
Kun sokeana lukee pelkkiä tilastoja eli näillä sivuilla tarkoitaa joittenkin arvioissa valitettavasti vain maalintekijöitä, pitää muistaa edes hiukan niitä loukkaantumisista johtuvia pelaamattomia jaksoja muutamilla pelaajilla, esim. Talosella pitkä loukkaantumisista johtuva pelaamattomuus,  ei ole päässyt loukkaantumisten jälkeen koko aikana täyteen iskuun, niin on jokseenkin käynyt myös Lenille, nämä viimeiset pelit KMF vastaan ei anna todellista kuvaa oikeastaan kenenkään osaamisesta, mutta cupin loppuottelussa tulevana viikonloppuna voi nähdä, missä mennään, vastus on täysin eri luokkaa kuin KMF.
Kun puhutaan maalintekijöistä tai jos niitä sillä nimellä on HJK:n hankittu, pitää muistaa, missä roolissa kukin pelaaja pelaa valmentajan ohjeiden mukaan. Pelipaikat ovat vaihtuneet pelaajilla usein, jopa samassa pelissä pelaaja pelaa kolmella neljällä eri pelipaikalla, toisille se sopii, toisille ei, taktiikan vuoksi joskus on kai niin tehtävä. Arvoisat Forzalaiset, kun te olette nyt tuominneet nyt nämä uudet "huippupelaajat" maan rakoon, olette varmaan ylpeitä siitä ja naisjalkapallo saa uutta tuulta purjeisiin

Poissa Jenni

 • Viestejä: 756
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #813 : 16.10.06 - klo:17:23 »
Heikkojakin vastaan jonkun täytyy tehdä maalit, ja tilastoissa on kuitenkin aina jotain pohjaa.

Nina oli laskujeni mukaan peliminuutteihin suhtautettuna Klubin toiseksi tehokkain viimeistelijä. Paras oli hieman yllättäen Nora Vartia (46 minuuttia/yksi maali, FCE:tä vastaan). Maali per peli (= ka. alle 90 minuuttia) vauhtiin ylsi heidän lisäkseen ainoastaan Jessi. Nina ehti valitettavasti pelata Cupissa Kyykän riveissä, joten hän ei ole pelikelpoinen sunnuntaina.

--------------

- Tollo viime vuonna Hongassa 18 ottelua ja 28 maalia, nyt Klubissa 9 ottelua ja 5 maalia (ei pelannut FCE:tä vastaan)
- Hanna Saaranen viime vuonna Klubissa 16 ottelua ja 0 maalia, nyt Hongassa 16 ottelua ja 14 maalia

Vääränväriset raidat? ;D


Tällä kaudella maalipörssin voittanut Ålandin Annica Sjölund ei edes keskitason jengejä vastaan pahemmin päässyt juhlimaan. Hänen 18 maalistaan 13 tuli FCE- ja KMF-matseissa. Muissa 14 ottelussa maaleja syntyi viisi (niistä kaksi kolmanneksi viimeiseksi sijoittuneen SC Raision verkkoon).
« Viimeksi muokattu: 16.10.06 - klo:17:23 kirjoittanut Jenni »

Sylvi(Guest)

 • Vieras
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #814 : 17.10.06 - klo:07:36 »
Eikö HYVÄN valmentajan erota juuri siitä, että hän tekee 'nollapelaajasta" tai jostain uudesta pelaajasta maalintekijätilaston kärkipään pelaajan sen sijaan, että palkkaa joukkueeseensa muutaman aiemman vuoden pörssikärjet?

"Hanna Saaranen viime vuonna Klubissa 16 ottelua ja 0 maalia, nyt Hongassa 16 ottelua ja 14 maalia "
Saaranen ei tainnut Louniolle kelvata?

Kerro Urho, MIKSI Puranen ja Talonen sinun mielestäsi hankittiin joukkueeseen. Tosi asia on, että he eivät onnistuneet ennakko-odotusten mukaan. Se taas EI TEE heistä yhtään huonompia pelaajia. Klubi seurana on sen verran kunnianhimoinen, että sinne ei hankita ulkoa pelkkiä 'kisaturisteja' vaan heiltä on lupa myös odottaa joukkueen kannalta positiivisia tuloksia.

Poissa Jenni

 • Viestejä: 756
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #815 : 17.10.06 - klo:08:52 »
Hanna Saaranen halusi itse vaihtaa seuraa. Viime kaudella HJK:ssa aloitti suurimman osan matseista penkiltä ja avaukseen päästessään pelasi usein pakkina, joten ehkä peliajan vähyys oli syynä.

Klubissa pelasi tänä vuonna NSM:n maalipörssin ykköset kolmelta viime kaudelta (Dani, Jessi & Tollo), mutta maalinteossa oli kuitenkin suuria ongelmia.

Hongan kolmen parhaan maalintekijän yhteissaldo kaudella 2005 oli kahdeksan (0+4+4) maalia; Taru Laihanen tosin pelasi viime vuonna vain 12 ottelua. Nyt saman kolmikon yhteismaalimäärä oli 35.
« Viimeksi muokattu: 17.10.06 - klo:08:53 kirjoittanut Jenni »

Poissa Pekka#63

 • Forza Member
 • Viestejä: 2118
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #816 : 17.10.06 - klo:10:09 »
"Arvoisat Forzalaiset, kun te olette nyt tuominneet nyt nämä uudet "huippupelaajat" maan rakoon, olette varmaan ylpeitä siitä ja naisjalkapallo saa uutta tuulta purjeisiin "

Mistä tälläinen heitto? Eikö nuo ko. pelaajien pitkät loukkaantumiset tulleet selvästi esille kaikissa kirjoituksissa? Sitäpaitsi kauden päätavoite oli omasta mielestäni tietenkin UEFA-cup. Siinä odotettiin nuorilta pelaajilta tietysti näyttöä kansainvälistä uraa varten. Cupista tippuminen ehkä vei hieman motivaatiota niin valmennukselta kuin pelaajiltakin? Joukkue ei ollut huono ko. cupissa, mutta niissä matseissa ( varsinkin kotiturnaus ) tuli esiin kokemuksen puute kovista peleistä. Kuulemani mukaan palaute joukkueelle UEFA-cupista on ollut yllättävän negatiivista. Ehkä lopputulos olisi ollut parempi jossain vieraskentällä, koska yleisökään ei tapahtumasta innostunut ja tekonurmi on joukkueelle outo alusta. Tässä  tätä sekalaista tilitystä...


Poissa elvis

 • Forza Member
 • Viestejä: 241
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #817 : 17.10.06 - klo:10:31 »
Täytyy oikein ilolla todeta että kilpailu on kiristynyt.Onhan se oikeasti kiva että niitä mestaruuksia ei paperilla voita ja yllätyksethän lisäävät mielenkiintoa pitkässä juoksussa.Tulokseen on varmasti useita syitä.Vanha totuus on että joukkue voittaa ja joukkue häviää.On vähintäänkin kyseenalaista kaataa epäonnistunut lopputulos yksittäisten pelaajien niskaan.Varmasti joukkueen tärkeimmät pelaajat ovat pettyneimpiä.Kausi on kuitenkin vielä kesken joten nyt kannattaa keskittyä cup finaaliin ja palata analyyseihin myöhemmin.Tsemppistä sunnuntaille ja pytty himaan!

"Hikikomori"(Guest)

 • Vieras
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #818 : 17.10.06 - klo:13:02 »
Elivis kiteytti asian hyvin. Joukkue ne maalit tekee ei yksittäiset pelaajat. Klubin kohdalla vika ei ollut osaamisessa, ehkä osittain loukkaantumisissa mutta ennen kaikkea pelitavan(yhteispelin) puutteellisuudessa.

Poissa Jenni

 • Viestejä: 756
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #819 : 17.10.06 - klo:13:35 »
Toisaalta pulustuksessa yhteispeli toimi loistavasti: yhdessäkään sarjapelissä HJK:n verkkoon ei tehty yhtä enempää maalia.

Mestari Honka ei onnistunut maalinteossa Klubia vastaan kertaakaan. Jeppis, Ilves ja Åland maalasivat kahdesti (kerran molemmissa otteluissa); TiPS, KMF ja Sport saivat pallon Klubi-veskan selän taakse Bolliksella.

Poissa Urho

 • Viestejä: 12
 • Forza HJK!
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #820 : 17.10.06 - klo:18:47 »
Sylville;Sinä sen kirjoitustesi perusteella paremmin tiedät, miksi joitakin pelaajia HJK:n otetaan, jos olet HJK:ssa niin tärkeässä ja päättävässä toimessa, anna kenkää joukkueen pettureille, kun kunnianhimosi on niin suuri ja haluat sälyttää syyt kahden pelaajan niskaan, silloinhan asiat olisivat parhain päin,  olis kohtuullista Sinunkin myöntää että koko joukkue oli tehoissa heikko, nimiä vois mainita pitkän rivin, mutta olkoon, yhdessä joukkue kaatuu ja nousee
Hikikomorille; olen täsmälleen samaa mieltä kanssasi, pelitapa on tärkeä seikka onnistumisissa ja epäonnistumisissa, jokin pelaaja on täysin surkea jossakin joukkueessa, toisessa joukkueessa loistava,
tapauksia on vaikka kuinka paljon, jalkapallo ei ole Sylvi yksilöurheilua, kaikki ei ole valettu samaan muottiin.Valmentajalla on tietty rooli pelitavan synnyttämiseen, mutta pelaajilla pitää olla yläpäässä myös jotain annettavaa yhteispelin synnyttämiseksi

Poissa Urho

 • Viestejä: 12
 • Forza HJK!
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #821 : 17.10.06 - klo:19:08 »
Vielä lisää Sylville; Olen sen verran tyhmä että en ymmärrä ajatuksen juoksuasi, ensin haukut pelaajat ja sitten toteat että eivät ole huonoja pelaajia, voi persläpi

Poissa Tilly

 • Viestejä: 140
 • Forza HJK!
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #822 : 21.10.06 - klo:23:39 »
Sainiolla näyttäs menevän hyvin Saksan liigassa. Neljännellä kierroksella täydet minuutit keskikentällä, kun Turpiini voitti Hampurin vieraskentällä 1-3. Hyvä Suomi! Hyvä Klubi, kannu kotiin!

Poissa Sukunsa_Karvaisin

 • Viestejä: 1231
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #823 : 22.10.06 - klo:19:20 »
Tilanne oli 1-0 Klubille kun lähdin kotia kohti Finskiltä.
Mies voi elämänsä aikana rakastaa kuutta tai seitsemää naista, mutta vain yhtä jalkapalloseuraa.

Poissa JE

 • Viestejä: 3573
Re: HJK NAISET 2006
« Vastaus #824 : 22.10.06 - klo:19:57 »
Klubin sivuilla lukee tällä hetkellä näin:

"Seuraava ottelu

Sarja on päättynyt.
HJK on naisten SUOMEN MESTARI!"

Ei se mun muistikuvan mukaan ihan noin mennyt. CUP-MESTARIT kyllä!

Edit. korjattiin nopeasti, hyvä niin.
« Viimeksi muokattu: 22.10.06 - klo:20:34 kirjoittanut JSE »