Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 228439 kertaa)

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8616
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2910 : 31.08.19 - klo:17:22 »
Da ili njet, kyllä vai ei? Kas siinäpä kymysys. Mielestäni kehuit Salea jo lähes liikaakin. Hän on kuitenkin opiskellut venäjän kieltä ja vastoin edeltäjiään oppinut myös sanan njet. Pitkälle saakin mennä, ennen kuin joku hänen edeltäjistään oppi noinkin vaikean sanan. Ahtisaaren Mara oli ehkä edellinen. Hänhän sai sittemmin ryssät raivon partaalle neuvoteltuaan Kosovolle itsenäisyyden Ryssä-Serbiasta. Naton pommikoneet jeesas siinä vähän alussa. Ja sai Nobelin rauhanpalkinnon, joka vituttaa punikkitantta Halosta aivan saatanasti. Muutamia muitakin. Maran edeltäjä Mauno Kuivisto taas oli tosi pahoillaan (ja peloissaan) ja ikävän kyyninen Viron ja muiden Baltian maiden itsenäistymispyrkimyksistä 1990-luvun alussa. Osasi kyllä hyvin katsoa taaksepäin, mutta ei eteenpäin.

Suomesta löytyy pilvin pimein todella harmillisia Kremlin hyödyllisiä idiootteja. Erityisesti vaikka Perusvenäläiset, Maalaisliitto, huomattava osa Vihreistä, kommareista puhumattakaan, mutta he eivät ole saamassa suurta kannatusta. Sen sijaan Perusvenäläiset ovat gallupeissa suurin puolue. Minäkin hyväksyn heidän agendastaan 10 %, mutta loput 90 % ovat täyttä hevonpaskaa ja suurinta epäisänmaallisuutta mitä voi kuvitella. Putler kiittää tukijoitaan valheista ja vaihtoehtoisen totuuden tukemisesta. Kaikki tähtää itsenäisyyden menettämiseen.

Muuallakin Putinisteja löytyy. Pahimpana tietysti Trump, yksi maailmanhistorian pahimpia idiootteja. Turkin Erdogan, Unkarin Orbán, Ranskan Marine le Pen, Italian Matteo Salvini jne. Kaikki nämä ja moni muu haluavat rikkoa kaiken hyvän, mitä on suurella vaivalla saatu aikaan ja luoda uuden maailman, joka perustuu pax sovieticaan. Hekin haluavat menettää itsenäisyytensä Moskovalle.Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2911 : 10.09.19 - klo:22:29 »
Nämä Perusvenäläiset on ainoa puolue, joka on jo vuosikaudet - kauan ennen kuin kukaan oli edes kuullut vaikka Airiston Helmestä - johdonmukaisesti vastustaneet ja halunneet rajoittaa venäläisten tonttikauppoja Suomesta.

Ainoa viime presidentinvaalien ehdokas, joka totesi Venäjän olevan uhka Suomen turvallisuudelle, oli perusvenäläinen Laura Huhtasaari.

Ainoa puoluepoliitikko, joka 2014 osoitti mieltä Venäjän lähetystön edessä Ukrainan tapahtumien johdosta, oli perusvenäläisten Jussi Halla-aho.

Toki tässä itsekin perusvenäläisenä on tottunut, että sanottiin tai tehtiin mitä vaan niin edessä heilutellaan rasisti- tai Venäjä-korttia.

Vieläkös muuten Kokoomus ajaa viisumivapautta venäläisille, raja auki ja tervetuloa ryssä Suomeen. Kansallisen Venäjäpuolueen Stubb tätä viisumivapautta venäläisille kiirehti jo 10 vuotta sitten.

Vähän tuntuu, että tänä päivänä kaikki pitää olla vastakkain asettelua. Jos sä et ole EU-mielinen niin olet automaattisesti Venäjä-mielinen? Mä voin vannoa ja vakuuttaa, että en tykkää kummastakaan - seison selkä suorana enkä pyllistä tai kummarra kumpaankaan suuntaan. Mutta niin kauan kun ne molemmat on olemassa niin niiden kanssa on ihan hyvä tulla toimeen, kuten vaikka Norja tekee.

EU:sta vielä sen verran, että eipä meillä siellä valtaa juuri ole. Kaikki kaavaillut hienot virkanimitykset meni sivu suun. Ei tullut Rehnistä IMF:n pääjohtajaa, ei Liikasesta Euroopan keskuspankin pääjohtajaa, ei Stubbista komission puheenjohtajaa ja Urpilainen sai nyt jonkun jämäsalkun kaavaillun talouskomissaarin sijaan. Talouskomissaarin salkku meni Italialle, pukki kaalimaan vartijana.

Onneksi edes Aki Riihilahti on eurooppalaisen jalkapallon johtopaikoilla.
https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/aki-riihilahti-jatkaa-ecan-varapuheenjohtajana/

Ja vielä täytyy taksiuudistuksesta todeta, että ei se nyt ihan mennyt kuten toivoin. Hinnat ei ole laskeneet, kuten linja-autoliikenteessä kävi eikä saatavuus muuttunut mihinkään. Tallinnasta tullessa muutama viikko sitten tuli seurattua Länsisataman tolpalla aikamoista rulettia. Ihmiset poukkoili ja vältteli jonossa ensimmäisenä ollutta tunnuksetonta autoa, samoin muutamaa muutakin autoa. Itse onnistuin saamaan kuin lottovoittona Lähitaksin auton, suomea puhuvan ja reitin osaavan kuljettajan - mittari päällä ajettiin ja maksuvälineeksi kävi pankkikortti. Matkalla tuli juteltua aiheesta ja totesi, ettei satamaan yleensä viitsi edes mennä koska siellä on täysi kaaos villit taksit vallanneet sen. Lentokenttä kuulemma toinen hankala paikka.

« Viimeksi muokattu: 10.09.19 - klo:23:57 kirjoittanut Bebeto »

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8616
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2912 : 12.09.19 - klo:21:57 »
Loistavaa JYRINÄÄ Forzan ex-puheenjohtajalta! Kuitenkin olisin enemmän kuin varovainen noissa Venäjä-kommenteissa, sikäli kuin kaikki tiedämme, että moni Persujen "veljespuolue" on saanut Kremlistä avokätistä rahoitusta Euroopan heikentämiseksi. Marine Le Pen, Itä-Euroopan diktaattorit, Washington, Lontoo, Rooma. Kaikkiallahan tuo myyräntyö on täysin alastonta agendaa Moskovan häikäilemättömän rikollisen diktatuurin pönkittämiseksi. EU:n heikentäminen millä tahansa tavalla sataa suoraan Kremlin laariin.

Kokoomuksen ja kaikkien muidenkin äänestämisen olen lopettanut, koska kaikki valehtelevat minulle, yksikään ei puhu totta. Kokoomus meni täysin naurettavaksi viimeistään silloin, kun oli päättämässä uudesta taksilaista. Olihan se naurettava jo sitä ennenkin, muutenkin. Mikä puolue ei olisi, kysyn vain.

"Tehdään niin kuin naiset määrää, eikä niin kuin hyvä tulee." Näin kävi taksilain kohdalla. Asiasta mitään ymmärtämätön moukka ja täydellinen idiootti sai tahtonsa läpi ja tässä ollaan. Palvelun piti parantua ja hintojen halventua, tämä ääliö kehtasi luvata suomalaisille. Kumpikaan ei toteutunut, kuten nähtiin. Tämä toki kerrottiin hänelle jo etukäteen lukuisia kertoja, mutta hän nyt kuvitteli, että se, mitä esim. Tukholmassa ja Tallinnassa tapahtui, ei tietenkään voi tapahtua Suomessa. Mihin luulo perustui, voi kysyä? Vastaus: täydelliseen asiantuntemattomuuteen siitä asiasta, mistä on päättämässä.

Pääasia, että saatiin muutama tuhat ulkomaalaista yrittäjää, joista suuri osa on aikamoisia "yrittäjiä", tuonne harmaan talouden piiriin ja mummot eivät pääse enää haja-asutusalueilla terveyskeskukseen. Tämä Bernerhän sanoi, että jos maaseutu tyhjenisi yrittäjistä, silloin kunnat voisivat hoitaa asian ostopalveluna. Tosin joka ikinen Suomen kunta juuri siellä, missä ongelma on, on valmiiksi niin kroonisen persaukinen jo muutenkin, että miten voi ministeri olla noin lapsellinen?

On aivan satavarmaa, että uusien yrittäjien joukossa on myös aivan vilpittömiä, rehellisiä, veroja maksavia yrittäjiä. Mutta heitä on hyvin vaikea erottaa niistä, joiden suomen kielen taito on luokkaa 0,1% ja joiden ammattitaito eli erityisesti paikallistuntemus on 0,001 promillea. Mutta sitkeitä sissejä kuitenkin ovat, sillä tilanne on sama, jos minä huomenna menisin Mogadishuun ajamaan taksia. En ymmärtäisi ainuttakaan "kirjainta" enkä mitään muutakaan. En osaisi kirjoittaa osoitetta navigaattoriin, vaan asiakkaan pitää tehdä se. Näinhän tilanne on nyt Helsingissäkin monien kohdalla. Kiitos Berner ja Sipilä, te teitte todellisen digiloikan menneisyyteen.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8616
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2913 : 12.09.19 - klo:22:28 »
Noista poliitikoista vielä, että suorastaan hätkähdin ja olin ajaa puuta päin, kun kuulin ensimmäistä kertaa Katri Kulmunin puheenvuoron Radio Suomen uutisissa. Hänen suomen kielensä oli niin vaatimatonta ja omituisella tavalla väärin puhuttua, että en saanut selvää, mitä hän tarkoitti. Kaikki keskittyminen meni hänen kielioppivirheidensä kummasteluun. Kun hänen esim. piti sanoa "tavoite", hän sanoi tavote. Kuten viisivuotias voi helposti sanoa.  Parissa virkkeessä oli monikot ja yksiköt iloisesti sekaisin. Kuulosti somalisuomelta. Missä lienee tyttö kouluja käynyt? Aivan käsittämätöntä, ettei osaa kirjakieltä tai edes yleisesti puhuttua puhekieltä. En antaisi tätä maata tuollaisten haltuun, en.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1137
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2914 : 15.09.19 - klo:15:58 »
Loistavaa JYRINÄÄ tosiaan Forzan ex-puheenjohtajalta ! Niin kuin Sepoltakin ! Laura Huhtasaaren ylistäminen tosin taisi olla vitsi ja/tai tylsä provo ? Siltä hölmöltä naudalta ei kyllä suusta tule yhtä ainoata järkevää lausetta, jopa Trumpkin vaikuttaa suorastaan nerolta siihen verrattuna. Ei tullut ikinä sitten pullero-Soiniltakaan mitään järkevää sanottavaa koko poliittisen uransa aikana, onneksi tajusi luopua politiikasta. "Missä EU, siellä ongelma, öhö-höhö-höö!". Siinä sivussa söi sitten päiväkotilastenkin ruoat. V*tun läskimooses.

Rasistien ja perusvenäläisten nykyinen puheenjohtaja Allah-Aho on sentään hieman eri maata. Sama maahanmuuttoteema on jäänyt vinyyliin soimaan päälle mutta on se siinä sivussa sentään jotain järkevääkin saanut sanottua. Hesarissa mm. kommentoi Suomen Nato-suhdetta ja siinähän oli täydellisen oikeassa. Suomen nykyinen olematon "Nato-optio" on pahin mahdollinen Suomen kannalta; ei olla jäseniä, ei päästä hyväksikäyttämään Naton etuja, ei asevelihintoja, ei viidettä artiklaa mutta kuitenkin ollaan sen yhden ainoan vihollisen silmissä Nato-jäsen. Jos ja kun ryssä Suomeen vihreitä miehiään päästää, Suomi on niin yksin ilman apua kuin olla ja voi. Itä-Euroopassa sentään käyttivät heti mahdollisuutensa liittyä Natoon kun tilaisuus koitti. Jokainen Huhtasaarta ja Trumpia lukuunottamatta ymmärtää, mitä esim. Baltiassa olisi tapahtunut, jos olisivat ilman Naton turvatakuita jääneet. Nyt myös Virossa uskaltavat selkeästi sanoa sen mitä Suomessa ei uskalleta sanoa; Nord Stream on turvallisuusriski Euroopalle, ryssän kiristyskeino jolla se pääsee helposti ottamaan haltuunsa esim. Suomen etelärannikon. Ryssän naapurissa ei ole kliffa olla Natoon kuulumaton maa. Tässä Allah-Aho on kyllä vallan oikeassa. En silti kehota ketään perusvenäläisiä äänestämään, älkää hyvät ystävät sitä virhettä tehkö.

Meni muuten sitten pointsit fiksuna pitämältäni Pekka Haavistoltakin. Viherhintti meni antamaan Financial Times-lehdelle täysin typeriä lausuntoja Venäjästä. Tiivistettynä Venäjä pitäisi Pekan mukaan taas ottaa mukaan päätöstentekoon yhdessä demokraattisten maiden kanssa, sanktioita harkita vielä ja lisätä vuoropuhelua idän verenhimoisen despootin kanssa. Miksi ihmeessä, kysyn vaan ? Mitään Pekan mainitsemia "edistysaskelia" ei olla ryssän suhteen nähty. Miksi ihmeessä mitään dialogia terroristien kanssa pitäisi harjoittaa ? Häh ? Samalla viikolla tiedettiin myös kertoa, että viherhintti lähettelee alaisilleen sähköposteja keskellä yötä, terrorisoi heitä lakisääteisten lounastaukojen aikana mm. pakollisilla kokouksilla sekä polttaa alaistensa lomia. Suomen edellinen ulkoministeri oli surkeista surkein mutta eipä tämä nykyinenkään vaikuta siltä, että olisi kykenevä ulkoministeriksi. Apua selvästi tarvitsee ja vielä mieluummin pikaista eläköitymistä.

Taksilain suhteen oltiin tosiaan Bebeton kanssa väärässä. Kerrankin kuvittelin olevani jonkun maalaisliittolaisen pässin (lue: Berner, Pipilä) kanssa samaa mieltä jostain ja taksiliikenteen vapauttaminen olisi ollut muka hyvä juttu. Ei sitten ollutkaan. Ei ole omakohtaista kokemusta taksien käytöstä Suomessa useisiin vuosiin mutta "kentältä" on tullut kyllä niin paljon kielteistä palautetta että uskotaan. Näin siinä käy, kun me asiantuntemattomat toopet luulemme tietävämme jotain. Paras olisi siis kai olla hiljaa mutta arvatkaa mitä - ei olla  ;D !

Public enema # 1

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2915 : 16.09.19 - klo:20:13 »
EU:n heikentäminen millä tahansa tavalla sataa suoraan Kremlin laariin.
Tämä varmasti jossain määrin pitää paikkansa, ja siksi on luonnollista että Putin fanittaa näitä persujen "veljespuolueita", jotka uskaltavat kritisoida pyhää Euroopan Unionia. Ja tosiaan, Putin taitaa fanittaa niitä enemmän kuin ne Putinia. Siksi en sanoisi vaikkapa Le Peniä Putinistiksi vaan Putinia Le Peninistiksi.

Ja valitettavasti joillekin on ne ruplat sieltä kelvanneet puolueensa kasvun edistämiseksi. Lahjahevostakin pitäisi joskus katsoa suuhun.

Poissa Heikki84

 • Forza Member
 • Viestejä: 1283
 • Voittamaton pohjoinen!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2916 : 18.09.19 - klo:16:56 »
Noista poliitikoista vielä, että suorastaan hätkähdin ja olin ajaa puuta päin, kun kuulin ensimmäistä kertaa Katri Kulmunin puheenvuoron Radio Suomen uutisissa. Hänen suomen kielensä oli niin vaatimatonta ja omituisella tavalla väärin puhuttua, että en saanut selvää, mitä hän tarkoitti. Kaikki keskittyminen meni hänen kielioppivirheidensä kummasteluun. Kun hänen esim. piti sanoa "tavoite", hän sanoi tavote.

Kummallista, itse taas ymmärrän Kulmunin puhetta täydellisesti, vaikka hän sieltä Keski-Suomen pohjoisosista onkin kotoisin ;D

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8616
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2917 : 20.09.19 - klo:18:56 »
Hih, eiköhän tämä pieni tytöntypykkä ja sattumapuheenjohtaja itsekin tiennyt, että hänen puheensa ei ollut minulle tarkoitettu, koska arvasi, että en ainakaan niitä äänestä. Ja - vahingosta viisastuneena ja vihastuneena - en ketään muutakaan. Toivotaan nyt, että hän saisi ponnisteltua maalaisliiton kannatuksen sille normaalitasolle, joka kuuluisikin, eli sinne 4-6 %. Kuten Ruotsissakin.

Maikkia komppaan kyllä sekä Haavistossa että kaasuputkessa. Virossa noteerattiin Suomen Suuriruhtinaskunnan "ulkoministerin" puhe välittömästi. Että siis ongelmien aiheuttaja pitäisi palkita siitä, että se aiheuttaa ongelmia. Normaalisti on kyllä niin päin, että se, joka tekee virheen, korjaa sen ensin ja sitten jatketaan. Ja mitä enemmän siimaa annetaan, sitä enemmän sitä otetaan. Mutta tämähän meillä osataan ja tiedetään, valitettavasti. Totta kai olemme lähes yhtä suomettuneita nyt kuin tähänkin asti. Pitäisikö kysyä useammin neuvoja virolaisilta, jotka tuntevat tuon terroristivaltion paljon paremmin kuin me?

Saksaakin voi onnitella historiallisen onnettomasta päätöksestä sulkea ydinvoimalansa etuajassa. Nyt pääsevät Moskovan panttivangiksi kaasunsa kanssa. Mun puolesta saisivat vaikka tukehtua ryssän kaasuihin, mutta kuvaavaa taas kerran oli se, mitkä maat pitivät hanketta taloudellisena ja mitkä poliittisena. Oliko tosi vaikea arvata, kumpaan Suomi "sattui" kuulumaan? Ja jokainen lapsikin tietää, mistä tässä on kysymys. Jos kerran Trumpkin sen tietää, hänhän on täysin lapsen tasolla. Niin, ja Suomen mielestähän se olikin oikeastaan vain ympäristöpoliittinen kysymys. Ei siis poliittinen. Huh huh tätä aikaa. Että joka ikisessä asiassa tehdään vääriä päätöksiä. Usko on mennyt kauan sitten. Mutta onneksi sentään Klubi pääsi ylempään loppusarjaan taistelemaan sijoista 5-6. Ettei tarvitse putoamista pelätä. Jotain hyvää sentään. :beer:

« Viimeksi muokattu: 20.09.19 - klo:19:13 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8616
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2918 : 28.09.19 - klo:22:12 »
Vielä palaan tähän yleisön kaikkien aikojen suosikkipoikaan, Pekka Haavistoon. Hänhän sai paljon kannatusta ja sympatiaa yli puoluerajojen maltillisella, kiihkottomalla, fiksulla ja sivistyneellä esiintymisellään. Ja monissa asioissa olikin täysin "tolkun mies", ei siinä mitään. Nyt tuli sitten nuo alkeellisen nolot ja vähä-älyiset Venäjä-kannanotot, jotka herättivät maailmalla ansaittua huomiota. Voi olla, että vaivoin kätkettyä hilpeyttäkin.

Mutta kukapa muistaa, kuka oli valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri silloin, kun yksi valtion kruununjalokivistä eli sähkön siirtoverkko päätettiin myydä ulkomaalaisille keinottelijoille? Noh, mä taidan vähä muistaa joo. Pekkahan se taisi olla juu. Joka kuukausi kun maksamme Carunan törkeitä siirtomaksuja, muistan Pekka Haavistoa "lämmöllä". Kiitti vaan oikein vitusti. Vaikka energian hinta ei juuri paljon ole noussut, sähkölaskun hinta on noussut luokkaa 40 %. Luulisi valtiotakin harmittavan jälkikäteen noin tyhmän päätöksen tekeminen. Olisivat itse rahastaneet eivätkä antaneet pelikenttää kasvottomille ulkomaalaisille huijareille. Mutta: only in Finland!
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1137
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2919 : 29.09.19 - klo:14:27 »
Katri Kulmuni. Missä lienee tyttö kouluja käynyt? Aivan käsittämätöntä, ettei osaa kirjakieltä tai edes yleisesti puhuttua puhekieltä. En antaisi tätä maata tuollaisten haltuun, en.

Katri Kulmunin suamen taitoon en ota kantaa, todennäköisesti bamlaa kuitenkin suamea paremmin kuin sivukirjoittanut. Tuli männä viikolla tsiigattua Kulmunin haastattelu Efter Niossa, ainakin ruattia hän bamlaa hyvin ja ihanasti. Eri tavalla kylläkin kuin esim. Seppo tai meikäläinen, kliffasti ääntää ä-kirjaimen kuin wanhaa ruottalaista runoa lukisi. Söpöä. Jossain etelän meetiassa vielä oli, että osaa myöskin ranskaa ja venäjää sujuvasti. Vaikea sanoa, kun itselläni ko. kielet ovat enemmän kuin ruosteessa, venäjässä olen hyvä käyttämään kiertoilmaisuja koska lausuntataitoni ja sanavarastoni venäjässä on lievästi sanottuna heikko ja "fasistinen". Harmi kun ei ole aikaa opiskella em. kieliä. No, ehkä joskus vielä. Ja täytyy sanoa, että hyvin Katri Kulmuni kaikkien suamalaisten Valioliikafanien ihannekieltä enklantiakin bamlaa  :ylos: Fiksu likka.

Kielitaito ei sen sijaan ole politiikkaa eikä vielä Kulmunia viitsi haukkua lyttyyn politiikkona, koska on ministerinäkin ollut vasta niin vähän aikaa. Mutta kuten kaikki tietävät, kepu pettää aina, ja vielä me saadaan Kulmunikin haukuttua lyttyyn, se on varma se. Annetaan tytön nyt näyttää taitonsa. Katrin monipuolinen kielitaito on ainakin hyvä alku.

Tokihan kaikki iloiset sähkölaskujen maksajat tervehtivät Suurta Putinin ja Venäjän ystävää, ulkoministeri Pekka Haavistoa. Samoin kuin Kyrpi Kataista. Kyrpihän lupasi (kuten kaikki muistavat?) joulukuussa 2013, että kauppa (Fortumin siirtoverkon myynti) ei nosta sähkönsiirron hintaa asiakkaille, koska "sähkönsiirtoa ja sen hinnoittelua säädellään tarkasti". Niin varmaan joo. Kokoomus-Kyrpiä tämä ei tietenkään hetkauta. Mutta ei hätää muutenkaan, koska kaikki on Kyrpin mielestä niin ihanaa, fantsua ja naminamia.

Kyrpin puoluetoveri, Draculahammas-Stubb, tosiaan kovasti puuhasi viisumivapautta venäläisille, aivan kuten Forzan arvoisa ex-puheenjohtaja mainitsi aiemmin. Tämä nyt kuitenkin on kovasti kaksiteräinen miekka. Kaikki venäläiset eivät tietenkään ole Putlerin kavereita tai edes hänen kannattajiaan eivätkä ole ostamassa strategisilta paikoilta tontteja ja lamauttamassa Suamen puolustuskykyä, vrt. Airiston Helmi. Kenelläkään toivottavasti ei ole mitään sitä vastaan, jos veli venäläinen pääsisi Suameen, ja muuallekin EU:n alueelle, ilman viisumia ostamaan Oltermannia ja saksalaisia makkaroita. Tai tulemaan EU:n alueelle lomamatkalle vaikkapa vain viikonlopuksi. Siis he, jotka osaavat käyttäytyä kunnolla kuten EU:n alueella pitääkin. Siksi tämä viisumikymysys on hieman vaikea ja tässä jopa Draculahampaan viisumivapauskantaa voi varovaisesti kompata.

Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8616
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2920 : 30.09.19 - klo:21:55 »
Tossa kun maalaisliitolla oli tuo veretseisauttavan jännittävä ja suorastaan kostean kiimainen puheenjohtajakisa, niin siinä oli toi Kanki Kaikkonen leikisti "etelän" edustaja ja sit toi Kulmuni pohjoisen äänenä. En kyllä vieläkään tiedä, miten hänen nimensä lausutaan, kun en osaa meän kieltä. Yks tuttu kertoi lähes varmana tietona, että se lausutaan: Mulkkuni. Hänen serkkunsa kaima oli kuulemma käynyt kerran sielläpäin. Ellei sit sekoittanut johonkin toiseen lääniin. No mut enivei, tää ei ollu se pointti.

Pointti oli se, että poliittiset kommentaattorit löysivät valinnasta valaistuneina Suuria Yhtäläisyyksiä uuden pj:n ja entisen kunniapuheenjohtajan, itsensä Paavo Väyrysen linjoissa!!! Nyt jos me kelataan, mistä väki vähenee ja mihin se pakkautuu, niin kyllä se kannatus tosiaan kohta lähestyy Ruotsin veljespuolueen komeita lukuja. Väyrystä imitoimalla voi ehkä saada muutaman persuihin karanneen äänen takaisin pohjoisessa, mutta siellä, missä äänestäjät ovat nyt ja vielä enemmän tulevaisuudessa, Väyrysen linjaa ei ole kovin helppo myydä.

Kyllähän suurin osa venäläisistä, jotka tänne asti raahautuvat, osaavat oikein hyvin käyttäytyä, toisin kuin kiinalaiset, jotka ovat kuin Liisa Ihmemaassa. He eivät tiedä, mikä on jalkakäytävä ja mikä ajorata, missä vain voi löntystellä. Vaikka sporakiskoilla, kyllä kai se väistää. Mutta kun ryssien surkean heikko presidentti ei osaa ollenkaan käyttäytyä, se on se huono juttu. Jos se osais ja tajuais jotain, viisumivapaus olis toteutunut kauan sitten ja kaikilla olis mukavampaa. Kauppa kukoistais ja talous kasvais. Mutta tyhmänylpeys estää tarkistamasta valittua linjaa. Siinähän möllöttää sitte.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1137
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2921 : 16.11.19 - klo:13:27 »
Tossa kun maalaisliitolla oli tuo veretseisauttavan jännittävä ja suorastaan kostean kiimainen puheenjohtajakisa, niin siinä oli toi Kanki Kaikkonen leikisti "etelän" edustaja ja sit toi Kulmuni pohjoisen äänenä. En kyllä vieläkään tiedä, miten hänen nimensä lausutaan, kun en osaa meän kieltä. Yks tuttu kertoi lähes varmana tietona, että se lausutaan: Mulkkuni. Hänen serkkunsa kaima oli kuulemma käynyt kerran sielläpäin.

Close but no guitars, kuten suuressa maailmassa tavataan sanoa. Ei Seppo, Katrin sukunimi lausutaan kuulemma: Mulckuni. Näin tiesi kertoa naapurin koiran serkun kaima joka tiettävästi on Torniossa vieraillut, osaa siis sujuvasti meänkieltä. Oli kuulemma matkallaan melkein naapurimaahan Ruattiinkin meinannut eksyä, mokomakin.

Moni tietysti mulckuaan mielellään Katriin upottaisikin, mutta hei, eihän näin saa ääneen sanoa tässä feministisessä, ahdasmielisessä yhteiskunnassa, jossa saa jo kuulustelukutsut Pasilaan 15 vuotta wanhoista nettikirjoitteluistaan, viittaan siis tapaus Päivi Räsäseen. Kohtahan Suamessa ei saa rasistejakaan... siis perusven...suomalaisiakaan haukkua. Linnaanhan tässä pian joutuu, jukulauta. Mutta ainahan voi perussuomalaisten tavoin sanoa: kännissä ja läpällä. Sen varjolla voi tehdä ja skriivata mitä vaan.

Antti Rinne kyllä linnaan oikeasti joutuisikin, sikälimikäli vielä edes pääministerikauttaan hengissä pysyy tärisevänä ja tutisevana vanhana ay-jyränä. Viimeisin aivopieru oli, että työeläkerahastoista voitaisiin napsaista muutama sata miljoona euroa veks, jotta voitaisiin korottaa aikoinaan perhevapailla olleiden naisten pieniä työeläkkeitä. Sillälailla ! "Yllättäen" aiemmin samana päivänä muuten julkaistiin gallup, jossa paskapuolueen kannatus oli tipahtanut 13 prosenttiin. Järkyttävä tulos heille. Tuo olisikin sitten nykyisen, hyvin toimivan suomalaisen, eläkejärjestelmän loppu, jos jatkossakin jokainen puolue meinaa kajota eläkerahastoihin puoluepolitiikan nimissä. Paskaa kannatusta voi aina toki yrittää paikata lupaamalla kaikkea kliffaa mitä mieli tekis, fyrkkaahan Suamessa riittää ja Mäntsälässä raha näköjään kasvaa puissa. Mutta ihan aikuisten oikeasti, 70-luvulla syntyneiden ja sitä nuorempien kandee miettiä miten vanhuuspäivänsä meinaa rahoittaa jos Suamessa meinaa vanhuuspäivänsä viettää. Eläkemaksujaan palkastaan maksavat 70-luvulla syntyneet ja sitä nuoremmat eivät ikinä tule näkemään ko. rahojaan, vaikka näin pitäisi ollakin. Mutta eihän se Antti Rinnettä kiinnosta.
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8616
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2922 : 24.11.19 - klo:20:33 »
Hah hah, hauska päivä. Suorastaan ennenkuulumaton, ainakin demarit muistavat tämän ikuisesti!  :ylos:

Ensin Pravda kirjoittaa demarien suosikkimannesta Veijo Baltzarista 6 sivua aika ikävää tekstiä. Hänhän on Paavo Lipposen inttikaveri ja suuri suosikki, jota hän on aina ylistänyt joka käänteessä. Punikkitantta Tartsi myönsi hänelle kulttuurineuvoksen arvonimen, joka on myönnetty vain 11:lle suomalaiselle. Mutta nyt hän lusii tutkintavankeudessa ihmiskaupasta epäiltynä. Kytät meni pidättämään sen Tammisaaren huvilalta ajamalla panssariautolla portista sisään todella suuren maailman malliin. Mitähän leffoja ne oli katsellu, kai sinne olis helpomminkin päässy. Vaikka nyt pyytämällä isäntää avaamaan sen portin. Mutta kun kyttähormonit jyllää ja adrenaliinit on korkeella, on mukavaa leikkiä koviksia Ameriikan malliin. Kas ku eivät lainanneet Putinilta ydinpommia noin vaarallisen rikollisen taltuttamiseksi. Jo ennestään vähäinen luottamus Suomen kytän harkintakykyyn aleni jo niin alas, ettei se ole oikein mitattavissa enää.

Postin lakosta tuli demareille turpaan, että tukka lähtee. Ay-kommari Rinne ei nuku ensi yönä kovin hyvin. Päättyi tämä niin tai näin, se on demareille megalomaanisen valtava tappio ja kannatus jatkaa varmasti sulamistaan. Medialiitto teki tavallaan aika suoraselkäisen ratkaisun kertomalla, ettei se ole kiistan osapuoli eikä sitä voi sellaiseksi pakottaa. Eli: pitäkää tunkkinne. Ihme ja kumma, kommari-Suomessa jopa työnantajillakin on järjestäytymisoikeus. Saa nähdä kui kauan. Nyt vasta lakkoja alkaakin tulla joka suunnalta. Tämä tekee hyvää: nyt jengi hiffaa, että demaripääministeri ei ole työrauhan tae. Ei ainakaan tämä sössöttäjä.

Mietin, pitäisikö tämä 24.11. kohottaa Suomen toiseksi Itsenäisyyspäiväksi. Tai peräti julistaa UNESCON maailmanperintökohteeksi? :laugh:
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8616
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2923 : 06.12.19 - klo:16:59 »
Hih, on tää Suomi yks Hullunkuriset Perheet. Uuden hallituksen tunnustelijaksi on suurella suulla ilmoittautunut "Minua ei erotettu, erosin itse" - Rinne. Mäntsälän miehestä tulee varmasti yhtä kuuluisa kuin saunasta ja sisusta ja hän tulee jättämään ikuisen jäljen fennougristiseen folkloreen. Voisko nyt Sale tai joku viheltää pelin poikki ja kertoa tälle epätoivoisesti vallanrippeisiin takertuvalle uunolle, että juna meni jo. Näin upeita kuvioita on totuttu näkemään lähinnä esim. Venäjällä ja Kongossa, mutta nyt pieni, mutta sisukas pohjoinen kansa tekee parhaansa päästäkseen maailmanhistoriaan.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1137
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2924 : 14.12.19 - klo:19:54 »
Yks hullunkurinen perhe on kanssa nyky-Saksa ja sen tarve todistaa vähintään miljoona kertaa ryssille, että eivät ole enää ilkeä Natsi-Saksa joka tahtoo pahaa Venäjälle. Nord Stream 2-kaasuputki on taas niin huvittava esimerkki tästä, ei voi muuta kuin nauraa.

Männäviikolla USA:n kongressi hyväksyi lain, jonka avulla voidaan langettaa sanktioita Nord Stream 2-kaasuputken rakentajia vastaan. Laki kohdistuu erityisesti putkea Itämereen laskevaan sveitsiläiseen Allseas-yhtiöön. Jos laki saadaan noin viikossa voimaan, kuten pakotelain puolestapuhujat ovat kaavailleet, sen avulla voidaan iskeä suoraan Allseas-yhtiön rahaliikenteeseen, yhtiön USA:ssa oleviin varoihin ja johtohenkilöihin. Kaasuputki on enää noin 150 kilometrin päässä Saksan rannikosta Greifswaldista. Jos laki astuu voimaan sen valmistelijoiden haluamalla tavalla, Allseas joutuu iskemään välittömästi lain voimaan tultua hanskat naulaan.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lähes valmiiksi rakennettu Nord Stream 2 -hanke jätettäisiin kesken ja miljardien eurojen arvoiset putket jätettäisiin käyttämättöminä Itämeren pohjaan. Putlerin Gazprom tietty paniikissa ilmoitti, että he itse hoitavat homman loppuun "tavalla tai toisella". Jokainen Trumpia ja Laura Huhtasaarta lukuunottamatta tosin hiffaa, että Gazpromilla ei tällaista tekniikkaa ole. Länsimaalaiset taas eivät moiseen hankkeeseen uskalla enää lähteä, koska sanktiot USA:lta ja pelin loppu olisi sillä sekunnilla selviö.

Ei voi muuta kuin nauraa. Veikkaan, että onnettomat Saksan ja Suomen vihreät vaikenevat asiasta kuollakseen, ei tainnutkaan olla niin fiksua Saksalta luopua ydinvoimasta. Voiko tosin vihreiltä mitään muuta odottaakaan. Tyhmiä ovat kansallisuudesta riippumatta.

Public enema # 1