Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 223817 kertaa)

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8614
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2925 : 24.12.19 - klo:19:22 »
Ei voi muuta kuin nauraa. Veikkaan, että onnettomat Saksan ja Suomen vihreät vaikenevat asiasta kuollakseen, ei tainnutkaan olla niin fiksua Saksalta luopua ydinvoimasta. Voiko tosin vihreiltä mitään muuta odottaakaan. Tyhmiä ovat kansallisuudesta riippumatta.
Tässä oli jyrinää ja faktoja, asia on just eikä melkeen noin. Idiootti-Trump tosiaan teki ainoan odotettavissa olevan päätöksen eli langetti pakotteet ryssän kaasupillille. "Kaunis" peruste oli Euroopan kasvava riippuvuus ryssän energiasta eli panttivangiksi joutuminen. Vahvempi peruste - jota ei nyt häveliäästi niin alleviivattu - oli kuitenkin, että hän tietysti möisi mieluummin Euroopalle jenkkipaskaa kuin ryssänpaskaa. Silläkin saa ääniä kun pyrkii uudelle kaudelle maaliskuussa. Hyvä kuitenkin, että hanke on nyt seis toistaiseksi.

Oli suuri "ilo ja kunnia" seurata hankkeen etenemistä, varsinkin täällä rähmällään-Suomessa. Täällä ikään kuin leikiteltiin kuusen alla ja muka tärkeinä täristiin siitä, onko hanke ympäristöpoliitiinen, taloudellinen vai peräti poliittinen. Koko maailmahan tiesi etukäteen, mikä meidän kanta tulee olemaan. Luvat tuli että heilahti, koska hanke oli Suomen mielestä ainoastaan ympäristöpoliittinen eikä tietenkään, ei suinkaan poliittinen, mikä se nimenomaan mitä suurimmassa määrin on. Varmasti kymmeniätuhansia virkamiesten työtunteja eli veronmaksajien rahoja meni täysin Kankkulan kaivoon jo valmiiksi päätetyn asian takia. Kuinkakohan monta terveyskeskuslääkärin virkaa tällä maailman kalleimmalla teatteriesityksellä olisi perustettu, tai saatu jotain muuta hyvää? Mutta mitä Suomi ei tekisi Moskovan mieliksi? Eikö hävetä yhtään? Mutta ehkä suurin osa suomalaisista kuitenkin edelleen tykkää olla Moskovan peukalon alla. Eihän meidän tyhmien kannata alkaa mitään vaikeita asioita ajatella. Elämme oikein mielellämme Tukholma-syndroomassa tai Meksikon pikajunassa: tehdään niin kuin rosvot määräilee.

Sit jos se pilli valmistuu, sillä on kiva kiristää Eurooppaa. Jos ette ole kilttejä, joulupukki kiertää hanan pienemmälle tai kokonaan kiinni. Tosin Putlerin raunioittaman ryssän talouden aikana niillä ei olisi varaa siihen, mutta onhan se nähty, että Moskova tinkii mistä tahansa "suurvalta-asemaansa" osoittaakseen. Eikä Putlerkaan onneksi ikuisesti elä. Sen jälkeen voi tulla joku viisaampi, joka laittaa talouden kuntoon ja sit voikin kaasun hinta nousta, kun se ei ole enää ainoita tulonlähteitä.

Voi meitä, smör oss. :'( 
« Viimeksi muokattu: 24.12.19 - klo:19:58 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1137
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2926 : 01.01.20 - klo:16:32 »
TV-"yyytttisissa" (kuten me swedupellet ja muutenkin ruotsinkieliset sanomme) olikin karu muistutus ikävistä tapahtumista 20 vuoden takaa. Milleniumin vaihtuessa mukavanletkeä, jopa demokraatti Boris Jeltsin vaihtui Putleriin. Sama verinen diktaattori on nyt hallinnut talouskriisissä painiskelevaa ryssänmaata 20 vuotta! Uskomatonta. Useimmat tsaareistakaan ei noin kauan vallassa pysyneet, ottaen kuitenkin huomioon, että lääketiede ja dopingit ryssissäkään eivät olleet Romanovien aikana yhtä kehittyneitä kuin nykyään.

Summa summarum: things could be worse. Finland could be England - or Russia. Gott nytt år  :)!
 
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8614
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2927 : 01.01.20 - klo:19:59 »
Ai niinku: uutisia-nyheter, nyytisiä-oheter? Mutta jos suomalaiset olisivat alkaneet tohon hommaan, kaikki tietävät, että sille ei ikinä lupaa olisi annettu. Meidän tietyt piirit olisivat huutaneet kurkku suorana, että sitä Itämeren pohjaa ette ala ronkkimaan. Kas kun siellä on pohjasedimentteihin sitoutunut raskasmetalleja ja muita myrkkyjä, niin tulee taas silmättömiä silakoita niinku viimeks nähtiin. Mutta kun se on ryssien hanke, niin tottakai, tietysti. Ilman muuta. Kukaan ei puhunut niille sanaakaan silmättömistä silakoista.

Ja jos olisi puhunutkin, niin ryssät olis kuollu nauruun. Ai että tsuhnat (tyhmät, moukat) ovat huolissaan silakoistansa, hah hah. Ei kai edes ne ole niin tyhmiä, että söisivät silakoiden silmiä, me venäläiset syömme siitä vain parhaat palat. Kuinka suomalaiset voivatkin olla noin tsuhnia?

Me tsuhnat olemme aina niin symmetrisiä ulkopolitiikassamme. Ihan kaikkia kohdellaan tasan samoin. Paitsi toisille ei uskalleta huutaa asioista, joista toisille huudetaan pää punaisena. Gott nytt år!
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1137
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2928 : 11.01.20 - klo:20:18 »
Tänään taas "yyttisissa" on tullut todistettua mikä on wanhan, arvokkaan, viisaan sivilisaation ja valheelle, kiristykselle, korruptiolle ja rosvoudelle perustuvien yhteiskuntien ero. Jokainen tietysti Trumpia ja Huhtasaarta (jotka tietysti Juttuklubia lukevat) lukuunottamatta hiffaa, että viittaan matkustajakoneiden alasampumiseen. Iran miehekkäästi myönsi, että aiheuttivat idiootti-Trumpin sekoiluiden takia  matkustajakoneen alasampumisen vahingossa omalla maaperällään männäviikolla. Sen sijaan Lärppä-Putler trolliarmeijoineen yhä yrittää vielä 2020-luvullakin väittää, että eivät itse ampuneet Amsterdamista Kuala Lumpuriin matkalla ollutta matkustajakonetta alas Buk-ohjuksillaan Itä-Ukrainassa. Putskun valehteluissa ei tietenkään mitään uutta ole mutta pointti tässä onkin se, että nyt verrataan sivistyneen, ikivanhan sivilisaation ja korruptoituneen roskavaltion eroa, kuten päivän tapahtumat osoittavat. Mitenkään Iranin hallinnon muuta toimintaa puolustelematta.

Olisi toivottavaa, että yhdenkään länsimaan johtajat eivät tekisi yhteistyötä roistovaltio Venäjän kanssa. Derkkumummo Merkel on jo korttinsa paljastanut, onneksi ei kauan enää Saksaa johda. Siinähän yhdessä ihmettelevät Putlerin kanssa Itämeren pohjassa puolivalmiina lilluvaa Nord Stream 2-kaasuputkea idiootti-vihreiden kanssa. Putkea jota ehkä ei koskaan saada käyttöön.

Toivottavasti presidentti Kekkonen ei matkusta ryssiin katsomaan Venäjä-Suomi em-skabamatsia. Pärstänkiillotuksen lisäksi sieltä ei ole muuta odotettavissa kuin käskyjä ja määräyksiä YYA-henkeen Kremlistä ja muutama ihku selfie sinne matkaavilta suomalaisilta futisfaneilta. Tai siis "faneilta" jotka eivät tunne sanaa moraali. Tai se ei heitä yksinkertaisesti nappaa mikä onkin oikeastaan vieläkin huolestuttavampi juttu  :-\
Public enema # 1