Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 252628 kertaa)

Poissa Härmän Häjy

 • Forza Member
 • Viestejä: 1139
 • Komiaa tuloo oltua ku tietää miston kotoosin.
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #465 : 11.11.10 - klo:21:39 »
En mä niitä karehrikkaa, mutta ottaa vaan päähän että mihin käytetään veronmaksajien rahoja. Olis niille rahoille varmaan parempaaki käyttöä keksitty. Olis kaupasta varmaan halvempiaki versioita löytyny.
Meiltä voirahan kyllä vaatia, mutta meilton paha tulla mitää ottamahan.

Ennen koiralta kusi loppuu, ku pohojalaasilta raha!

Poissa JM-07

 • Forum Admin
 • Viestejä: 6861
 • My Lucky Number ** 7 **
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #466 : 12.11.10 - klo:18:46 »
Mutta kun se talo (kansanedustajista riippumatta) on yksi Suomen komeimpia. Ei sinne voi laittaa käytäville Lindexiltä ostettua velourihuopaa näkyville.  ;D Vertailun vuoksi: Yksi suihkuhävittäjä maksaa 100 miljoonaa euroa. Tarvitaanko niitä nykyistä määrää? Oisko kaupasta löytynyt nykyisiä halvempia versioita? Samaan aikaan armeijalla on saappaista pulaa.

Kun politiikkaa seuraatte, niin katelkaa isompia asioita kanssa. Kuinka moni veronmaksaja hyötyy siitä, että rekka-autoilla kerätään metsistä risuja ja kuskataan ne 100 kilometrin päähän lämpökattiloissa poltettavaksi. Siinä on kustannushyötysuhde persiillään, mutta jos tutkijat asiasta huomauttaa, niin ministeri (kepuli) Pekkarinen sanoo, että suut suppuun (tai laittaa tutkimuslaitoksen johtajan sanomaan tuon).

Kaikki on aina suhteellista, mutta ei me yhdellä kansanedustajalla pärjätä. Sen nimi on äkkiä Hitler tai Stalin.  :alas:
# 7 * * Jere Sr * * Suomen parhaat syötöt, HJK 1999-2003

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8142
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #467 : 12.11.10 - klo:19:06 »
Ei sinne voi laittaa käytäville Lindexiltä ostettua velourihuopaa näkyville.
Olen samaa mieltä, ja tässä on todellakin kysymys naurettavan pienestä asiasta. Ihan oikeasti, sitä rahaa menee miljoonia vaikka mihin. Niistä pitäisi keskustella eikä jostain peittojen tai sisäasianministeriön teekuppien ostohinnoista.
Ps. Jauhetaan nyt silti paskaa, joka on väärässä topikissa: Jos siellä olisi tosiaan vaikkapa Ikean tai Lindexin halpishuopia niin taas moni saisi itkupotkuraivarit, koska ei olisi ostettu kotimaisia.  ::) Ja ne vanhat nyppyiset peitot meni Pelastusarmeijalle vähävaraisille jaettaviksi.  :ylos: Summa summarum, kansanedustajat sai uudet peitot, rahat pysyi Suomessa ja köyhät sai myös peittoja.
« Viimeksi muokattu: 12.11.10 - klo:19:25 kirjoittanut Bebeto »

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8629
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #468 : 13.11.10 - klo:01:29 »
Mutta kallis ei olekaan aina parasta (paitsi ehkä Bjarne Kallis). Juurihan Hesarissa oli ehkä pari viikkoa sitten kuluttajasivuilla vertailu, jossa oli ostettu monta eri laatua neulekangasta monesta eri liikkeestä ja pesty ne ohjeiden mukaan. Yllättäen kaikkein kalleimmat kankaat nypyttyivät eniten. Mainitsinkin tästä kotona ja kumppani vahvisti asian olevan niin. Hän oli ostanut kalliita tuotteita ja pessyt ne ohjeen mukaan, mutta tulos oli hirveä. Tietenkin sitä pettyy, kun ostaa kallista ja luulee saavansa kestävää laatua, mutta saakin itkuraivarin heti ekan pesun jälkeen. Ei halvinkaan ollut testissä paras, mutta jo toiseksi halvin voitti kirkkaasti sen kalleimman.

Ja jos koirille ruvetaan perustamaan kuntosaleja, niin kissoille sitten kans, koska ne on sentään viisaita otuksia ne. Seuraavaks viisaimpia on kai possut, sitten lehmät, ahvenet, talitintit ja sitten vasta hauvat, vaikka onhan nekin söpöjä - toiset - ei kaikki ollenkaan.

Mutta kansan käsihän on karttuisa ja pitkin pitkää Suomenniemeä jo kerätään rekkoihin unipehmoleluja kansanedustajille, koska sehän on aina tiedetty, että niistä koituu vähiten haittaa ympäristölle silloin, kun niillä on silmät kiinni. Oikein! :laugh:
« Viimeksi muokattu: 13.11.10 - klo:01:49 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8629
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #469 : 01.12.10 - klo:22:21 »
Finskillä menee taas vähän hitaammin eli siis aika normaalisti. Mitä mieltä ollaan Finskin lakosta? SLSY eli Suomen lentoemäntien ja stuerttien yhdistys pitää tällä kertaa Finskin koneet maassa. Hinta on suuruusluokkaa 2 M€ vrk. Edellinen tj. heitti pyyhkeen kehään ja lähti litomaan, kun ei saanut kustannustietoisuutta läpäisemään lepokotiolosuhteisiin tuudittautunutta organisaatiota.

Tän uuden tj:n aikana on puhuttu loputtomiin aivan samasta asiasta, mutta nyt on siinä mielessä vähän uutta säveltä, että vähintään rivien välistä ellei muuten hoksaa on sanottu, että näillä eväillä ei ole mahdollista suoriutua. Uutena elementtinä on väläytelty kabiinihenkilökunnan ulkoistamista eli se hoidettais ostopalveluna, jos ja kun nykyisten kanssa ei päästä sopuun. Joka sekin olisi varmasti kovin lyhyt. Eli jos ei Finskiä ole ajettu alas sitä ennen - jota näköjään moni tahtoo - niin saamme nauttia tulevaisuudessa esim. baltialaisten, afrikkalaisten, aasialaisten jne. herttaisemmista hymyistä Finskin lennoilla.

Niilo Wälläri käytännössä lopetti Suomen kauppamerenkulun Suomen lipun alla, Jouko Ahonen käytännössä lopettelee viimeistenkin paperitehtaiden alasajoa ja SLSY heittelee multaa Finskin arkulle. Kun Nokiallakaan ei ihan putkeen mene ja VR:n leikkijunat jäätyvät aina raiteille, mitä meille jää? Vastaus on helppo: ei juuri mitään. Meillä on edessä harvinaisen niukat ajat, kun rahat ei riitä edes luvattuihin eläkkeisiin. Mulla on vielä jonkin verran matkaa eläkeikään, mutta minua vähän vanhemmat ihmiset kiroavat lupausten ja toteutuman ristiriitaa. Eli ei olisi kannattanut luottaa Suomen sanaan, vaan painua täältä hevon vittuun kuuntelemasta tyhjänpäiväisiä lotinoita.

Mä ainaki lähden täältä heti ekalla lennolla kun vain voin, mutta se ei ollut mikään uutinen. Ja se lento tuskin on Finskin lento. Sitä firmaa ei enää silloin taida olla olemassa.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8629
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #470 : 01.12.10 - klo:22:59 »
Lentäjät eivät tällä kertaa ole lakossa, vaan niiden vuoro on taas ensi kerralla. Haetaan kuule Kinky sinne Finskiin duuniin mekin! Palkka koostuu peruspalkasta ja sen päälle on parhaassa tapauksessa n. 200 erilaista lisää. Mä voisin mennä sinne koenukkujaksi eli lentelisin ympäri maailmaa testaamassa eri hotellien sänkyjen pehmeyden astetta ja minibaarin sisältöä.

Seitsemää vuotta pitempää eivät lue edes lääkärit, joten olisko ollu hyvä sen lampun syttyä vähä aikaisemmin? Mutta saahan sitä toki opiskella niin kauan kuin haluaa. Kaikkihan me ollaan ikuisia elämän opiskelijoita, jos oikein silmin katselee.

Mutta millä sä ostat sitä ruokaa velaksi? Riittääkö sun rahat siihen velkaan sitten, jos ei käteisellä voi ostaa? Olen huolissani. Tosin et syökään kalliita liharuokia. Papuja saa kyllä aika halvalla. Ja minäkin tykkään niistä, oikeesti.  :)
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1148
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #471 : 02.12.10 - klo:13:16 »
"Kaikki tuki lentäjien lakolle"

Lentäjätkö ne lakossa nyt ovatkin ?  :o

Enivei, onneksi lentoemäntien ja stuerttien lakko vaikuttaa vain Finnairin lentoihin joita jokainen kokenut matkailija on toivottavasti oppinut välttämään jo entuudestaan. Vaikka kilpailevat lentoyhtiöt tarjoaisivat kalliimpia lentoja Helsingistä kohteeseen X kannattaa maksaa enemmän laadusta ja luotettavuudesta luotettavimmilla lentoyhtiöillä. Jäisi taas kerran täälläkin loma pitämättä, jos olisi valinnut Finnairin.

Mutta osataan sitä muuallakin. Serie A pysähtyy näillä näkymin 16. kierroksella 11-12.12., kun Serie A:n pelaajat uhkaavat lakolla:

"Fumata nera nella trattativa tra Lega e Aic: non si giocherà la 16ª giornata di campionato dell'11 e 12 dicembre."

(Corriere dello Sport)

Lakot Italiassa eivät nyt mikään uusi asia todellakaan ole mutta Murphyn laki menee niin, että juuri kun olet menossa tsiigaamaan matsia paikan päälle (Roma-Bari, Stadio Olimpico 12.12.), sattuu lakko ko. ajanjaksolle. Merda !  >:( Onneksi Italiassa kuitenkin tekemistä riittää vaikka loppuelämäksi ja 15. kierroksen matsit (Napoli-Palermo paikan päällä) ehtii näkemään, vaikka lakko toteutuisi.
Public enema # 1

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8142
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #472 : 02.12.10 - klo:18:36 »
Mistäs ne Serie A:n jalkapalloilijat lakkoilee? Liian pitkät työpäivät? Liian pieni palkka?

Poissa Samba

 • Forza Member
 • Viestejä: 2312
 • Suomessa on vain yksi jalkapalloseura
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #473 : 02.12.10 - klo:18:37 »
Lainaus
Poliisin kyttäysjärjestelmä tyrmistyttää: " Alkaa lähennellä Stasin urkkijarekisteriä"

01.12.2010 - 19:02 (30.11.2010 - 17:37) - Kommentit: 141
Kuva: Hannu Kivimäki - Aamulehden arkisto

Oikeusoppineet kritisoivat voimakkaasti poliisille esitettävää havaintotietojen keruujärjestelmää.

- Tämähän alkaa lähennellä Itä-Saksan Stasin urkkijarekisteriä, sivaltaa oikeusinformatiikan professori Rauno Korhonen Lapin yliopistosta.

Alma Median sanomalehdet kertoivat viikonvaihteessa eduskunnassa käsiteltävästä lakiesityksestä, joka antaisi poliisille oikeuden panna kenen tahansa henkilötiedot valtakunnalliseen rekisteriin pelkän yksittäisen poliisimiehen epäilysten perusteella.

Määräaikainen rekisterimerkintä voitaisiin tehdä, jos poliisilla olisi perusteltu epäily siitä, että henkilö liittyy rikolliseen toimintaan olosuhteiden, uhkailujen tai muun käyttäytymisen perusteella.

Poliisi saisi esimerkiksi kirjata ylös aamuyöllä kaupungilla kulkevan henkilön tiedot, jos hän kantaa mukanaan arvokkaita työkaluja joita voi epäillä varastetuiksi.

Oikeusoppineita lakiesitys tyrmistyttää. Oikeustieteen lisensiaatti Mikael Koillinen Turun yliopistosta katsoo, että esitys vaarantaisi ainakin yksityisyyden ja henkilötietojen suojan. Ne ovat perustuslain suojaamia perusoikeuksia.

Koillinen pelkää rekisterin perustamisen johtavan edelleen siihen, että tietoja ryhdytään myöhemmin käyttämään uusiin tarkoituksiin. Poliisi yritti toimia näin viimeksi biometristen passien sormenjälkirekisterin kohdalla.

- Seuraava askel on aina pienempi kuin ensimmäinen, Koillinen sanoo.

Poliisin toimivaltuuksia on laajennettu voimakkaasti jo vuosien ajan. Harvalla asiantuntijalla on enää hyvää käsitystä kokonaistilanteesta.

Henripekka Kallio

Helsinki
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/199472.shtml
Ja sitten jotkut vielä ihmettelevät miksi haluan pois tästä maasta. Ja lähtö tuleekin, se on aivan varma. Heti kun oon valmistunut ja ensimmäinen tilaisuus aukeaa, niin se on adiós... Mikäli maastamuutto vain on vielä silloin sallittua.
"Tarkoitushan on olla pelissä parempi, eli tehdä enemmän maaleja."

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8142
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #474 : 02.12.10 - klo:18:40 »
Enivei, onneksi lentoemäntien ja stuerttien lakko vaikuttaa vain Finnairin lentoihin joita jokainen kokenut matkailija on toivottavasti oppinut välttämään jo entuudestaan.
Vaikutti ne myös Blue1:n lentoihin. Olin työmatkalla Oulussa keskiviikkona ja ei mennyt lennot edes vähää alusta kuten piti.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8629
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #475 : 02.12.10 - klo:19:11 »
Ei voi kuin ihmetellä suomalaisten jääräpäistä ja kostonhimoista mentaliteettia. Mieluummin ajetaan oma työnantaja nurin, kuin annettais periksi edes millisenttiä. Surullista. Jos Finski loppuu, ei tämä pussinperä pienillä matkustajamäärillä kiinnosta juuri ketään. Silloin täältä pääsee enää edes mihinkään halpisyhtiöiden lennoilla, jotka lentävät kakkos- tai kolmoskategorioiden kentille, jotka sijaitsevat hornan tuutissa ja aina saa vaihtaa konetta. Mutta näin tässä on käymässä, koska tappiollakaan ei voi toimia.

Viimeksi lentäjälakon aikana oli se mielenkiintoinen seikka, että lentäjät päättivät sen, kuka Finskin koneita saa ajaa, joka on vastoin lakia. Suurinpiirtein ainoa oikeus, joka työnantajalla enää on, on työnjohtooikeus. Kyllä mä saan päättää, kuka mun autoa ajaa ja kuka ei aja. Mutta avainryhmillä on aina mahdollisuus kiristää, eli Finnair ei saa päättää kuka laitteita ajelee. Nyt Posti ja tietysti AKT:n Räty ovat innoissaan tukemassa lakkoa. Ulkomaanposti uhataan katkaista ja Finskin koneita ei tankata, kaikkien muiden kyllä. Kunnon rähinä tästä vielä saadaan, mutta pelkään, että lopuksi häviävät kaikki osapuolet. Varsinkin me tavalliset asiakkaat.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8629
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #476 : 02.12.10 - klo:22:40 »
Lainaus
Poliisin kyttäysjärjestelmä tyrmistyttää: " Alkaa lähennellä Stasin urkkijarekisteriä"

- Seuraava askel on aina pienempi kuin ensimmäinen, Koillinen sanoo.

Poliisin toimivaltuuksia on laajennettu voimakkaasti jo vuosien ajan. Harvalla asiantuntijalla on enää hyvää käsitystä kokonaistilanteesta.

Henripekka Kallio

Helsinki
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/199472.shtml
Ja sitten jotkut vielä ihmettelevät miksi haluan pois tästä maasta. Ja lähtö tuleekin, se on aivan varma. Heti kun oon valmistunut ja ensimmäinen tilaisuus aukeaa, niin se on adiós... Mikäli maastamuutto vain on vielä silloin sallittua.
Huokaus. Jos Suomi muistuttaisi edes DDR:n Stasia, tämä olisi vielä onnellinen lintukoto. Ikävästi nyt ollaan jo paljon pitemmällä, Pohjois-Korean tiellä. Eikä sieltä ole enää paluuta. Eduskunta ei tee muuta kuin näpertelee lillukanvarsien parissa. Se muuttaa vanhoja lakeja tiukemmiksi ja keksii koko ajan uusia ihmisen nöyryyttämisen keinoja. Olen aina sanonut, että Suomi on todennäköisesti maailman fasistisin valtio. Teknisesti meillä on kaikki uusimmat välineet, mutta kun henkisesti olemme paskaojassa, niin niiden yhdistelmä on juuri se, että meillä on kohta kyttä joka ilta seuranamme raportoimassa, mitä ohjelmaa katsomme telkkarista. Ja jos telkkari on kiinni, se on vielä paljon epäilyttävämpää. Mitähän ne sitten tekee, jos ne ei katso telkkaria? Kyllä poliisilla ja valtiolla on oikeus tietää se!

Joka ikinen kerta, kun tänne palaa ulkomailta, pistää nenään tunkkainen löyhkä. Suomi haisee aivan järkyttävän pahalle. Ekana odöörinä lemahtaa nenään sosiaalitanttojen vanhojen, kolme päivää keittiön nurkassa levänneiden kuukautisrättien lemu, seuraavaksi niitä mielistelevien munattomien eunukki"mies"poliitikkojen kasvisruokien röyhtäisyt ja pierut. Tänne palaaminen on aina ja joka kerta hirveän epämiellyttävä kulttuurishokki, josta toipumiseen keinot ovat aina vähemmissä.

"Seuraava askel on aina pienempi kuin ensimmäinen." Se on just eikä melkein niin.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8629
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #477 : 02.12.10 - klo:22:49 »
Miksihän Yrjö-Kinkladze muuten deletoi viestinsä? Eihän siinä ollut mitään tavallista kummallisempaa.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa keen

 • Forza Member
 • Viestejä: 321
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #478 : 03.12.10 - klo:01:17 »
Älä Seppo stressaa kyllä se sun kanarian lento varmaan lennetään.
 Sitä mä vaan aina miettiny kun näissä yhtiöissä aina se pienin palkka on se elämän ja kuoleman kysymys.
Finnairin touhuista sen verta kun noi laukun heittäjät ulostettiin espoon jäähalliin vai mikä se oli? Kun olivat yhtiölle liian kalliita niin finskin pomot säily finskillä vaikkei niillä ole enään edes  alaisia ja tämän uuden firman mukana tuli sama määrä uusia pomoja. Säästöjen osalta paha mennä sanomaan mutta näin yksinkertainen ei ymmärrä mistä ne tulevat. Kun vielä yrityksen täytyy tehdä (sen alihankkija yrityksenkin) voittoa että yrittämisessä olisi jotain järkeä niin....

Miettikäämme sitä! 


"kyll Suomes kaikil töittä o! Poru alkas het ku tarttis kättä tasku pan!!!! 

Poissa keen

 • Forza Member
 • Viestejä: 321
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #479 : 03.12.10 - klo:01:20 »
NI ja PAAVO presidentiksi

Soon velvollisuus Suomalaista jalkapalloa kohtaan. Sanottuna niin.