Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 252644 kertaa)

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1148
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #480 : 03.12.10 - klo:09:55 »
Mistäs ne Serie A:n jalkapalloilijat lakkoilee? Liian pitkät työpäivät? Liian pieni palkka?

Lakon syy on kiista pelaajasopimusten ehdoista. Liigajärjestö vaatii sopimuksiin muutoksia, jotka antaisivat seuroille valtuudet pitää ei-toivotut sopimuspelaajat sivussa edustusjoukkueen harjoituksista ja pakottaisivat pelaajan hyväksymään seurasiirron kesken sopimuskauden. Pelaajat eivät suostu muutoksiin.

Public enema # 1

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1148
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #481 : 03.12.10 - klo:10:14 »
NI ja PAAVO presidentiksi

Soon velvollisuus Suomalaista jalkapalloa kohtaan. Sanottuna niin.

Suomen Tasavallan presidentiksi, vai ? Arhinmäki, Lipponen vai Väyrynen ? Hyi helvetti. Ilmeisesti tarkoitat kuitenkin Arhinmäkeä ?

Jos tällainen kauhuskenaario toteutuisi (eipä kyllä tule toteumaan), niin sitten pakkaan minäkin laukkuni ja häippäsen Samban ja Sepon kanssa lopullisesti pois tästä maasta.  ;D

Mielipidemittausten mukaan Sauli Niinistö on ylivoimainen suosikki seuraavaksi Tasavallan presidentiksi. Mikäli Niinistö ilmoittautuu ehdokkaaksi, voitaneen Salea onnitella jo valmiiksi presidentinvaalien tulevasta voitosta.
Public enema # 1

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8142
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #482 : 03.12.10 - klo:14:05 »
Lentäjät eivät tällä kertaa ole lakossa, vaan niiden vuoro on taas ensi kerralla. Haetaan kuule Kinky sinne Finskiin duuniin mekin! Palkka koostuu peruspalkasta ja sen päälle on parhaassa tapauksessa n. 200 erilaista lisää.
Peruspalkka ei ole todellakaan mikään ihmeellinen lentoemoilla (alle 1700/kk), eikä niitä lisiä ole satoja - ei edes kymmeniä. Lentäjistä en tiedä, niiden tulot kyllä kelpaisi minullekin.

Poissa keen

 • Forza Member
 • Viestejä: 321
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #483 : 04.12.10 - klo:00:01 »
No Arhinmäki tietenkin ainoa jalkapallo ihminen ehdokkaana tällä hetkellä. Aika kafkamaista! Ehkä Sauli vielä pelastaa.


   

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8629
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #484 : 19.12.10 - klo:04:32 »
Mun mielestä yksi meidän isoimpia ongelmia on se, että meillä on hirveän vähän niin viisaita ihmisiä, joilla on oikeasti jotain merkittävää sanottavaa. Ja sitten kun meillä on sellainen, sitä ei kukaan viitsi kuunnella, joka on kaikkein tyypillisintä suomalaisuutta se. Ahtisaaren Mara sanoi eilen uutisissa, että suomalaisten suhde Natoon on hänestä outo. Jos jäämme ulos, me olemme Maran mielestä samassa kategoriassa kuin Valko-Venäjä ja Ukraina. Häntä ihmetytti kovin, että vapaaehtoisesti valitsemme sellaisen viiteryhmän itsellemme. Hän vaikutti hyvin pettyneeltä ja väsyneeltä koko teemaan ja uskoi, että suomalaiset eivät halua muutosta nykyisenlaiseen status quoon.

Mara on kuitenkin jollain Nobel-palkinnollakin meritoitunut, jota esim. hänen seuraajansa ei tule ikinä saamaan. Todella raskaan sarjan vaikuttaja esim. tohon punikkitanttaan verrattuna, joka on pelkkä puolen kansan presidentti ja höpöttäjä, jolla ei ole mitään asiaa kenellekään. Se vain on ja möllöttää. Se on helppo möllöttää, kun ei tarvitse (eikä osaa) ajatella mitään. Ainakaan oikein. Hölmösti ajatteleminen onkin jo paljon helpompaa, se sujuu vaikka multakin käden käänteessä.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Ollie_

 • Forza Member
 • Viestejä: 208
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #485 : 19.12.10 - klo:04:36 »
http://suomenkuvalehti.fi/blogit/polkomfi/katkesiko-niiniston-presidenttitie-manalaan

Edit: muutetaan nyt vähän kiltimpään muotoon kun kaikki asiat on yleensä kiellettyjä. Mahtoiko Saulin pressaksi pääsymahikset heikentyä oleellisestikin Case Manalan jälkeen? No aika näyttää :)
« Viimeksi muokattu: 19.12.10 - klo:19:01 kirjoittanut Ollie_ »

yrjö

 • Vieras
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #486 : 06.02.11 - klo:15:38 »
Onks Seppo taas Kanarialla possulomalla vai miksi täällä on niin hiljaista?  :laugh: :forza: :police: :thumbsup: :happy:

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8142
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #487 : 08.02.11 - klo:07:14 »
Onks Seppo taas Kanarialla possulomalla vai miksi täällä on niin hiljaista?  :laugh: :forza: :police: :thumbsup: :happy:
Kaduilla huhutaan, että Seppo olisi palannut aivan äskettäin kotiin tuolta Euroopan tiukimman tupakkalain omaavasta ihanuuksien ihmemaasta. Eiköhän tänne saada raporttia lähiaikoina.

Poissa Janne#1

 • Forza Member
 • Viestejä: 1592
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #488 : 08.02.11 - klo:12:08 »
Kaduilla huhutaan, että Seppo olisi palannut aivan äskettäin kotiin tuolta Euroopan tiukimman tupakkalain omaavasta ihanuuksien ihmemaasta. Eiköhän tänne saada raporttia lähiaikoina.

Eiköhän raportti ilmesty jonkin perjantain ja lauantain välisen yön pikkutunneilla.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8629
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #489 : 08.02.11 - klo:18:22 »
Onks Seppo taas Kanarialla possulomalla vai miksi täällä on niin hiljaista?  :laugh: :forza: :police: :thumbsup: :happy:
Mitä? Yritetäänkö minun lomaani käyttää minua vastaan? Söin ehkä YHDEN kerran possua loman aikana. Voin kertoa, että olen vähentänyt lihan syöntiä ja siirtynyt suosimaan vieläkin enemmän kalaa, kanaa ja vihanneksia punaisen lihan (ja possun) kustannuksella. Voi olla, että ihan eettisistäkin syistä, mutta periaatteessa kaikki käy edelleen, vaikka painotus on muuttunut. Jaa no, Finskin eväät oli taas kyllä niin onnettomat ja koko paluulento, että ainoa hyvä puoli sinivalkoisissa on vähän isommat sallitut matkalaukkupainot. Muuten touhu on kyllä Neuvostoliitosta. Aika nihkeetä ja halutonta meininkiä. Hymyäkin oli yhtä paljon kuin DDR:ssä. Ja aina myöhässä, tietysti.

Loma oli niin toiminnallinen, aktiivinen ja mukava, että en käynyt kertaakaan netissä enkä edes jaksanut lukea sähköpostejani. Enkä uutisia Suomesta.

Mitä tupakkalakiin tulee, niin se astui voimaan Espanjassa ei 1.1.2011, vaan 2.1.2011. Eli vähän joustettiin Uudenvuoden kunniaksi. Suomessa näin ei olisi tehty tietenkään. Kaikki ravintolanpitäjät haukkuivat pääministeri Zapateron alimpaan helvettiin. Tosin, jos säännöt olisivat samat kaikille, ei yksikään ravintola saisi kilpailuetua toiseen nähden.

Käytännössä, jos ravintolassa on yksikin seinä auki ulkoilmaan, se lasketaan terassiksi, jossa saa polttaa. Ja juoma safkoineen saa tietysti olla mukana toisin kuin Suomessa. Jos taas ei ole sellaista tilaa, niin sitten käydään ulko-ovella polttamassa. Sekin on mukavampaa silloin, kun lämpötila on alimmillaan n. +15 kuin että -1000, kuten meillä. Eli missä lienee Euroopan tiukin tupakkalaki sitten? Jos Suomi lasketaan Eurooppaan, niin aivan varmasti meillä, mutta minä luen Suomen Pohjois-Koreaan. Itse asiassa Kanarian saaretkaan eivät maantieteellisesti kuulu Eurooppaan, mutta kivempi varsinkin talvella siellä kuin täällä.

Ja onko se tupakointi sitten edes hyväksi? Ei kai. Eikä kahvi, rasvaiset ruoat, alkoholi, maito, valkoinen leipä, kananmunat ja Eduskunnan päätökset. Eikö ne kaikki ole tappavia myrkkyjä ihmiselle? Ihmisen voi tappaa sekä fyysisesti että henkisesti. Jälkimmäinen voi ehkä olla pahempi tapa kuin se edellinen.
« Viimeksi muokattu: 08.02.11 - klo:18:24 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Markku

 • Forum Admin
 • Viestejä: 4399
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #490 : 09.02.11 - klo:12:51 »
Ja onko se tupakointi sitten edes hyväksi? Ei kai. Eikä kahvi, rasvaiset ruoat, alkoholi, maito, valkoinen leipä, kananmunat ja Eduskunnan päätökset. Eikö ne kaikki ole tappavia myrkkyjä ihmiselle?

Ainakaan kahvilla, rasvaisilla ruoilla, maidolla ja valkoisella leivällä ei ole ihan niin helppoa aiheuttaa haittaa kanssaihmisille kuin tupakalla. Itse ainakin joutuisin rajoittamaan oleellisesti (jo muutenkin kyllä niukkaa) ravitsemusliikkeissä käyntiäni ilman tupakkalakia. Allergiset keuhkot ja limakalvot vain kerta kaikkiaan tekee savussa olemisesta helvettiä.

Ja vaikka joskus osoitettaisiin, että tupakansavulla ei sittenkään ollut terveydelle haitallisia vaikutuksia, niin siltikin minusta tupakoitsijoiden "oikeuksistaan kiinni pitäminen" on käsittämätöntä omanapatuijotusta. Jos minä rupeaisin ravintolaseurueessa (tai missä tahansa sosiaalisessa yhteydessä) aktiivisesti piereskelemään, niin alta aikayksikön minut toivotettaisiin tervemenneeksi johonkin kuumaan ja savuiseen paikkaan. Tupakoitsijoiden mielestä ilman hajumaailman pilaaminen on kuitenkin täysin hyväksyttävää. Suolistokaasut ovat kuitenkin aika paljon luonnollisempia ja haitattomampia kuin nikotiinisavut.

yrjö

 • Vieras
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #491 : 09.02.11 - klo:23:26 »
No saatiinhan tänne elämää  :D

Elämä on laiffii  ::) :tuoppi: :police: :thumbsup:

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8142
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #492 : 11.02.11 - klo:22:00 »
Tuomas Enbusken kirjoitus herätti ajatuksia, näin se tosiaan on:
http://tuomasenbuske.puheenvuoro.uusisuomi.fi/61277-harhat-ja-ahneus-seka-muut-syyt-puolueen-valintaan

Vihreät, Vassarit, Kepulaiset, Demarit ja Kokkarit; vaihdetaanko teidät vai kansa? Kumpi on väärässsä?

« Viimeksi muokattu: 11.02.11 - klo:22:12 kirjoittanut Bebeto »

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8629
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #493 : 12.02.11 - klo:08:07 »
Ja vaikka joskus osoitettaisiin, että tupakansavulla ei sittenkään ollut terveydelle haitallisia vaikutuksia, niin siltikin minusta tupakoitsijoiden "oikeuksistaan kiinni pitäminen" on käsittämätöntä omanapatuijotusta.

Jotenkin tuntuu, että puhumme aivan eri asiasta, mutta jatkan silti. Ja esitän kysymyksen: Millä tavalla mielestäsi se tilanne oli huono, että ravintoloissa oli kaksi selkeästi jaettua osastoa, joista asiakas sai itse valita, meneekö savuttomaan vai ei? Se oli minusta kohtuullinen kompromissi molemmille osapuolille eikä omanapatuijotusta. Nykyinen terveysterrorismi, josta tupakkalaki vain yhtenä esimerkkinä, on sitten sinusta hyvä asia kaikille?
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8142
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #494 : 12.02.11 - klo:18:26 »
Jotenkin tuntuu, että puhumme aivan eri asiasta, mutta jatkan silti. Ja esitän kysymyksen: Millä tavalla mielestäsi se tilanne oli huono, että ravintoloissa oli kaksi selkeästi jaettua osastoa, joista asiakas sai itse valita, meneekö savuttomaan vai ei? Se oli minusta kohtuullinen kompromissi molemmille osapuolille eikä omanapatuijotusta. Nykyinen terveysterrorismi, josta tupakkalaki vain yhtenä esimerkkinä, on sitten sinusta hyvä asia kaikille?
Sepon kanssa samoilla linjoilla:

Mielestäni niille jotka eivät tupakoi tulee mahdollistaa ravintolassa käynti ilman savuhaittoja, ja niille jotka tupakoivat omat tilat. Harva tupakoiva on omanapatuijottava, sen sijaan tupakoimattomat ovat niitä pahimpia omanapatuijotttavia joiden mielestä tupakoivilla ei pidä olla mitään oikeuksia.

Tupakoivana vaadiin kaikille ei-tupakoiville savuttomat tilat ravintoloista. Valitettavasti ei-tupakoivat tuijottavat vain omanapaan eivätkä tue missään määrin minun tarpeita tupakoida. Ne heittää minut savuineni ulos kylmään talvi pakkaseen. Pitäisikö minun pyrkiä samaan ja vaatia päinvastaista kohtelua? Miksi tupakoivat ovat ymmärtäneet ei-tupakoivien tarpeet ja hyväksyneet heidän vaatimukset? Siksi, koska emme ole omanapatuijottavia. Miksi ei-tupakoivat eivät hyväksy tupakoivien tarpeita, siksi koska he ovat omanapatuijottavia.
« Viimeksi muokattu: 12.02.11 - klo:19:09 kirjoittanut Bebeto »