Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 233777 kertaa)

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2835 : 10.04.17 - klo:11:23 »
Kuntavaalit tuli ja meni, niistä tarkempaa analyysia myöhemmin.

Persujen kannatus laski reilusti, mutta oma henkilökohtainen äänimääräni lähes 2,5 kertaistui, todellinen jytky. Paikka perussuomalaisten valtuustoryhmässä napsahti varavaltuutetun muodossa. Uskotoman, hieno ja upea tulos. Olen yllättänyt, ja kiitän nöyrästi kaikkia äänestäneitä joita olisi siis alustavassa laskennassa 190.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2836 : 10.04.17 - klo:19:29 »
Suuret onnittelut komeasta tuloksesta! Saako vielä sinutella? ::) Minunkin persuehdokas Kirkkonummella meni heittämällä läpi. Onhan se viisaampi kuin puolet muusta valtuustosta yhteensä, oikeesti. Ja vielä oman kylän poikii. Eikä ollenkaan autovihamielinen, vaan kohtuus, kohtuus. Siitä mä pidän, et tilaa kaikille.

Stadissa Villesössöttäjän uho pysähtyi onneksi kuin seinään. Kuin terroristin kuorma-auto Åhlénsin tavarataloon. Aika usein tullut käytyä siinäkin myymälässä. Janne (Miken kielellä Lahtari-Janne) pelasti Stadin pahimmalta mahdolliselta. Otti isosti melkein 30 000, reppana-Anni pienesti vähä vähemmän. Että ruskeiden ykköstykki saa noin säälittävän vähän, alle 9000 ääntä, oli vaalien iloisin tulos. Ja varmasti hyvä asia Stadille. Tosin, samaa juubaa ne loppupeleissä tööttää kumpikin, eroja ei meinaa löytyä edes suurennuslasilla niiden ohjelmista. Eikä varsinkaan käytännöstä, joka ratkaisee. Ehkä mikroskoopilla jotain pientä. Mutta en ole biologi enkä kemisti, olen potentiaalinen äänestäjä.

Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Heikki84

 • Forza Member
 • Viestejä: 1284
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2837 : 10.04.17 - klo:22:44 »
Persujen kannatus laski reilusti, mutta oma henkilökohtainen äänimääräni lähes 2,5 kertaistui, todellinen jytky. Paikka perussuomalaisten valtuustoryhmässä napsahti varavaltuutetun muodossa. Uskotoman, hieno ja upea tulos. Olen yllättänyt, ja kiitän nöyrästi kaikkia äänestäneitä joita olisi siis alustavassa laskennassa 190.

Onnittelut! Nyt sitten vain hiljalleen käynnistämään eduskuntavaali-kampanjaa  ;) Nehän saattaakin olla jo tuossa kulman takana, mene ja tiedä. Helsingin tulos ainakin antoi osviittaa siitä, että Halla-ahon kannatus on persujen sisällä suurta. Jännä nähdä mitä kesän ja syksyn aikana tapahtuu. Ennenaikaiset vaalit tietäisi persujen siirtymistä kyllä takaisin oppositioon. Vaihtoehtona lienee hallituksessa pysymisen lisäksi edelleen se, että Hallis puheenjohtajana persut jättää hallituksen ja siirtyvät lihomaan oppositioon ja KRP vai mikä se oli ja KD tulevat tilalle. Vaalitulos taitaa kuitenkin nyt hyödyttää Halla-ahoa enemmän kuin Terhoa vai miten Bebeto näet tilanteen?

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2838 : 11.04.17 - klo:12:51 »
Kiitos onnitteluista!

Vaalitulos satanee Halla-ahon laariin, mutta tilanne on kyllä suuri kysymysmerkki. Sen tiedän, että esimerkiksi Vantaalla - puolueen aktiivien osalta - Terholla on hieman suurempi kannatus. Helsingin vaalituloskaan ei mun mielestä paljoa kerro. Uskoisin, että ns. Halla-aholaiset äänesti vaaleissa Halla-ahoa. Sen sijaan Terholle sataa ääniä Stadissa kuntavaaleissa kaksikon ulkopuolelle menneiltä ääniltä ja niitä olikin sitten valtavasti. (Halla-aho 5641 ääntä, Terho 3333 ja muut 12719 eli miten ryhmä "muut" valitsee Halla-aho/Terho kaksikon välillä)

Lisäksi Halla-aholaisissa on huomattavasti enemmän sellaisia jotka ei puolueen jäseniä, ja vielä enemmän niitä jotka ei puoluekokoukseen tule.

Mutta voin olla väärässäkin.  ;D

« Viimeksi muokattu: 11.04.17 - klo:18:28 kirjoittanut Bebeto »

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2839 : 25.04.17 - klo:02:28 »
Täällä koko Kanaria juhlii Ranskan pressanvaalien ekan kierroksen tulosta. Vahvasti näyttää siltä, että Moskovan rahoittama ulkomaalainen agentti ja venäläinen vakooja Le Pen saa kirkkaasti turpaansa toisella kierroksella. Vapaa maailma saa ehkä vielä pienen jatkoajan? Kunnes valot sammutetaan.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Jim_Falls

 • Forza Member
 • Viestejä: 181
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2840 : 30.04.17 - klo:04:05 »
Onneksi kuulin Inter-matsin jatkoilta kotiuduttuani Radio Suomelta Alivaltiosihteerin Suomen viimeisen virallisen radio-ohjelman. Feat. mm. AC/DC, Neil Young (live), ja Nuha Sipilä. Kuunnelkaa, niin tiedätte virallisen totuuden, ja voitte poistaa radionne.
HJK-kannattajat Kaarela

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2841 : 15.08.17 - klo:19:19 »
Sohaisen kusiaispesään kun siltä tuntuu, osa 1.

Otsasuonet pullistui ja peräsuoli meinas karata ½ metriä väärään suuntaan luettuani Pravdan pari päivää sitten. Siinä kunniarikoksesta epäilty ei-kantasuomalainen Rashid (nimi muutettu) oli (nyttemmin jo) ex-vaimolleen sanonut, että miksi kävisin töissä, kun rahaa (työmarkkinatukea) saa helpomminkin. Hän käytti aikansa vieraisiin naisiin, pahoinpiteli ja uhkasi tappaa vaimonsa (joka nyt ei aivan uutinen ole suomalaistenkaan keskuudessa) ja nimitti vaimoaan huoraksi. Helppoa elämää, fattan luukku pelittää. Hyvää jatkoa vain tukien väärinkäytölle ja kaikille osapuolille! Vaimo asuu lapsien kanssa Espoossa ja ex-mies aivan naapurissa. Ja ex-vaimo elää pelossa edelleen.

Kun silloin 1990-luvulla meillä oli aivan pakonomainen tarve alkaa syleillä maailmaa ja väen väkisin ottaa pakolaisia ja kantaa kortemme kekoon, koska muutkin "oikeat länsimaat" tekevät niin ja senkin ymmärrän, niin mietin, miksi juuri kaikkein kummallisimmista maailmankolkista niitä piti raahata tänne? Silloin oli juuri käynnissä Jugoslavian hajoamissota ja balkanilaisia pakolaisia olisi ollut pilvin pimein. Heistä suuri osa maallistuneita muslimeita, ortodokseja, kristittyjä, jne. Miksi valinta ei kohdistunut heihin? He olisivat eurooppalaisina sopeutuneet Suomeen miljoonia kertoja paremmin kuin ne, jotka sitten valittiin. Kuka noin tyhmän valinnan teki? Jokainen tietää, että punikkitantta, ex-presidentti Tarja Halonen on nimenomaan Suomi-Arabia ystävyysseuran huomattava vaikuttaja. Mutta presidentti vasta 2000 alkaen.

Vuosaari valittiin sitten vuoden lähiöksi (todennäköisesti punavihermafian masinoima leikkifeikki "äänestys"? Hyvää jatkoa ja kaikkea parasta vuosaarelaisille! Kävin tuossa eräänä päivänä Meri-Rastilan S-Marketissa ostamassa pullon hyvää, sitruunalla maustettua Rainbow-kivennäisvettä. Tämä siis kuuluisan Mogadishu Avenuen alkupäässä, kuten tiedätte. Oli hiljainen iltapäivä, kaupassa ehkä 25-30 asiakasta. Ihonväristä ja pukeutumisesta päätellen olin tasan ainoa kantasuomalainen asiakas kaupassa sillä hetkellä. Kassa sentään oli ainoa toinen vaaleampi. Virolainen sirmakka ja pirteä nainen. Euroilla sai kuitenkin maksaa. Ulostultuani tuli jotenkin omituinen, irrallinen, ulkopuolinen olo. Kuin olisin ulkomailla omassa maassani. Tunne oli epämiellyttävä. No en Vuosaareen enkä itään muutenkaan ole ihastunut, vaikka ihana luonto ja meri ja ulkoilumahdollisuudet. Niitä on lännempänäkin.

Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2842 : 17.08.17 - klo:20:57 »
Tänään Pravda ilahdutti, oikeasti. Kyse on persujen presidenttiehdokkaasta Laura Huhtasaaresta. Hänhän esitti heti aluksi, että "EU-jäsenyys ei ole Suomen etu." Perusteluita tullaan kysymään vielä monta kertaa, mutta niitä ei ole, ei ainuttakaan. Jos Suomi eroaisi EU:sta, olisimme samassa ryhmässä kuin Valko-Venäjä ja Ukraina. Se olisi Putinin märkä uni. Olisi hyvä vilkaista karttaakin välillä ennen kuin möläyttelee.

Omituista kyllä, viime joulukuussa Taloustutkimuksen teettämässä kyselyssä hämmästyttävät 44 % persujen kannattajista luotti Putiniin. Muissa puolueissa häneen ei luottanut juuri kukaan. Toisen kyselyn perusteella (Turun yliopisto) vajaa kolmannes persuista luotti nettisivusto MV-lehteen. Sehän on vihaa, valheita ja Venäjän agendaa ajava sivusto, jota pyörittää venäläistaustainen Ilja Janitskin, jolla oli kansainvälinen etsintäkuulutus. Hänet saatiinkin kiinni Andorrassa. Sivuston näkyvä tukija on myös Johan Bäckman, joka käy Venäjän hybridisotaa Suomea vastaan.

MV-sivusto on myös tukenut ahkerasti Huhtasaaren poliittista uraa!!! Tämä ehkä jo kertoikin kaiken tärkeimmän.

Tässä saman päivän lehdessä oli myös riemastuttava artikkeli Pentti Linkolan, 84 v, elämäkerran julkaisusta. Hän tykittää:

"Halla-aholaisilta puuttuu monissa asioissa vähäinenkin valistus. Esim. presidenttiehdokas Laura Huhtasaari ei usko edes evoluutioon eikä tieteen tuloksiin. Sellaiselle ihmiselle ei pitäisi missään nimessä antaa suunvuoroa."

Ehdotan, että valitaan eräs Suomen tyhmimmistä ihmisistä eli Laura for president! Sit alkais tapahtua jotain ja ainakin itärajaa saatais siirrettyä takaisin Tornionjoelle. On tää aika tylsää ollutkin ja kesätkin kovin viileitä. Mutta sit lämpenis, ellei kesät, niin tunnelma nyt ainakin.

Voiko joku asiasta perillä oleva taho, esim. Bebeto kertoa, mistä johtuu persujen erityiset Moskovasympatiat? Tämä on aivan ainutlaatuista historiassa, pois lukien taistolaiset ja Kekkonen. Eikö puolueen nimestä jo pitäisi voida päätellä, että se ajaisi suomalaisten ja itsenäisyyden asiaa, mutta käytännössä pelaa todella härskisti Putinin ja itsenäisyyden menettämisen pussiin.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Heikki84

 • Forza Member
 • Viestejä: 1284
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2843 : 31.08.17 - klo:17:05 »
Silloin oli juuri käynnissä Jugoslavian hajoamissota ja balkanilaisia pakolaisia olisi ollut pilvin pimein. Heistä suuri osa maallistuneita muslimeita, ortodokseja, kristittyjä, jne. Miksi valinta ei kohdistunut heihin? He olisivat eurooppalaisina sopeutuneet Suomeen miljoonia kertoja paremmin kuin ne, jotka sitten valittiin. Kuka noin tyhmän valinnan teki?

Käsittääkseni siitä porukasta, joka Suomeen silloin tuli Balkanilta, on varsinkin Pohjanmaalla hyviä kokemuksia. Työllistyneet hyvin mm. maatalouden- ja raksafirmojen palvelukseen.

Muuten näin omasta mielestä "tolkun ihminen" ei taida uskaltaa sanoa maahanmuutosta mitään, ettei natsikortti ala heti heilumaan. :-\ Täytyy sen verran sanoa kuitenkin, kun tuli toissavuoden talvikausi vietettyä Australiassa, että en ole koskaan nähnyt missään paremmin hoidettua maahanmuuttopolitiikkaa. Se tosin perustuu kylmälle realismille ja itsekkäälle oman maan edun tavoittelulle, joka tietysti on suurena erona Eurooppaan verrattaessa. Samoin erona on se - että pilkälti valikoivan maahanmuuton seurauksena - Australian talous on kasvanut yhtäjaksoisesti 27 vuotta putkeen.

Voiko joku asiasta perillä oleva taho, esim. Bebeto kertoa, mistä johtuu persujen erityiset Moskovasympatiat?

Meillähän on ollut poliittisesti hyvinkin "viriili" kesä, joten ihan ensimmäisenä kiinnostaisi tietää, että onko Bebeto nykyään nuiva vai uuvatti? ::) Ja mitenkäs hajaannus kenttätyössä näkyy?

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2844 : 06.09.17 - klo:21:44 »
Bebeto ei ole uuvatti, smurffi eikä nuiva, vaan se ihan sama Bebeto kuin ennenkin - eli persu. Puolueissa puheenjohtajat valitaan kahden vuoden välein enkä ala sen mukaan vaihtelemaan puoluekantaani tai jäsenkirjaani. Kunnioitan myös demokraattisia päätöksiä, jäsenet on puhuneet - pulinat pois.

Olen ottanut linjan etten juurikaan kommentoi smurffeja, lokaa niiden niskaan tulee riittävästi ilman minun kommentteja. Jätän siten nämä Elot, Soinit ja kumppanit omaan arvoonsa. Eduskuntavaalit on jo puolentoista vuoden kuluttua, katsotaan mitä kansaa sanoo. Gallupit olleet mielenkiintoisia.

Ainakaan Vantaalla ei muutos ole kentällä näkynyt. 16 hengen valtuustoryhmästä kaksi perusti oman ryhmän. Tuollaisella miniryhmällä ei ole mitään vaikutusvaltaa.

Persujen Moskova-sympatioista en tiedä, Huhtasaari ainakin on kovasti Trumppia hehkuttanut. Putinia en ole huomannut mainittavan. Siitä olen valmis lyömään vetoa, että persujen ehdokas voittaa presidentinvaaleissa ainakin demarien ehdokkaan, kolmossija hyvin lähellä. Ja toki myös kokoomuksen ehdokkaan, koska heillä ei ole omaa ehdokasta.

MV-lehdestä täytyy todeta, että se ei ole persujen äänenkannattaja. Kyseinen julkaisu on ollut varsin persuvastainen, koska persut on kuulemma aivan liian suvaitsevaisia. Lehden porukalla on tästä syystä ihan oma puolueeksi pyrkivä porukka ja presidenttiehdokaskin.


Poissa Heikki84

 • Forza Member
 • Viestejä: 1284
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2845 : 07.09.17 - klo:12:30 »
Bebeto ei ole uuvatti, smurffi eikä nuiva, vaan se ihan sama Bebeto kuin ennenkin - eli persu. Puolueissa puheenjohtajat valitaan kahden vuoden välein enkä ala sen mukaan vaihtelemaan puoluekantaani tai jäsenkirjaani. Kunnioitan myös demokraattisia päätöksiä, jäsenet on puhuneet - pulinat pois.

Olen ottanut linjan etten juurikaan kommentoi smurffeja, lokaa niiden niskaan tulee riittävästi ilman minun kommentteja. Jätän siten nämä Elot, Soinit ja kumppanit omaan arvoonsa. Eduskuntavaalit on jo puolentoista vuoden kuluttua, katsotaan mitä kansaa sanoo. Gallupit olleet mielenkiintoisia.

 :ylos:

Täytyy kuitenkin sen verran sanoa, että esim. Paavo Väyrysen takinkäännöt alkavat tuntua varsin maltillisilta Soiniin verrattuna. ;D Tuskin kellekään edes vähän politiikkaa seuraavalle tuli yllätyksenä, että Halla-ahon kannatus kentällä on vahvaa, varsinkin kun Soinin johdolla Persut tekivät varsin erikoista politiikkaa hallituksessa. Seuraaviin eduskuntavaaleihin on vielä kotva aikaa ja jos Euroopassa/Suomessa ei tuota maahanmuuttopolitiikkaa oteta nyt hallintaan, niin ennustan, että Persut voivat hyvinkin palata taas uuden "jytkyn" kannatuslukemiin.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2846 : 07.09.17 - klo:21:17 »
Persujen Moskova-sympatioista en tiedä, Huhtasaari ainakin on kovasti Trumppia hehkuttanut. Putinia en ole huomannut mainittavan.

Siinähän se tulikin. Myös Putin käytti hybridisotaa saadakseen Trumpin presidentiksi - ja onnistuikin siinä. Ei tarvitse kysyä miksi. He tukevat myös Le Peniä ja kaikkia EU:n hajottajia, joka on nimenomaan Putinin tarkoitus. Pilkkoa demokraattiset oikeusvaltiot ja sen jälkeen vallitseekin pax sovietica.

Kysyn uudestaan: miksi EU-ero olisi Suomen etu, koska se johtaisi meidät automaattisesti Moskovan silmissä samaan ryhmään kuin Valko-Venäjä ja Ukraina, jotka eivät demokraattisten valtioiden viiteryhmään voi nykyeväillä päästä. Eli ei-oikeusvaltioita. Miksi rikkoa turvaverkot?

Trump ei usko ilmastonmuutokseen, Huhtasaari ei usko evoluutioteoriaan. Aika järkyttävän tyhmiä ihmisiä. Noilla ei pitäisi olla mitään puheenvuoroa missään asiassa, kuten Linkola sanoi.

Eli: Huhtasaari on oikeasti typerä tai sitten hän tarkoituksella pelaa Putinin pussiin. Kumpikaan vaihtoehto ei ole Suomen presidentille kovin edullista kansalaisten näkökulmasta. Trump sentään onnitteli Suomea 100-v itsenäisyyden johdosta tavatessaan Salen, Putin sen sijaan "unohti" onnitella. Kai sitä harmittaa, että noi on valuneet lännen leiriin.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2847 : 07.09.17 - klo:21:31 »
Trump ei usko ilmastonmuutokseen
Eikö? Se on kyllä käsittämätöntä, koska ilmasto on kaikkien tilastojen mukaan muuttunut kautta maailman historian. On ollut jääkausia, lämpenemisiä jne. Ilmaston muuttuminen on kai ihan luonnollista.

Vai olisiko kyse siitä, että Trump ei usko ihmisen vaikutukseen ilmaston muutoksessa? Siihen minäkin suhtaudun hyvin skeptisesti.

Oleellinen kysymys on siis missä määrin ihminen voi vaikuttaa ilmaston muutokseen. Voimmeko oikeasti pysäyttää lämpenemisen tai kylmenemisen, vaikuttaa niin että sillä olisi oikeasti jotain merkitystä? Vai onko tässä suuri rahastus menossa.

Trump sentään onnitteli Suomea 100-v itsenäisyyden johdosta tavatessaan Salen, Putin sen sijaan "unohti" onnitella. Kai sitä harmittaa, että noi on valuneet lännen leiriin.
Olen pommin varma, että onnittelut tulee vielä. Kunhan nyt se syntymäpäivä ensin tulee. Suomi on 99-vuotias, mutta jostain syystä kaikkialla juhlitaan Suomi 100 -juhlia. Eikös ne juhlat pitäisi alkaa vasta 6.12 ja jatkua siitä sitten vuoden?
« Viimeksi muokattu: 07.09.17 - klo:21:36 kirjoittanut Bebeto »

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2848 : 07.09.17 - klo:21:39 »
Kysyn uudestaan: miksi EU-ero olisi Suomen etu, koska se johtaisi meidät automaattisesti Moskovan silmissä samaan ryhmään kuin Valko-Venäjä ja Ukraina, jotka eivät demokraattisten valtioiden viiteryhmään voi nykyeväillä päästä. Eli ei-oikeusvaltioita. Miksi rikkoa turvaverkot?
Eikö esimerkiksi Islanti ole oikeusvaltio? Vain EU-jäsenet on oikeusvaltioita?

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2849 : 07.09.17 - klo:21:54 »
Ihan luonnollisestikin on ollut erilaisia kausia, kyllä. Mutta koskaan ennen ei ole ollut maapallolla tätä määrää ihmisiä, jotka pilaavat sitä ilmakehää omalla toiminnallaan. Kai nyt kannattaa yrittää tehdä jotain, ennen kuin maapallo muuttuu meille asumiskelvottomaksi. Tästä ei kyllä tieteen näkökulmasta ole pienintäkään epäselvyyttä, että ihminen on vaikuttanut siihen päästöillään. Jopa Kiinassa on herätty tähän, koska ilma on yksinkertaisesti jo niin huonoa, että sitä ei voi hengittää suurkaupungeissa ilman suojia.

Jos nyt pari astetta vielä keskilämpötila nousee, niin arvaa, mitä tekevät afrikkalaiset, aasialaiset ym.? Ne lähtevät henkensä edestä karkuun kuivuutta, veden puutetta ja elinkelvottomuutta. Arvaa mihin? No esim. sinne Myyrmäkeen, Martinlaaksoon jne. Eikö teillä tosiaan ole vielä tarpeeksi mamuja ennestään?

Ja rahastusta tapahtuu aina, joka käänteessä, se on varma. Siksi ei ainakaan vihreitä kannata äänestää missään tapauksessa. Ne hallitsevat kusetuksen täysin. Mutta minä en äänestä enää koskaan ketään. Mua on kusetettu jo joka taholta tarpeeksi. Riitti. Salea voin ehkä äänestää pressanvaaleissa mut sit saa olla.

 
Things could be worse, Klubi could be Honka!