Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 234314 kertaa)

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2865 : 08.01.18 - klo:14:33 »
No mikset sitten äänestä? Minä taidan äänestää häntä. Minäkin luin tuon Nissen jutun. On hienoa, että osaa myöntää virheensä, ottaa opiksi ja katua menneisyyttään. Moni ei sitä ole vieläkään tehnyt. Nissen kannanotot olivat nimenomaan raikas tuulahdus tähän tunkkaiseen daa daa -lätinään. Tosin Salenkin mielestä Suomen kannattaa välittömästi liittyä Natoon, jos tietyt edellytykset täyttyvät. Pahimmassa tapauksessa niitä ei tarvitse kauan odottaa. Nisse on tietty vielä vanhempi kuin Sale, jo 72 v. Mutta monet entiset taistolaiset elävät varsin vanhoiksi ja jopa kuolevat siinä ainoassa oikeassa uskossaan, Moskovan hyödyllisinä idiootteina.

Mitä sitten tapahtuisi, jos länsimaat tekisivät samaa kuin Venäjä, eli järjestäisivät ennennäkemättömän megaluokan häirintäoperaation Venäjän pressanvaalien alla? Ei tietenkään mitään. Kaikki ei-diktaattorille annetut äänet hylättäisiin jonkin muotoseikan perusteella, koska pahikset saavat muuttaa sääntöjä kesken pelin, hyviksille se ei ole sallittua. Tässä juuri pahan valtti hyvää vastaan on. Mutta ei tämä ihan vierasta ole Suomessakaan, että sääntöjä "sopeutetaan" tai keksitään uusia, jos housut tutisee.. V. 1968 SDP:n ja Kokoomuksen ehdokas Olavi Honka olisi voinut aivan hyvin voittaa Tyrannin oikeissa vaaleissa. Avuksi tuli "noottikriisi", joka keksittiin hyvässä YYA-hengessä. Muistan tuon kuin eilisen päivän. Tyranni matkusti ryssiin, tapasi Hrustsovin ja tuli takaisin "pelastajana". Honka luopui ehdokkuudesta ja Tyranni valittiin murskavoitolla. Sitten Kekkosen valinta poikkeuslailla 1974 oli niin irvokas tapahtuma, että Pohjois-Koreakin olisi kateellinen. Herkkähipiäinen Tyranni ei edes vaivautunut vaaleihin, koska pelkäsi jotain. Eihän Putlerkaan pelkää mitään niin paljon kuin vapautta ja demokratiaa, siksi vastaehdokkaat pitää poistaa hyvissä ajoin.
« Viimeksi muokattu: 08.01.18 - klo:15:14 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2866 : 12.01.18 - klo:20:26 »
Ei "unohdettua kansaa" kiinnosta kovin vaikeat asiat saati faktat, kuten BKT, ulkomaankaupan tase, valtionvelka, inflaatio, ostovoima, kestävyysvajeet ja muut hepreat. Niillä niihin on turha vedota, joten fiksu vetoaa sen sijaan niiden tunteisiin. Niitä ei voi esittää talouden termein, mutta niihin voi vaikuttaa. Päästään mutu-tuntumaan ja silloin voi faktat heittää roskikseen ja antaa palaa, sydämen kyllyydestä.

Kuten äärimmäisen suosittu Putler selittää ongelmien syyksi kaiken muun ulkomaisen tuulesta temmatun viholliskuvan paitsi omat rikoksensa, samoin Suomessa tunteikas ja kansanomainen retoriikka kohtasi hedelmällisen maaperän, joka on aina ollut olemassa ja varmaan jatkossakin tulee olemaan, eihän se koskaan mihinkään katoa. Kuin taivaan lahjana Suomi pääsi EU:hun ja sehän sitten selittikin kaikki vanhat ja uudet ongelmat uudestaan ja vieläkin paremmin. Näin kuitenkin päästiin ministeriksi asti.

Tähän minäkin sanon "da da".

Valitettavasti näitä "Kyllä kansa tietää" ja timosoineja äänestäviä pösilöitä tulee olemaan jatkossakin, surullista mutta totta. Ajatteleminen kuluttaa energiaa, sehän ei ole kivaa, vaan on kliffempaa selata feisbuukkia ja nyökkäillä timosoinien ja perussuomalaisten kaltaisille typerille ja yksinkertaisille "missä EU, siellä ongelma" - hokemille ottamatta asioista itse selvää. Tai mennä massan mukana, kuten nyt Suomi-Finland Perkeleessä käsillä oleva sairas Sauli Niinistö-hysteria osoittaa. Kun c:a 80 % muistakin suamalaisista äänestää Sauli Niinistöä niin äänestänpä sitten minäkin, halleluja. Mitäs sitä turhaa ottamaan asioista selvää saati sitten ajattelemaan itse. Pärkkele.

Uusiseelantilainen James Flynn on erittäin tunnettu älykkyystutkija jonka mukaan on nimetty niin kutsuttu Flynnin ilmiö. Sillä viitataan kehitykseen jossa älykkyystestien tulosten keskiarvo paranee väestötasolla pitkällä aikavälillä. Näin on tapahtunut ainakin länsimaissa vuosikymmenestä toiseen mutta nyt kehitys on Pohjoismaissa kääntynyt päinvastaiseksi ja muuallakin Länsi-Euroopassa on merkkejä siitä, että Flynnin ilmiö on hyytymässä. Flynnin mukaan suamalaisten, kuten muidenkin pohjoismaalaisten älykkyysosamäärä, on ollut jatkuvassa laskussa vuoden 1995 jälkeen.

Tästähän ei hyvää seuraa. Putinien, trumpien, brexitien, laurahuhtasaarten, timosoinien ja perussuomalaisten jälkeen tulemme näkemään jatkossakin uusia putineita, trumpeja, brexitejä, laurahuhtasaaria, timosoineja ja perussuomalaisia. Demokratia ei välttämättä ole hyvä asia, kun "kyllä kansa tietää", "missä EU, siellä ongelma" - yksinkertainen ja tyhmä, kouluttamaton kansa päästetään vaaliuurnille.
« Viimeksi muokattu: 12.01.18 - klo:20:29 kirjoittanut mike--2000-- »
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2867 : 13.01.18 - klo:17:50 »
Kun c:a 80 % muistakin suamalaisista äänestää Sauli Niinistöä niin äänestänpä sitten minäkin, halleluja. Mitäs sitä turhaa ottamaan asioista selvää saati sitten ajattelemaan itse. Pärkkele.

Flynnin mukaan suamalaisten, kuten muidenkin pohjoismaalaisten älykkyysosamäärä, on ollut jatkuvassa laskussa vuoden 1995 jälkeen.

Nyt menit hirtehishuumorin puolelle, mutta karnevalisoidaan nyt nämäkin vaalit, että jotain pilkettä on silmäkulmassa. Minä voisin profiililtani hyvinkin äänestää Salea, sinä et. Mutta minä äänestän Nisseä, joka on kauimpana Laura Huhtasaaresta. Äänestä säkin. Tai sit Haavistoa, joka on järkijätkä myös. Paitsi nuiva suhtautuminen ydinvoimaan. Suunnilleen karnevaalista (vai tragikomediasta) on kyse, kun hyvin epäsuosittu pääministeri Kipsilä yrittää saada Vanhasen kannatuksen nousuun "Keskustan puheenjohtajapäivillä" Helsingissä. Hih, onko kuolemansuudelma? Väykkä hakkaa Vanhasen mennen tullen, sekös niitä maalaisia pian harmittaa!

Älykkyysosamäärän lasku kai johtuu siitä, että lapsia tekee enää tyhmemmät. Ja ne, jotka juovat paljon maitoa. Eihän sitä muualla juoda kuin pohjoismaissa. Kai se tukkii koko ihmisen verisuonista aivoihin.

Mutta järkyttävin vaali on Palloliiton pj. vaali. Siellä on kellokkaana mm. vihreiden ex-pj, feministisössöttäjä ja kaikkien alojen erikoisasiantuntija Ville Niinistö. Onkohan se ikinä nähnyt jalkapalloa luonnossa? Eli siis pitänyt vaikka kädessään ja sitten yrittänyt potkaista sitä? Ei ehkä. Ei kai sillä mahiksia ole. Muut ehdolla ovat Mika Aaltonen ja Ari Lahti. Koska Suomen jalkapallosceneä hallitsevat miljoonasataprosenttisesti typerät landepaukut eikä ne, joiden pitäisi, tulee kuopiolainen Ari Lahti voittamaan vaalit. Tosin taitaa oikeasti ollakin paras vaihtoehto.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2868 : 14.01.18 - klo:15:57 »
Minä voisin profiililtani hyvinkin äänestää Salea, sinä et. Mutta minä äänestän Nisseä, joka on kauimpana Laura Huhtasaaresta. Äänestä säkin. Tai sit Haavistoa, joka on järkijätkä myös.

Ans kattoo ny, sanos tanperelainen tai turkulainen, en tiedä kumpi  ;D Ehkä äänestän, ehkä en. Äänestän mieluummin Riksdagsvaletissa 9. september Ruattissa. Niissä vaaleissa on sentään jotain panosta ja jännitystä. Varma asia on sen sijaan se, että Ruatti on kovaa vauhtia matkalla kohti Nato-jäsenyyttä. Kaikki merkit - ja gallupit - viittaavat siihen. Mä en todellakaan tiedä mitä Suami aikoo sitten tehdä. Yksin Naton ulkopuolella, samassa kastissa kuin Valko-Venäjä, Ukraina, Kazakstan ja Moldova ? Ja jotkut muut itäiset hylkiö"valtiot". Huhhuh.

Kyllähän Kekkonen on ihan varteenotettava vaihtoehto äänestää, jos vastassa toisella kierroksella sattuisi olemaan esim. Laura Huhtasaari. Kuvittelin, että kimma yrittää vaan esittää tyhmää nautaa tai sitten on äärimmäisen hyvä näyttelijä mutta vaikuttaa siltä, että Huhtasaari on ihan oikeasti helvetin dorka mimmi. Mutta joo, nyt mielestäni kukaan ei voi väittää, etteikö Suamen pressanvaaleissa olisi hyviä ehdokkaita, minunkin mielestäni Nils Torvalds ja Pekka Haavisto ovat hyviä ehdokkaita. Vailla sarvia ja hanpaita.

Ja hei, ihania laspia on syntynyt viime aikoina urheaan ja kylmään Pohjoiseemme  :thumbsup:. Tyttöjä ja poikia. Ties vaikka joskus olisivat tulevia HJK- tai Hammarby-tähtiä. (Äidin) maitoa juovat vielä nyt laspena, myöhemmin toivottavasti eivät. Joku roti sentään ruakavalioonkin. Ehkä siitä sitten skandinaavien älykkyysosamääräkin kääntyy taas nousuun. Hoppas det.

Palloliiton puheenjohtajavaaleista en sen sijaan tiedä yhtikäs mitään. En edes tiennyt sellaisen olevan. Mutta eikös Ari lahin nimi pitäisi skriivata lahi, eikös näin Forzan vierasreissudösässäkin olla joskus sovittu ? Niin. Nyyh. Pärrkkele.

Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2869 : 14.01.18 - klo:16:56 »
Kyllähän Kekkonen on ihan varteenotettava vaihtoehto äänestää, jos vastassa toisella kierroksella sattuisi olemaan esim. Laura Huhtasaari. Kuvittelin, että kimma yrittää vaan esittää tyhmää nautaa tai sitten on äärimmäisen hyvä näyttelijä mutta vaikuttaa siltä, että Huhtasaari on ihan oikeasti helvetin dorka mimmi.  Mutta eikös Ari lahin nimi pitäisi skriivata lahi, eikös näin Forzan vierasreissudösässäkin olla joskus sovittu ? Niin. Nyyh. Pärrkkele.

Mä oon kovasti yrittäny miettiä, mitä toi Loora meinaa. Ei ole selvinnyt vielä se. Hän uskoo luomiskertomukseen eikä evoluutioteoriaan. Häneltä pitäisikin kysyä myös, onko maapallo hänen mielestään pyöreä vai litteä? Vai ehkä neliskulmainen pallo? Voisi saada yllättävän vastauksen. Joka tapauksessa, hänen teemoillaan Suomi tyrkätään ehdoitta antautuneena Putinin syliin ja pääsisimme vihdoin osaksi neuvostokansojen iloista perheyhteisöä. Mikäs sen mukavampaa.

Ja kyllä, Ari Lahden nimi kai kuuluu kirjoittaa Ari lahi. Vaikka onkin Kuopiosta eikä lahista.

P.S. Uusimman mielipidemittauksen mukaan ruotsalaisista 43% tukee ja 37% vastustaa Natojäsenyyttä. Vielä viikko sitten luvut olivat 31 puolesta ja 44 vastaan. Kertoo Dagens Nyheter eli Nygens Daheter -lehti. Outoa, että viikossa noin suuri muutos. Mutta Suomessa ei pidä huolestua: pääministeri Sipsilän mukaan on "lyöty kättä päälle", että Ruotsi ei liity Natoon kertomatta Suomelle. Uskoo ken haluaa. Mitenkä sen EU:n kanssa meni? Ruotsi jätti hakemuksen ja Suomelle tuli hirveän kova kiire ehtiä siihen kelkkaan. No mut loppu hyvin kaikki hyvin. Suomalaisille varmaankin Varsovan liitto on parempi kuin Nato.
« Viimeksi muokattu: 14.01.18 - klo:18:05 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2870 : 20.01.18 - klo:14:45 »
Odotettu uutinen Länsiväylässä: "Liityntäliikenteen ongelmat voivat laskea asuntohintoja tietyillä Etelä-Espoon alueilla." Hienosti meni länsimetroprojekti, onnittelut! Ensin vuosikausia riideltiin, ostetaanko se vai ei ja kuka maksaa ja minkä verran. Sitten sitä vuosikausia väsättiin ja "pieniä" ongelmiakin oli, yllättäen. Koska säästääkin piti, tehtiin laiturit niin lyhyiksi, että pitkät metrot eivät mahdu niille, joten tynkäjunat ovat yliturvoksissa. Tämä särähti pahasti korvaan jo silloin kun päätettiin lyhyistä laitureista. Kuitenkin matkustajien kuljettaminen on metron ainoa funktio, ei sitä joulukuusen koristeeksi ostettu. Niitä olis saatu Tokmannilta paljon halvemmalla. Tämä taisi unohtua poliitikoilta.

Lyhyiden laitureiden itse ostettu ongelma on, että se piti kompensoida vuoroväliä tihentämällä. Enää ei voi tihentää, koska puuttuu vaunuja ja kuljettajia. Automaattimetro lienee jo haudattukin. Entäs sitten, kun metroa jo nyt kaivetaan Kökkeliin tai Kivenlahteen tms. asti ja jengiä pitäisi kuskata vieläkin paljon enemmän? Samat poliitikot, jotka ostivat tynkämetron, kosiskelevat äänestäjiä vaatimalla jo suoria bussilinjoja tai ainakin osaa niistä takaisin. Mutta metroa - kuten esim. jauhelihaakin - saa sen verran kuin maksaa. Huh huh, only in Finland!  :-\

Tarinan opetus on se, että köyhän ei kannata ostaa halpaa. Nyt luultiin, että saatiin Mersu Ladan hinnalla. Vaan ei yllättäen saatukaan. Mutta onneksi äänestäjän muisti on niin lyhyt, että kaikki samat poliitikot valitaan taas seuraavan kerran uudestaan.
« Viimeksi muokattu: 20.01.18 - klo:15:11 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2871 : 20.01.18 - klo:18:53 »
Yks vaali sentään saatiin valmiiksi. Pöllöliiton ylimääräinen liittokokous valitsi uudeksi pj:ksi investointipankkiiri ja mm. KuPS:n pj:n ja pääomistajan Ari lahin. Melko tiukkaa oli, lahi sai 52 ja Ville Niinistö 43 ääntä. Huomiota herätti, että 1 ääni hylättiin. Kokousedustajissa oli siis yksi luku- ja kirjoitustaidoton Suomen kansalainen, jota voi ihmetellä. Tai jos hän kirjoitti lappuun vaikka: Aku Ankka, Sauli Niinistö tai Aku Ankan auton rekisterinumeron 313? Erikoinen "protesti", olisi tyylikkäämmin jättänyt sitten tyhjän lapun. Mutta hellyttävää, vaikka naurettavaa. ;D
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Heikki84

 • Forza Member
 • Viestejä: 1284
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2872 : 23.01.18 - klo:19:01 »
Tarkoitus oli skipata pressan vaalit, mutta houkutus kävi liian suureksi, kun uusimmat kallupit lupaa jopa toista kierrosta ja niinhän se oli näihinkin ravikisoihin jätettävä oma tosite. Saas nähdä tuliko veikattua oikeaa hevosta. Vaan kyllä oli kopissa vaikea valinta, kun hyviä ehdokkaita oli niin paljon: mielikuvitusolentoon uskova nainen, Neuvostoliiton oma ikinuori ehdokas Keminmaalta, entinen lautakauppias, joka sivutoimenaan hoiti myös pääministerin virkaa jne. Vaikea valinta  :-\

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2873 : 23.01.18 - klo:19:18 »
No varmasti oli vaikea valinta kun kaikki ovat noin hyviä. Minäkin kävin Etelä-Haagan kirjastossa vetämässä jonkun viivan ku en taidakaan olla Kirkkonummella vaalipäivänä. Ja siksi, että minäkin uskon mielikuvitusolentoihin. Tottakai Joulupukki on olemassa. Jos joku asia on varma, silloin se on aivan varma! :ylos: Sanoi entinen mäkisotkakin.

Ai toinen kierros, jaa noh? Olishan siinä enemmän sirkushuvia, mutta turhaa rahankulua. Vaikka eihän me nyt nuukia olla, korkeintaan säästäväisiä. Ja sehän on aivan eri asia se. ;D
« Viimeksi muokattu: 23.01.18 - klo:19:34 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Heikki84

 • Forza Member
 • Viestejä: 1284
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2874 : 24.01.18 - klo:16:49 »
Ai toinen kierros, jaa noh? Olishan siinä enemmän sirkushuvia, mutta turhaa rahankulua.

Eikös sitä jo Rooman imperiumin aikana pitänyt politiikan lisäksi tarjota rahvaalle vähän sirkushuveja? ;D Nykyään en osaa tuota politiikkaa enää ottaa kuin viihteen kannalta, joten olisihan siinä kyllä sirkushuvia kerrakseen tarjolla, jos Niinistö joutuisi Väykän kanssa toisen kierroksen väittelyihin. Tulisi vähän Yle-verolle vastinetta. ;)

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2875 : 24.01.18 - klo:18:26 »
Tuli myös jo äänestettyä, edellisen kerran äänestin ennakkoon joskus 1990-luvulla. Jostain syystä olen tykännyt äänestää vasta vaalipäivänä, eikä ennakkoon äänestäminen tuntunut lainkaan niin "juhlalliselta".

No, ääneni saattaa ratkaista että toiselle kierrokselle mennään. Tulipahan kerrankin äänestettyä naista, tiedätte kyllä ketä.

Toinen kierros on kyllä valtiolle kallista sirkushuvia, mutta kaipa tuo on budjetoitu. Myös Paavolle toinen kierros voi olla taloudellinen haaste kun kampanjoinnin takana ei ole puolueen rahoitusta. Virallisesti ei toki Saulillakaan, mutta kyllä porvareilta ja Kokoomukselta rahaa riittää tukemiseen.

Siinä mulla onkin sitten miettimistä jos Sale ja Paavo on toisella kierroksella. Aikoinaan on tullut sanottua, että muutan maasta jos Paavosta tulee pressa - mutta en kyllä ole kokoomuslaistakaan äänestänyt kuin kerran elämässä. Kuusi vuotta sitten toisella kierroksella, kepulaista en vielä koskaan enkä missään.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2876 : 25.01.18 - klo:13:38 »
No pelkkää sirkushuviahan tämä onkin, koko politiikka. Yhdellä äänellä ei voi mihinkään vaikuttaa eli ei kannata äänestää, jos yhtään miettii asioita. Tosin Suomi on siitä erikoinen ja koko maailmassa melko harvinainen, että täällä äänet kai oikeasti lasketaan. Useimmissa maissa äänet on jo ennalta "laskettu" oikein. Jos toinen kierros tulee, voi Salen vastaehdokas olla esim. joko ylioppilas Haavisto tai "tohtori" Väyrynen. Koulutukselliset ääripäät, mielenkiintoista. Paatoksesta päätellen eräs ehdokas on opiskellut vain marxismi-senilismiä. Mutta Moskovan hyödyllisiä idiootteja meillä riittää aina, yllin kyllösesti. Ainakin kaksi naisehdokasta ja yksi miesehdokas kuuluvat niihin. Voi olla enempikin.

Sunnuntai-iltaa odotellessa voimmekin keskittyä vaikka töihin tai jalkapalloon. Tai vaikka saunomiseen. Täytyyhän jonkun pitää maata pystyssä. Ei tätä maata ole rakennettu millään maataloustukiaisilla, vaan ahkeralla ja määrätietoisella ryyppäämisellä! :tuoppi:
« Viimeksi muokattu: 25.01.18 - klo:13:58 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2877 : 26.01.18 - klo:17:46 »
Pitkästä aikaa katsoin eilen vaalikeskustelun alusta loppuun. Sen jälkeen muistinkin, miksi en ole yleensä jaksanut katsoa niitä. Kauheeta hosumista, pinnallisia raapaisuja ja taas nopeasti seuraavaan aiheeseen. Juuri kun jollain olisi ollut kiinnostavaa sanottavaa, juostiin eteenpäin. No mutta, parempaankin kai pystyisi.

Viikon päästä Teollisuusliitto, AKT (tietysti), rakennus- ja sähköliitto pitävät vuorokauden ommoo lommoo hallituksen aktiivimallia vastaan. Mutta eikö idean yksi isistä ollut juuri STTK:n Ralf Sund, sd.? Omituista, mutta tyypillistä meille. Pitäisivät samalla vähän pitemmän loman, että ehtis vaikka Etelän lämpöön. Se tekis hyvää jokaiselle. :)
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2878 : 27.01.18 - klo:22:01 »

No, ääneni saattaa ratkaista että toiselle kierrokselle mennään. Tulipahan kerrankin äänestettyä naista, tiedätte kyllä ketä.

Minäkin olen joskus muistaakseni äänestänyt naista, taisi olla Elisabeth Rehn. Mutta tämänkertaisia naisehdokkaita en olisi äänestänyt. He ovat jokainen Putlerin ja Neuvostoliiton toive-ehdokkaita. Yksi on jo ideologisesti Moskovan tyttö, toinen tyhmyyttään ei hoksaa maailman muuttuneen, ja kolmas haluaa irrottaa Suomen kaikista turvaverkoista ja antaa luisua Suuren ja Mahtavan syliin. Kaikkien näiden maatushkojen valinta tarkoittaisi ehdotonta antautumista Pahan valtaan. Putler ei jättäisi käyttämättä tilannetta hyväkseen, välittömästi.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8622
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2879 : 30.01.18 - klo:16:45 »
Työttömyysluvut ovat jo pitkään olleet huolestuttavassa laskussa. Tilanteen korjaamiseksi Punakaarti laittaa perseet penkkiin perjantaina, ilmeisesti juhlistaakseen Punakapinan 100-vuotisjuhlia kunnon revanssihengessä! Tällä kertaa keksitty tekosyy on täysin poikkeuksellinen ja mitätön. Eduskunta eli Suomen kansa on päättänyt laista eli työttömien aktiivimallista, joka on jo voimassa. Muutokset ovat lähinnä kosmeettisia ja idea on lisäksi demarilähtöinen. Punakaartin radikaalisiipi, etunenässä SAK ja AKT, eivät ole koskaan tähän asti tulleet tunnetuiksi työttömien etujen ajamisesta, ainoastaan omien jäsentensä. Homma haisee, oikeastaan löyhkää.

Toivotaan kovasti, että lakko iskee kipeästi ja pitkäkestoisesti esim. Suomen satamiin. Ehkä moni ulkomainen yritys reitittää toimituksensa jatkossa jotain muuta kautta, johon voi luottaa enemmän. Esim. Pietarissa ei juuri lakkoilla. Tai voi tulla kuula kalloon. Mutta Suomen Punakaarti luulee, että sillä on valitusoikeus Eduskunnan päätöksiin. Eduskunnan ovat valinneet kaikki suomalaiset, punaiset ja valkoiset. Vai pitäisikö sitten asioista äänestää huutoäänestyksellä Hakaniemen torilla? Se on tosin kyllä remontissa, joten ehkä sitte Senaatintorilla. Suositun kansanvillitsijän pääministeri Juhani Kipsilän ikkunan alla?

Mutta kaikesta huolimatta: toivon lakkolaisille oikein hyvää pidennettyä viikonloppua. Johan noista joulu- ja muista vapaista olikin aikaa ja pääsiäinenkin vasta maaliskuun lopussa. Olisitte nyt samalla kertaa pitempäänkin vapaalla, vaikka pari kuukautta noin aluksi. Ehkä kaikilla ei sitten enää ole työpaikkaa, mihin palata. Mutta kyllä ne pankit aika hätäseen teidän velkaiset kämppänne pakkolunastaa ja pääsette kokeilemaan itse sitä työttömän aktiivimallia. No worries. :beer:
Things could be worse, Klubi could be Honka!