Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 230791 kertaa)

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8617
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2925 : 24.12.19 - klo:19:22 »
Ei voi muuta kuin nauraa. Veikkaan, että onnettomat Saksan ja Suomen vihreät vaikenevat asiasta kuollakseen, ei tainnutkaan olla niin fiksua Saksalta luopua ydinvoimasta. Voiko tosin vihreiltä mitään muuta odottaakaan. Tyhmiä ovat kansallisuudesta riippumatta.
Tässä oli jyrinää ja faktoja, asia on just eikä melkeen noin. Idiootti-Trump tosiaan teki ainoan odotettavissa olevan päätöksen eli langetti pakotteet ryssän kaasupillille. "Kaunis" peruste oli Euroopan kasvava riippuvuus ryssän energiasta eli panttivangiksi joutuminen. Vahvempi peruste - jota ei nyt häveliäästi niin alleviivattu - oli kuitenkin, että hän tietysti möisi mieluummin Euroopalle jenkkipaskaa kuin ryssänpaskaa. Silläkin saa ääniä kun pyrkii uudelle kaudelle maaliskuussa. Hyvä kuitenkin, että hanke on nyt seis toistaiseksi.

Oli suuri "ilo ja kunnia" seurata hankkeen etenemistä, varsinkin täällä rähmällään-Suomessa. Täällä ikään kuin leikiteltiin kuusen alla ja muka tärkeinä täristiin siitä, onko hanke ympäristöpoliitiinen, taloudellinen vai peräti poliittinen. Koko maailmahan tiesi etukäteen, mikä meidän kanta tulee olemaan. Luvat tuli että heilahti, koska hanke oli Suomen mielestä ainoastaan ympäristöpoliittinen eikä tietenkään, ei suinkaan poliittinen, mikä se nimenomaan mitä suurimmassa määrin on. Varmasti kymmeniätuhansia virkamiesten työtunteja eli veronmaksajien rahoja meni täysin Kankkulan kaivoon jo valmiiksi päätetyn asian takia. Kuinkakohan monta terveyskeskuslääkärin virkaa tällä maailman kalleimmalla teatteriesityksellä olisi perustettu, tai saatu jotain muuta hyvää? Mutta mitä Suomi ei tekisi Moskovan mieliksi? Eikö hävetä yhtään? Mutta ehkä suurin osa suomalaisista kuitenkin edelleen tykkää olla Moskovan peukalon alla. Eihän meidän tyhmien kannata alkaa mitään vaikeita asioita ajatella. Elämme oikein mielellämme Tukholma-syndroomassa tai Meksikon pikajunassa: tehdään niin kuin rosvot määräilee.

Sit jos se pilli valmistuu, sillä on kiva kiristää Eurooppaa. Jos ette ole kilttejä, joulupukki kiertää hanan pienemmälle tai kokonaan kiinni. Tosin Putlerin raunioittaman ryssän talouden aikana niillä ei olisi varaa siihen, mutta onhan se nähty, että Moskova tinkii mistä tahansa "suurvalta-asemaansa" osoittaakseen. Eikä Putlerkaan onneksi ikuisesti elä. Sen jälkeen voi tulla joku viisaampi, joka laittaa talouden kuntoon ja sit voikin kaasun hinta nousta, kun se ei ole enää ainoita tulonlähteitä.

Voi meitä, smör oss. :'( 
« Viimeksi muokattu: 24.12.19 - klo:19:58 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1140
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2926 : 01.01.20 - klo:16:32 »
TV-"yyytttisissa" (kuten me swedupellet ja muutenkin ruotsinkieliset sanomme) olikin karu muistutus ikävistä tapahtumista 20 vuoden takaa. Milleniumin vaihtuessa mukavanletkeä, jopa demokraatti Boris Jeltsin vaihtui Putleriin. Sama verinen diktaattori on nyt hallinnut talouskriisissä painiskelevaa ryssänmaata 20 vuotta! Uskomatonta. Useimmat tsaareistakaan ei noin kauan vallassa pysyneet, ottaen kuitenkin huomioon, että lääketiede ja dopingit ryssissäkään eivät olleet Romanovien aikana yhtä kehittyneitä kuin nykyään.

Summa summarum: things could be worse. Finland could be England - or Russia. Gott nytt år  :)!
 
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8617
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2927 : 01.01.20 - klo:19:59 »
Ai niinku: uutisia-nyheter, nyytisiä-oheter? Mutta jos suomalaiset olisivat alkaneet tohon hommaan, kaikki tietävät, että sille ei ikinä lupaa olisi annettu. Meidän tietyt piirit olisivat huutaneet kurkku suorana, että sitä Itämeren pohjaa ette ala ronkkimaan. Kas kun siellä on pohjasedimentteihin sitoutunut raskasmetalleja ja muita myrkkyjä, niin tulee taas silmättömiä silakoita niinku viimeks nähtiin. Mutta kun se on ryssien hanke, niin tottakai, tietysti. Ilman muuta. Kukaan ei puhunut niille sanaakaan silmättömistä silakoista.

Ja jos olisi puhunutkin, niin ryssät olis kuollu nauruun. Ai että tsuhnat (tyhmät, moukat) ovat huolissaan silakoistansa, hah hah. Ei kai edes ne ole niin tyhmiä, että söisivät silakoiden silmiä, me venäläiset syömme siitä vain parhaat palat. Kuinka suomalaiset voivatkin olla noin tsuhnia?

Me tsuhnat olemme aina niin symmetrisiä ulkopolitiikassamme. Ihan kaikkia kohdellaan tasan samoin. Paitsi toisille ei uskalleta huutaa asioista, joista toisille huudetaan pää punaisena. Gott nytt år!
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1140
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2928 : 11.01.20 - klo:20:18 »
Tänään taas "yyttisissa" on tullut todistettua mikä on wanhan, arvokkaan, viisaan sivilisaation ja valheelle, kiristykselle, korruptiolle ja rosvoudelle perustuvien yhteiskuntien ero. Jokainen tietysti Trumpia ja Huhtasaarta (jotka tietysti Juttuklubia lukevat) lukuunottamatta hiffaa, että viittaan matkustajakoneiden alasampumiseen. Iran miehekkäästi myönsi, että aiheuttivat idiootti-Trumpin sekoiluiden takia  matkustajakoneen alasampumisen vahingossa omalla maaperällään männäviikolla. Sen sijaan Lärppä-Putler trolliarmeijoineen yhä yrittää vielä 2020-luvullakin väittää, että eivät itse ampuneet Amsterdamista Kuala Lumpuriin matkalla ollutta matkustajakonetta alas Buk-ohjuksillaan Itä-Ukrainassa. Putskun valehteluissa ei tietenkään mitään uutta ole mutta pointti tässä onkin se, että nyt verrataan sivistyneen, ikivanhan sivilisaation ja korruptoituneen roskavaltion eroa, kuten päivän tapahtumat osoittavat. Mitenkään Iranin hallinnon muuta toimintaa puolustelematta.

Olisi toivottavaa, että yhdenkään länsimaan johtajat eivät tekisi yhteistyötä roistovaltio Venäjän kanssa. Derkkumummo Merkel on jo korttinsa paljastanut, onneksi ei kauan enää Saksaa johda. Siinähän yhdessä ihmettelevät Putlerin kanssa Itämeren pohjassa puolivalmiina lilluvaa Nord Stream 2-kaasuputkea idiootti-vihreiden kanssa. Putkea jota ehkä ei koskaan saada käyttöön.

Toivottavasti presidentti Kekkonen ei matkusta ryssiin katsomaan Venäjä-Suomi em-skabamatsia. Pärstänkiillotuksen lisäksi sieltä ei ole muuta odotettavissa kuin käskyjä ja määräyksiä YYA-henkeen Kremlistä ja muutama ihku selfie sinne matkaavilta suomalaisilta futisfaneilta. Tai siis "faneilta" jotka eivät tunne sanaa moraali. Tai se ei heitä yksinkertaisesti nappaa mikä onkin oikeastaan vieläkin huolestuttavampi juttu  :-\
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8617
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2929 : 13.10.20 - klo:18:51 »
No hejsan från Kyrkslätt!
 
Aika palata meille kaikille rakkaaseen aiheeseen. Kimmokkeen antoi aamukahvit syliin tipauttanut Kansallisen Sekoomuksen naurettava maskipopulismi. Kykypuolueella taitaa olla vitsit vähissä siellä oppositiossa, kun pitää jo omaan jalkaan ampua. Jos olisin Trump, palkkaisin välittömästi Petteri Urvon kampanjapäälliköksi. Donald Duckillakin alkaa olla vitsit vähissä. Tyhmät jenkit uskoo mitä paskaa vaan, mutta tosin aika moni suomalainenkin tekee niin.

Kohta on taas jotkut vaalit täälläkin, taisi olla kevväämmällä tai sit jonain muuna kauniina päivänä, mut kattellaan sanois Jaamanen. On monta hyvää syytä äänestää tai olla äänestämäti, You name it. Tässä muutamia.

Kokoomus: kiitos taksilaista ja koko elinkeinon tuhoamisesta. Haistakaa vittu. Ette ymmärrä mistään mitään. Minäkin hullu teitä äänestin kymmeniä vuosia ennen kuin tulin järkiini. Auf nie mehr Wiedersehen.

Maalaisliitto: kiitos taksilaista, Sipilästä ja erityisesti Berneristä. Haistakaa pitkä vittu. Toivon, että kohdallenne ei satu ikinä suomalaista taksikuskia. Opetelkaa somalin kieltä, arabiaa, turkkia tai edes jotain, jos haluatte perille. Mutta teidän kannatus on edelleen häkellyttävästi yli 10 %. Ei ymmärtää syytä, mutta suomalaiset vaan nyt on.

Perusvenäläiset: kiitti vitusti taksilaista ja 180 asteen takinkäännöstä. Mutta hyvin olette myyneet paskaa paketissa, noin viidennes suomalaisista äänestäisi Teitä. Kertoo jotain rankkaa ja todella vaarallista nykypäivän megatrendeistä täällä raukoilla rajoilla. Tiede on pelkkää paskaa, Darwinismi on out ja kreationismi on in. Voiko pahempaa painajaista edes kuvitella? Voi kyllä: eroon eurosta ja koko EU:sta. Ei voi käsittää, että tänne on syntynyt historian epäisänmaallisin ja turhin liike. Kaikki toiminta pelaa Moskovan pussiin, mutta eihän äänestäjät sitä ymmärrä. Kunhan kiilusilmäisesti halutaan kalifiksi kalifin paikalle. Faktoista ei kannata välittää, ne ei ole meidän juttu. Valeuutiset sen sijaan on kivoja, niillä saa huolella kusetettua rahvasta.

Sossut: vaaleanpunaiset kommarit eivät vieläkään ihan tarkkaan tiedä, kenen joukoissa seisovat tässä muuttuvassa ympäristössä. Ayyy-liikehän sen määrää, eikä kukaan Marin. Sitä miettiessä on parasta vain yrittää uskotella kansalle, että raha kasvaa rahapuussa, perunat perunapuussa ja makaronit makaronipensaissa. Mutta siltä varalta, jos teoria ei pidäkään paikkaansa, korotetaan varmuuden vuoksi veroja.

"Vihreät": tämä sekalainen seurakunta yritti aikoinaan päästä valtaan stalinisteina. Kun se epäonnistui, muutettiin taktiikkaa ja vaihdettiin tulokulmaa ja kas, nyt ollaan vallankahvassa "ympäristön" siivellä. Fillarikommunisteille tekisi hyvää mennä ensin opettamaan ympäristöasioita vaikka Kiinalle, Intialle, USA:lle jne. pahimmille saastuttajille. Mutta siihen ei riitä pokka eikä rehellisyys, ensin pitää tuhota oma pesä. Mutta laskunhan voi aina maksattaa veronmaksajilla. Valtaisan uskomaton kannatus, ainakin Töölön mummojen, Käpylän "taiteilijapiirien" ja Kallion hipstereiden keskuudessa. Ihan must cityihmisiksi itseään luulevien mielestä.

Kommarit: tämä muinaisjäänne muistuttaa meitä siitä ajasta, kun kaikki oli paremmin. YYA-hengessä vastustetaan länttä ja hävittäjähankintoja, rakastetaan itää ja Kremlin mystistä voimaa. Kyllä ne Teiniliiton ajat olivat ihanan punaisia ja aatteellisia, kertovat heidän vanhempansa perimätietona. Ainakin seksi oli vapaampaa.

RKP: vi är så liberala och frimodiga, että oksat pois! Tyhmemmät eivät ehkä hoksaa sitä, että olemme vapaamielisiä vain niissä asioissa, jotka meille passaa. Men i alla fall, huoraamme jatkossakin joka ikisessä hallituksessa, johon joku suostuu meidät ottamaan. Tack och god natt. Lapsena taikka nuorena äänestin tätäkin valhetta.

KD: nämä hyväntahtoiset ystävämme lukevat joka ilta Raamattua, mutta onkohan se kirja ollut väärin päin kädessä? Ainakin tulkinnat tuoksahtavat keskiaikaisilta, lievästi ilmaistuna. Abortti pois, homot ja lesbot uudelleenkasvatukseen jne. Kumpaa tuo porukka tuottaa enemmän, kristillistä lähimmäisenrakkautta ja hyväksyntää sellaisena ihmisenä kuin olet, vai ahdistusta siitä, että et sovi heidän muottiin? Kumpaa sen pitäisi tuottaa? Hihhuleitakin löytyy parin prosentin verran, tietysti. Päivi Räsänen: kuuntele vaikka Veikko Lavin biisiä: ota löysin rantein, älä jännitä, ota vastaan mitä tarjoo elämä.

Liike "Ai nyt vai?" Oli kiva kun trokasit Jokerit ja Pasilan pömpelin Putlerin kavereille. Ehkä sut joku kaunis päivä kutsutaan Kremliinkiin, kuka tietää? Noilla fyrkilla onkin varaa suojatyöpaikkaan Eduskunnassa pienellä palkalla. Kära och hjärtliga hälsningar dit till Sibbo, ha det så bra!

Tossa oli Teille monta hyvää syytä äänestää. Mä en enää näin wanhana jaksa osallistua, politiikka on nuorempien juttu. Sitä kun wanhettuu, niin samalla kyynistyy, vaikka ei edes haluaisi.  :-\Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1140
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2930 : 25.10.20 - klo:11:45 »
Hyvää analyysia Sepolta, minkä ihmeen takia muuten länkytetään, että jos et äänestä, et voi valittaa ? Minkä helvetin takia ei muka voisi ? Typerää on äänestää jotain edes vähiten huonoa itsekkäästä kusipäälaumasta joista kukaan ei ainakaan sinun etuasi aja. Vähän sama kuin menisi ruokakauppaan ostamaan tomaatteja ja huomaisi, että tomaattilajikkeista joka ikinen on mätä mutta kuitenkin ostaisi sen vähiten mädän, syömäkelvottoman paskan.

Nythän vähintäänkin 98 % suamalaisista valittaa koronasta ja vaikkapa ystävästämme Trumputista, vaikka tuskin ovat koronaeksperttejä tai äänestäneet USAn vaaleissa. Siitäpä pääsemmekin hyvin aasinsiltaa pitkin lähestyviin USAn pressanvaaleihin. Kahden mädän tomaatin väliltä hekin joutuvat valitsemaan, raukat. Ei ole Bidenkaan vakuuttanut, ei. Wanha seniili äijä joka kuitenkin ehkä on Trumpettia parempi vaihtoehto, tosin se ei kyllä paljon vaadikaan. Joka tapauksessa, vaaliyöksi kandee varata popcorneja ja limonaatia, voi tulla ihan viihdyttävä ääntenlasku jos ei Nukkumati tule. Kandee ehkä varata varastot runsaasti täyteen niitä poppareita ja kolaa, sillä vopite olla, että vaalitulos on lopulta selvä marraskuussa 2024.
Public enema # 1

Poissa TeeJii

 • Forza Member
 • Viestejä: 5033
  • HJK-kannattajat
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2931 : 26.10.20 - klo:14:37 »
Joka tapauksessa, vaaliyöksi kandee varata popcorneja ja limonaatia, voi tulla ihan viihdyttävä ääntenlasku jos ei Nukkumati tule. Kandee ehkä varata varastot runsaasti täyteen niitä poppareita ja kolaa, sillä vopite olla, että vaalitulos on lopulta selvä marraskuussa 2024.
En saatana ikinä uskonut, että minä tähän otsikkoon kirjottaisin, mutta mike--2000-- jos vaaliyöllä on mahdollista seurata edes jotakin kautta twatteria niin siellä voimme varmaankin taas lukea, että Biden on ostanut nämä vaalit ja kaikki ovat "Fake News"...
Ainoa kuka on fake news on Donald T(r)umputti...
Biden voittoon juurikin vaikka siksi, että DT näyttää jolakin mikä on tullut lehmän b-rapun kautta ja taisi "hiuksiin" (vitut ne mitään hiuksia ole....kasa pelkkää jäätynyttä spermaa) jäädä samasta paikasta myös niittyviskiä.
Täältä tähän!

HJK-kannattajat