Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 247158 kertaa)

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2925 : 24.12.19 - klo:19:22 »
Ei voi muuta kuin nauraa. Veikkaan, että onnettomat Saksan ja Suomen vihreät vaikenevat asiasta kuollakseen, ei tainnutkaan olla niin fiksua Saksalta luopua ydinvoimasta. Voiko tosin vihreiltä mitään muuta odottaakaan. Tyhmiä ovat kansallisuudesta riippumatta.
Tässä oli jyrinää ja faktoja, asia on just eikä melkeen noin. Idiootti-Trump tosiaan teki ainoan odotettavissa olevan päätöksen eli langetti pakotteet ryssän kaasupillille. "Kaunis" peruste oli Euroopan kasvava riippuvuus ryssän energiasta eli panttivangiksi joutuminen. Vahvempi peruste - jota ei nyt häveliäästi niin alleviivattu - oli kuitenkin, että hän tietysti möisi mieluummin Euroopalle jenkkipaskaa kuin ryssänpaskaa. Silläkin saa ääniä kun pyrkii uudelle kaudelle maaliskuussa. Hyvä kuitenkin, että hanke on nyt seis toistaiseksi.

Oli suuri "ilo ja kunnia" seurata hankkeen etenemistä, varsinkin täällä rähmällään-Suomessa. Täällä ikään kuin leikiteltiin kuusen alla ja muka tärkeinä täristiin siitä, onko hanke ympäristöpoliitiinen, taloudellinen vai peräti poliittinen. Koko maailmahan tiesi etukäteen, mikä meidän kanta tulee olemaan. Luvat tuli että heilahti, koska hanke oli Suomen mielestä ainoastaan ympäristöpoliittinen eikä tietenkään, ei suinkaan poliittinen, mikä se nimenomaan mitä suurimmassa määrin on. Varmasti kymmeniätuhansia virkamiesten työtunteja eli veronmaksajien rahoja meni täysin Kankkulan kaivoon jo valmiiksi päätetyn asian takia. Kuinkakohan monta terveyskeskuslääkärin virkaa tällä maailman kalleimmalla teatteriesityksellä olisi perustettu, tai saatu jotain muuta hyvää? Mutta mitä Suomi ei tekisi Moskovan mieliksi? Eikö hävetä yhtään? Mutta ehkä suurin osa suomalaisista kuitenkin edelleen tykkää olla Moskovan peukalon alla. Eihän meidän tyhmien kannata alkaa mitään vaikeita asioita ajatella. Elämme oikein mielellämme Tukholma-syndroomassa tai Meksikon pikajunassa: tehdään niin kuin rosvot määräilee.

Sit jos se pilli valmistuu, sillä on kiva kiristää Eurooppaa. Jos ette ole kilttejä, joulupukki kiertää hanan pienemmälle tai kokonaan kiinni. Tosin Putlerin raunioittaman ryssän talouden aikana niillä ei olisi varaa siihen, mutta onhan se nähty, että Moskova tinkii mistä tahansa "suurvalta-asemaansa" osoittaakseen. Eikä Putlerkaan onneksi ikuisesti elä. Sen jälkeen voi tulla joku viisaampi, joka laittaa talouden kuntoon ja sit voikin kaasun hinta nousta, kun se ei ole enää ainoita tulonlähteitä.

Voi meitä, smör oss. :'( 
« Viimeksi muokattu: 24.12.19 - klo:19:58 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2926 : 01.01.20 - klo:16:32 »
TV-"yyytttisissa" (kuten me swedupellet ja muutenkin ruotsinkieliset sanomme) olikin karu muistutus ikävistä tapahtumista 20 vuoden takaa. Milleniumin vaihtuessa mukavanletkeä, jopa demokraatti Boris Jeltsin vaihtui Putleriin. Sama verinen diktaattori on nyt hallinnut talouskriisissä painiskelevaa ryssänmaata 20 vuotta! Uskomatonta. Useimmat tsaareistakaan ei noin kauan vallassa pysyneet, ottaen kuitenkin huomioon, että lääketiede ja dopingit ryssissäkään eivät olleet Romanovien aikana yhtä kehittyneitä kuin nykyään.

Summa summarum: things could be worse. Finland could be England - or Russia. Gott nytt år  :)!
 
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2927 : 01.01.20 - klo:19:59 »
Ai niinku: uutisia-nyheter, nyytisiä-oheter? Mutta jos suomalaiset olisivat alkaneet tohon hommaan, kaikki tietävät, että sille ei ikinä lupaa olisi annettu. Meidän tietyt piirit olisivat huutaneet kurkku suorana, että sitä Itämeren pohjaa ette ala ronkkimaan. Kas kun siellä on pohjasedimentteihin sitoutunut raskasmetalleja ja muita myrkkyjä, niin tulee taas silmättömiä silakoita niinku viimeks nähtiin. Mutta kun se on ryssien hanke, niin tottakai, tietysti. Ilman muuta. Kukaan ei puhunut niille sanaakaan silmättömistä silakoista.

Ja jos olisi puhunutkin, niin ryssät olis kuollu nauruun. Ai että tsuhnat (tyhmät, moukat) ovat huolissaan silakoistansa, hah hah. Ei kai edes ne ole niin tyhmiä, että söisivät silakoiden silmiä, me venäläiset syömme siitä vain parhaat palat. Kuinka suomalaiset voivatkin olla noin tsuhnia?

Me tsuhnat olemme aina niin symmetrisiä ulkopolitiikassamme. Ihan kaikkia kohdellaan tasan samoin. Paitsi toisille ei uskalleta huutaa asioista, joista toisille huudetaan pää punaisena. Gott nytt år!
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2928 : 11.01.20 - klo:20:18 »
Tänään taas "yyttisissa" on tullut todistettua mikä on wanhan, arvokkaan, viisaan sivilisaation ja valheelle, kiristykselle, korruptiolle ja rosvoudelle perustuvien yhteiskuntien ero. Jokainen tietysti Trumpia ja Huhtasaarta (jotka tietysti Juttuklubia lukevat) lukuunottamatta hiffaa, että viittaan matkustajakoneiden alasampumiseen. Iran miehekkäästi myönsi, että aiheuttivat idiootti-Trumpin sekoiluiden takia  matkustajakoneen alasampumisen vahingossa omalla maaperällään männäviikolla. Sen sijaan Lärppä-Putler trolliarmeijoineen yhä yrittää vielä 2020-luvullakin väittää, että eivät itse ampuneet Amsterdamista Kuala Lumpuriin matkalla ollutta matkustajakonetta alas Buk-ohjuksillaan Itä-Ukrainassa. Putskun valehteluissa ei tietenkään mitään uutta ole mutta pointti tässä onkin se, että nyt verrataan sivistyneen, ikivanhan sivilisaation ja korruptoituneen roskavaltion eroa, kuten päivän tapahtumat osoittavat. Mitenkään Iranin hallinnon muuta toimintaa puolustelematta.

Olisi toivottavaa, että yhdenkään länsimaan johtajat eivät tekisi yhteistyötä roistovaltio Venäjän kanssa. Derkkumummo Merkel on jo korttinsa paljastanut, onneksi ei kauan enää Saksaa johda. Siinähän yhdessä ihmettelevät Putlerin kanssa Itämeren pohjassa puolivalmiina lilluvaa Nord Stream 2-kaasuputkea idiootti-vihreiden kanssa. Putkea jota ehkä ei koskaan saada käyttöön.

Toivottavasti presidentti Kekkonen ei matkusta ryssiin katsomaan Venäjä-Suomi em-skabamatsia. Pärstänkiillotuksen lisäksi sieltä ei ole muuta odotettavissa kuin käskyjä ja määräyksiä YYA-henkeen Kremlistä ja muutama ihku selfie sinne matkaavilta suomalaisilta futisfaneilta. Tai siis "faneilta" jotka eivät tunne sanaa moraali. Tai se ei heitä yksinkertaisesti nappaa mikä onkin oikeastaan vieläkin huolestuttavampi juttu  :-\
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2929 : 13.10.20 - klo:18:51 »
No hejsan från Kyrkslätt!
 
Aika palata meille kaikille rakkaaseen aiheeseen. Kimmokkeen antoi aamukahvit syliin tipauttanut Kansallisen Sekoomuksen naurettava maskipopulismi. Kykypuolueella taitaa olla vitsit vähissä siellä oppositiossa, kun pitää jo omaan jalkaan ampua. Jos olisin Trump, palkkaisin välittömästi Petteri Urvon kampanjapäälliköksi. Donald Duckillakin alkaa olla vitsit vähissä. Tyhmät jenkit uskoo mitä paskaa vaan, mutta tosin aika moni suomalainenkin tekee niin.

Kohta on taas jotkut vaalit täälläkin, taisi olla kevväämmällä tai sit jonain muuna kauniina päivänä, mut kattellaan sanois Jaamanen. On monta hyvää syytä äänestää tai olla äänestämäti, You name it. Tässä muutamia.

Kokoomus: kiitos taksilaista ja koko elinkeinon tuhoamisesta. Haistakaa vittu. Ette ymmärrä mistään mitään. Minäkin hullu teitä äänestin kymmeniä vuosia ennen kuin tulin järkiini. Auf nie mehr Wiedersehen.

Maalaisliitto: kiitos taksilaista, Sipilästä ja erityisesti Berneristä. Haistakaa pitkä vittu. Toivon, että kohdallenne ei satu ikinä suomalaista taksikuskia. Opetelkaa somalin kieltä, arabiaa, turkkia tai edes jotain, jos haluatte perille. Mutta teidän kannatus on edelleen häkellyttävästi yli 10 %. Ei ymmärtää syytä, mutta suomalaiset vaan nyt on.

Perusvenäläiset: kiitti vitusti taksilaista ja 180 asteen takinkäännöstä. Mutta hyvin olette myyneet paskaa paketissa, noin viidennes suomalaisista äänestäisi Teitä. Kertoo jotain rankkaa ja todella vaarallista nykypäivän megatrendeistä täällä raukoilla rajoilla. Tiede on pelkkää paskaa, Darwinismi on out ja kreationismi on in. Voiko pahempaa painajaista edes kuvitella? Voi kyllä: eroon eurosta ja koko EU:sta. Ei voi käsittää, että tänne on syntynyt historian epäisänmaallisin ja turhin liike. Kaikki toiminta pelaa Moskovan pussiin, mutta eihän äänestäjät sitä ymmärrä. Kunhan kiilusilmäisesti halutaan kalifiksi kalifin paikalle. Faktoista ei kannata välittää, ne ei ole meidän juttu. Valeuutiset sen sijaan on kivoja, niillä saa huolella kusetettua rahvasta.

Sossut: vaaleanpunaiset kommarit eivät vieläkään ihan tarkkaan tiedä, kenen joukoissa seisovat tässä muuttuvassa ympäristössä. Ayyy-liikehän sen määrää, eikä kukaan Marin. Sitä miettiessä on parasta vain yrittää uskotella kansalle, että raha kasvaa rahapuussa, perunat perunapuussa ja makaronit makaronipensaissa. Mutta siltä varalta, jos teoria ei pidäkään paikkaansa, korotetaan varmuuden vuoksi veroja.

"Vihreät": tämä sekalainen seurakunta yritti aikoinaan päästä valtaan stalinisteina. Kun se epäonnistui, muutettiin taktiikkaa ja vaihdettiin tulokulmaa ja kas, nyt ollaan vallankahvassa "ympäristön" siivellä. Fillarikommunisteille tekisi hyvää mennä ensin opettamaan ympäristöasioita vaikka Kiinalle, Intialle, USA:lle jne. pahimmille saastuttajille. Mutta siihen ei riitä pokka eikä rehellisyys, ensin pitää tuhota oma pesä. Mutta laskunhan voi aina maksattaa veronmaksajilla. Valtaisan uskomaton kannatus, ainakin Töölön mummojen, Käpylän "taiteilijapiirien" ja Kallion hipstereiden keskuudessa. Ihan must cityihmisiksi itseään luulevien mielestä.

Kommarit: tämä muinaisjäänne muistuttaa meitä siitä ajasta, kun kaikki oli paremmin. YYA-hengessä vastustetaan länttä ja hävittäjähankintoja, rakastetaan itää ja Kremlin mystistä voimaa. Kyllä ne Teiniliiton ajat olivat ihanan punaisia ja aatteellisia, kertovat heidän vanhempansa perimätietona. Ainakin seksi oli vapaampaa.

RKP: vi är så liberala och frimodiga, että oksat pois! Tyhmemmät eivät ehkä hoksaa sitä, että olemme vapaamielisiä vain niissä asioissa, jotka meille passaa. Men i alla fall, huoraamme jatkossakin joka ikisessä hallituksessa, johon joku suostuu meidät ottamaan. Tack och god natt. Lapsena taikka nuorena äänestin tätäkin valhetta.

KD: nämä hyväntahtoiset ystävämme lukevat joka ilta Raamattua, mutta onkohan se kirja ollut väärin päin kädessä? Ainakin tulkinnat tuoksahtavat keskiaikaisilta, lievästi ilmaistuna. Abortti pois, homot ja lesbot uudelleenkasvatukseen jne. Kumpaa tuo porukka tuottaa enemmän, kristillistä lähimmäisenrakkautta ja hyväksyntää sellaisena ihmisenä kuin olet, vai ahdistusta siitä, että et sovi heidän muottiin? Kumpaa sen pitäisi tuottaa? Hihhuleitakin löytyy parin prosentin verran, tietysti. Päivi Räsänen: kuuntele vaikka Veikko Lavin biisiä: ota löysin rantein, älä jännitä, ota vastaan mitä tarjoo elämä.

Liike "Ai nyt vai?" Oli kiva kun trokasit Jokerit ja Pasilan pömpelin Putlerin kavereille. Ehkä sut joku kaunis päivä kutsutaan Kremliinkiin, kuka tietää? Noilla fyrkilla onkin varaa suojatyöpaikkaan Eduskunnassa pienellä palkalla. Kära och hjärtliga hälsningar dit till Sibbo, ha det så bra!

Tossa oli Teille monta hyvää syytä äänestää. Mä en enää näin wanhana jaksa osallistua, politiikka on nuorempien juttu. Sitä kun wanhettuu, niin samalla kyynistyy, vaikka ei edes haluaisi.  :-\Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2930 : 25.10.20 - klo:11:45 »
Hyvää analyysia Sepolta, minkä ihmeen takia muuten länkytetään, että jos et äänestä, et voi valittaa ? Minkä helvetin takia ei muka voisi ? Typerää on äänestää jotain edes vähiten huonoa itsekkäästä kusipäälaumasta joista kukaan ei ainakaan sinun etuasi aja. Vähän sama kuin menisi ruokakauppaan ostamaan tomaatteja ja huomaisi, että tomaattilajikkeista joka ikinen on mätä mutta kuitenkin ostaisi sen vähiten mädän, syömäkelvottoman paskan.

Nythän vähintäänkin 98 % suamalaisista valittaa koronasta ja vaikkapa ystävästämme Trumputista, vaikka tuskin ovat koronaeksperttejä tai äänestäneet USAn vaaleissa. Siitäpä pääsemmekin hyvin aasinsiltaa pitkin lähestyviin USAn pressanvaaleihin. Kahden mädän tomaatin väliltä hekin joutuvat valitsemaan, raukat. Ei ole Bidenkaan vakuuttanut, ei. Wanha seniili äijä joka kuitenkin ehkä on Trumpettia parempi vaihtoehto, tosin se ei kyllä paljon vaadikaan. Joka tapauksessa, vaaliyöksi kandee varata popcorneja ja limonaatia, voi tulla ihan viihdyttävä ääntenlasku jos ei Nukkumati tule. Kandee ehkä varata varastot runsaasti täyteen niitä poppareita ja kolaa, sillä vopite olla, että vaalitulos on lopulta selvä marraskuussa 2024.
Public enema # 1

Poissa TeeJii

 • Forza Member
 • Viestejä: 5047
  • HJK-kannattajat
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2931 : 26.10.20 - klo:14:37 »
Joka tapauksessa, vaaliyöksi kandee varata popcorneja ja limonaatia, voi tulla ihan viihdyttävä ääntenlasku jos ei Nukkumati tule. Kandee ehkä varata varastot runsaasti täyteen niitä poppareita ja kolaa, sillä vopite olla, että vaalitulos on lopulta selvä marraskuussa 2024.
En saatana ikinä uskonut, että minä tähän otsikkoon kirjottaisin, mutta mike--2000-- jos vaaliyöllä on mahdollista seurata edes jotakin kautta twatteria niin siellä voimme varmaankin taas lukea, että Biden on ostanut nämä vaalit ja kaikki ovat "Fake News"...
Ainoa kuka on fake news on Donald T(r)umputti...
Biden voittoon juurikin vaikka siksi, että DT näyttää jolakin mikä on tullut lehmän b-rapun kautta ja taisi "hiuksiin" (vitut ne mitään hiuksia ole....kasa pelkkää jäätynyttä spermaa) jäädä samasta paikasta myös niittyviskiä.
Täältä tähän!

HJK-kannattajat

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2932 : 07.11.20 - klo:19:36 »
TeeJii puhui kauniisti ja oikeaa asiaa. On niin ihanaa seurata, kun kyykäärme kiemurtelee paskoissaan ja yrittää keksiä kaikkia absurdeja syitä. Nyt alkaa olla selvä, että Trump saa istua lopun ikänsä oikeudessa, kun syytesuoja poistuu. Hän varasti viime vaalit ryssien avulla, nyt ei kai ulkomaat päässeet sekaantumaan. Tai jos pääsivät, hyvä niin.

Aivan loistavaa tämä ryssien valtamedian eli Putlerin sätkynukkejen tilannearvio. Tämä, että ääniä lasketaan näin kauan, on heille aivan uutta ja osoittaa vain länsimaisen demokratian kriisiä. Heidän maassaan, kuten myös esim. Valko-Venäjällä, Pohjois-Koreassa jne. ei tarvitse laskea ääniä, kun on vain yksi ehdokas ja äänet on laskettu jo ennen vaaleja.

Onpas kummallisia noi tommoset maat, missä on useita ehdokkaita ja äänet jopa lasketaan, vaikka sit kestääkin hieman. Ei mitään järkeä. Käytännöllisempää on tietysti, että "äänillä" ei ole merkitystä ja turpa kiinni. Tai tulee kuula kalloon.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2933 : 07.11.20 - klo:22:32 »
Joo, onnittelut koko maailmalle! Conga rats! Tai ainakin onnittelut demokraattisille maille. Hieno juttu, eiks vaan?!

TeeJiihän on varsinainen ennustaja, politiikan asiantuntija. Sun pitäis skriivata useamminkin tänne. Hyvin osui ennustuksesi. Yks asia on varma: kuunnellaan 4th of July koko päivä TeeJiin kanssa Alice Cooperin biisiä I love America, tsiigataan korista ja NFL:ää ja dokataan Night trainiä. Kumpi käy liquor storessa  :D

Public enema # 1

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2934 : 08.11.20 - klo:17:38 »
Kuvitteleekohan muuten oranssi mölyapina että suomensukuisten äänestäjien Donald Duck-protestiäänet tarkoittavat häntä itseään  :-\. Onneksi heitä on kovin vähän, vaikka oranssi mölyapina kuinka Twitterissä vaatisi Donald Duck-äänet uudeenlaskettaviksi niin onneksi finskiäänestäjiä ei tuolla ole kuin täyttämään FC Hongan kotiareenan fanikatsomon puolikkaan. Korkeintaan.

Donald Trump, you're fired. Kvaak kvaak.
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2935 : 09.11.20 - klo:15:01 »
Kuvitteleekohan muuten oranssi mölyapina että suomensukuisten äänestäjien Donald Duck-protestiäänet tarkoittavat häntä itseään  :-\. Donald Trump, you're fired. Kvaak kvaak.

Tosiaan, on aika kummallisen värinen toi koko hemmo, onkohan se edes syntyperäinen amerikkalainen jota presidentiltä edellytetään? Hänhän kyseenalaisti Obaman syntyperän tosi ilkeästi aina. Tai sit sillä on joku sairaus. Voisiko absoluuttinen tyhmyys yhdessä megalomaanisen suuruudenhulluuden kanssa tuottaa tuollaisen erikoisen ihonvärin? Tämä menee jo lääketieteen puolelle, mutta hänhän onkin lähinnä lääketieteellinen ongelma. Nyt häntä tammikuun jälkeen odottavat loputtomat oikeudenkäynnit ja miljardivelat, tärisevät iltapäivälehdet. Hän tietää sen itsekin ja se tekee tappiosta vieläkin kivuliaampaa.

Ne muutamat amerikansuomalaiset - monet heistä kahden passin kansalaisia - jotka mitä tunnen, eivät ainakaan tätä "mulkkua" äänestäneet. Oli heillä muitakin, vielä värikkäämpiä ilmaisuja, mutta tässä siveellisessä ja kunniallisessa perhejulkaisussa ei kehtaa toistaa niitä. Pitäisikö Juttuklubiin perustaa K-18 -palsta, jossa voisi puhua asioista niiden oikeilla nimillä ilman pelkoa siittä (huom. tahallinen soinismi, tek. huom.) ettei saada jotain sosiaalitanttaa tai lapsiasiamiestä kimppuumme?

Mutta kyllä Trumpetismi ihan hyvin voi, yllättävän moni sitäkin äänesti. America first, kuului ontto valhe, joka kuulostaa hyvältä mutta ei ole kaikki siltä näyttää. Täsmälleen samaa tarkoittaa perusvenäläisten ulvonta "Suomi takaisin". Siis minne? Irti EU:sta, eurosta, kaikista Naton kumppanuuksista jne. Mihin johtaa se tie, sitä ei haluta kertoa. Kyllä se tie on Kremlin tie, jonne halutaan takaisin. Ei kerta kaikkiaan voi ymmärtää, miten suuri kannatus on Moskovan syliin palaamiselle. Näitä Putinin hyödyllisiä idiootteja on Puolassakin, Unkarissa varsinkin, Italiassa, lähes joka paikassa. Ei historiasta mitään olla opittu. Kunhan funtsitaan sitä, että halutaan valtaan tässä ja nyt, keinolla millä hyvänsä. Seuraukset voivat olla aika dramaattisia sitten.

Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2936 : 09.11.20 - klo:21:41 »
Trumpetismi todella voi hyvin. Viron sisäministeri Mart Helme eroaa, koska väitti USA:n vaaleja väärennetyiksi. "Syvä valtio" puuttui vaaleihin. Se mielipide ei saanut suurta kannatusta. Mikähän valtio tuo olisi voinut olla sitten, Suomiko? Venäjä on aina ollut tuon orangitangun suurin kannattaja, koska tietää sen olevan heikko johtaja, siis helppo saalis Venäjälle. Ja kyllä orangitangu onkin pelannut kaikki kortit käsistään vihollisten pussiin. Demokraateilla ei ole asiasta eikä Venäjästä harhakuvitelmia ollenkaan. Kaikkia muita maailman johtajia tämä oranssinvärinen Turun Pumpetti  on haukkunut ja pilkannut, paitsi ei koskaan Putleria. Miltäs toi näyttää, ei tarvitse edes kysyä. Ehkä Moskova maksaa hänen viulunsa ja velkansa, koska itse hän ei siihen pysty.

Mikähän "syvä valtio" tuo Viron nyt onneksi jo entisen sisäministerin mainitsema vaaleihinpuuttuja voisi sitten olla kun ei sitä maininnut? Voisiko se olla Färsaaret, Liechtenstein, Vatikaani, San Marino? Vai Kanariansaarten autonominen itsehallintoalue?
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2937 : 12.11.20 - klo:14:01 »
Päivän shokkiuutinen on toki Suomen futismaajoukkueen upea, jopa sensaatiomainen vierasvoitto Ranskasta 0-2. Lähes yhtä merkittävä uutinen toki on koronarokote jota ollaan jo pää märkänä tuomassa markkinoille. Mitäs ootte mieltä, oliko sattumaa vai "sattumaa" että uutinen rokotteesta lennahti maailmalle juuri sen jälkeen, kun oranssin mölyapinan vaalitappio varmistui  :). Kumma "yhteensattuma". Oli miten oli, tärkeintä oli Trumpetin tappio (samalla tappiota voi kutsua myös mm. Kremlin ja kaikkien muidenkin totalitaaristen hirviöhallitsijoiden tappioksi ja hyvä niin). Jonkin aikaa markkinoilla on ollutkin aina niin luotettavan, rauhantahtoisen ja ystävällismielisen Venäjän kehittämä Sputnik-rokote. Onko vapaaehtoisia kokeilemaan venäläisiä lääkkeitä ja rokotteita...  ;D? Tosin ehkä kaikkien kandeisi olla maltillisia myös THL:n metskaamien rokotteiden suhteen, kaikki muistanevat mitä kävi mm. monelle onnettomalle, kun tappelivat räntäsateessa siitä, kuka ehtii saamaan THL:n myrkkyspruitteja ensimmäisenä kroppaansa sikainfluenssakauden aikana. Narkolepsia tuli ja se onkin sellainen loppuelämän seuralainen jota ei toivoisi kenellekään, paitsi ehkä Putlerille. Harmi muuten sinänsä, kun THL:n "asiantuntijat" eivät tarjonneet myrkkyruiskeitaan Kremliin. Ehkä näitä uusiakin koronarokotteita kandeisi ekaksi kokeilla vaikka siellä  :-\.
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2938 : 14.11.20 - klo:19:31 »
Kreml ei ole vieläkään tunnustanut Venäjän kautta aikojen parhaan presidentin, Trumpapumpan tappiota. Venäjän vaalipäällikkö Ella Pamfilova sanoi, että odotamme virallisia tuloksia. Tuo ammattinimike on jo niin absurdi ja naurettava, että oli kyllä vuoden paras (tahaton) vitsi. Ihan kuin sanoisi: rehellinen poliitikko. Minäkin haluaisin olla Venäjän "vaalipäällikkö". Varmaan ihan hyvä liksa ja muut "työ"suhde-edut eikä mitään duunia ollenkaan. Ääntenlaskun kanssa ei ole ongelmia tuossa maassa, kun ne on "laskettu" jo etukäteen, kuten esim. Pohjois-Koreassa. Tuloskin valmistuu jo ennen vaaleja, kuten esim. Valko-Venäjällä. Jos tämä ei syystä tai toisesta passaa, saa kuulan kalloonsa vaikka Moskovan jollain sillalla tai pääsee nauttimaan seitsemän lajin aamiaisista vankileirillä.

Sitä paitsi, minusta toi Piteeni ei ole välttämättä edes niin seniili. Ikää tosin on jo, mutta maltillinen keskitien kulkija se on. Normaali, tavallinen täysjärkinen ihminen. Just tota tarvitaan neljän vuoden painajaisen jälkeen. Helvetin hyvä Suamen kaveri se ainakin on, jos historiaa tsuumailee ja sen vanhoja puheita kuuntelee. Kuten onnitteluja Suomen 100-v johdosta varapresidenttinä. Enkä mä ole kuullut sen änkyttävän missään puheessa vielä. Ja sillä nyt merkitystä olekaan asian kannalta. Kunhan nyt edes Amerikan merijalkaväestä muutama välttyisi koronalta, että saavat tammikuussa raahattua ton vikuroivan aasin vittuun Valkoisesta talosta vaikka sit käsiraudoissa.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa TeeJii

 • Forza Member
 • Viestejä: 5047
  • HJK-kannattajat
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2939 : 17.11.20 - klo:09:35 »
Odotin sunnuntaina yli 10 minuuttia niitä Bulgarilaisia taika temppuja joita (Jyri) Suksi lupasi jo tyyliin ensimmäisellä Latvian reissulla.....ja ne tulivat Temen ja Röllin muodossa, mutta Suksi ei varmaan sitä tarkoittanut...
HJK-kannattajat