Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 246689 kertaa)

Poissa Seppo_69

  • Kunniajäsen
  • Forza Member
  • Viestejä: 8624
  • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #2940 : 27.11.20 - klo:20:12 »
Aika harvoin politiikan saralta hyviä uutisia kuuluu, mutta nyt on aika montakin!

Amerikassa, kunhan toi vikuroiva aasi saadaan heivattua hiuksista vittuun, alkaa uusi aika. USA is back again! Ulkoministeriksi tulee Antony Blinken, joka on erittäin sitoutunut "normaaliin", eli yhteistyöhön ystävien kanssa. Toisin kuin Trump, joka hajotti rintamaa kaikin tavoin. Murskatappio perusvenäläisille, Laura Huhtasaarille ja muille populistihörhöille ja tiedettä ja historiaa halveksuville idiooteille.

Luodollakin on kovat paikat. Ei ole monta päivää enää neuvotella Ämpärikampauksen epätoivoisista kiristysyrityksistä, niin päästään eroon ikuisesta vastarannan kiiskestä. Se on suuri helpotus EU:lle, mutta megalomaaninen tappio Britannialle. Sikäläinen, peräti hallituksen rahoittama, mutta puolueeton tutkimuslaitos arvioi Britannian BKT:n supistuvan tänä vuonna 11 %. Pudotus on suurin sitten v. 1709! Tämä on vasta alkua, hyvät ystävät. Kunhan brexit alkaa, nähdään Luodolla vielä komeampia pudotuksia.

Eikä tässä kaikki: Skotlannin pääministeri Nicola Sturgeon haluaa uuden äänestyksen itsenäisyydestä. Jos ja kun tämä toteutuu, Ämpärikampaus jää historiaan suunnilleen yhtä kunnioitettuna "valtiomiehenä" kuin Slobodan Milosevic, joka halusi Suur-Serbian, mutta hajottikin Jugoslavian ja saikin vain pienen tynkävaltion.

Tynkä-Englanti, miltäs kuulostais? Voi jo alkaa totutella tuohon ajatukseen. Sitä saa mitä tilaa. Ja joskus kaupan päälle muutakin, jos ei ajattele enste. Pikku-Luoto, Tynkä-Luoto, pieni Luodon kappale keskellä kauneinta luontoa!  ;D
Things could be worse, Klubi could be Honka!