Kirjoittaja Aihe: Politiikkaa!  (Luettu 244432 kertaa)

Poissa Janne#1

 • Forza Member
 • Viestejä: 1592
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #705 : 07.07.11 - klo:15:52 »
Jalkapalloyhteiskunnan rakentaminen alkaa? RKP:n Stefan Wallin, Vihreiden Ville Niinistö, Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki ja Perussuomalaisten Timo Soini ovat jalkapallomiehiä. Suomen presidentiksi valitaan Palloliiton puheenjohtaja Sauli Niinistö?
Tuohon nimiketjuun voi vielä liittää mm. Veikkausliigan hallituksen puheenjohtajan, ex-kansanedustaja, ex-europarlamentaarikko jne. Lasse Lehtisen, joka pyrkii myös Suomen seuraavaksi pressaksi. Eduskunnassa olevien jalkapalloihmisten suuren määrän perusteella voisi luulla, että ollaan jalkapallomaassa.

Puhumattakaan vielä opetusministeri Gussesta.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #706 : 08.07.11 - klo:00:42 »
Sehän olis saanu fudut jo vt. puheenjohtajuudestakin, mutta Vantaan demareiden ja vihreiden äänillä sai vielä hetken jatkaa rimpuiluaan.
Tässä kohtaa, valitettavasti, perussuomalaisten poliitikkojen kokemattomuus tuli esille. Ryhmä hajosi, kun vanha SMP:läinen Kalle Ylimutka pääsi kuiskuttelemaan muutamien korvaan. Kaksi persua äänesti Peltomäkeä ja näin Jukka voitti vaalit 34-33. Surullista ja totta, mutta toisaalta voidaan kysyä saako edustaja/valtuutettu äänestää oman mielensä mukaan vai puolueen? Kumpi on loppujen lopuksi oikein?

Valinnasta voidaan syyttää ja on syytetty persuja. Täytyy kuitenkin muistaa, että oli siellä 32 muutakin jotka äänesti Peltomäkeä. Eli kuten Seppo kirjoitti niin vihreät ja demarit äänestivät koko puolueensa voimin "päin vittua". Jos niissä puolueissa olisi äänestetty "sydämen" mukaan niin mikä olisi ollut lopputulos?

Ja hauskaa tässä oli kuitenkin se, että kaupungin suurin puolue ei saanut kaupunginjohtajan virkaa. Ei ne olisi saaneet pääministerin paikkaakaan, mutta sen eteen oltiin Sekoomuksessa valmiita luopumaan kaikesta. Nyt meillä on Kokoomusjohtoinen hallitus ja hallitusohjelmaa kiittelivät palkansaajajärjestöt - EK haukkui sen pystyyn.  ;D

Eläköön, se on Suomi! Ja sitä mä rakastan!

Mä ehdotan, että politiikka käsketään pois politiikasta ja se jätetään Tuomiojan Ekille iltojensa nyherrykseksi. Jaa, sillä pitää kyllä kiirettä kun pitää vihata Amerikkaa ja länsimaita ja rakastaa Venäjää niin ahkerasti, mutta noh. Ja kaikki väärin äänestävät persut - varsinkin vantaalaiset - ohjataan takaisin pelloille hyödyllisempään käyttöön. Ja Peltomäelle määrätään 1500 vuotta yhdyskuntapalvelua perunapellolla. Ruokapalkka ja telttamajoitus. Juokseva vesi kesäisin. Talvisin saa hiihtää Vantaan kaupungin työsuhdesuksilla Myyrmäen uimahalliin käymään suihkussa kerran viikossa, silloin kun lapsia tai muita ihmisiä ei ole paikalla. Saunan käytöstä veloitetaan erikseen.

Ja Kataisen vasemmistohallitukselle toivotetaan - noh, miten sen nyt parhaalla tahdolla voisi ilmaista - hyvää kesää! ;D Kokoomushan on Suomen suurin ja kannatetuin työväenpuolue. Kyllä demareita nyt hatuttaa. Väärin kannatettu!
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Pekka#63

 • Forza Member
 • Viestejä: 2118
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #707 : 08.07.11 - klo:07:59 »
Gusse on tosiaan TPV:n mies. Demariryhmässä oli aikanaan jalkapallon piirissä olevia myös mm. Matti Saarinen Lohjalta. Myös Reijo Laitinen Jyväskylästä tuli usein bongattua ainakin JJK:n matseista. Uudenmaan piirissä vaikuttaa lisäksi mm. vasemmiston Kari Uotila. Nämä pari viime mainittua taisivat kyllä pudota eduskunnasta (?), mutta jalkapallopuolueella on edelleen vahva edustus parlamentissa.

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #709 : 29.07.11 - klo:01:44 »
Kaikki, jotka Suomen futisskenessä edes jotenkin mukana olivat vuosituhannen taitteessa ja sen jälkeen, tietävät aivan tarkkaan ministeri Arhinmäen patamustan menneisyyden. Hän kannatti Jokereita ja AIK:ta ja vihasi HJK:ta. Hänen ajatusmaailmansa vihan lietsomisen suhteen ei eroa ollenkaan Breivikin sairaasta ajattelusta. Voi olla, että jopa ylittää sen. Hän oli - ehkä vieläkin on - AIK:n kuuluisan Black Army:n jäsen. Tämä kannatus- eli rikollisporukka ei kaihda äärimmäisimpiäkään keinoja suhteessa vastapuolen kannattajiin. Ruotsissa moni on kuollut ja tulee kuolemaan näitten ryhmien välisissä puistotansseissa. "Tanssiinkutsu" olikin Arhinmäen erityisesti suosima termi, josta hän aina unelmoi Futisforumilla. Hän itse kutsui esim. lahtelaisia tanssiin Jäähallin parkkipaikalla höyläämätön kakkosnelonen kädessä parin kaverinsa kanssa. Taas kerran ehti karkuun ennen poliisin saapumista. Lahtelaisten bussissa oli sillä kertaa FCLK:n lisäksi myös Lahden Erotuomarikerhon jäseniä perheineen, jotka sanoivat olevan viimeinen kerta se. Siis tulla katsomaan jalkapalloa ja joutua väijytyksen uhriksi. Lahtelaisista kaikki eivät olleet ollenkaan Arhinmäkeä vähemmän kiinnostuneita "tansseista", pitää sanoa.

Itse parin muun forzalaisen kanssa jouduin myös ministeri Arhinmäen järjestämän väijytyksen uhriksi ja sain häneltä jopa turpaan vanhan Tik-Kokin kulmalla. Niin sai muutkin paikalla olleet forzalaiset. Vain siksi, että kannatimme rauhanomaisesti väärää joukkuetta. Vielä muistan hyvin, että ehdotin Paakalle, että mennään Essolle ja juodaan kahvit, miksi meidän pitäisi riidellä, mehän tykätään futiksesta. Ei auttanut, ministeri veti turpaan ja hänen kaksi muuta "tappajaa" hoiteli turpaan muita forzalaisia. Arhinmäki oli koonnut tasan tarkkaan Ruotsista apinoimansa mallin mukaan rinnalleen lauman roskaväkeä, pikkurikollisia ja muuta yhteiskunnan pohjasakkaa, joista kaikki eivät olleet aikaisemmin edes nähneet jalkapalloa, mutta se "tanssiinkutsu" ja äksöni kiinnosti paljon.

Olihan siinä sitten muitakin kutsuja, joita mä kutsuin "Pasilan kutsunnoiksi". Aina kun jotain sattui ja aika usein sattuikin niin kauan kuin FC Jokereita oli, joku soitti Pasilasta, että voisitko tulla katselemaan valokuvia jne. Poliisi kirjoitti lehteen vain, että "hän (Arhinmäki) järjestelee taustalla asioita, mutta on ollut tarpeeksi fiksu, että ei ole vielä itse jäänyt kiinni". Eräs poliisi, joka ei todellakaan ollut enää rivipoliisi Reijo Muurin tavoin, vaan jolla oli jotain oikeita natsojakin, sanoi, että Arhinmäki on jo kauan ollut Suojelupoliisin erityistarkkailussa ulkoparlamentaarisista yhteyksistään ja toiminnastaan.

Aina Arhinmäki selvisi niistä vihatoimistaan ja -kirjoituksistaan kuin koira veräjästä. Hän käytti roskaväkeä bulvaaninaan ja veti itse naruja taustalla, kuten kaikki tiesivät. Se tiedettiin kaikkialla futispiireissä.

Kysymys kuuluu: pitäisikö tuolta maailman epärehellisimmältä ja kaksinaamaisimmalta vihan lietsojalta vetää housut alas? Eikös ministereillä kuten siellä vankilassakin ole raitahousuja? Toisilla liituraidat, toisilla muut raidat.
« Viimeksi muokattu: 29.07.11 - klo:01:46 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #710 : 30.07.11 - klo:10:46 »
Myös Iltalehti kirjoittaa Paavon vihapuheista: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011073014128158_uu.shtml

Poissa Samba

 • Forza Member
 • Viestejä: 2312
 • Suomessa on vain yksi jalkapalloseura
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #711 : 30.07.11 - klo:12:53 »
Kysymys kuuluu: pitäisikö tuolta maailman epärehellisimmältä ja kaksinaamaisimmalta vihan lietsojalta vetää housut alas?
Pitää.
"Tarkoitushan on olla pelissä parempi, eli tehdä enemmän maaleja."

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #712 : 30.07.11 - klo:13:40 »
Kysymys kuuluu: pitäisikö tuolta maailman epärehellisimmältä ja kaksinaamaisimmalta vihan lietsojalta vetää housut alas?
Pitää.
Kansan kuuluu saada tietää totuus eikä sen kertomisessa ole mielestäni mitään pahaa.

Poissa matti

 • Forza Member
 • Viestejä: 34
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #713 : 30.07.11 - klo:20:40 »
Käännetäänkö tapauksen päätä 90 astetta vaakatasosta sivusuuntaan pystyaskselin suuntaan, ja katsotaan minkä väristä nestettä siltä valuu.
Veikkaan keltaista, kuin kusi ja sen ei pitäisi olla jalkapallokultuurin väri Suuomessa.

 

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #714 : 31.07.11 - klo:23:13 »
Kysymys kuuluu: pitäisikö tuolta maailman epärehellisimmältä ja kaksinaamaisimmalta vihan lietsojalta vetää housut alas?
Pitää.
Kansan kuuluu saada tietää totuus eikä sen kertomisessa ole mielestäni mitään pahaa.
Olen samaa mieltä. Poliitikot käyttävät muutenkin totuutta aika säästeliäästi, mutta kansan kuuluu saada tietää se. Oli sitten kaunista tai vähemmän kaunista. Kunhan se on totta.

Kerran istuimme pelin jälkeen kaunista kesäiltaa Toivonkadulla, Tik-Kokin terassilla. Nykyinen ministeri, silloinen vasemmistonuori Arhinmäki kyttäsi Urheilukadun kulman takana ja kun Joni K. lähti käväisemään pankkiautomaatilla, joka sijaitsi silloin William K:n kulmalla, Manskun ja Eino Leinon kadun kulmassa, Murheenkäki hyökkäsi Jonin päälle liikennevaloissa ja kaatoi tämän maahan ja alkoi pahoinpidellä tätä. Joni pääsi rimpuilemaan tuon hörhön alta jotenkin ulos ja meitä oli tulossa jo toistakymmentä äijää häntä auttamaan, niin Murheenkäki olikin se joka pääsi karkuun ja jäi huutelemaan meille törkeyksiä ja kostoa. Muistan ikuisesti hänen mulkosilmänsä, jotka tuijottivat meitä viinasta ja todennäköisesti vähän paremmistakin aineista sameina. Joni kertoi, että säikähti aika totaalisesti, kun satakiloinen sekoboltsi tulee varoittamatta takaa päälle. Tapauksella on todistajia varmaan parikymmentä, joten ministerin on turha unksuttaa (hänen itsensä foorumilla käyttämä termi) mitään vastaan.

Jossain vaiheessa tällä järjen jättiläisellä sitten joku lamppu syttyi kusipäässä ja hän alkoi itse olla vain taustalla järjestelemässä. Kuten se FCLK:n bussin kivittäminen, jonka hän varsin todennäköisesti suunnitteli, toteutus jätettiin muille. Kun lahilaisten bussi pysähtyi fc jokerit-lahi -matsin jälkeen Urheilukadun ja Nordenskiöldinkadun kulmaan, siitä kivitettiin kunnon musuilla useampi ikkuna ja seinä rikki. Kuinka ollakaan, aivan kuin sattumalta, Murheenkäki "osui" paikalle "muina miehinä" katselemaan tulosta. Olipas sekin "sattuma".

Ja kuten Klubin mestaruusjuhlat 2002, kun meitä vastaan tehtiin suunniteltu hyökkäys Tik-Kokiin. Aivan sattumalta Arhinmäen Moon-TV:stä tuttu tyhjäntoimittajapikkuveli Käkkis filmasi tapahtuman videolle. Aivan sattumalta Arhinmäki itse katseli tuota silmitöntä hyökkäystä parinkymmenen metrin päästä.

Vähän liian monta sattumaa on ministerille "sattunut", että niitä voisi pitää sattumina. Mutta jätetään niitä vielä varastoon. Joku viisas on sanonut, että koko pajazzoa ei pidä yhdellä kertaa tyhjentää.
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #715 : 09.08.11 - klo:20:13 »
Jokos se talouskriisi on saatu hoidettua kuten meille luvattiin? Vai montako miljardia pitää vielä lapioida rahaa kaatopaikalle, että asia on hoidettu?

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #716 : 10.08.11 - klo:00:29 »
Jatketaan ihanista demareista, nehän pelastaa tän kansan velanotolla. Maksetaan sit jos jaksetaan. Jos ei jakseta, Kreikan tie on meidän tie. Ne toivoo, et talouskasvu pitää pydessä niiden horjuvan korttitalon. Mut mitä jos tuleeki taantuma? ... voe helevettiläene tommosta hölömöläisten talouvenpittoo...
Ahneudella ei ole mitään rajaa. Tämä on moraalimme tänä päivänä.

Tosi ikävä lainata itseään, mutta ei toi näköjään tullut kenellekään muullekaan mieleen hallitusohjelmaa sondeeratessa. Jyrkillä oli aivan liian kova hinku pääministeriksi ja hinta siitä maksetaan, jos jaksetaan, mutta mieluummin joku muu maksaa kuin me. Kuka lie? Mä varoitin Sua Jyrki, mut et kuunnellu. Valtion budjetin kestävyysvajetta voideltiin vasemmiston mieliksi vain 2,5 mrd. eurolla, kun tarve olisi ollut ainakin kolminkertainen. Jos nyt taantuma iskisi, mitä ei kukaan toivo, saadaan sitten hakea säästöjä ja leikkauksia enemmän kuin mikään hallitus ikinä tätä ennen. Nykyinen sirpalehallitus ei sitä riitelyä kestäisi millään. Poliitikot antavat mieluummin laman tulla ja tappaa ihmiset kuin luopuisivat omastaan. Pahinta tilanteessa on se, että elvytysrahat ovat loppu edellisen, juuri vasta päättyneen taantuman perua ja uutta elvytysrahaa ei ole missään, korostan: ei missään. Tai ainakin sen hinta olisi tähtitieteellisen korkea.

Jutalla on korkealuokkaiset mahdollisuudet päästä Historian kirjoihin maailmanhistorian huonoimpana, flegmaattisimpana ja asiantuntemattomimpana Suomen valtiovarainministerinä. Alku ei paljon lupaa: kun tilanne on päällä, Jutta lomailee jossain. Mitä sitä turhia kommentoimaan, voihan jokainen lukea lehdistä samat asiat, että kusessa ollaan. Mä tuun sit nostamaan palkkaa taas kun lomiltani kerkiän. Mä oon vittu demari ja meille demareille kuuluu 300 päivää vuodesta vapaata täydellä palkalla, et vähä respektiä hei urvot!

Terv. Tyhmä ekonomi

Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #717 : 11.08.11 - klo:07:04 »
Aivan sattumalta Arhinmäki itse katseli tuota silmitöntä hyökkäystä parinkymmenen metrin päästä.

Vähän liian monta sattumaa on ministerille "sattunut", että niitä voisi pitää sattumina. Mutta jätetään niitä vielä varastoon. Joku viisas on sanonut, että koko pajazzoa ei pidä yhdellä kertaa tyhjentää.
Hmm, ministeri Arhinmäki on myös sattumalta nyt Lontoossa ja kertoo, että mellakoita on ollut muutaman sadan metrin päässä hänen hotelliltaan. Asiasta uutisoi Iltalehti otsikolla: "Ministeri keskellä mellakoita". Tällä kertaa kyseessä ehkä kuitenkin sattuma.  :D
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011081014183439_uu.shtml

Poissa keen

 • Forza Member
 • Viestejä: 321
 • Forza HJK!
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #718 : 11.08.11 - klo:18:23 »
Eikös Herra ministeri aina ole paikalla sattumalta?

Poissa JM-07

 • Forum Admin
 • Viestejä: 6861
 • My Lucky Number ** 7 **
Vs: Politiikkaa!
« Vastaus #719 : 11.08.11 - klo:19:47 »
Onko Pavella muuten Blacberrya?  :police:
# 7 * * Jere Sr * * Suomen parhaat syötöt, HJK 1999-2003