Kirjoittaja Aihe: Veikkausliiga 2014  (Luettu 20027 kertaa)

Poissa Hagish

  • Forza Member
  • Viestejä: 611
Vs: Veikkausliiga 2014
« Vastaus #210 : 17.12.14 - klo:19:15 »
"Suomen Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja uskoo, että FC Hongan tapauksesta löytyy myös iloinen puoli. FC Honka ei jatka Veikkausliigassa ensi kaudella."  ;D

http://yle.fi/urheilu/palloliiton_puheenjohtaja_hongan_tapauksesta_surullista/7695940?ref=leiki-urheilu

Poissa Bebeto

  • Forum Admin
  • Viestejä: 8136
Vs: Veikkausliiga 2014
« Vastaus #211 : 22.12.14 - klo:19:28 »
KTP nousee Veikkausliigaan, MYPAn liigapaikka TPS:lle?

Suomen Palloliiton liigalisenssikomitea on myöntänyt kaudeksi 2015 lisenssit Veikkausliigaan 11 seuralle. Liigan jättävän espoolaisen FC Hongan paikan Veikkausliigassa ottaa Ykkösessä toiseksi sijoittunut kotkalainen FC KTP.

- KTP on hakenut lisenssiä ja nyt se on seuralle myönnetty. KTP pelaa ensi kaudella liigassa, lisenssitoimikunnan puheenjohtaja Juha Laitinen vahvisti Yle Urheilulle.

Ilman liigalisenssiä jäi MYPA, jolla on tammikuun 8. päivään saakka aikaa täyttää tarvittavat kriteerit. Laitinen ei halunnut kommentoida, mitä lisenssin ehtoja MYPA ei pystynyt täyttämään.

Mikäli ehdot eivät määräaikaan mennessä täyty, kouvolalaisten paikan saa Turun Palloseura. Jos puolestaan TPS ei ota paikkaa vastaan, liiganousua tarjotaan Tampereen Ilvekselle.

- Kenelläkään ei ole taloudellisesti helppoa. Osa seuroista menestyy paremmin kuin toiset. Tässä ei ole varmaan yhtä yksittäistä lääkettä olemassa, Laitinen totesi.
http://yle.fi/urheilu/ktp_nousee_veikkausliigaan_mypan_liigapaikka_tpslle/7704451

Poissa rusoposkinen

  • Forza Member
  • Viestejä: 306
  • Forza HJK!
Vs: Veikkausliiga 2014
« Vastaus #212 : 09.01.15 - klo:13:21 »
Mutta jääkiekkoa sentään, useammallakin joukkueella! Ai niin, ei tietysti Vantaalla sitäkään. Myyrmäen PK:n olisi pitänyt klaarata kauden lopussa itselleen se kakkossija, jos sillä nyt sitten Kotkakin liigaan nousee. Tai jaa, TPS mainittiin myös jossain uutisessa: onko kellään oikeaa tietoa marssijärjestyksestä?
Kotka on etusijalla, mutta mikäli ei täytä liigalisenssin ehtoja niin seuraavana jonossa tulee TPS.

Toistan ja lainaan itseäni, mutta PK35:n viimeisten kierrosten puppelointi saattaa sapettaa jotakuta vielä entistäkin enemmän, kun nyt myös Mypalta evättiin oikeus pelata veikkauspalloa tulevana suvena. Ilves vei paikan, ei TPS. Ja PK:sta tuli joku Hongan organisaation manttelinperijä, jolla ei tainnut ihan riittäviä taloudellisia rahkeita nousuun ollakaan. "Niin se käy", totesi jo Vonnegut aikoinaan.