Kirjoittaja Aihe: Hienoja asioita  (Luettu 124243 kertaa)

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #780 : 26.08.13 - klo:20:11 »
Rillaajalla on oikea asenne.

Nuorena on vitsa väännettävä ja jos ei perhe, duuni, yms. -kuviot sotke elämää, niin eiku menox vaan ja ulkomaille ! Suosittelen muuten Napolia  ;). Ilmasto on siellä aina hyvä, talvella joutuu usein pitämään rotsia päällä mutta toisaalta vastenmielistä snögeä tai jäisiä kartsoja et näe enää koskaan. Futisjengihän siellä on maailman paras, vaikka El Matador, Jumalamme, lähtikin Pariisiin. Duunia Napolista kyllä saa mutta italian taito olisi kieltämättä suotava ja ns. pohjalta on aloitettava. Vielä ehtii oppimaan ;) Ihmiset ovat siellä yliystävällisiä etenkin suomalaiselle fanaattiselle futisfanille. Paikallista safkaa, futista ja elämänmenoa arvostetaan ja rakastetaan. Liikenteenkin kanssa oppii elämään, jalankulkijoista ja suojateistä välitetään, vaikkei aluksi siltä tunnukaan. Punaisilla liikennevaloilla ei ole mitään merkitystä. Paikallinen safka ja viini on imo. maailman parasta. Joitain alueita Napolissa on joissa ei kande kulkea edes päiväsaikaan mutta nekin paska-alueet oppii nopeasti. Isojen rahamäärien kanssa ei kande koskaan kulkea. Mutta sitä kaupunkia oppii rakastamaan nopeasti ja se rakkaus kestää loppuelämäsi, vaikka Suomeen palaisikin.

Ja saattaa se hh sieltä tarttua messiin  ;)

In bocca al lupo !
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #781 : 26.08.13 - klo:22:13 »
Rillaajalla on oikea asenne.
Ja saattaa se hh sieltä tarttua messiin  ;)
In bocca al lupo !
En tiedä, onko Rillaaja päässyt kauniin italian kielen opinnoissa kuinka pitkälle, mutta "in bocca al lupo" on suomeksi: suden suuhun.  Sitä ei pitäisi sekoittaa sanontaan "il buco del culo del mondo", joka taas on suomeksi "maailman peräreikä". Turkuahan sillä yleensä tarkoitetaan. Ja jos yhtä, oikein hyvää italialaista ruokaa tekee mieli, kannattaa tilata "osso buco", sanatarkasti käännettynä reikäluuta. Se on kuulkaa aika hyvveetä. Ja aina parempi, jos messiin tarttuu hh kuin hiv. :ylos:
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Heikki84

 • Forza Member
 • Viestejä: 1284
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #782 : 27.08.13 - klo:03:24 »
Kylla Australian lopputalvi/alkukevat tuntuu Suomen kesan voittavan aika kirkkaasti. Sopivat 27 astetta Brisbanessa ja Fosters viela sopivampaa. Lomalla on sitten kivaa! ;D

Poissa Rillaaja

 • Viestejä: 318
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #783 : 27.08.13 - klo:09:33 »
Menen slämsän ja junhon kanssa 2.11 joko arsenal-liverpool tai west ham aston villa  :ylos: 37e lennoille  ;D lähteekö vellu karhuherra tai joku muu messiin?

Harkinnassa on mut täytyy selvitellä raha-asiat ensin kuntoon ennen kun uskaltaa sitoutua.
Löyty tuolle päivälle sullekin ihan oma matsi ota suunnaksi Craven Cottage ja mene Fulham - Manchester United  :o

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #784 : 27.08.13 - klo:11:27 »
"in bocca al lupo" on suomeksi: suden suuhun.

Totta mutta oikeampi suomennos olisi kuitenkin "lykkyä tykö!". In bocca al lupo on erittäin yleinen onnentoivotus Italiassa. Aikoinaan esim. tentteihin mennessämme tuota toivotettiin toisillemme ja vastattiin: "crepi!" tai pidemmän kaavan mukaan: "crepi il lupo!". Huomattavaa on, että toivotukseen ei pidä koskaan vastata "grazie!". Se nimittäin tietää epäonnea ja kuulostaakin hölmöltä.

Italian kieli on hieno ja kaunis asia  :)
Public enema # 1

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #785 : 04.09.13 - klo:18:23 »
Suomi aloitti koriksen EM-skabat hienolla voitolla MM-kakkosesta Turkista.  :ylos:
« Viimeksi muokattu: 04.09.13 - klo:18:25 kirjoittanut Bebeto »

Poissa TeeJii

 • Forza Member
 • Viestejä: 5042
  • HJK-kannattajat
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #786 : 05.09.13 - klo:00:47 »
Peukutuksen paikka  :ylos:
Huomenna vastaan Ruotsi kello 15:30... YLE Fem televisioi... :thumbsup:
HJK-kannattajat

Poissa Hagish

 • Forza Member
 • Viestejä: 611
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #787 : 05.09.13 - klo:20:46 »
Ja voitti myös ruotsin tyylikkäästi.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #788 : 05.09.13 - klo:21:25 »
Ai siis ruotsi pienellä alkukirjaimella vai? Nyt taitaa mopo keulia hiukka. Oletan, että kirjoittaja ei kannata Pakko Ruotsia? ;D
Lisäksi niillä on kuningas ja niiden prinsessa on raskaana. Meillä on vain presidentti ja sillä on...no, raskasta. :-\
« Viimeksi muokattu: 05.09.13 - klo:21:30 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #789 : 09.09.13 - klo:19:41 »
Upeat esitykset koriksen EM-skaboissa jatkuvat. Suomi on nyt kaatanut Turkin, Venäjän, Ruotsin ja Kreikan! Jatkopelit alkavat torstaina.

Koripalloliiton toimitusjohtaja Vesa Wallden: "Susijengin tavoite on mitali, koska kaksi mitalia näistä EM-kisoista on epärealistinen tavoite."

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #790 : 13.10.13 - klo:16:05 »
Huomiijo! Höömiö!
Aurinkomatkat tarjoaa 50-v synttäritarjouksena esim. kaikista Kanarian matkoista tammikuun lähdöillä -200€. Hinnat alk. 1 vko 420, 2 vkoa 620. Nyt kaikki vanhat ja uudet Kanarian kävijät vähän lämmittelemään luitansa noilla hinnoilla! Itse otin kaverin kaa tammikuun kaksi viimeistä viikkoa perinteiseen Inglésiin. Varaukset tehtävä viim. 16.10 eli taitaa olla keskiviikon paikkeilla. Maaliskuun lähdöistä -150€. Tarjous koskee kaikkia kohteita, mutta max. 2 vkon matkoja. Nähään siellä ja väijytään futista! :beer:
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #791 : 16.10.13 - klo:17:33 »
Viesti numero 6000.  :tuoppi: :forza: :ylos: :beer: :D

Rakas JuttuKlubi,

Olet toiminut jo vuosikausien ajan kirjallisena kotinani. Olemme yhdessä jakaneet monien elämän alojen ilot ja surut. Kunniansa ovat saaneet kuulla niin Arkadianmäen kuin Palloliiton toimiston urpot. On juhlittu mestaruuksia, ilmoitauduttu ja feidattu vierasmatkoja. On tiedotettu, kommentoitu ja kritisoitu, jopa jauhettu paskaa. Joskus on tekstit loiskuneet yli äyräiden ja sen seurauksena on jopa alkolukkoakin taidettu haikalla.

Tuliko Turusta infoa FA-Cupin finaalin suhteen?
Kirjanpitosi mukaan yllä on minun viesti numero 1. Hieno avaus.  ;D (Noin kymmenkunta ensimmäistä viestä on kirjattu ajalle 01.01.70 03:00, mutta tämä ilmeisesti ensimmäinen)

Aivan ensimmäisten viestien joukossa on myös mainio analyysi kauden 2001 vierasmatkoista:
Itselleni on parhaiten jäänyt mieleen Vaasan eka reissu. Menomatkalla "Taas kansa täyttää..." -kappale harjoiteltiin lukemattomia kertoja spontaaniin päähänpiston jälkeen. Nythän laulu on jo itsestäänselvyys. Palumatkalla jäimme tosiaan Antin kanssa pois Kehä III:n kohdalla, josta kävelin hoippuen duuniin (n. 1.5km) ja pukuhuoneessa kahden tunnin unet kunnes italialainen työkaverini herätti sanoin: "Suomi spurgu, ylös, hyi mikä viinahaju." Työpäivä oli aika raskas, mutta koko päivän päässö soi em. kappale! Parman reissulta jäi myös valtavasti upeita muistoja. Niistä Timo jo kertoikin tärkeimmät. Lisäksi mainitsisin Suksen uskomattoman tavan selvitä Suomen kielellä tilanteesta kuin tilanteesta. Rovaniemeltä mieleen jäi Kimin kanssa laulettu Karaoke (Rööperiin -kappale), pelaajien pukuhuoneessa käynti (kysyttiin vessaa ja ohjasivat sinne!) ja Suomen leppoisimmat daifut. Ja se halvempi poronkäristys. Ensimmäinen Myllykosken reissukin oli OMASTA mielestäni historiallinen ja siksi ikimuistettava. Jos oli paljon hienoja reissuja niin Poria en halua edes muistella. Sakot on vieläkin maksamatta.
Sakot on maksettu, putkasta pelin seuraaminen maksoi 640 markkaa. (Seppo, Markku jne. Pahoittelen tuota vuosien takaista mokaa - Suomen kielellä)

Porin putkajutusta vielä analyysia:
Harvoin olen ollut Sepon kanssa samaa mieltä näistä nettikeskusteluista, mutta tuo putkassa pelin seuraaminen ei ole mitään herkkua ja lisäksi se on aika kallistakin. 640 markalla nimittäin ei herunut puoliaikaolutta, grillimakkaraa eikä tunnelmakaan ollut kovin häävi, vaikka HJK:n kannustushuutoja kuuluikin. Ei kyllä ollut mitään järkeä tehdä 10 tunnin reissua nähdäkseen pelistä vain alkuvihellyksen, mutta sitä sai mitä tilasi . "Musta tuntuu, että tästä ei tule hyvä reissu" - piti liaankin hyvin paikkansa. Satakunnan Kansa mainitsi putkaan joutuneet, mutta jatkoi kehumalla katsomossa hyvin käyttäytyneitä Forzalaisia värikkäästä ja upeasta kannustuksesta. Onnittelut.

Ammoisina aikoina tuli myös kritisoitua Forzaa kovastikin, oppositiosta oli helppo huudella.  ;D Myöhemmin sitten oli myös vastuunkannon aika hallituksessa ja puheenjohtajana.
Hienoa, että olet aikeissa liittyä Forzan jäseneksi. Se kannataakin tehdä ehdottomasti nyt eikä syksyllä. Mikäli alat harkita asiaa ja haluat käydä kokemassa katsomossa "ainoan oikean" Forza-tunnelman ja liityt ForzaHJK:hon vasta syksyllä menetät jäsenetuna HJK:n pelipaidan. Syksyllä alkaakin Bebeton suuri "Älä liity ForzaHJK:hon jäseneksi" -kamppanja.
Tuosta kampanjastani haluaisin lisätietoa. En muista tällaista.  8)

Jatketaan vanhojen kaivelua taas hetken kuluttua kun vuorossa on viesti numero 7000.
« Viimeksi muokattu: 16.10.13 - klo:18:41 kirjoittanut Bebeto »

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #792 : 16.10.13 - klo:20:47 »
Viesti numero 6000.  :tuoppi: :forza: :ylos: :beer: :D

Rakas JuttuKlubi,

Harvoin olen ollut Sepon kanssa samaa mieltä näistä nettikeskusteluista, mutta tuo putkassa pelin seuraaminen ei ole mitään herkkua ja lisäksi se on aika kallistakin. 640 markalla nimittäin ei herunut puoliaikaolutta, grillimakkaraa eikä tunnelmakaan ollut kovin häävi, vaikka HJK:n kannustushuutoja kuuluikin. Ei kyllä ollut mitään järkeä...
Ammoisina aikoina tuli myös kritisoitua Forzaa kovastikin, oppositiosta oli helppo huudella.  ;D Myöhemmin sitten oli myös vastuunkannon aika hallituksessa ja puheenjohtajana.

Jatketaan vanhojen kaivelua taas hetken kuluttua kun vuorossa on viesti numero 7000.
Hih! Nykyään me ollaan aika useinkin samaa mieltä. Niin se elämä ja Siperia opettaa meitä nuoria! Muistan sut aina ennen Forzaan liittymistäsi. Nimimerkki Mika Salo ja "Kovat piipussa."

Mulle tais tulla 7 donaa täyteen ihan huomaamatta. Ainoa, kuka vois kilpailla mun kanssa, olis JMO-7, ja toivomme hänen (ei siis sen) nopeaa paluuta tänne haastamaan meitä muita, iloissa ja suruissa. Hänelläkin on erinomaisen hyvä kynä.  :ylos:
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #793 : 21.10.13 - klo:20:35 »
Onnibus on voittanut tarjouskilpailussa lähes koko Jyväskylän paikallisliikenteen hoidon. Kaupunkia vuosia hallinnut Koivisto -yhtiöön kuulunut Jyväskylän Liikenne on ihmeissään.

Onnittelut jyväskyläläisille veronmaksajille, Onnibussille ja tietysti toimitusjohtaja Pekalle. Optioineen sopimus on yli sadan miljoonan euron arvoinen.

Toivottavasti saamme Onnibussit pian myös HSL -alueelle.

EDIT: Onnittelutekstiviestiin tuli vastaus Brysselistä, jossa Pekka on Onnibussin porukalla potkimassa renkaita.
« Viimeksi muokattu: 21.10.13 - klo:20:59 kirjoittanut Bebeto »

Poissa Tuomas

 • Puheenjohtaja
 • Forum Admin
 • Viestejä: 942
 • Forza HJK!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #794 : 22.10.13 - klo:08:24 »

Toivottavasti saamme Onnibussit pian myös HSL -alueelle.

Vielä toivottavampaa olisi, että alalle saataisiin vielä lisää toimijoita ja Onnibussillekin kilpailijoita, sillä Onnibussista on kasvamassa jo kohtalaisen iso firma markkinoilla. Hienoa, että Onnibus pääsi nyt myös paikallisliikenteeseen. Onnibus on ennakkoluuloton suomalainen kasvuyhtiö, joka kasvaa huimaa tahtia :ylos: