Kirjoittaja Aihe: Hienoja asioita  (Luettu 124653 kertaa)

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #1110 : 04.04.20 - klo:14:54 »
Ootte jätkät aika onnellisia silti, kun on fiude, ihan ilman (metsä)ratiotakin tai CD-pesää, tai tuhveroa, ihan miten vaan. Meitsillä on klitsussa 3 fillaria, yksi aika paskana (kunnostus bungais väh. 400 €), sitten talvitsygä, kera kunnon nastojen, sillä jyrää kyllä jäiselläkin kelillä juu. Tää nykyinenkin, paras näistä, kaipais kunnon pesää - eiku pesua - mutta ei noita nyt jaksa murehtia. Saakon tsygä pesää sitten kun tuhveron aika on.

Fillaroidessa ei kuunnella musaa mutta sen sijaan hengitetään paskaa ja myrkkyjä, toivottavasti ne tappavat edes virukset. Männäviikolla ainakin 90 % autoilijoista oli vielä nastat kehissä, puhtaita katuja rouhivat ilmaan statilaisten "iloksi", niitä sitten hengitellään työpäivän alkajaisiksi, piristää muuten kovasti. Muiden myrkkyjen lisäksi ilona ovat vielä katupöly, vaikka ei sitä sepeliä nyt Statissa olisi koko talvena tarvinnut mutta totta mooses sitäkin kylvettiin kaduille heti syyskuun lopulla, kun yöllä satoi pari räntäsadehiutaletta. Toki tää on jo jokavuotinen perinne, helpottaahan se nurmijärveläisiä, kun ei ole "hesalaiset viherpiipertäjät" autojen tiellä. Niin, nyyh.

Mutta sitten ilouutisia, hieno juttu: ämpärikampaus, Boris Johnson on myös saanut koronavitutuksen osakseen. Lontoossa fillarointi on aika cool juttu, lämpimät suosittelut muuten, sitähän ämpärikin harrastaa, ainakin propagandamielessä. Siellä onkin hyvät pyörätiet ja huipputapa liikkua ilman sysihidasta dösää ja tuubia. Muistakaa valot ! - ja tietty se vääränpuoleinen liikenne, tuota ei muuten ihan heti opi viikossa. Aina sitä tsiigaa ekaksi "väärälle" puolelle.
Public enema # 1

Poissa TeeJii

 • Forza Member
 • Viestejä: 5042
  • HJK-kannattajat
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #1111 : 05.05.20 - klo:12:49 »
Rakas päiväkirja

 Polosta jäin kaipaamaan sinistä mittarivalaistusta ja cd-soitinta, jonka puuttuminen jäi huomaamatta vaihtaessani lennosta varustelutasoa parempaan Poloisesta saadun yllättävän suuren hyvityksen takia.

Onnea uudelle autolle! Mulla on kaksi alle vuoden vanhaa autoa, eikä niissä ole kuin se v*tun radio. Sieltä voi joskus kolme kertaa päivässä tulla joku hyväkin biisi, mutta 70 % on mainoksia ja loput pelkkää skeidaa. Onneksi vaimon autossa voi soittaa vielä sitä mitä haluaa. Me aletaan olla vähä ohi näissä jutuissa. Nykyajan nuoriso kyllä tietää, miten poppikoneet saadaan soimaan USB:n kautta tai jostain johdosta tai ilman johtoja. Niillä on MP3-soittimet (taitaa sekin olla jo vanhentunut formaatti) ja kaikkia härveleitä, joista me ei olla kuultukaan. Pitäisi kai mennä kursseille opiskelemaan nykyaikaa. Mutta autoissa ei enää ole soittimia. >:( :'( Ennen kaikki oli paremmin... ;D
Tässä kysymyksessä olisi ainesta Pitäisikö olla huolissaan-aiheeksi =)

https://printhelsinki.store/products/aikuisten-hjk-t-paita

Klubipääty on teettänyt paitoja myyntiin ja fyrkat menevät suoraan HJK Ry:lle.
Viidessä päivässä 3500€

Eikun ostamaan...
HJK-kannattajat

Poissa matti

 • Forza Member
 • Viestejä: 34
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #1112 : 06.05.20 - klo:22:50 »
Ehkä tästä noustaan savusta, mutta mistä saisi uuden Forzan huivin. Edelliset maistui joilekkin jyrsiöille auton hanska boksisssa. Onko joku mesta josta sen saa viikolla, en ole viikon lopulla Sdadissa yleensä.Kääs mani ja Ol :forza:ool rai.

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #1113 : 29.05.20 - klo:17:36 »
Kukaan ei näköjään ole kiireiltään ehtinyt kommentoida Suomi-Ruåtsi -coronamaaottelua. Ainakin Ruattissa keskustelu kovenee valitun linjan suhteen. Se niitten valtionepidemiologi Tegnell vakuutti tuhat kertaa, että muutkin maat pääsevät joka tapauksessa suhteessa samoihin kuolleisuuslukuihin, kunhan avaavat toimintojaan. Näin ei vielä näyttäisi käyneen eikä edes näytä käyvänkään. Norja avasi jo kuukausi sitten paljon toimintoja, mutta ei tapahtunut yhtään mitään. Kahden viime viikon aikana yksi kuollut. Ruotsissa kuolee edelleen kymmeniä vuorokaudessa. Suomessa jonain päivänä ei yhtään, jonain päivänä parikolme.

Ruotsissa on kuollut 4300, Suomessa n. 310. Ehkä me valittiin väärä linja sitten. Mutta: "Vi har förmågan att tänka på helhet", sanoi Tegnell. Kuulosti vähän ylimieliseltä ja arrogantilta. Mutta jos se tarkoittikin sitä, että kyky ajatella kokonaisuutta tarkoittaakin vanhojen pierujen ja kääkkien siivoamista pois rasittamasta taloutta, niin siinä onnistui kyllä. Valtio säästää helvetisti eläkemenoissa, kun niitä on vähemmän. Mutta ei pidä tipahtaa ennen kuin nuolaisee, kaikkea viisautta ei vielä tiedetä. Toinen oli tyhmä, toinen vähemmän tyhmä. Joskus sit selviää. Ei ole kaikki siltä näyttää. :-\

Mutta viinanhakureissut Viroon alkavat jo maanantaina, vaikka mä en ole niihin koskaan jaksanut osallistua toisin kuin vaimoni. Sen sijaan Kanarialle vaikuttais taas pääsevän talvella jos ei ihme käänteitä tapahdu. Jäikin aika paljon ns. patoutunutta kysyntää. Kyllä se nyt kuitataan korkojen kanssa takaisin. Vamos a la playa, todos con sombreros...Ehkä yks drinksukin välillä voidaan myöntää pohjoisille muuttolinnuille, noh, joskus parikin. :tuoppi:
« Viimeksi muokattu: 29.05.20 - klo:17:54 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #1114 : 31.05.20 - klo:12:10 »
Ei kai saisi vitsailla koronalla mutta onhan tää kieltämäti huvittavaa, kun mm. Putler ja vähintään puoli Venäjää vielä maaliskuussa vittuili Euroopalle, koska me muka panikoitiin tavallisesta flunssasta. Nyt koko paskamaa on edelleen suljettu, koko Venäjän nk. "terveyshuolto" on kriisissä, "sairaalat" täynnä ja uhreja on Luoja tietää kuinka paljon. Jos joku on varmaa niin se, että koronauhreja on moninkertainen määrä verrattuna virallisiin lukuihin. Ja Putler itse pakenee ties missä bunkkerissa vailla ihmiskontakteja. Toivottavasti raja pysyy kiinni vaikka maailman tappiin asti, vopite olla, että joitain itä-suomalaisia kauppiaita ja yrittäjiä vituttaakin mutta jos heillä jotain älliä on joskus ollut päässään, varmaan ovat tiedostaneet Venäjään liittyvät riskit. Nyt riskit käyvät toteen. Kun vielä ottaa huomioon ryssissä vallitsevan tuberkuulosin joka on ihan normitauti siellä, ehdotan, että ryssärajaa ei koskaan avatakaan. Eihän tämä tietysti suamalaisille kommareille ja itä-suamalaisille veroja vältteleville tankkaajille käy. En myöskään pane pahakseni Boris "ämpäri" Johnsonin koronatartuntaa. Sehän piti olla vain joku pikkuflunssa, hehehee eikä tule Enklantia koskemaan. Olet Sinä sitten urhea ÄIJJJÄ, oi Johnson.

Ja mitä mitä ? Seppoko vielä haikailee Kanarialle  ;D ? Kuule, tuli eilen körattua siitä Veikkolan ohi, siellähän luanto, kukat ja puskat kukkii niin komeasti  :thumbsup:, varmasti viihtyisää siellä tähän aikaan vuodesta kun ei nuo säiden haltijatkaan tällä hetkellä pahemmin kettuile. Ei muuta kuin hyvä, raikas bisse handuun, safkan kanssa hyvät punkut ja avot. Eihän siinä Kanariaa tarvita. Toivottavasti kuitenkin Eurooppa avautuu syksyyn mennessä, kun lokakuun lopun räntäsateet iskee päälle niin onhan Suamesta pois päästävä vaikka muuttolintujen selässä, niin. Pärkkele.

Koska futisaiheisella sivuilla ollaan, niin ois varmaan ihan jees välillä bamlata futiksestakin  ;): no niin, kyllä vieläkin meinaa sydän pysähtyä Maradonan byyristä Mexicon mm-skaboissa 1986 "iki-ihanaa" Enklantia vastaan jossa harhauttaa puolet saariapinoista ja lopulta veskarin. Kyllä on upea maali, huhhuh. Aiheesta voi toki väitellä vaikka iäisyyden mutta imo. on upein byyri kautta mm-skabahistorian. Kun ei nyt futisrintamalla paljon edelleenkään tapahdu niin muistellaan sitten menneitä, hienoja hetkiä. Maradonahan on edelleen Napolissa jumalan asemassa, ystäviä löytyy kyllä, kun kaupungissa muistelee Maradonaa. Muualla Italiassa vaikutus on muuten sitten ihan päinvastainen  :D.
Public enema # 1

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #1115 : 24.07.20 - klo:14:25 »
Korona ei ole hiano asia, ei, ja koko kesä kuluukin Stadissa, ei siinä mitään. Säät ovat nyt mitä ovat, välillä paistaa, välillä sataa mutta onneksi räntää ei sentään ole satanut ! Kyllähän sitä ulkomaillekin pääsisi, juu, mutta Suamessa ei vaan kovin paljon ole puhuttu siitä, että useat "turvallisiksi" luokitellut maat vaativat vähintään koronatestaukset rajalla ja/tai heti kentällä (maksat itse) ja ennenkuin tulokset tulevat, pysyt visusti karanteenissa. Ja jos jostain ihmeen syystä koronatesti olisikin positiivinen, niin moidå ja heidå ! Se siitä lomasta sitten... yhteen tällaiseen pohjoiseen maahan nimeltään "nönnönnööö" piti matkata mutta jääköön väliin. Saa nyt vaikka mahtava Keskuspuisto Stadissa korvata ulkomaat. Ja hei, Vantaalla ja Espoossa on kaksi kaunista keskiaikaista kirkkoa. Niin muuten myös Sipoossa, Kirkkonummella ja Lohjalla jos nyt joku sinne asti jaksaa matkustaa.

Mutta on Ruattista tullut aika hurjia uutisia koronan suhteen. Suurimmassa osassa Ruattia koronatilanne on rauhallinen mutta Stockholm...... ja nimenomaan nk. neekerilähiöt siellä... paha tilanne. Tätähän ei tietenkään saisi sanoa ääneen mutta neekerilähiöissä tilanne on pahin ja nimenomaan mamujen suhteen. Aika hurjaa juttua kuullut, kavereidenkin kollegoita, perusterveitä delannut kevään aikana koronaan siellä. Jotkut heistä olleet muuten erittäin hyviä futispelaajia. No, ei liigatasoa sentään mutta kummiskin. Ikävä juttu.

Hieno asia on puolestaan se, että ryssäjoukkue Jokerit...Helsingin Dynamo.... ei päässe aloittamaan kääkkäkauttaan, koska vastustajat emämaa-ryssistä eivät pääse pelaamaan Suameen. Hei sitten vaan, toivottavasti jäävät vaikka Pietariin skulaamaan, tervemenoa vaan ! Hianoa on myös se, että Vyborgissa ei ole kuulemma jäähallia joten wanhassa ja perinteikkäässä ruattalaisessa kaupungissakaan ei kääkkää nähdä. Tuskin se tosin venakkojakaan kiinnostaa. Mutta futis on käynnissä, se on hiano asia se. Saa nähdä missä vaiheessa isoissa sarjoissa saadaan yleisökin cazzomoon, jotenkin huippupelien tsiigaaminen ilman yleisöä on.... noh, ei niin hiano asia  :-\.

Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #1116 : 06.12.20 - klo:21:44 »
Hyvää Juhlapäivää, Suomi!

Tossa nyt 67 vuotta ollaan yhdessä mitenkuten taaperreltu. Vähän niinku vanhan avioparin pitkä automatka. Noh, välillä hyräillään yhdessä samaa biisiä, välillä taas huudetaan aika kovaakin. Sitä kutsutaan kaiketi elämäksi. Mutta monissa muissa maissa menee vieläkin paljon huonommin. Ainakin jos miettii, että ollaan kolmatta kertaa peräkkäin maailman onnellisin maa, niin kuinkahan onnettomia ne muut sitten mahtavat olla, kun mekään emme todellakaan ole täydellisiä?

Suomen itsenäisyys oli hyvin rajallista siihen asti, kunnes meidät hyväksyttiin EU:hun ja sitten euroalueeseen. Päästiin itänaapurin ikeestä oikeiden kansakuntien ja demokratioiden pieneen kultapossukerhoon. Niitä ei kovin monta ole maailmassa. Suomen yksi johtavimmista ekonomisteista, Sixten Korkman, laski Suomen EU-jäsenyyden nettohyödyksi 13 mrd euroa/vuosi. Hän on sitoutumaton, ei laula yhdenkään puolueen lauluja. Nehän ovatkin kaikki valeuutisia luokkaa Donald Trump.

Suomessa on eräs puolue sekä Paavo Väyrynen, joka haluaa eroon kaikesta tästä ja palauttaa Suomen ajelehtimaan äärettömän vaaralliselle vyöhykkeelle. He puhuvat kuin rahaton lehmänostaja. Brexitiä mainostettiin juuri noin ja täyttä valhetta tietysti. Mahtaako pieksämäkeläinen kirvesmies ymmärtää eron, jos Suomen nettosaatavat ovat 13 miljardia euroa/v kun meidän osuus EU:n elvytyspaketista on luokkaa 13 miljoonaa? No eihän siinä ole kuin tuhatkertainen ero, mutta molemmat summat ovat tietenkin niin suuria, että monille menee yli hilseen.

Kaikesta huolimatta, hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Yritetään tehdä hyvästä vielä parempi. Meille omintakeisella hiljaisella vaatimattomuudella. Välillä voisi olla kyllä vähän räiskyvämpikin ja ottaa selkeästi kantaa, että tulis selväksi kaiken maailman veneen keikuttajille, kuten Puolalle, Unkarille jne. se, miten voi olla mahdollista onnistua ja jos ei meno miellytä, hiuksista vittuun vaan. Ei ole pakko tämä EU, voi kysyä Putinilta, maksaisko se sitten näiden köyhien laskut.   :beer:
Things could be worse, Klubi could be Honka!