Kirjoittaja Aihe: Hienoja asioita  (Luettu 124262 kertaa)

Poissa Artsi

 • Viestejä: 3213
 • Klubi <3
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #345 : 10.10.08 - klo:18:49 »
Siis paljonko toi Viasat makso? Ja kuinka pitkäks aikaa siihen sitoutuu?
10€ + 1,60 kk kai. Irtisanoutua pitää Joulukuun 20 päivä, että ei joudu maksa vuoden alusta.  :ylos: :)
Mun rakas HJK <3

Poissa Artsi

 • Viestejä: 3213
 • Klubi <3
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #346 : 11.10.08 - klo:11:13 »
KIIMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN TULOA EI VOI ESTÄÄÄÄÄÄÄÄ


VAPISEN JA TÄRISENNNNNNNNN
TÄNÄÄÄÄÄÄÄÄ VOITAMME

OI SUOOMIIII ONN!!!!  :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos: :ylos:

koskaan HJK pelissä ollut näin hullua kiimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- Pekan ja Litmasen johdolla Afrikkaan

EDIT; en malta enää odottaa, ja syödä ruokaani loppuun.
« Viimeksi muokattu: 11.10.08 - klo:11:16 kirjoittanut Artsi »
Mun rakas HJK <3

Poissa TeeJii

 • Forza Member
 • Viestejä: 5042
  • HJK-kannattajat
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #347 : 11.10.08 - klo:12:32 »
Jahas, Artsi sai sitten ensimmäiset orkkunsa heti Lauantai-aamun ratoksi....

Hyi v*ttu!
HJK-kannattajat

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #348 : 11.10.08 - klo:21:13 »
Jahas, Artsi sai sitten ensimmäiset orkkunsa heti Lauantai-aamun ratoksi....

Hyi v*ttu!
Rauhaa nyt Timppa.

Nure

 • Vieras
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #349 : 13.10.08 - klo:16:40 »
Bubi-huuhkaja nähty tänään Helsingin keskustassa. Ja kyseessä on sama huuhkaja, ihan varmasti huomisessa lehdessä juttua tästä.

Nure

 • Vieras
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #350 : 14.10.08 - klo:22:44 »
Voiton kunniaksi kylmää punasta jaffaaa! :P


Poissa Artsi

 • Viestejä: 3213
 • Klubi <3
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #351 : 15.10.08 - klo:07:10 »
14.10.2008 NEVER FORGET Tätä päivää emme unohda.
Mun rakas HJK <3

Poissa Riia

 • Forza Member
 • Viestejä: 143
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #352 : 15.10.08 - klo:09:10 »
Joutuu kyllä nyt sanomaan että sama kuin Artolla.. Aivan mahtavaa, ihan mieletöntä! Paikan päällä oli varsin loistotunnelma.
Ensi kesänä sitten Ruotsiin seuraamaan poikien peliä.
I'm Klubi and City 'till I Die

Poissa Kim_H

 • Forza Member
 • Viestejä: 435
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #353 : 19.10.08 - klo:11:15 »
Oi Suomi on!

Poissa Samba

 • Forza Member
 • Viestejä: 2312
 • Suomessa on vain yksi jalkapalloseura
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #354 : 19.10.08 - klo:11:37 »
Voitin lotossa 13€ :) :ylos:
"Tarkoitushan on olla pelissä parempi, eli tehdä enemmän maaleja."

Nure

 • Vieras
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #355 : 19.10.08 - klo:22:30 »
Tänään oli hieno reissu ainakin omalta osaltani, pelasin 6 eurolla Linno-pubissa jokeripokeria ja otin n.15minuutin jälkeen 138euroa ulos koneesta.

Toinen hieno asia oli, klubin voitto...tietenkin. :forza:
« Viimeksi muokattu: 20.10.08 - klo:12:32 kirjoittanut Nure »

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #356 : 23.10.08 - klo:21:41 »
Tässä pitäisi oikeastaan olla otsikkona: "Outoja asioita" eikä esim. "hienoja" tms. asioita. Olen nimittäin huolestunut. Olen huolissani "Mjötääh-miehestä" eli Toveri Kinkladzesta. Hän on nimittäin vaihtanut "tuotantosuuntaa". ??? Noin niinku maanviljelystermillä ilmaistuna. Kinkyhän on tunnetusti kasvissyöjä.

Kaikkihan muistavat, kuinka hän (vielä Forzan jäsenenä) heitti Chiquita-banaanin kentälle Klubi-RoPS -matsissa vuosia sitten. Seuranneen polemiikin jälkeen hän lupasi, että ei enää heitä banaaneja kentälle. Kuitenkin, 29.6 tänä vuonna pelatussa vastaavassa matsissa hän jälleen heitti - tällä kertaa banaanitertun - kentälle. Hän käveli toisella puoliajalla Sakilaisten katsomosta sinne Forzan katsomon taakse, otti kunnon vauhdin ja oikein jalkapönkkä-asennossa nakkasi ne siitä portin yli. Sitä oli varmaan harjoiteltu jonkun saappaanheiton Suomen Mestarin valmentajan opastuksella. Miksi muuten hän ei heittänyt niitä sieltä Sakilaisten katsomosta vaan meidän katsomon takaa, siinä kysymys?

Mutta sekin on vähäinen kysymys sen rinnalla, että Cupin Honka-Tamu -pelissä hän heitti jälleen, mutta ei kentälle eikä banaaneja! Tällä kertaa hän jatkoajan ensimmäisen puoliskon jälkeen heitti kolme (3) retiisinippua Sinikaartilaisten katsomoon ja poistui sen jälkeen nopeasti Tapiolasta. Miksi retiisejä? Onko siinä jotain inside-juttua, joka ei aukene mulle? Kuitenkin Andy#22 haluaa tietää mitä retiisejä, niin tarkennetaan, että ne olivat Lidl-kaupasta ostettuja retiisejä. Olisko siinä jokin vihje? Tai ovatko ne vain edullisia siellä? Ne oli semmoisia n. 100 gramman kartiomaisiin tötteröihin pakattuja, noin 10 kpl kussakin paketissa.

Huh huh. Mitähän seuraavaksi lentää? Persiljanippuja, kruunutilliä, ruohosipulia? Tuskin, eihän ne lennä edes kunnolla. Ehkä perunoita? Hitto, nyt kun ajattelee, niin se on ehkä Kinkyn seuraava tuotantosuunta. Mutta minkä lajikkeen hän valitsee? Lapin puikulalla olis varmaan hyvät aerodynaamiset ominaisuudet, jos sen sais lentämään oikeassa asennossa, väpättämättä. Van Gogh, jota minä tänä vuonna viljelin, olis pyöreämpi ja raskaampi. Mutta...hyvänen aika, tottakai lajike on Blue Kongo! Se on vähän kallis ja sitä on aika harvoin kaupoissa, mutta sillä on hyvät lento-ominaisuudet. Se on muuten erittäin hyvä ja maukas muusiperuna, joku ei ehkä halua syödä sinistä perunamuussia, mutta kyllä se on hyvää. Siinä olis poliittinen vihjaus siihenkin, että Kongo, nyk. Zaire, oli ainakin osaksi Belgian alusmaa. Puhuttiin Kongosta ja Belgian Kongosta. Ymmärtäiskö joku neekeri yön Timo vitsin? Timohan on toisaalta Suomen suosituin varhaisperunalajike, minäkin harrastin sitä viime kesänä. Ensi kesänä taidan panostaa Siikliin.

Mutta minkä valitsee Valko-Venäjän veteraani, Kamerad Kinkladze? Tuskin ainakaan vesimelonia...se on aika raskas. :-\
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa JM-07

 • Forum Admin
 • Viestejä: 6861
 • My Lucky Number ** 7 **
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #357 : 23.10.08 - klo:23:53 »
Minusta arbuusin potkaiseminen Sonera-skobelta Finskin keskiympyrään olisi jopa pallotaituri Borikselta kumarruksen arvoinen suoritus. Arbuusi sopii muutenkin paremmin kuvioon, sillä vesimelonia sanottiin itäisillä mailla eli lähinnä entisissä neuvostovaltioissa aiemmin arbuusiksi. Sana taisi kadota käytöstä samalla kun vesimelonin (arbuusin) tuominen idästä lopetettiin ja siirryttiin espanjalaisiin... Arbuusista muuten tehdään Etelä-Venäjällä olutta, sitä en tiedä onko espanjalaisen melonin suhteen sama meininki.
# 7 * * Jere Sr * * Suomen parhaat syötöt, HJK 1999-2003

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #358 : 24.10.08 - klo:00:16 »
Äskeinen juttu ei ollut "Hienoja asioita", ei. Mutta nyt tulee ainakin vähintään "hauskoja" asioita, tai sitten ei. Olipa kerran Suomi-Israel -maaottelu Ratinassa 20.8.2008. Miten muuten, pelattiinko ottelu Ratinassa vai Ratinalla? Kumpi sijamuoto, inessiivi vai adessiivi on oikein? Jos ajattelee paikkaa nimeltä Ratina, niin silloin kävis inessiivimuoto Ratinassa. Jos taas fokusoidaan sitä, että ottelu pelattiin Ratinassa sijaitsevalla kentällä, niin silloin adessiivimuoto Ratinalla vois kans käydä. Mene ja tiedä. Molempia voi kai hyvin perustella. Eiköhän molemmat ole oikein, katselukulman mukaan? Tule apuun, Markku! Muuten sä voitkin vaihtaa kanavaa tän jälkeen. ;D Seuraa kohtauksia, joita ei suositella... No leikki leikkinä.  8)

No niin, siis olipa kerran maaottelu, jossa kohtasivat pienen, mutta urhean pohjoisen kansan edustajat tämän Israelin siä Tampereel, oli ny missä hyvänsä. Siellä katsomossa oli muiden mukana eräs kansanedustaja, jonka toinen nimi alkaa P-kirjaimella. Sekä hänen rakas pikkuveljensä, jonka nimi puolestaan alkaa K-kirjaimella. Se sama, joka videoi promillepoitsujen hyökkäyksen sinne Tik-Kokkiin silloin. Plus muutama kaveri, jotka kuuluvat siihen "promille" -porukkaan. Nekin on tuttui vuosien varrelta. Kuinka ollakaan, just se kansanedustaja oli sonnustautunu semmoseen huppariin, jonka hupun se piti naaman edessä syvällä, et sitä ei tunnettais. Se oli nenään asti "silmillä". Vaalityä ei kai sit ollu viä alkanu?  ;D Sil porukal oli sitte semmonen Palestiinan vapautusjärjestön lippu siinä, jota ne piti ylhäällä. Israelin kansallislaulun aikana ne huusi mm. seuraavaa: "Tappajat, murhaajat" jne. tämän tyyppistä. Kyl ne niin kovaa huusi, et se varmaa kuului Tel Aviviin asti, hyvä Suomi-pojat! No järkkärit tuli ja otti sen niiden lipun niinku poies. Ku maaotteluis ei kai sillai saa poliittisii mielenilmauksii tai semmosii niinku hirveesti mielellää olla.

Sit siin oli pientä hässäkkää ja sen kansanedustajan broidi nakattiin ns. vittuun siitä ottelutapahtumasta. Mitä teki kansanedustaja siinä tilanteessa? Se veti hupparin hupun jos mahdollista vielä enemmän naamansa eteen ja lähti haneen, kun hiffas, et yks järkkäreist oli ihan Stadista ja tunsi sen tietysti. Tosi reilu kundi, jättää kaverinsa kuseen ja luikkii itse pois tilanteesta. Sehän on myös kunnallisvaaliehdokkaana eli kansanedustajan liksa ei riitä, pitäis saada molemmat. Kukaan ei pysty molempia hoitamaan kunnolla yhtäaikaa, toi nyt tuskin kumpaakaan niistä. Yhteiskunnan vihollinen, täysin.

Toivottavasti Markku ei lukenut loppuun asti :)

Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa Bebeto

 • Forum Admin
 • Viestejä: 8136
Vs: Hienoja asioita
« Vastaus #359 : 24.10.08 - klo:08:52 »
kunnallisvaaliehdokkaana
Mulle selvisi äskettäin, että ne on nykyään kuntavaalit eikä kunnallisvaalit.