Kirjoittaja Aihe: HJK juhlavuotena 2007  (Luettu 151636 kertaa)

Poissa Hande

 • GM of ForzaHJK Football Team
 • Forza Member
 • Viestejä: 3003
HJK juhlavuotena 2007
« : 20.07.06 - klo:14:26 »
Tässä aikani kuluksi aloin miettimään ensi kauden kokoonpanoa. Sopimustilanne näyttää tältä:

Lampi 1  
Parikka 1  
Toivio 1  
Aalto J. 0  
Hakanpää 0  
Hänninen 0  
Koivisto 0  
Nylund 0  
Oravainen 2?  
Savolainen 1  
Wallen 0  
Äijälä 1?  
Halsti 1  
Aalto I. 1  
Johansson 1  
Sorsa 1  
Marjamaa 1
Nurmela 0
Ghazi 0
Pohja 1
M. Hetemaj 2
Aho 0
Minkenen 3
Zeneli ?
Keister ?
Inutile ?

Joukkueesta lähtevät liki varmasti Nylund, Koivisto ja Hänninen. Myöskin Wallenin ja Jussi Aallon sopimukset lienevät katkolla, eikä "keikkamiehistä" Aho, Nurmela ja Ghazi ole tietoa. Hakanpää saanee uuden sopimuksen. Joku seuraavista lähtenee myös talven aikana: Lampi, Sorsa, Halsti, Savolainen, Zeneli.

Joukkueen runko lienee siis seuraavanlainen:
Mv:
Uusi mies/Wallen, Bangura, Simolin

Puolustus:
Lampi (?), Marjamaa, Halsti (?), I. Aalto, Toivio, Äijälä, Aho (???)

Kk:
Savolainen (?), Hakanpää (?), M. Hetemaj, Sorsa (?), Zeneli (?), Oravainen, Minkenen, Nurmela (???)

Hyökkääjät:
Parikka, Pohja, Inutile, Keister, Ghazi (???), J. Aalto (???), Koivisto (???)

Jos tuo lupaavin viisikko (Lampi, Sorsa, Halsti, Savolainen, Zeneli) saadaan pidettyä ja sopimuksia pidennettyä, on kasassa melkoisen kova nippu. Hakanpäälle tarjoasin myös uutta sopimusta ja "keikkamiehistä" voisi pitää ilman muuta Nurmelan ja Ahon. Ghazi voinee myös roikkua mukana, jos halvalla saadaan. Puolustuksessa on leveyttä, sinne ehkä joudutaan hankkimaan pelaaja lähtijöiden tilalle. Keskikenttä näyttää myös hyvältä ja leveyttä löytyy. Hyökkäyksessä leveyttä löytyy, mutta tämä kausi on osoittanut, ettei välttämättä tehoja.

Vahvistuksia tarvitaan siis ilman muuta. Uusi ykkösveskari ja vahva ja röyhkeä kärkimies. Veskarin tontille KuPSin Bantamoi saattaa olla jo tarpeeksi kypsä ensi vuonna. Muita kanditaatteja ei äkkiseltään tule Suomesta mieleen, ellei palkata Tepi Moilasen kaltaista kokenutta sotaratsua. Tiedä sitten onko hän oleellisesti Wallenia parempi.

Hyökkääjistä Adrianon siirtymisestä pääkaupunkiseudulle on huhuttu. Sopisi Klubin nykytilanteeseen kuin nappi silmään, kärjestä puuttuu juuri röyhkeä ja suoraviivainen pelaaja. Kaiken hyvän lisäksi hän on pelannut kohtalaisen huonon kauden, joten tullee reilun 50 tonnin vuosiliksalla.

Muille paikoille täytyy uusia pelaajia löytää sitä mukaa, jos/kun lähtijöitä tulee lisää. Esim. Lammen korvaaja täytyy hakea ulkopuolelta, ellei 04:stä löydy potentiaalista oikeaa pakkia, tai esimerkiksi Minkestä voida peluuttaa siinä. Samoin Halstin/Ahon lähtö aiheuttanee topparin hankinnan, Jocke Jensen Hammarbyn penkiltä ei olisi huono valinta. 04:stä ylöspäin kärkkyvät varmaankin lähinnä Inutile, Minkenen, Toivio, Keister ja Taylor. En ole matseja pahemmin katsellut tänä kesänä, joten en tiedä ketä muita tai yleensäkään ketä sieltä voisi nostaa.
« Viimeksi muokattu: 23.08.07 - klo:10:32 kirjoittanut Jaamanen »

Poissa JE

 • Viestejä: 3573
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #1 : 20.07.06 - klo:14:42 »
Sopimuksista sanottakoon että Keister taitaa olla edelleen ns. talenttisopimuksella, eli vain vuosi kerrallaan. Eli loppuu siis ensi talveen, mutta eiköhän kohta saada ne kunnon peliluvat sun muut kuntoon niin voidaan tehdä pidempi sopimus.

Lampea ja Halstia voinee pitää varmoina lähtijöinä, myös Savolainen saattaa pakkailla kamojaan jo tänä kesänä. Sorsan kanssa pitäisi saada vuoden jatko tehtyä, koska Klubi ei aio päästää ilmaiseksi näitä miehiä, eli silloin lähtö luvassa vuoden sisällä.

Toivottavasti tilanne on kuitenkin se, ettei tarvi ensi vuonna kesken kauden myydä ketään pois.

Oma arvioni (täydentämään Handen hyvää aloitusta):

Maalivahti:
- Wallenin täytyy tehdä ihmeitä jotta jatkosopimus tulisi. Saattaa ajautua ensi kaudella taas kakkosmaalivahdiksi, riippuen siitä jatkaako Keke tullaan näkemään joko nuori lahjakas maalivahti (Mäenpää?) tai kokenut sotaratsu. Siis jos Keke jatkaa, se on todennäköisesti jälkimmäinen vaihtoehto.
- Bangurassa on potentiaalia, mutta saa nähdä..

Puolustus:
- Lampi ja Halsti lähtevät, mutta Minkenen (pelaako Niko Kukka oikealla myös?) ja Toivio ovat valmiita paikkaamaan miehet jo. Tai no, tämäkin riippuu niin paljon siitä kuka valmentaa ensi kaudella, Keken alaisuudessa tuskin saa Toivio ja Minkenen vielä(kään) mahdollisuutta.
- Aho - Febi ei tule toimimaan keskellä, se on selvää, toivottavasti sen varaan ei olla laskettu.
- Mikä on Ilari Äijälän tulevaisuus?

Keskikenttä:
- Jos Vili lähtee, Haapala saattaa hyvinkin tulla. Riippuen tietysti koska Vili lähtee, tämä skenaario on todennäköinen vain tämän kesän osalta. Hakanpää saattaa hyvinkin jatkaa, mutta tilanne taitaa riippua aika pitkälti myös Keken jatkosta.
- Laidat ovat hyvässä kuosissa, kunhan Sorsa, Efu ja Pexi pysyvät Klubissa, Jussi Vasara olisi myös jo valmis Veikkausliigaan melkein, mutta mahdollisuudet on vähissä tämän kolmikon takana. Laitoihin ei tarvi siis panostaa, ne on kunnossa.
- Nurmela on koko ajan vanhempi, ja palkka on kova, joten keskikentän hyökkäävään rooliin voisi kartoittaa myös muita mahdollisuuksia. Epäilen myös vähän että Nure haluaa enää jäädä vuodeksi Helsinkiin. Eiköhän Oulu ja perhe kutsu syksyllä, tällä kertaa lopullisesti. Potentiaalisena vaihtoehtona Teemu Turunen, Turusella kuitenkin ottajia myös ulkomailla.
- Myös puolustuksen ja keskikentän vasemmalla laidalla viihtyvät sierraleonelainen Hasan Sesay on tulevaisuuden nimi, ehdottomasti nostettava ykkösrinkiin ensi kaudeksi. Myös Klubi-04:sessa topparina viihtyvät lyhyt Daniel Taylor saattaisi olla erinomainen puolustava keskikenttä.

Hyökkäys:
- Saa nähdä mitkä on Ghazin halut jäädä Suomeen pitkäksi talveksi, veikkaisin että palaa Algeriaan talvella. Se tarkoittaa sitä että uutta miestä tilalle, joka tarkoittanee pitkää miestä jos Keke jatkaa.
- Adriano? Siinä olisi potentiaalinen hankinta, kuten Hande totesi.
- Parikka? Keister? Inutile? Kaikki vuoden vanhempia, mutta onko kehitys tarpeeksi hyvää? Joka tapauksessa antavat mukavasti vaihtoehtoja hyökkäykseen eikä ole tarvetta hommata kovin monta hyökkääjää. Kun Ato pysyy, ja jos Ghazi lähtee, niin tarvitaan vain 1 mies periaatteessa.
- Jussi Aalto ja Jani Koivisto, kiitos ja näkemiin.

Eli ensi vuoden joukkue potentiaalisesti:

------------------ Mäenpää ------------------
- Minkenen - Marjamaa - Toivio - I. Aalto -
- Sorsa -- Haapala -- Te. Turunen -- Pexi -
------------- Pohja --- Adriano --------------

Mutta jos Keke jatkaa, niin Minkesen, Toivion ja potentiaalisesti Mäenpään voi korvata paljon kokeneemmilla miehillä. Eli oman näkemyksen mukaan yksi maalivahti, ehkä yksi toppari, keskikentän keskelle 2 miestä (lähtijöiden mukaan) ja kärkeen yksi mies. Ei sen enempää. Lähtijät korvataan + varma maalintekijä.

Paljon riippuu tosissaan siitä jatkaako Keke.
« Viimeksi muokattu: 20.07.06 - klo:15:09 kirjoittanut JSE »

Poissa Kimi62

 • Viestejä: 2338
 • En editoi profiiliani loppuun!
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #2 : 20.07.06 - klo:14:53 »
Luulis, että 100-vuotis juhlavuotta varten olis kerätty jo 10 vuoden ajan hieman sukan varteen, että saadaan hankittua sellainen nippu jolla viedään mestaruus suvereenisti!

Sit mä heräsin ja talvella myydään puolet jengistä...  :'(

Poissa Janne

 • Forza Member
 • Viestejä: 2016
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #3 : 20.07.06 - klo:14:55 »
Wallen on parantanut peli peliltä ja loukkaantumisen jälkeiset haparoinnit jääneet vähemmälle. Tuli jopa eilen useamman kerran vastaan, eikä "jähmettymisiä" juuri näkynyt, joten turha hakea korvaajaa jos ei ole selvästi parempi. Nollanelosessa taitaa olla korvaajia puolustuspäähän tarjolla, mutta turha odottaa ensi kaudella huimia suorituksia, jos ei tällä kaudella tule liigaminuutteja. Tällä hetkellä puolustajia on niin paljon, että Toiviolle, Mehulle tai Äijälälle ei ole minuutteja luvassa ilman loukkaantumisia. Ehkäpä Äijälä haastaa silti ensi kaudella jo Iiron hiukan tasaväkisemmin. Mehulla taas on hyvinkin kilpailtu tontti, jos Rambo ja Vili jatkaa.
Ghazi ja Nurmela tuskin jatkavat, joten pelinrakennus ja hyökkäys ovat (jäälleen) heikoimmat kohdat. Tosin jos Halsti ja Lampi lähtee, niin puolustuskin pitäisi (taas) rakentaa uudestaan. Ehkä Parikasta kasvaa ratkaisija jo ensi kaudelle. Tosin se vaatisi muutamaa onnistumista jo tällä kaudella.
« Viimeksi muokattu: 20.07.06 - klo:15:00 kirjoittanut mysmyli »

Poissa Piski

 • Viestejä: 334
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #4 : 20.07.06 - klo:14:56 »
Samaa mieltä ku Hande, Adriano vois olla hyvä kaappaus. Eks se melkee heti siirtonsa jälkee itkeny urkissa et Anjalankoski on iha kuollut paikka ja et on yksinäistä ja kaikkee paskaa. Nyt sopivasti rahaa pöytään et saadaan se, ettei sit taas olla ens kesänä peukku perseessä ja katellaan kaukoputkella jonneki Kroatiaan, josko joku haluis tulla. Sillon voi olla kuitenkin varma hankinnastaan, ja vaikka tulosta ei heti tulis, ni ei tarvitse panikoida samalla tavalla ku junnujen osalta ku ei oo mitään muuta "takeita" ku että toi poika on suuri lupaus.
'There's no in between - you're either good or bad. We were in between.' - GARY LINEKER

Poissa Hande

 • GM of ForzaHJK Football Team
 • Forza Member
 • Viestejä: 3003
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #5 : 20.07.06 - klo:15:01 »
Lainaus
Samaa mieltä ku Hande, Adriano vois olla hyvä kaappaus. Eks se melkee heti siirtonsa jälkee itkeny urkissa et Anjalankoski on iha kuollut paikka ja et on yksinäistä ja kaikkee paskaa. Nyt sopivasti rahaa pöytään et saadaan se, ettei sit taas olla ens kesänä peukku perseessä ja katellaan kaukoputkella jonneki Kroatiaan, josko joku haluis tulla. Sillon voi olla kuitenkin varma hankinnastaan, ja vaikka tulosta ei heti tulis, ni ei tarvitse panikoida samalla tavalla ku junnujen osalta ku ei oo mitään muuta "takeita" ku että toi poika on suuri lupaus.

Aika yllättävää, että sun mielestä Adriano on pelimies...

Poissa JE

 • Viestejä: 3573
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #6 : 20.07.06 - klo:15:11 »
Se vaan tuppasi olemaan niin, että tänä vuonna piti voittaa mestaruus, jotta ensi vuonna voisi rakentaa kovan joukkueen UCL-karsintoja varten. Onhan tässä vielä toivoa, mutta jos mestaruutta ei tule, saa nähdä vaikuttaako se taloudellisesti. Europelejä on kuitenkin pakko saada, ja Intertoto-matsit ei sitten ole kunnon europelejä, niistä voidaan jäädä ihan suosiolla pois kokonaan.

Poissa Piski

 • Viestejä: 334
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #7 : 20.07.06 - klo:15:13 »
Lainaus
Lainaus
Samaa mieltä ku Hande, Adriano vois olla hyvä kaappaus. Eks se melkee heti siirtonsa jälkee itkeny urkissa et Anjalankoski on iha kuollut paikka ja et on yksinäistä ja kaikkee paskaa. Nyt sopivasti rahaa pöytään et saadaan se, ettei sit taas olla ens kesänä peukku perseessä ja katellaan kaukoputkella jonneki Kroatiaan, josko joku haluis tulla. Sillon voi olla kuitenkin varma hankinnastaan, ja vaikka tulosta ei heti tulis, ni ei tarvitse panikoida samalla tavalla ku junnujen osalta ku ei oo mitään muuta "takeita" ku että toi poika on suuri lupaus.

Aika yllättävää, että sun mielestä Adriano on pelimies...

Nii-i...kaikenlaista. Voi toki tovin mietiskellä että kumpaa Adrianoa sä tarkotit. Jos tarkoitit lopulta sittenkin tuota alatunnisteen miestä, ni sitten tais tulla vain typo aikayksikköön palkan osalta.  :D
'There's no in between - you're either good or bad. We were in between.' - GARY LINEKER

Poissa kaisa

 • Viestejä: 338
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #8 : 20.07.06 - klo:17:10 »
Lainaus
Muille paikoille täytyy uusia pelaajia löytää sitä mukaa, jos/kun lähtijöitä tulee lisää. Esim. Lammen korvaaja täytyy hakea ulkopuolelta, ellei 04:stä löydy potentiaalista oikeaa pakkia, tai esimerkiksi Minkestä voida peluuttaa siinä. Samoin Halstin/Ahon lähtö aiheuttanee topparin hankinnan, Jocke Jensen Hammarbyn penkiltä ei olisi huono valinta. 04:stä ylöspäin kärkkyvät varmaankin lähinnä Inutile, Minkenen, Toivio, Keister ja Taylor. En ole matseja pahemmin katsellut tänä kesänä, joten en tiedä ketä muita tai yleensäkään ketä sieltä voisi nostaa.

04:sta edarin rinkiin voisi nostaa myös pääasiassa oikeana pakkina pelaavan Fredrik Vikströmin.

Lainaus
Puolustus:
- Lampi ja Halsti lähtevät, mutta Minkenen (pelaako Niko Kukka oikealla myös?) ja Toivio ovat valmiita paikkaamaan miehet jo. Tai no, tämäkin riippuu niin paljon siitä kuka valmentaa ensi kaudella, Keken alaisuudessa tuskin saa Toivio ja Minkenen vielä(kään) mahdollisuutta.

En kyllä muista, että olisin Kukkaa oikealla nähnyt... Pelannut vasemmalla ja joskus topparina.

Poissa Janne

 • Forza Member
 • Viestejä: 2016
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #9 : 20.07.06 - klo:17:16 »
Lainaus
Puolustus:
- Lampi ja Halsti lähtevät, mutta Minkenen (pelaako Niko Kukka oikealla myös?) ja Toivio ovat valmiita paikkaamaan miehet jo. Tai no, tämäkin riippuu niin paljon siitä kuka valmentaa ensi kaudella, Keken alaisuudessa tuskin saa Toivio ja Minkenen vielä(kään) mahdollisuutta.
Toivio sai mahdollisuuksia talvella treeni- ja liikakuppeleissä. Ei vakuuttanut.

Poissa JE

 • Viestejä: 3573
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #10 : 20.07.06 - klo:17:23 »
Niin ja Febihän on hirveän vahvasti tällä kaudellakin vakuuttanut  ::)

Toivio on nuori kaveri, saa vuoden Ykköstä alle vielä nyt. Kaiken lisäksi helvetin lupaava. Harmi vaan että moni tuntuu ajattelevan juuri kuten Keke.

Poissa Janne

 • Forza Member
 • Viestejä: 2016
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #11 : 20.07.06 - klo:17:30 »
Lainaus
Niin ja Febihän on hirveän vahvasti tällä kaudellakin vakuuttanut  ::)

Toivio on nuori kaveri, saa vuoden Ykköstä alle vielä nyt. Kaiken lisäksi helvetin lupaava. Harmi vaan että moni tuntuu ajattelevan juuri kuten Keke.
Talven näyttöjen perusteella paikka ei ollut TÄNÄ VUONNA pelaavassa liigaringissä. MUTTA pitäisi saada liigaminuutteja alle, jotta olisi hyödyllinen jo toivottavasti ensi kesänä.
Kovin isoa rinkiä joukkueessa ei voi pitää tai kierrättää puolustajia jatkuvasti kokeilemassa, jos rahkeet jo riittäisi liigaan. Varsinkaan kesken kauden.
Treenaako nämä paremmat Nollanelosen kundit muuten ykkösen kanssa usein?

Poissa kaisa

 • Viestejä: 338
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #12 : 20.07.06 - klo:17:32 »
Lainaus
Toivio sai mahdollisuuksia talvella treeni- ja liikakuppeleissä. Ei vakuuttanut.

Joona on kuitenkin ollut 04:n selvästi paras puolustaja tällä kaudella.

tifo(Guest)

 • Vieras
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #13 : 20.07.06 - klo:17:44 »
Halsti, Lampi, Savolainen, Sorsa ja Nure pitäisisaada pysymään vielä seuraavan kauden. Hyviä hankintoja voisi olla, Teemu Turunen, Haapala, ROIHA!, Daniel Sjölund ja Adriano. :) KYLLÄ näillä lähtee!!

Poissa Sukunsa_Karvaisin

 • Viestejä: 1231
Re: HJK juhlavuotena 2007
« Vastaus #14 : 20.07.06 - klo:17:57 »
Adriano on yksi niistä pelaajista, joita en koskaan halua nähdä Klubi-paidassa, oli sitten kuinka hyvä tahansa. Ghazille tarjoaisin ehdottomasti jatkoa.
Mies voi elämänsä aikana rakastaa kuutta tai seitsemää naista, mutta vain yhtä jalkapalloseuraa.