Äänestys

Kuka voittaa Salaattilautasen keväällä 2016?

Bayern München
2 (40%)
Wolfsburg
0 (0%)
Dortmund
1 (20%)
Schalke
0 (0%)
Eintracht Frankfurt
1 (20%)
Leverkusen
0 (0%)
Hamburger SV
1 (20%)
Mainz
0 (0%)
Musta hevonen
0 (0%)

Äänestäjiä yhteensä: 5

Kirjoittaja Aihe: Bundesliiga  (Luettu 55033 kertaa)

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Bundesliiga
« Vastaus #510 : 30.10.20 - klo:15:08 »
Ei muuten mikään pöllömpi idea tuo. Mutta siihen jos saisi vielä yhdistettyä nostalgia-ajelun Trabantilla. Luulis, että Berliinistä löytyisi tuollaisiakin vuokra-autoyrittäjiä. Ja ihaninta olisi, että itse saisi kokeilla tuolla muovi/selluloosa -keksinnöllä ajamista. Ei koskaan tullut kokeiltua ajamista tällä pahvilaatikolla silloin, kun niitä vielä Suomessakin pienessä määrin oli. Ja turvavöitäkään ei ole pakko kiinnittää, koska niitä ei ole.

Noita Trabi-safareita kyllä järjestetään Berliinissä, eli onhan tuo mahdollista. Tosin luulisi, että siellä tientukkeena liikenteen seassa ollessa turvavyöpakko kuitenkin on, luulisi, että Polizei ei hyvällä cazzo, jos osseissa paahtaa ilman turvavyötä - emmehän toki ole enää 70-luvulla, vaikka välillä siltä tuntuukin. Mutta iki-ihanasta internetsistä löytyy Trabisafareistakin lisätietoa.

Public enema # 1

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Bundesliiga
« Vastaus #511 : 21.11.20 - klo:17:51 »
Kuten kaikki tietävät, Jolle on nyt poissa pelikentiltä jonkin aikaa. Toinen juttu on toki myös, että skulaako Jolle vielä Union Berlinissä kun koronahysteria joskus on ohi. Yhtä kaikki, Unionin matsi on siis aina kokemisen arvoinen. Tuntuvat hyvinkin säilyvän Bundesligassa ainakin ensi kauteen asti.

Trabisafarin lyhyempi versio bungaa 50 € per nuppi, rundi kestää 75 minsaa sisältäen kuskin vaihdon, toki sama kuski saa vetää vaikka koko rundin kuskina jos muille maistuu vaikkapa Berliner Pilsner. Toihan olis nasta kokemus, Berliinin nähtävyyksiä Trabissa tsitaten. Karl-Marx Alleella Trabilla vetäen olis kyllä aito DDR-kokemus  :D. Eiköhän lähdetä tonne?
Public enema # 1

Poissa Seppo_69

 • Kunniajäsen
 • Forza Member
 • Viestejä: 8624
 • Ja mitään en ole ottanut!
Vs: Bundesliiga
« Vastaus #512 : 21.11.20 - klo:19:50 »
Toi kyl kuulostaa niin järkyttävän ihanalta, että oksat pois! :D Hintakin on varsin maltillinen! Ja mun on pakko saada ajaa Trabia. Mutta koska täältä pääsee poies, edes mihinkään, junalauta. Ei edes kävelymatkalle Porvooseen, joka on ihan legenda sekin. Nyt äkkiä rokote meille kaikille ja muillekin, että päästään reissujen päälle. On alkanut kerääntyä tota patoutunutta kysyntää enemmän kuin lääkäri määrää. :D
« Viimeksi muokattu: 21.11.20 - klo:20:04 kirjoittanut Seppo_69 »
Things could be worse, Klubi could be Honka!

Poissa mike--2000--

 • Forza Member
 • Viestejä: 1145
 • Forza HJK!
Vs: Bundesliiga
« Vastaus #513 : 22.11.20 - klo:13:56 »
Ei ole Trabant-ajelut tosiaan hinnalla pilattu, ei. Toivotaan, että Trabiyrittäjät selviytyvät hengissä koronahysteriakauden yli. Matkailun kannalta kevät'21 on menetetty mutta sormet ristissä sen suhteen, että jo ensi syksynä päästäisiin Berliiniin huristelemaan Trabilla - ja matkaamaan syvään itään Union Berlinin kotimatsiin.

Mutta ah ja voi. BuLi-kierroksen hassunhauskimman tempauksen suoritti Lukas Hradecky. Siis aivan käsittämätön oma maali johon ei pystytä edes lasten pihamatseissa. Lukaksen onneksi yleisöä ei ollut mestoilla mutta valitettavasti kamerat kuitenkin. Tuossapa taas YouTube-herkkua kerrakseen. Kyl määki Turuus, sanois kai Lukaskin. Onneksi kyseessä ei ollut Suamen maajoukkuematsi. Ja Lukaksen onneksi pelikaverit kuiteskin varmistivat Leverkusenille 3 pojoa. No Turun sinappi today.
Public enema # 1