Kirjoittaja Aihe: Vuoden pelaaja 2009  (Luettu 8844 kertaa)

Poissa Dinsky

  • Viestejä: 183
  • Passiivinen intoilija
Vuoden pelaaja 2009
« : 24.10.09 - klo:11:31 »
Mahtaakohan tämä aihe herättää suuria intohimoja... Vähän vaikea sanoa kun niin monet on alisuorittaneet ja ne jotka on onnistuneet on lähinnä vaan väläytelleet, eikä läpi kauden onnistujaa oikeastaan ole. Ehkä cupfinaali vielä ratkasee tämän asian.

Poissa Pekka#63

  • Forza Member
  • Viestejä: 2118
Vs: Vuoden pelaaja 2009
« Vastaus #1 : 24.10.09 - klo:22:27 »
Oma suosikkini viime vuonna Forzan vuoden pelaajaksi 2008 oli Tuija Hyyrynen, mutta Dani otti raadin äänestyksessä voiton.  Varmaankin tulee tiukka valinta myös tänä vuonna, kun kukaan pelaajista ei noussut mitenkään yli muiden erittäin pitkän kauden aikana. Kausihan alkoi jo tammi-helmikuussa liigacupilla ja liigamatsitkin alkoivat jo huhtikuun alussa ja kun cup päättyy vasta viikon kuluttua finaaliin, voi sanoa kauden olleen lähes 10 kuukauden mittainen. Eipä siis ihme, jos pelaajat eivät ihan koko kautta jaksaneet tsempata kybällä. Jos näin loppukauden pelit parhaiten mielessä nimeäisi oman suosikin vuoden pelaajaksi, niin kyllä kai se Lila Räihälä olisi. Niin lahjakasta pelaajaa ei ole nähty "miesmuistiin". Se muistihan kyllä välillä pätkii, pätkii, pätkii...

Sitten hieman spekulaatiota tulevasta näin penkkiurheilijan näkökulmasta. Lukuisat loukkaantumiset sotkivat pelipaikkoja ja niinpä ei mikään osa-alue oikein toiminut joukkueessa kunnolla huhti-toukokuun jälkeen. Maalivahtitilanne kaipaisi selkeää ykköstorjujaa. Petra on lähitorjujana hyvä, mutta ulottuvuus ei valitettavasti riitä aivan huipputasolle. Puolustukseen Laren kaveriksi tarvitaan toinen varma toppari, että Heiska voidaan palauttaa takaisin keskikentälle. Sanna ja Papu eivät vielä taida olla riittävän kokeneita tälle paikalle. Hyviä ja nousevia laitapakkeja löytynee riittävästi, vaikka Tuija lähtisikin pois Suomesta ( Mape, Tina, Nitti, Nekku, Suski jne. ). Jos Anki nostaa vielä pelivarmuuttaan ja Hyrräkin voidaan sijoittaa keskikentälle, niin sekin osa-alue olisi taas kunnossa, jos Heiska ja Dani myös jatkavat.  Myös ainakin Lotta Peitsi ja Pyhis olisivat myös tarjolla keskikentälle. Hyökkäykseen tarvitaan laidoille  Maijun ja Sinin lisäksi vahvistuksia. Taru hoiti kärkipelaajan roolin ihan ok, mutta pientä skarppaamista tarvitaan vielä maalitilanteisiin. Lila ja Nelli tulevat olemaan kovat haastajat hänelle jatkossa. Klubi09 ja B-tyttöjen mestarijoukkue koostuu lahjakkaista nuorista pelaajista, joilla toivottavasti riittää motivaatiota päästä pelaajauralla eteenpäin. Edustusjoukkueen ensi kauden todellinen kokoonpano selviää sitten aikanaan.
« Viimeksi muokattu: 24.10.09 - klo:22:38 kirjoittanut Pekka#63 »

Poissa Max10

  • Viestejä: 116
  • Ex-Forza member. Jäsenmaksun korotusta vastaan.
Vs: Vuoden pelaaja 2009
« Vastaus #2 : 28.10.09 - klo:21:00 »
Sanna ja Papu eivät vielä taida olla riittävän kokeneita tälle paikalle.

Moi Gary  :)

Poissa Dinsky

  • Viestejä: 183
  • Passiivinen intoilija
Vs: Vuoden pelaaja 2009
« Vastaus #3 : 31.10.09 - klo:21:50 »
Vaikea tosiaan sanoa, kuka olisi Vuoden pelaaja, mutta ehkä kokonaisuus ja tärkeät maalit huomioon ottaen sanoisin Tuija Hyyrynen. Ainoa enemmän pelanneista, jonka taso ei romahtanut missään vaiheessa kautta kauhean alas.
Jos hän lähtee seuraavaksi ulkomaille niin täytyy vaan sanoa, että kiitos Tuija hyvistä peleistä ja onnea matkaan!  :ylos: