Kirjoittaja Aihe: ke 24.7 HJK/KäPa- Bolton 19 v.  (Luettu 1798 kertaa)

Poissa tertzi

  • Viestejä: 25
  • En editoi profiiliani loppuun!
ke 24.7 HJK/KäPa- Bolton 19 v.
« : 23.07.02 - klo:19:02 »
Keskiviikkona 24.7 Pallokentällä klo. 18.30 kohtaavat yhdistetty HJK/KäPa ja Boltonin 19v. Itselläni ei tarkempaa tietoa keitä tuossa yhdistettyssä joukkueessa pelaa, muuta kuin HJK:n a-junnuista on muutama pelaaja mukana vaikkakin junnuilla on samaan aikaan sarjapeli kärkijoukkue TPS:ää vastaan.

Poissa tertzi

  • Viestejä: 25
  • En editoi profiiliani loppuun!
Re: ke 24.7 HJK/KäPa- Bolton 19 v.
« Vastaus #1 : 25.07.02 - klo:01:14 »
Ottelu päättyi Boltonille 3-1. Ottelusta kuvausta myöhemmin...

Poissa tertzi

  • Viestejä: 25
  • En editoi profiiliani loppuun!
Re: ke 24.7 HJK/KäPa- Bolton 19 v.
« Vastaus #2 : 25.07.02 - klo:01:45 »
Elikkä tässäpä sitä.

Ottelu toi selkeästi esille eron Suomen kakkosdivarin ja tulevien engaltilaisammattilaisten välillä. Britit tulivat huomattavasti kovempaa tilanteisiin ja pallonsiirtely oli huomattavasti nopeampaa. Taitopuolella KäPa/HJK:n pojat eivät kyllä yhtään engelsmanneille hävinneet...

Ottelun ensimmäinen maali syntyi ensimmäisen puoliajan puolessavälissä räikeästä paitsiosta, jonka näkivät kaikki muut paitsi rajalla juossut lipunheiluttaja. Erotuomarikin katsoi avustavaa hyvin pitkään maalin jälkeen, mutta ei kuitenkaan voinut olla tilanteesta satavarma, joten... Boltonin "mies" siis yksin läpi ja syöttö takaa tulleele kaverille ja veskarille ei mitään toivoa.

Toinen Boltonin maaleista tuli ensimmäisen puoliajan loppupuolella. Vapari n. 25 metristä vasemmalta puolelta lähti löysänä kohti etukulmaa, johon veskari ehti mukaan oikein hyvin. Jostain käsittämättömästä syystä kassari sai kuitenkin tiputettua pallon sylistään vastustajille joilla sitten helppo työ siirtää pällo maaliin. Puoliaikatilanne siis 0-2.

Toisella puoliajalla KäPa/HJK alkoi hieman nostaa peliään ja siitä johtuen, kun n. 10 minuuttia oli toista puoliaikaa pelattu, pääsi britti kärki yksin läpi. Hänet pakki kuitenkin juoksi kiinni, mutta äkkinäinen pysäytys sai pakin juoksemaan ohi ja samalla kopauttamaan hyökkääjää jaloille. Selvä pilkku ja varma sijoitus oikeaan alanurkkaan. Puoliajalla vaihdettu veskari oli hyvin mukana, mutta ilman mahdollisuuksia.

Loppua kohden peli tasoittui huomattavasti ja suomipoijaat sai luotua hyviäkin paikkoja. Maali syntyi vaparista n. 20 metristä. Boltonin veskari sijoitti muurinsa aivan käsittömästi. Näytti siltä, että muuri peitti suunnillen maalin keskustan, vaikka ilmaisesti oli tarkotus peittää toinen kulma. Tästä sitten vetäjällä helppo työ siirtää pallo vartioimattomaan alakulmaan ja tilanne 1-3, joka siis myös lopputulos.

Ottelun lopussa KäPa/HJK:lla vielä useampikin paikka tehdä lisää maaleja, mutta mutta se viimeistely...

KäPa/HJK:ssa siis pelasi KäPa:n kundien lisäksi kolme HJK:n a-junnua, sekä toisen puoliajan Lazlo Fekete (ilmeisesti mies hieman pelituntumaa hakemassa. Ei saanu kyllä yhtään mitään aikaan...)

A-junnut näköjään tulivat oikeen hyvin toimeen ilman kolmea aloituskokoonpanon pelaajaa Talissa (vai olisiko ollut juuri siksi?). Siitäpä heille oikeen isot onnittelut ja tsemppiä nääsvillen meisten kaatoon sunnuntaille.

Poissa Pekka#63

  • Forza Member
  • Viestejä: 2118
Re: ke 24.7 HJK/KäPa- Bolton 19 v.
« Vastaus #3 : 25.07.02 - klo:09:09 »
Jäi tuo Feketen esitys näkemättä eilen, mutta lauantaina mies oli Vuosaaressa hyvässä vedossa. Feketestä on tällä kaudella Klubille vielä paljon iloa, ainakin minä uskon niin.

Bolliksella oli myös eilen matsi Kiffen- Suomi 17v 1-1. Näin vain toisen jakson, enkä tunnistanut muita maajoukkuepelaajia kuin tämän Klubin Umitin, joka oli loistava myös Hesa- cupissa.

Jarmo

  • Vieras
Re: ke 24.7 HJK/KäPa- Bolton 19 v.
« Vastaus #4 : 25.07.02 - klo:13:58 »
Fekete pelasi Viikkareissa reisi tukisiteessä, tuolloin peli kulki ihan kivasti (tehokkaasti). Eilen ei sitten onnistunut oikein mikään! Tiedä siitä sitten onko Pustan pojasta vieläkään vahvistukseksi liigatasolle? Eipä ollut kovin kaunista katsottavaa toi eilinen treenimatsi. Britit rankaisivat armotta virheistä. Yksilötasolla "B b:t" eivät ihmeitä esittäneet. Laaksonen pelas muuten 2. jakson maalissa ja ohjasi hyvin peliä. Pääsi aika helpolla tolppien välissä.

Jukka

  • Vieras
Re: ke 24.7 HJK/KäPa- Bolton 19 v.
« Vastaus #5 : 04.08.02 - klo:18:29 »
Saiskos pelistä jotain kokoonpanoja? Oisi mukava tietää keitä siellä pelasi.